Şimdi Ara

WoW 6.0.3 - 6.1 Heirloom Rehberi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
4
Favori
7.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Follower gorevlerinin raid ile birlikte gelmesi zaten sacma olmaz mi? Raid yapmadan item toplamaya iyi alisti millet.
  • M@hFeL kullanıcısına yanıt
    Raid yapmadan sadece normaller alınabildiğinden çok da önemli değil bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6.1 ne zaman çıkıyor cevap verirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

Bu world bosslarda mı çarşamba aktif olacak. Ne draenorda nede pandariada hiç world boss spawn olduğunu görmedim

edit: world bossun tekini gördüm şimdi ama kesmeye gelen yok oturdum başında bekliyorum

Bu mesajı yazdığınız vakitte bende gorgrond'ta world boss kesiyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackRobe

6.1 ne zaman çıkıyor cevap verirseniz sevinirim

Blackrock'un açılması ile gelecek denliyordu ancak hala ptr realmler etkin durumda . Bence yarın gelmeyecek güncelleme , daha 1 haftası var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

Bu world bosslarda mı çarşamba aktif olacak. Ne draenorda nede pandariada hiç world boss spawn olduğunu görmedim

edit: world bossun tekini gördüm şimdi ama kesmeye gelen yok oturdum başında bekliyorum

defalarca gittim gorgrond ve tarinaya herdefasında yerlerinde yoktu ve etrafında 1 kişi bile yoktu. hatta pandaria bi kaç daily yapıyorum her gittiğimde world bosslara bakıyorum onlarıda hiç yerlerinde göremiyorum. bende dedim heralde world bossları belli bi pacthe kadar kaldırdılar. derken tarina yı gördüm oh çektim. sonuç olarak 1 saat sonra birileri gelmeye başladı yavaştan kestik. şanslıydım heralde 656 ilvl bi item düştü sonra token kullandım 650 item daha düştü.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

defalarca gittim gorgrond ve tarinaya herdefasında yerlerinde yoktu ve etrafında 1 kişi bile yoktu. hatta pandaria bi kaç daily yapıyorum her gittiğimde world bosslara bakıyorum onlarıda hiç yerlerinde göremiyorum. bende dedim heralde world bossları belli bi pacthe kadar kaldırdılar. derken tarina yı gördüm oh çektim. sonuç olarak 1 saat sonra birileri gelmeye başladı yavaştan kestik. şanslıydım heralde 656 ilvl bi item düştü sonra token kullandım 650 item daha düştü.

banada 650 düştü , zaten çok fazla kişi toplanmıştı bunada şükretmek gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 6.1 yarın gelmiyor blue post ile onaylı. Sadece yeni raid geliyor. Yeni raidin 6.1 ile alakası yokmuş

Yüksek + alan birisinden alıntı;

Kısaca 6.1 patchi betadan full sürüme geçtiğimiz de gelecek.

Şuan baya bug, dengesizlik falan var ya wod Beta diyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 3 Şubat 2015; 23:09:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saolun bilgilendirmeler için. Şu dengesizlik muhabbetleri bitmedi gitti. 10 senede her yıl bir class kassaydım kafa rahattı. Hangisi OP ise ona geçerdim :D
  • 6.1'le guild vendordaki heirloomların fiyatlarına da bir ayar gelir mi acaba?
  • Pahalılaşır ucuzlamaz
  • nezaman gelecek bu 6.1 kafayı yiyecem. heirloom için argent tournementte 10küsür gün daily yaptım hala daha exalted olamadım sıkılıp bıraktım. darkmoondan alayım dedim ilk gününden beri token dailyleri yapıyorum daha 60 tane birikti tek parça bile alamadım. eskiden çok kolaydı ve aşırı ucuzdu justice ile. neden darkmoonda bukadar zahmetli alması. ben dk tank karakterimle gün içinde full heirloom diziyodum eskiden
  • Bence hic argentle urasmayin en kolayi darkmoon. Questlerini alin biletler icinde yuzuyorsunuz.

Ama suanda bir ikilem arasindayim. Rogue icin daggermi sholdermi alsam bilemiyorum. Kolda xp gelcek daggerdan damage gelcek. Birazdaha kasip heartseekeri vengefulada donusturebilirim ama vengeful olunca heartseeker yokmu olucak yoksa biri venge biri normal dual hand takabilcemmi ?

• nasıl biletler içinde yüzüyoruz anlamadım. darkmoon 1 hafta sürüyo ve toplayabileceğimiz en fazla bilet 145 adet(icy veinste yazıyo). heirloom silah almaya bile yetmiyo bu. şuan darkmoonuda argentıda bıraktım zaten. 6.1 gelene kadar 100 level karakterimle dolanıp duracam. yapacak bişey yok gibi.
  • quote:

nasıl biletler içinde yüzüyoruz anlamadım. darkmoon 1 hafta sürüyo ve toplayabileceğimiz en fazla bilet 145 adet(icy veinste yazıyo). heirloom silah almaya bile yetmiyo bu. şuan darkmoonuda argentıda bıraktım zaten. 6.1 gelene kadar 100 level karakterimle dolanıp duracam. yapacak bişey yok gibi.

1 haftada 10 heirloomu istiyorsun benmi yanlış anladım ? 1 heirloom 110 olması lazım
  • Böyle olacağını bileydik mop zamanında jp ile 1 günde hepsini alırdım :)
    Gerçi artık karakter kasmayacağım onun için hiç bir önemi yok benm için.
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    15x8 gün 120 sadece pet battledan geliyor. Meslek görevleri ve dailylerle falan geçiyor bu sayıyı ama heirloom set dizmek için uygun değil haliyle. Yeter artık getirseler şu 6.1'i de rahatça alsak heirloomları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slincer

quote:

nasıl biletler içinde yüzüyoruz anlamadım. darkmoon 1 hafta sürüyo ve toplayabileceğimiz en fazla bilet 145 adet(icy veinste yazıyo). heirloom silah almaya bile yetmiyo bu. şuan darkmoonuda argentıda bıraktım zaten. 6.1 gelene kadar 100 level karakterimle dolanıp duracam. yapacak bişey yok gibi.

1 haftada 10 heirloomu istiyorsun benmi yanlış anladım ? 1 heirloom 110 olması lazım

1 günde 1 silah 1 shoulder 1 chest istiyorum. Justice ile çok basitti işte bunu yapmak. Neyse 6.1 gelince parayı basıp alırım inşallah. Tabi parayla satılırsa direk

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Slincer

quote:

1 günde 1 silah 1 shoulder 1 chest istiyorum. Justice ile çok basitti işte bunu yapmak. Neyse 6.1 gelince parayı basıp alırım inşallah. Tabi parayla satılırsa direk

Guild vendorda satılacak , gold ile gelmesi gerek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler birşey sorucam ben isin bokunu cikarip 4 tane heirloom kalkan , 6 tane dagger , 3 tane agi chest falan almisim bunlar nolucak çok adetli olanlar?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.