Şimdi Ara

WoW 6.0.3 - 6.1 Heirloom Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
4
Favori
7.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba. WoD'un gelmesiyle lvl cap bildigmiz uzere 100 oldu. Artik yeni baslayan arkadaslarimizin daha fazla ugrasmasi ve daha fazla exp. toplamasi gerekiyor haliyle. Gerçi yeni baslayan biri haliyle heirloom alamayacaktir ama ilk karakterini çileli bir sekilde kastiktan sonra digerleri icin heirloom nimetinden yararlanabilir 😄. Fazla uzatmadan konuyu acma sebebime gireyim.

Heirloom, satin alindigi ilk haliyle 1-80 lvl arasi level arttikca verdigi bonuslar artan itemlere denir. Ayrica benim ve sanirim bircok oyuncunun en cok onemsedigi ozelligi exp. bonus vermesidir. Exp. bonus veren heirloomlar head, back ve foot slotlarina takilabilir. 3 adettir ve herbiri %10 exp. bonus vererek totalda %30 exp bonus saglar. Hic fena bir bonus degil.. 😄 ilk haliyle 1-80 olan heirloomlar cesitli emblem ve gereksinimlerle 1-100 e kadar cikarilabilir.

WoD'la beraber heirloom satin alma sistemi de degisime ugradi. Onceden en cok tercih edilen ve en basit gorulen yontem justice point ile heirloom almakti. WoD ile justice point birimiyle heirloom almak diye birsey kalmadi. Bunun yerine darkmoon token ve gold ile alinabiliyor sanirim. Su an icin isten kovulmamak adina yazacaklarim bu kadar 😄 bilgileri toparladikca ekleyecegim. Lutfen herkes bu konu hakkinda bildigini yazsin ve bu dogrultuda bir rehberimiz olsun. Cunku google dahil hicbir arama motorunda 4.3 den sonra bu konuyla alakali hicbir bilgi belge yok. Konuyu acma sebebim de bu zaten. Kendinize iyi bakin. Sapsiz, stunsiz, debuffsiz günler dilerim 😄😄😄😄😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben yeni bir blizzard postu okudum bu konu hakkında.

Gold ile almayı kaldırmışlar. Yeni bir heirloom satın alma sistemi düşünüyorlarmış. Yani bilgi yok bu konuda.

Şuan heirloomları sadece Honor ile, Darkmoon Faire ve Trial of the Crusader'dan alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 13 Ocak 2015; 9:36:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kage.

Ben yeni bir blizzard postu okudum bu konu hakkında.

Gold ile almayı kaldırmışlar. Yeni bir heirloom satın alma sistemi düşünüyorlarmış. Yani bilgi yok bu konuda.

Şuan heirloomları sadece Honor ile, Darkmoon Faire ve Trial of the Crusader'dan alabilirsiniz
    6.1 ile heirloom tab i gelecek ve 3 level heirloom olacak. Eskilerinin level i dusmuyor sadece yeni alinacaklar icin boyle olacakmis.

1-60 heriloomlari token ile 85e (bir rivayete gore 90 a) daha yine baska bir token ile 100 e upgrade edebilecegiz. Aldiginiz heirloom, heirloom tabina gidecek ve tikladiginizda giyebilmeniz icin cantaniza bir kopyasi gelecek.

PTR da su an gold ile aliniyor gibi duruyor ama test icin olabilir. Su an oyunda bir currencyde yok aslinda yani level almak amacli heirloom u gidip honor ile almakda sacma olur.

Bakalim 6.1 in cikmasina yakin netlesmis olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Ben yeni bir blizzard postu okudum bu konu hakkında.

Şuan heirloomları sadece Honor ile ve Trial of the Crusader'dan alabilirsiniz

Darkmoondan da alinabiliyor.
  • M@hFeL kullanıcısına yanıt
    Ah doğru, onuda ekliyim

• Neyi hocam 😄 konuya istirak olmasi cok guzel bi durum. Aksam heirloom alinabilecek yerler i bastan sona heirloom alma adimlarini aciklamaya calisicam.

• quote:

Orijinalden alıntı: M@hFeL

6.1 ile heirloom tab i gelecek ve 3 level heirloom olacak. Eskilerinin level i dusmuyor sadece yeni alinacaklar icin boyle olacakmis.

1-60 heriloomlari token ile 85e (bir rivayete gore 90 a) daha yine baska bir token ile 100 e upgrade edebilecegiz. Aldiginiz heirloom, heirloom tabina gidecek ve tikladiginizda giyebilmeniz icin cantaniza bir kopyasi gelecek.

PTR da su an gold ile aliniyor gibi duruyor ama test icin olabilir. Su an oyunda bir currencyde yok aslinda yani level almak amacli heirloom u gidip honor ile almakda sacma olur.

evet. benm duyduğumda bu tarz bir sistem olacağı yönünde.
    bir blue post da okumuştum sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs 1.6 map sorunu
    11 yıl önce açıldı
    cs 1.6 harita
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoRriZ

quote:

Orijinalden alıntı: M@hFeL

evet. benm duyduğumda bu tarz bir sistem olacağı yönünde.
    bir blue post da okumuştum sanırım

Alıntıları Göster
    Guild vendordan da gold ile alınabiliyor bir kaç parçası. Bu arada toy şeklinde olacakmış sanırım öyle olursa farklı realmde kasarken de faydalanabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: aschil

Guild vendordan da gold ile alınabiliyor bir kaç parçası. Bu arada toy şeklinde olacakmış sanırım öyle olursa farklı realmde kasarken de faydalanabiliriz.

Zaten faydalanabiliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

Zaten faydalanabiliyoruz

• quote:

quote:

quote:

Zaten faydalanabiliyoruz

1 yıldan fazla oldu bu geleli

• aschil kullanıcısına yanıt
    Nick-Server ismi yazarsan yollarsin başka server daki karakterine heirloomu

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

quote:

quote:

quote:

Zaten faydalanabiliyoruz

1 yıldan fazla oldu bu geleli

Alıntıları Göster
    Darkmoon Faire Island'dan Darkmoon Prize Ticket ile Heirloom almak mümkün. ilgili npc ve alabilecekleriniz aşağıdaki linktedir.

http://www.wowhead.com/npc=56335/daenrand-dawncrest

• Battle tag versene qnq Rus hesabındayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Kage.

Battle tag versene qnq Rus hesabındayım
    parcth falan mı geldı :D goldla alınıyor yanı ben alta aldım guıld vendorda pantolon - pelerin ve kafalık var honorla hepsı var kı bırını alıp daha ust sevıyelerı alamk ıcın takas ede bılıyorsunuz bırde festıvalle alınıyor kı sanırım festıval tokenı bırıktırmekde kolay degıl gıbı bence en mantıklısı bır gun bg takılmak honorla alamak bu arada not duseyım honorla pve ıtemlerıde alınıyor hem pvp hem pve bılgınız olsun
  • dahasonra455 kullanıcısına yanıt
    Bana şu an en mantıklısı Darkmoon Faire'de ticket biriktirerek almak gibi geliyor. Ancak birfiil farmlanabiliyormu bilmiyorum. Farmlanamyorsa dailyler gün baznda maksimum kaç ticket veriyor?? Bu konularda bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyoruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert2091

Bana şu an en mantıklısı Darkmoon Faire'de ticket biriktirerek almak gibi geliyor. Ancak birfiil farmlanabiliyormu bilmiyorum. Farmlanamyorsa dailyler gün baznda maksimum kaç ticket veriyor?? Bu konularda bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyoruz..
    Cok verecegını sanmıyorum kı festvalde sureklı olmuyor kı bence en mantıklısı honor 1 gunde bır alt karkaterın setı dızılır sonra 16-19 lvl arası yapıp bg de cosarız :)
  • dahasonra455 kullanıcısına yanıt
    *16-19 BG yapıp honor manyagı olma pozisyonu benden geçti Murat . Loomlarımı başka lvl aralığında BG yaparak dizicem Kaç Honor istiyor parça başı npc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert2091 -- 13 Ocak 2015; 16:25:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert2091

*16-19 BG yapıp honor manyagı olma pozisyonu benden geçti Murat . Loomlarımı başka lvl aralığında BG yaparak dizicem Kaç Honor istiyor parça başı npc
    2200 mılsa chest sılah da o cıvarda belkıde cıft eller 3 k cıvarı bıraz zahmetlı ama 1 gunde yapılır yanı ıkı guıld vendor dısında sadece omuzluk chest sılah alıcaz zaten 3 parça ortalama 8-9 k arasına gelır dıye tahmın edıyorum ama bir üstü içinde ayriyetten kasmak lazım 90 lvl boost basmak daha mı zahmetsız geldı suan bana :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: dahasonra455

2200 mılsa chest sılah da o cıvarda belkıde cıft eller 3 k cıvarı bıraz zahmetlı ama 1 gunde yapılır yanı ıkı guıld vendor dısında sadece omuzluk chest sılah alıcaz zaten 3 parça ortalama 8-9 k arasına gelır dıye tahmın edıyorum ama bir üstü içinde ayriyetten kasmak lazım 90 lvl boost basmak daha mı zahmetsız geldı suan bana :D
    ally için honor ile nereden alınıyor şu an?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.