Şimdi Ara

WoW 6.0.3 - 6.1 Heirloom Rehberi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
4
Favori
7.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Senātus

Beyler birşey sorucam ben isin bokunu cikarip 4 tane heirloom kalkan , 6 tane dagger , 3 tane agi chest falan almisim bunlar nolucak çok adetli olanlar?

Aynı sorun bende de var 70-80 tane heirloom mevcut. Muhtemelen aynı itemin fazla olanlarını golda çevirip verirler yada daha büyük ihtimal hiçbir şey vermeden direk silerler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni patch 2 hafta sonra gelir
  • 6.1 gelsin artık alt karakter kasalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vinewood -- 14 Şubat 2015; 12:54:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeaveN-

Yeni patch 2 hafta sonra gelir

BRF Mythic yarisinin bitmesini bekliyorlarmis zira 6.1 de ciddi class degisikleri oldugu icin adeletsiz olurdu aksi. Su an 9/10 oldugunu dusunursek haftaya yada en gec bir sonraki hafta olmasi muhtemel.
  • Beyler şimdi noldu yeni sistemde en iyi heirloom alma yolu hangisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müşteid

Beyler şimdi noldu yeni sistemde en iyi heirloom alma yolu hangisi?

Goldu basıp almak.
  • beyler birkaç sorum var.

hunter kasacağım heirloomları leather aldım bi sıkıntı olurmu ilerde?

pants alamıyorum sanırım guildin bi achievement yapması lazımmış bu nedir nasıl olur?

bowu parlatabiliyormuyuz?

kusura bakmayın oyuna başlayalı pek olmadı çok bilgi sahibi değilim.
  • Arkadaşlar heirloomları nereden upgrade edebiliyoruz ?
  • Raistlin2212 kullanıcısına yanıt
    Horde için Undercity > Rogues' Quarter, Alliance için Ironforge'du sanırsam. Bunların dışında Darmoon Faire'den prize ticket karşılığında alabilirsin. Argent Tournament heirloom vendoru da champion's seal karşılığında heirloom satıyor fakat vendor için 1 aylık daily quest grind yapman lazım, yapmadıysan uğraşma derim hiç. Son saydığım 2 yer 90 levela kadar satıyor, Undercity'de level 100 upgrade tokenları var.
  • Ben de artık şu gold ve level olayını çözmek için addons kullanıyorum site de bu adam güzel yapmış hesabı satarken kolay oluyo :D
  • arkadaşlar ben su HS paladin herosu için karakter kasayım dedım subs olmayan accıma gırdım ancak heirloomlar gozukmuyor butun classların heirloomları vardı neredeyse ama hiçbiri gozukmuyor. banka karakterinde olduguna emindim ama (dusuk level oldugu ıcın karaktere gırdım) cantasında da yok. ne yapmak lazım? bosu bosuna actırmak da ıstemıyrum hesabı.
  • edwardweo kullanıcısına yanıt
    Bütün karakterlerine gir çık. Daha sonra mount ve petlerinin olduğu menüyü (collections menüsü) (shift + p) açtığında heirloom tabı da göreceksin altta. ORda bütün heriloomlarını görebilirsin. Tek bi karaktere girersen sadece onun çantasındaki loomları görürsün..Bütün charları gez öle bak olan hepsini göreceksindir.
  • sıkıntı orda hesap dondurulmus heirloomların hepsi yuksek level karakterde. onlar için açtırmam gerekiyor heralde hesabı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edwardweo -- 28 Mart 2016; 19:02:37 >
  • edwardweo kullanıcısına yanıt
    6.1'den sonra oyunu oynadın mı hiç ? Heriloom tab 6.1'de eklendi heirloomların oraya eklenmesini istiyorsan heirloom bulunan karakterlerine tek tek girmen gerekiyor maalesef. Gold varsa wowtoken alabilirsin 80k küsür şu an ama sadece Hearthstone şeysi için oynamayı planlıyorsan değmez bence 80k harcamaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0RK -- 28 Mart 2016; 19:13:10 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.