Şimdi Ara

WoW 6.0.3 - 6.1 Heirloom Rehberi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
4
Favori
7.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Chopper mı? Goblinlere haksızlık değil mi? Böyle ne biliyim karakterin ezikliğini belli edicek, Sopa at gbi bişey.Hızı da %25-30 arası birşey olsa daha mantıklı olur gibime geliyor. %40 olmasıda haksızlık gibime geliyor. 1 lvlda mount tamam da %40 olmasın yani...

WoW 6.0.3 - 6.1 Heirloom Rehberi
  • Heirloom Mount için 35 tane Heirloom toplamamız lazımmış. Baya para harcıyacaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke bugün gelseydi heirloomlar yapacak bir şey yok, oyundan bezdim iyice.
  • kurtlar1971 kullanıcısına yanıt
    Bu bilgiye nerden ulaştınız acaba. Kaynak verebilirmisiniz. 6.1'de olacak bu söylenenler değilmi ?
  • mert2091 kullanıcısına yanıt
    Elvine'nin facebook sayfasında bir resim paylaşılmıştı. Oradan gördüm

• kurtlar1971 kullanıcısına yanıt
    Facebook gibi spam yuvası bir sosyal paylaşım sitesini kullanmıyorum.
  • Heirloom mountu olarak tabir edilen mount resmiyet kazanmistir. Hepimize hayirli olsun. Gerekli bilgiler eklenecektr..

• arkadaşlar bu yeni patch de heirloom itemleri nasıl alabileceğiz lütfen yardımcı olun bugün tüm gün bu konuyu araştırmakla vakit geçirdim.
  • rcansa R kullanıcısına yanıt
    Honor pointle, prizen ticketla alinabiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: rcansa

arkadaşlar bu yeni patch de heirloom itemleri nasıl alabileceğiz lütfen yardımcı olun bugün tüm gün bu konuyu araştırmakla vakit geçirdim.

Gold alınacak, alternatif yöntemler de var.
  • guild vendor dışında herhangi bir yerde bulamadım. guild vendordada 3 parça alabildim. shoulder cheast ve silahları nereden alabiliyoruz peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rcansa

guild vendor dışında herhangi bir yerde bulamadım. guild vendordada 3 parça alabildim. shoulder cheast ve silahları nereden alabiliyoruz peki?

Diğerleri çarşamba gelecek daha gelmedi 6.1
  • bi dakka çarşamba mı geliyor 6.1. ben daha aylar var diye oturdum daily yapıyom argent tournamentte. yanlış mı anladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

bi dakka çarşamba mı geliyor 6.1. ben daha aylar var diye oturdum daily yapıyom argent tournamentte. yanlış mı anladım

Galiba Çarşamba geliyor.
  • Kuvvetle muhtemel çarşamba günü geliyor.
  • Blackrock kesin çarşamba geliyor, 6.1 notlarında da Blackrock açılıyor yazdığına göre 6.1 de çarşamba geliyor.
  • Buyursun gelsin,sefalar getirsin
  • Bu world bosslarda mı çarşamba aktif olacak. Ne draenorda nede pandariada hiç world boss spawn olduğunu görmedim

edit: world bossun tekini gördüm şimdi ama kesmeye gelen yok oturdum başında bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 3 Şubat 2015; 12:17:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gencay

Blackrock kesin çarşamba geliyor, 6.1 notlarında da Blackrock açılıyor yazdığına göre 6.1 de çarşamba geliyor.

6.1 gelmiyor sadece BRF raid i geliyor. 6.1 notlarinda boyle birsey yazmiyor ayrica.
  • M@hFeL kullanıcısına yanıt
    New Raid missions to Blackrock Foundry are now available for a cache that awards level 665, 680, or 695 items.
    Diyor patch notlarında onunla karıştırdım o zaman, oyun içinde de çarşamba geliyor falan muhabbeti olunca. Yani şimdi raid gelecek ama follower görevleri daha sonra mı gelecek? Saçma sanki biraz.
    O zaman çarşamba günü heirloom vendor da gelmiyor, zaten oynayasım yok hiç heirloomları bekliyordum sadece moralim bozuldu.
    Bu arada level 100 heirloomlar kesinleşti:
    http://ptr.wowhead.com/item=122341/timeworn-heirloom-scabbard

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.