Şimdi Ara

wow a başlasammı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler önerilerinizi bekliyorum 5 sene önce flan knightı bıraktım cod oynadım. şimdi buna başlasammı? anlatırmısınız oyunu

• quote:

Orijinalden alıntı: bobi2002

beyler önerilerinizi bekliyorum 5 sene önce flan knightı bıraktım cod oynadım. şimdi buna başlasammı? anlatırmısınız oyunu

boşver kardeş sen hiç bulaşma cod nere wow nere allah aşkına
  • yok hocam ya ne oynadığı söyledim biliom ne kadar farklı olduğunu devamında ne oynadığımı söledim
  • quote:

yok hocam ya ne oynadığı söyledim biliom ne kadar farklı olduğunu devamında ne oynadığımı söledim

Diğer tüm MMORPG’lerde olduğu gibi WoW da, avatar (karakter) yaratmak, 3. gözden kontrolle haritayı keşfetmek, türlü canavarlarla mücadele etmek, quest (görev) tamamlamak, NPC (insanlar tarafından yönetilmeyen karakterler) ve oyundaki diğer oyuncularla iletişim kurmak üzerine yapılandırılmış bir oyundur.

Oyuna girebilmek için aylık ödeme işlemlerini yapmanın yanı sıra, bir Server / Realm (sunucu / diyar) ve oyun tipi seçmelisiniz. Oyun tipleri PvP (oyuncuya karşı oyuncu), PvE (çevreye karşı oyuncu), RP (RolePlay) veya RP-PvP olarak sıralanmaktadır.

Bir karakteri oluşturabilmek için önceden Warcraft evreninde tanıtılan hikaye zincirine bağlı kalınarak iki savaşan taraf yaratılmıştır. Bunlar Horde (Sürü) ve Alliance’tır (İttifak).

Bütün bu seçimleri yaptıktan sonra kişi, kendi oyun tarzına ve canlandırmak istediği karaktere yakın bir class (sınıf) ve race (ırk) seçer. Ancak çeşitli kısıtlamalar nedeniyle tüm ırklar tüm sınıfları canlandıramaz.

Oyuna girdikten ve karakterinizi geliştirmeye başladıktan sonra çeşitli yetenekler ve sizin karar vereceğiniz meslekler edinmeye başlarsınız.
    [alıntı]

• peki bu ücretli olmasının bir hilesi yokmu bedava olmuyormu
  • quote:

peki bu ücretli olmasının bir hilesi yokmu bedava olmuyormu

oluyor oyunu gidip korsan olarak alıyorsun veya indiriyorsun ve private serverlarda oynuyorsun :) ve tabiki Officaldaki keyifi ve kaliteyi almıyorsun ama iyi bir sw bulursan idare ediyor.
  • farkı ne
    birde bu oyunu iyice anlayacağım bir site varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headshotçı -- 8 Ağustos 2011; 1:11:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WoW'a başlayacam..
    17 yıl önce açıldı
    30 yaşında wow'a başlamak
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

farkı ne
    birde bu oyunu iyice anlayacağım bir site varmı

ne sitesi ben varımya farkı offical'de oyuncu kalitesi oyun kalitesi daha yüksek privateler ücretsiz olduğu için çoluk çocuk hücum ediyor ve gmlere ticket atsan canı isteyince cevap verir officalde en geç 4-5güne cevap verirler eskiden 1gün sonrası cevap geliyordu .... paran yoksa private başka çaresi yok
  • oynama arkadaş 85den sonra oyun bitiyor yapcak hiç bişe yok bi meslek kasayım desen knightaki gibi ticaret ayağı olmadı savaş sıkıldım valla 1 ayda ama oyundaki imgelere hayran kaldım bi tek belediye ihaleleri yok keşke olsada ogrimara bi köprü yapsam.
  • peki fiyatları nedir
  • quote:

peki fiyatları nedir

cd keyi sana bağlı olarak 40 50 yi bulur 2 ay oynamak içinde 40 lira 80 lira eder tabi pakete bağlı.
  • ben ucuz bekliyordum ya
  • en azından şu ana dek oynadığım en iyi MMORPG
  • oyunu aldıktan sonra aylık 20 lira işte. Böylece oyuna trolller doluşmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer wow dışında başka online oyun oynarım(bilgisayar başında vakit geçiririm) diyorsan başla , ama bilgisayardan uzaklaşmışsan bu aralar hiç bulaşma.Ücrete gelince oyun paketlerini alana kadar biraz sıkıntı oluyor ama sanalsaray diye bir yer var tüm paketler + 1 aylık oyun süresi 90 tl ye satıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şenol Güneş -- 10 Ağustos 2011; 22:27:09 >
  • para ilerde sıkıntı olacaksa boşuna hiç başlama, üstelik euro bazında alıyorlar tabii devamlı artıyor fiyatlar. Parasız oynanacak üstelik petli( hayvanlı) Rappelz diye bir oyun var tavsiye ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: medikal781

para ilerde sıkıntı olacaksa boşuna hiç başlama, üstelik euro bazında alıyorlar tabii devamlı artıyor fiyatlar. Parasız oynanacak üstelik petli( hayvanlı) Rappelz diye bir oyun var tavsiye ederim..

Aman rappelz'a başlama bi yerden sonra aşırı sıkıyor . Wow iyidir para sıkıntıysa private oyna diyorum dinleyenmi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

oyunu aldıktan sonra aylık 20 lira işte. Böylece oyuna trolller doluşmuyor.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:39:41 >
  • Private oynayacaksan hiç oynama daha iyi. Çünkü oynayacağın şeyin wow ile alakası yok. Mantıklı olarak düşünürsek orjinal oyunun sunduğu şeyler sunabilseydi blizzard private olayına müsade etmezdi. Bu para olayınıda çok büyütüyorlar psikotrex in dediği gibi aylık 20tl. Artık tbc almanada gerek yok zaten. Classic 22tl. Wotlk 32tl. Cataclysm 42tl. Üstüne android telefonun varsa battle.net uygulamasını indirirsin authenticator kullanırsın hacklenme derdinde kalmaz oynadığın oyundan zevk alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReservoirDogs

oynama arkadaş 85den sonra oyun bitiyor yapcak hiç bişe yok bi meslek kasayım desen knightaki gibi ticaret ayağı olmadı savaş sıkıldım valla 1 ayda ama oyundaki imgelere hayran kaldım bi tek belediye ihaleleri yok keşke olsada ogrimara bi köprü yapsam.

Oyun WoW'un tüm paketlerinde son levelda başlar, çok yanlış geldin sen
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.