Şimdi Ara

WoW cuların Knight için SOLEDİKLERİİ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
0
Favori
8.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • wow ko yu asfalta yapıştırıp sollar geçer ama ko nun pvp si çok güzel wow un ki belki daha güzeldir ama hiç oynamadım ama wow kesinlikle daha iyidir
  • ben ko oynuyorum ama belese olduğu için wow parasız olsa hiç düşünmeden wow ni kere wowdaki arkadaşlık bile çok güzel hiçbiri kodaki gibi sahtekar değil hepsi için demiyorum ko dakilerin ama %70den fazlası öle
    WOWWOW
  • vala ya cafelerin cogu 12 yaslarında cocuk dolu;
    gecen cocugun birini serediom. cafede. deruya ks yapıo her cocugun yaptıı gibi. sonra herkes biranda cekildi ve deru cocuga cakamaa basladı.
    cocukun potu yok ve durmadan 480 heal yapıo. ii derken cocuga bi trade attıolar cocuk cancel heal cancel heal yapıo ama 12 13 canla kurtarıo bende trade blockla dedim cocuk o en bilmio nası yapcas dedi bak surdan derken cocuk daldı oraya mausu goturdu bastı ararken yattı benim elimi itti bir guzel kaydıı benimde kafam attı zati cafe sahibi tanıdık aldım cocugu yere bi fırlattım. abisi filan kalktı sonra bizim grup kalktı dısarda unların agzını yuzunu daıttık işte cocuklar bolee yapıolarr..
  • Bende 15 yaşındayım lvl 70 im ne olacak uhahaha
  • wowdaki questler çok güzel. hele o questleri yapabilmek için ingilizce bilmenin gerekmesi çok çok güzel. ko daki gibi bi tarafından ingilzce uyduran veletler mecbur yok oyunda. en sinir oldğum da assassine asasian denmesi, bu forumun bile %90ı imzasında vs öyle yazmış. deli oluyorum onları gördükçe. doğrusunu söylüyosun adam hiç takmıyor bile işte kapasite devreye giriyor burda malesef o veletlerde algılayabilme kapasitesi yok.
    ko da questleri yapmayabilirsin zaten lvl atlama dışındakiler 5 para etmiyor çok yetersiz. onlar hariç de kimsenin questleri taktığı yok da wow da öyle değil. o questleri yaparken zaten oyunu öğreniyorsun. yani ing bilcen mecbur.
  • Knight online insanlarda acayip bir hırs yapıyor bu da bağımlılığa sebep oluyor başka hiç bir oyun böyle değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sertacecemis -- 21 Mayıs 2006; 7:52:12 >
  • WoW biraz daha güzel olabiir ama biz knight a alışmısız bırakamayız ve ayrıyettten arkadaşımızn dediği gibi grafik görmek isteyen lineage oynasın bi .knightta adamım haclendi die indirdim bi göz attım lineage e müthiş bişi ya öyle grafik görmemiştim.yakında oyuna öğrenince daha süper olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master0fKnight -- 21 Mayıs 2006; 8:04:20 >
  • artık knıght modası gectı lag,hack,dup,dc ne ararsan var ama ısallah wowa baslıycam wow da yoqtur dıye umuyorum

--------------------------------------------------------------------------------

bak role play yani gercek hayatta ne yapıyosan bundada onları yapıosun ... mesela insanlar eskiden nasıl gecinirdi ? hayvan yetistirmek , bişiler toplamak , esya yapıp satmak , degerli maden bulmak vs.vs....arkadaslarınla kamp atesi etrafında toplanmıp arpa suyu (ben ona bira diyorum ) yudulamak gibi bir sürü şey .... iste boyle oyunlara FRP online olanına ise mmorpg diyoruz... işte bende diyorumki kınaytta bunların hic birini bulamazsın (istisnalar kaideyi bozmaz ) ... yani bir FRP yada MMORPG tutkunuysan kınayt sana gore değil...yani insan bi süre sonra harbiden bıkıyo kınayttan (arkadaslarım var ordan biliyorum , kınayt gibi bir oyunu oynamam...) abi kınaytta yaptıgın 3 yada 4 sey var ...stuff bulmak , onu satmak , canavar kesmek , orc oldurmek .......) sadece bu ... (yeterince acıklayıcı oldumu ?

Wow'a CARTOONS GAME diolarmıs KO cular ama ben ce tam tersi ben KO'yu bi cocugun paintte cizdigi resimlerden ibaret olarak görüyorum ve KO'nun PVP siyle WoW'un ki tartışılmaz bile DAİMA WOW derimmm.......
    kısacası KO igrenc ötesi bi oyun

Wow da yoldan bir adam çevir "5 altın var mı ya cok lazım" de çıkarıp vermezse ne olayım.
    Knightta Küfür ederler :)
    Knightta Spawn noktalarını kapmak için ana bacı giderken Wow da "Tamam kardes ben söyle çekileyim sen devam et" der.
    Knightta Bir Mob bir adamı tepelerken kimse elini bile kaldırmadan yanından geçip giderken Wow da Yardıma koşarlar. (Ki bu Olay Knighttada oluyor ama cok nadir gördüm.)
    Yiyorsa Wow da Dupe,hack gibi seyler yapılsın?!
    Not: Knighttı bilmeden ne konusuyorsun demeyin çunku biliyorum. Level 61 karakterim vardı. Ki arkadasıma verdim. Ayrıca Knighti Bırakma sebebim Wow değil bizzat oyunun pisleşmeye başlamasıdır. Ki Knight'i arkadaslarım için oynadım. Arkadasların oldugu ortamda hersey çekiliyor

Biz bu topiğğe gidelim knight ın iyi yönlerini sayalım.

• Kurgu ...

Lvl 10 a kadar Bişeyler kes ...
    Lvl 11-40 Git Kendi Şehrinde kes ...
    Lvl 40-61 ... Kesmeye devam ...
    62-70 Kes ama Np de kas ...

O NP ne saçma bişeydir ya ... Hayatımda bu kadar saçma bişey görmedim ... HİÇBİŞEY kazandırmıyor ... Ama Millet NP için k.çını yırtıyor ... o kadar NP kasıcağına Xp kassan Lvl 70 olup İtem kasardın ...

Ayrıca WoW un sadece GEÇMİŞ tarihi ... 3 kitap + 3 oyun kurgusu Ediyor ...
    WoW Oyununun içinde Tonlarca Kitap daha var ...[Bi gün hepsini okuyacam...]
    Ayrıca Evet WoW görüp Ko oynayanlar eziktir ... Ezik kalacak ... Sizin Tabirinizle lvl 30 olunca Eziklik geçmiyo ...

He Ko Oynadım , 2 ay sonra bıraktım ... arada bi Gene oynadım arklar için ... Ama Bi daha oynamam çünkü Edana yeni açılmış daha açılalı 2-3 saat olmamış Lvl kasıoz... ...tüm kadar bi Çocuk geldi "Aga lvl kaç " "23" "EZİK" "???" Lan çocuğa bak ya 8 yıllık mmorpg ciyim bana ezik dedi lan ben o çocuğu öldürmiyim de naapayım lan bi daha Ko mu oynarım saçmalığa bak ! işte bu kadar ezik bi Oyuncu Kütlesi siniz siz ... Ahanda Muamele yapıyorum ...

valla beyler kimse KO'culara ezik demesin ...

ama şu bi gerçekki KO eskidendi ...

artık WoW zamanı ...

Ya Ko +15 miş Wow +12 Bunun Nesi Kıyaslama Şimdi Kolay Olması Daha Kötü Olduğu Anlamına Mı Gelir Ko Da Cz Berbat Bi Aşağı İniyon Bi Bakıyon İnmisin En Sacması Np Kaybedion -_- Wow Da Karşı Irkla Savaşmak Okadar Güzelki Herşeye Bakabiliyosun Üstünde Skilleri Deneyebiliyon En Azından Daha Ko da Adama Skillii Vuramadan Yatıyon Yok Şavaş Sırasında Pot İçmeler... Ve Wow Gorupte Ko Oynayan Tam Eziktir...Tabi Maddi Durumu Kotu Olan Biri İse Değişir Gerci Maddi Durumu Kotu Olan Nerde Ko Oynıyacak Tetris Zor Oynar Bu Ülkede

İnfo Küpüş Writes ... ;

1- Ko nun Grafikleri deil KO kötü ...

2- Bu oyunu oynayanlar la KO oynayanlar arasına 1 İronforge 2 Orgrimmar sığar ... ( yada sizin deişinizle 30 40 tane Moradon ...)

3- Yaş deil Kişi Kalitesi Önemli ... Ko da Kişi Kalitesinin yaşı Yerlerde sürünüyo ...

4- Emin ol WoW la uğraşan Hacker sayısı Ko ile uğraşanların 10 katı daha fazladır ... Ama Blizzard da çalışan hacker (system Admin) leri bu açıkları kapıyor ve Her ay kaç yüz hacker ın banlandığı yazılıyor ... Ayrıca Sırf WoW için yazılmış 3 tane Trojan var ... Sizde ne var ? basit Macro kodları ... Bu oyunu adam gibi private oynamak için 1.5 sene Kod yazman filan gerekiyor

5- 7 yıllık mmorpg ciyim Senin gibi Daha hayatımda hiçbi oyunu 4-5 ay oynamadan hakkında konuşmadım ... ve Şu an senin oynadığın tüm MMORpg leri MMOFps leri oynamışımdır ... Ve Çıkmamış oyunlara Testerlık Önerileri de alırım ....

6- Cafelerde Niye WoW yok ... Valla bizim Cafelerde var ama Genelde oyunun Yer kaplamasından dolayı ve Ayrıca Hiçbi WoW cu Karakterini (evlatlarını) Cafeye Güvenip Cafede oynamayı tercih etmez Güvenmeden ... ve Kaliteli her Net-Cafe de WoW var ...

7- Oyun ağırlıklı türk olsa oynanmaz zaten ... English - German - France kanalları var bu 3 dilden hangisini biliyorsan bi ton server var bu kanallarda onlara girersin ... ağırlık yabancı tabi ...

8- Oyun + Patch yüklemek aşırı basit

9- ACc alması da basit ... Sadece ORjinal bi Cd ve O Cd yi Activate etçek bi Kredi kartı lazım ...

YOrumlarınızı beqliyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Basfates

Bende 15 yaşındayım lvl 70 im ne olacak uhahaha

yorumsuz....
    yaşını nasıl belli ediyo ama
    düşük yaşlılara bişiy söylediğimiz zaman eleştirenler bu cevaba bi baksın bakalım...
    abiicciiim noolursun ezme bizi hiiii lvl 70 miiiiiii
    allah akıl fikir versin ne diyim
  • wow ile ko yu karşılaştrmışn helal olsn sana
  • wow çok güsel bir oyun oyunun gmleri uçan atlara binip towna öle iniolar...
  • wow güzel bı oyun ama ko nun tadı bence ayrı bıde dedigi gibi weletler olmasa
  • quote:

Orjinalden alıntı: KızGın ÇoCuK

kıyaslama yapmana değmez.... yani bugun kafede gordum kınaytı abi okadar berbat bir grafik yok dünyada abi bi frost nova var gülmekten yarıldım ..ehuehuehueh... yani hele hele mobların yapay zekalarına hasta oldum adamlar AoE lerde 30 tane mobu bi arada kesio :D neyse wowun güzelliklerini anlatmama kelimeler yetmez.... oyundaki astranaardaki manzarayımı desem yoksa wsg , av , ab deki bg lerin zevkinimi solesem yoksa moonglade (druid şehri ) nimi solesem :P pvp deki aldıgın zevki rp yaparken aldıgın zevki nerde alabilirsin ??? (ha bu arada ko ya mmorpg denmemesi lasım :D oyunda rp die bişi yok )

bende knight oyuncusuydum bi zamanlar silkroad felan takılıyorum şimdi ancak wow gördüğüm en güzel oyun açıkçası acc alımları açılırsa hemen başlayacağım

zate tüm konu orada geçiyor...
    ya gecen gun bişeye sahit oldum bi arkadas ko oynuyo gold uyelik almıs ayda 50 ytl veriyor .... dedim olum ezikmisin ? dediki yok dedi ko harika bi oyun sende oyna tabi ben orda kırıldım :P yani karnım agrıdı gulmekten dediki gold uyelikte %70 80 civarı daha fazla xp gelio.... burdan anlayabilirsinizki ko gmleri tam bir ac gozluuu...!!! bak wow oynamasan bile warhammer,city of heroes-villians,eve online , line age 2 .... bu gibi oyunlar oyna nabacan ko yu yaaa!!!

He; WoW dünyada UO Dan Sonra En çok Oynanan MMORPG ... Milyonları aştı :D

He şu da var ... Geçende Arkadaşım Char ını silicekti ... Gm e mesaj attı (lvl 62 itemleri Yakmış warrior%43) ... Gm cevabı şı

"Sen 4 aydır Gold Premium sun dimi ... 1 sn ..." Disconnected ...

5 dakika sonra Full +7 shell +8 raptor +2 warrior ringler Pendantlar , Her Ne b.kum varsa artık ... LVL 66 %43 ... :D Bizde Gm den Para iste ... 1 Cooper verirse O da Allah vergisi diye :D
    1-CZ
    2-LVL KASMAK
    3-İTEM DÜŞÜRÜRSÜN

WOW---
    1-LVL 60 SAVAŞLARA GİRERSİN
    2-İTEMLERİNİ TAMAMLARSIN
    3-KENDİ GUİLDİNLE ZİNDANLARA DALARSIN
    4-RAGNAROSS KESERSİN EN SÜPERİ DE BU !! ARKLAR KESERKEN HERZAMAN DUYGULANIRIM NEDEN KNİGHTTA BÖYLE ŞEYLER OLMUO DİE
    5-ZİNDANLARA GİRER BOSSLARDAN KENDİ GUİLDİNDEKİ ADAMLARA İTEM DÜŞÜRÜR PARASIZ VERİRSİN
    WOWCULAR KNIGHT TAKİ GİBİ PARA GÖZ DEİL BEDAVAYA BİRBİRİNE İTEM VEREBİLİOLAR..
    NYSE YORUMLAR SİZE KALMIŞ

Knight acıyorum

Daha fazlasını weremedim dayanamıdım

pekı bu wow un cd sını satın alıpmı oynayacaz yada aylık para verıpmı oynanıyor uyelık vs bılgılerınıde yazarmısın kac dolar aylık gold bronze vs vs

• Sorarım size ben bir K.O hastasıyım ne olursa olsun

Hangi oyunda bunları bulabilcem

Spike : Bıçağı mükemmel bir şekilde sağa sola sallaması
    Nowa : Super nowanın yere düşüşü ve yerde dağolışı (özellikle senin üstüne düştükten sonraki ekranın sallanması)
    Swort Dancing: wariorun +8 raptoruyla dehşet saçması ve o güzelim sağa sola doğru raptoru sallaması
    62 Battle Priest : Elindeki iron impact +8 i yuklardan aşağıya çekip Ekranda Scream şekli cıkması (jungmant) sanrıırm
    1v1: İtemleri benden oldukca iyi birini yaptığım kombo ile yatırmam

Belki ko da grafik yok belki veletler cok ben kendimi bu oyunda benimsemişim
    düşün Championship Manager oynayan biri oyunda grafik mi dinler
    Grafik isteyenler Linage ( ismini tam olarak bilmiyorum ) gider
  • 4 ay world of warcraft oynadım gece gündüz, oyunda en iyi oyunculardandım
    Ama o devasal oyunun herşeyini çözdüm sıkıldım, hakkatan küfür yok, çok seviyeli süper bi oyun
    bizim guild(clan) de herkes tel numarısına kadar bilirdi o kadar sıkıydık.
    ama ko yu 1 sene oynuorum ama bu oyunda hırs war bide herşeyi elde etmek zor o yüzden oynanma süresi uzuyor

ama şunuda belirtiyim guild ce yapılmış bir dungeon baskını kadar hayatta hiçbişi bana bu tadı wermedi
    titriodum,heyecanlıydım vs.. ama denemenizi öneririm server free olsada
  • knıgtın werdıgı zewkı ne mu ne sılkroad ne ultıma nede wow weremez
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xarinth

quote:

Orjinalden alıntı: M_MoRuK

seviye farkı kardeşim..
    wowda bebemi var..

wow paralı diye yok ko yu paralı yapsınlar bebe kalıyomu bak

Yapsınlar tabi kalır ama biraz daa azalır görüom net cafede çocuk harçlığını alığı gibi gelip premium alıo ya!!Netcafe sahipleride alet oluyor bu işlere!!
  • ewet wow oynuycaksan ing bilicen yoksa olmaz :) yaw cok komiksin öss sınavımı bu alt tarafı oyun nie wow oynuyanlar kendilerini böle bulutların ustunde göruyor ben ing bilmiyorum oynuyamıycakmıyım parayı weririm oynarım sanane :)Blizzard sizi cok sewiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Basfates

Bende 15 yaşındayım lvl 70 im ne olacak uhahaha

ornek bir

yas = 13,5
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.