Şimdi Ara

WoW cuların Knight için SOLEDİKLERİİ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
0
Favori
8.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir defa koya baslayan cok zor bırakır. sadece görerek bunları diyorlar. aldırıs etmiyorum aynı seyleri diordum cunku,bu oyunu nasıl oynuyonuz ws gibi seyler.. ama tadı alındıktan snra bırakılıcak gibi değil.. sadece sınav zamanları oynamıyorum kalan zamanlarda takılmaya calısıyorum zaman elwerdikçe. onları yazanlarda baslasalar emnimki aynı seyleri solicekler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkwarrior

ayrıca benim amacım bu eskiden kalma konuyu tekrar up yapmak değildir bunu belirtmek isterim sadece bu alıntı yaptığım mesaja sinirlerim bozuldu o kadar

arkadaşım konuyu uplamamım sebebi alıntıdan belirtilmiştir
  • PVP PVP PVP diyorsunuz..O zaman gidin CS oynayın kardeşim..O kadar PVP manyağı iseniz..Milleti ezmek hoşunuza gidiyor dimiKeşke herkez CS oynasa yine..Kimse bağlanmasa deli gibi şu oyuna..Walla son 1 senem zaten ondan sonra oyun moyun yalan olcak bnm için o yüzden hiç keyfimi bozamam dewam ederim KO'ya..
  • ya okadar sıkıcı bı oyun olamaz ya cz sı ve savasları tamamen bunaltıyo sadece goruntusune aldanıyo ınsanlar..Ko da okadar grafık yok ama Dünyada en çok oynanan oyun seçılıyo.. çünkü çok cafcaflı deıl karmasık deıl basıt ve kolay yanı pk ve pvp yapabılmek ıcın mılyontane quest yapmana gerek yok ...ister ardream takıl ister cz seçim senin...
  • ehehehehehehe
    be$iktas fenerbahceyi dover yok yok galatasaray alirda hepsini yener hesabi..renkleirn ve zevklerin tartismasi olmaz..tek uzuldugum sey su..ko`da real para olayi fazlasiyal bulnadirdi isi ..ayrica isi bilmeyenlerin basta olmasi gelisi guzarlik bosvermislik..Allah nasip ederse kendimize ait koyu actigimiz zaman bir Allahin kulu edit car bulabilirse bir Allahin kulu ben kopsla ben 80 kastim yada 70 kastim derse..o server aninda kapatmayan ....
    Insanlari seviyoruz insanlara deger veriyoruz..ben ve ekibim osmanli torunuyuz ve ozumuzde karisiklik yok..adalet durustluk ve emek verenlerden yanayiz..tum ko severlere tek dicem az sabredin..o ko adina gelisi guzel konusanlarin teki benim kurdugum yerde konusamicak konusamaz..ben kurucu ken normal player olucak ve oyun icindeki yonetimii isi bilenlere birakicaksam..teki kops kullanamaz demiyorum ama kullandigin an en fazl 1 dk icinde banlanmazsa..dupe yapmaya yada yapanlara izin verilirse.:)))siz doldurun bolsugu. Insanin Alllah gozunu para burumesin..inanin kops dupe aninda onlecik durumlar ama uskonun adi farki parako..hersey para ustune.
    Bizi takip edin arkadaslar 10 m lisanli ko oynmak istermisiniz topicini inanin fazla degil kisa zaman sonra dunyanin gozunun ustunde oldugu adaletin adam gibi adamlarin yeri olcak..cunki asla kops dupe edit car item satisi olmucak..herkesin emeklerinle hak ettigi gibi hakettigi yerde olucak.gercek oyun zevkini yasaticak bir yer geliyor.

• siz burada elma ile armut'u kıyaslıyorsunuz.Bu 2 oyun tür olarak bile farklı oyunlardır.Her ne kadar multiplayer online oyun olsalar da oyun tipi olarak aralarında dağlar kadar fark vardır.Bir kere ko'da level atlama canavar keserek yapılır,wow'da verilen questler sayesinde + canavar keserek atlanır.wow'da gold kazanmak kolaydır,ko'da ise zordur,ticaret yapmak gerekir moradon'da.

wow'da zindanlarda boss kesilir,ko'da boss her an her yerde karşınıza çıkabilir oyun süprizlerle doludur.
    pvp konusunda ko hızlı oyundur o yüzden zevk verir.classlar arasında denge vardır.
    wow'un pvp'si hakkında pek bilgim yok ama oynayanlardan duyduğuma göre yeterli olmadığı sürekli gelen patchlerle iyileştirilmeye çalışıldığı söylenmektedir.

ko basit bir oyundur 650 mb lık wow devasa,detaylı,uğraştırıcı bir oyundur 5-6 cd lik.

ko freetoplay'dir wow paralıdır.

ko fakir fukara oyunudur wow tikky amerikan özentisi tiplerin oyunudur

saygılarımla...

• knight oynayıp wowu övüyosunuz sizi tutanmı var buyrun wow
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj seco

quote:

Orjinalden alıntı: Basfates

Bende 15 yaşındayım lvl 70 im ne olacak uhahaha

ornek bir

yas = 13,5

ben 14 yasındayım ama ole yorumlar yapmıorum artık sıktı forumda sureklık yas muhab.
    ama bi anlasanız yasla alakası yok onemlı olan kafanın calısması

• her oyunun 1 zevki war grafiklere takılmakla olmaz ki ogame oynuo herkes ama onda grafik bile yok ama zevklidir yani sonucta oynanıor önemli olan grafikler değil aldıın zevk ama k2 ko nun bşaında olduu sürece wow oynamama rağmen wow derim
  • Wow ' da kapanma sorunuda yok bizim gibi sanırım ?
  • HOrtt
  • bn wow oynamadım ama characterlerin gorunusu cok cocuksu, degisik, cizgi film kahramanı gibi bazı characterler
  • WoW Ne??
  • quote:

Orjinalden alıntı: TeKnOmC

bn wow oynamadım ama characterlerin gorunusu cok cocuksu, degisik, cizgi film kahramanı gibi bazı characterler

+1476

wow da oynadim lego fight gibi geldi bana, pvp lerinde legolar dövüsüyor vs halbuki knight öle mi direk action cat cut direk skill pot. wow da bekle ki skill vurcak, adamin yönü düşmana dogru degil vs vs.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::WIP_BeSTBoY::

Sorarım size ben bir K.O hastasıyım ne olursa olsun

Hangi oyunda bunları bulabilcem

Spike : Bıçağı mükemmel bir şekilde sağa sola sallaması
    Nowa : Super nowanın yere düşüşü ve yerde dağolışı (özellikle senin üstüne düştükten sonraki ekranın sallanması)
    Swort Dancing: wariorun +8 raptoruyla dehşet saçması ve o güzelim sağa sola doğru raptoru sallaması
    62 Battle Priest : Elindeki iron impact +8 i yuklardan aşağıya çekip Ekranda Scream şekli cıkması (jungmant) sanrıırm
    1v1: İtemleri benden oldukca iyi birini yaptığım kombo ile yatırmam

Belki ko da grafik yok belki veletler cok ben kendimi bu oyunda benimsemişim
    düşün Championship Manager oynayan biri oyunda grafik mi dinler
    Grafik isteyenler Linage ( ismini tam olarak bilmiyorum ) gider

Düşüncelerime tercüman olduun için teşekkür ederim +1905

• bunlar boş işler ne kadar ko oynayıp bi yere gelememiş ezik ve silik insan varsa hepsi wow a geçiyo sonra yediği kaba laf ediyo... kedinin uzanamadığı ciğer hesabı hiç bi fark yok... şimdi adam ne yapacak o kadar yıl ko oynamış uğraşmış durmuş şimdi demezler mi sen ko oynuyodun neden wow a geçtin! adamda kendini rahatlatacak olmayan şeyleri ortaya atacak yaptığı şeyleri hiç yapmamış gibi anlatacak...

wow oynadım ve daha 10 lvl e gelince bi bunaldım böyle bi sıkkınlık çöktü... bi kere oyunu tek başına oynaman aşırı sıkıcı illa 60 bi arkadaşın olacak gelecek questlerini yapacak sonra combo yok ve PvP yok pk denen olay hiç yok

burda wow oynayan arkadaşların anlayamadığı tek şey -ki nasıl anlamadıkları tartışılır o kadar elit kesimden insanlar çokta kültürlüler ko oynayanlardan 20 30 gömlek üstünler- oyunların farkı ko da rp yok sokun şunu kafanıza kimse size gelin rp var demiyo siz kendi kafanızda 2 3 şey kurmuşsunuz bikaç kişide gazlamış güzelce değişik bi moda girmişsiniz... ko sadece PvP ve pk üzerine kurulu bi oyun ki bunu oyunun yapımcısı her fırsatta dile getiriyo... wowda aksine full rp ciddi ciddi fable2 online oynuyosun sanki ama kendi alanında çok güzel ama ko oynayan birini genellikle tatmin etmez...

ki eminim wow a geçip yorum yazanların amacı üzüm yemek değil bağcıyı dövmek u kadar basit

• wow sadece görüntü olarak iyi ama ona bakılırsa silkroad dada görüntü var ama oyun belli işte
    ben wow oynamaya çalıştım ama çocuk oyunu gibi geliyo bi görev alıyosun malzeme toplayıp
    yemek falan yapıyosun bence çok saçma
  • ko'nun en buuyk hatası 70 sınırının kalkmasıydı . kasmak ölüm gelio . milletde kosp vs vs yonelio eskiden x'de 62 asasla czde np kasabilirdin simdi cok zor 80-80-77 vs vs adamlar doldu tabi adamda o lvla gorede itemi var neyse ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KızGın ÇoCuK

Daha yazssam herhalde kalp kiriz geçirenler olacak

Sen Niye Buraya Geldinki

http://forum.donanimhaber.com/forumid_235/tt.htm

Sen Burada Takıl

Knight'ı Bilen Bilir Zaten Açıklamaya Gerek Yoktur Bikere Herkez Türk..
    Ayrıca Mario Bile Daha Eylenceli Demişsin Sen Bilirsin Mario Oynamak İstiyorsan Tutmicam Seni

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.