Şimdi Ara

WoW cuların Knight için SOLEDİKLERİİ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
0
Favori
8.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: buff_tuff_cuff

quote:

Orjinalden alıntı: ::WIP_BeSTBoY::

Sorarım size ben bir K.O hastasıyım ne olursa olsun

Hangi oyunda bunları bulabilcem

Spike : Bıçağı mükemmel bir şekilde sağa sola sallaması
    Nowa : Super nowanın yere düşüşü ve yerde dağolışı (özellikle senin üstüne düştükten sonraki ekranın sallanması)
    Swort Dancing: wariorun +8 raptoruyla dehşet saçması ve o güzelim sağa sola doğru raptoru sallaması
    62 Battle Priest : Elindeki iron impact +8 i yuklardan aşağıya çekip Ekranda Scream şekli cıkması (jungmant) sanrıırm
    1v1: İtemleri benden oldukca iyi birini yaptığım kombo ile yatırmam

Belki ko da grafik yok belki veletler cok ben kendimi bu oyunda benimsemişim
    düşün Championship Manager oynayan biri oyunda grafik mi dinler
    Grafik isteyenler Linage ( ismini tam olarak bilmiyorum ) gider

Düşüncelerime tercüman olduun için teşekkür ederim +1905

+1 Gerçekten güzel tercüman olmuşsun. Seni halkla ilişkilerin başına geçriemk gerenk

• SANA BEN BUNU SORUYORUM

' AMACIN NE , BU TOPİCİ AÇMAKLA'
    ???????????????????????????????????**

• Ya tamam herşeyi anladım da! 12 yaşında olunca yada ne biliyim 15 yaşında olunca 21 yaşındakilerden daha mı az adam oluyor? 20 yaşına gelince "ermek" diye bişey mi oluyo da benim haberim yok?
  • bu oyun nerde satılıyo ben bulamadım alıp denemek istiyorum bakalım neymiş millet oynamadan hakkında yorum yapıyo
  • zzzz...charın mı hacklendi?ban mı yedin?pre mi alamıosun?yoksa sadece canınmı sıkılıo?

ben arkadaşlarımın gazıyla wow a başlamıştım...başlamaz olaydım...tek başına oyun o kadar iğrenç bi hal
    alıo ki..sadece görev al lvl atla..üstelik bide görevlerin yerleri int sitesinden bakıon..ee kitapla ansiklopediyle
    online oyunmu oynanırmış...
    şimdi wow da mob keserek lvl alamıon...lvl olmayınca başka bişe de yapamıon..ee noldu , çizgiseleşti oyun
    kınaytta ole mi canım sıkıldı istedim mobu keserim..lvl ımdakilerle vs yaparım,moradona gider gm e sayar söverim...sen wow da yapabilirmisin bunları..
    ha grafik diyon ...wow un grafiklerine 1000 basan oyunalr da war sırf grafikse...git bi cabal oyna wowun
    grafikleri neymiş dersin...ama iş orda bitmio..oyunda playera zewk veren unsurlar war...nedir işte bilmem
    mobu gordum patır kutur gırerım oda bana gırer...öldüm ölecem master yanar felan haywanı kesince bi oh cekersin...wow da mob skıl cak başka skıl cakana kadar dere tepe düz koş..bekle ık mık....
    hele wow da dıkatımı cektı bişey normal mob un içinden çıkacak item belli ve sabit..mesela lupos kes içinden bir staff veya hide of lupos....3 kesişinden 2 tanesınde mutlaka biri veya 2 si drop oluo..ama ko da bir mob kes i boss kes acaba çıkacak mı , ulan gene bash çıktı klandan lazım olana werin felan..bu muhabbetler geçer
    ama wowda kestin işte bilmem item çıktı ben takamıom lazım olan alsın.zate kulanamıonkı eğer klas farkı olmasa ben gorurdum ıtem yardımı yapılıomu...
    wow la ko arasında gördüğüm fark wow da sadece ex için para harcanıo...ko da ister ex yap ister pvp yap
    ister çayırda mangal yap...

pee siz burda oyun kıyaslıonuz...siz at gözlünü takın...göreve gidin 24/7..bşka bişe yok zaten

• oyunlar arasındaki kısaylama aypmıyım

zevkler ve renkler taryışılmaz

ben hero yu yüklemiştim beğendim aslında ama

ko yu arıyo insan tekrar geri döndüm
  • ONU BUNU BİLMEM...KNİGHT DAKİ PK ZEVKİNİ HİÇ Bİ OYUNDA BULAMASSIN....
  • ALLAHIM YA NE ALAKA O KADAR PARAYI KO YA VERİN NOLUYO GORUN BİZİM ARKDASLAR ULTIMAYI SAVUNUR ELALEM WOW WOW OYNAYANLARIn khepsi geri zengin zuppesi:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: ŞekerKızHamdi

WoW Ne??

boşver hamdi sen takma kafanı böyle şeylere
  • Sen bunları buraya yazdığına göre ko yu baya bi biliyosun ...
    Niye gidipde silkroad dan bahsetmedin çünkü;

KnighOnline sizinle başa çıkabilecek bir oyun...
  • bu oyun bırakılırmı ya?
    bunca emekden sonra gecen yıllarıma acırım ondan devam ....
  • KNİGHT TA HEYECAN DENİLEN BİŞEY VAR BU KADAR YETER HERHALDE DİĞER OYUNLAR GİBİ SAMAN GİBİ LWL KASMAK YERİNE SAVAŞLARLA EVENTLARLA GİDERİLİYOR VE HEYECAN VE ZEVK OLUYORRRR BU 1 İKİNCİSİ İTEMLER COK GÜZEL MESELA BİR RAPTOR BAKA BAKA DOYAMAZSINIZ ....... VE SKİLLERİN GÜZELLİĞİ YANİ 4EVER KNİGHT ONLİNE
  • Bunları söyleyenlerin hepsi görsellik hastası şizofrenler. Bende şunu söylüyorum wow kadar saçma sapan bir oyun yok. Görsellik için oyun oynuyorlarsa gitsinler yeni çıkan oyunları oynasınlar. Ultima online'nin görselliği var mı ? Ama o kadar çok tutulan bir oyun ki. Sabahlara kadar oynanırdı.
    Knightın verdiği PK zevkini bana hiç bir oyun vermiyor o kadar diyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Purdew -- 17 Mayıs 2007; 16:44:54 >
  • quote:

ARKADAŞLAR KNIGHT ONLINE LA WOW TARTIŞILMAZ
    2 OYUNDADA LVL 60 DAN SONRA YAPILABİLCEK ŞEYLER
    KNIGHT---
    1-CZ
    2-LVL KASMAK
    3-İTEM DÜŞÜRÜRSÜN

WOW---
    1-LVL 60 savaşLARA GİRERSİN
    2-İTEMLERİNİ TAMAMLARSIN
    3-KENDİ GUİLDİNLE ZİNDANLARA DALARSIN
    4-RAGNAROSS KESERSİN EN süperİ DE BU !! ARKLAR KESERKEN HERZAMAN DUYGULANIRIM NEDEN KNİGHTTA BÖYLE ŞEYLER OLMUO DİE
    5-ZİNDANLARA GİRER BOSSLARDAN KENDİ GUİLDİNDEKİ ADAMLARA İTEM DÜŞÜRÜR PARASIZ VERİRSİN
    WOWCULAR KNIGHT TAKİ GİBİ PARA GÖZ DEİL BEDAVAYA BİRBİRİNE İTEM VEREBİLİOLAR..
    NYSE YORUMLAR SİZE KALMIŞ

Alla alla 60 lvl olunca lvl kasıp CZ mi yapılıyormuş tek ?
    önce 80 kasarım
    CZ yaparım
    felankor keserim
    Bifrost girerim çatır çatır fragment düşürürüm.
    Boss ararım
    Moradona girer bi kaç ezik kasarım
    Yani Knight için yazılanlar eksik sadece wowu methetmek için yazılmış şeyler. İki oyununda formatı birbirinden farklı wow çok detaylı ve skilleri knight gibi değil. Knight kadar hızlı değil. Knightta işin içine beceri giriyor Combo falan. Ama Wowda kuru kuru skill atıyorsun.

• wow da oynadım 1 hafta dayanamadım ko ya geri geldim
    bu oyundaki serilik hangi oyunda var + KO yu en dandik pc bile oynar
    Bence ko nun tek kötü yanı bırakamayacak kadar bağımlılık yapması :P
  • benim anlamadıgım herkes knighta bedava demiş nerese bedava çözemedim bu oyunu nerdeyse 3 seneyi

aşkındır oynuyorum, önceden bedavaydı haklısınız istedigim servera tek atıyodum 1. servera rahat girer

abyss kasardım deli gibi olmadı cz yapardım sora oyuna girememeye başladım yeni taktik char ekrana

geldinmi geri diodum tekrar server seçiyodum bi şekilde giriyoduk serverlar bukadar yogun deildi şimdi belki

inanmassınız gece 3 de 3. servera deniyom nonpre dio 1. serverlara girmek nerdeyse yasak oldu hayallere

karıştı serverda tek çizgi var tıklıyom non-pre balıklama girsem bile 2 dakka sora dolunca dc ee herkes

cıkmış burda dioki wow paralı ondan geçmiyoz ama koda pk yapmak cok eglenceli pkları bilerek sadece 1.

ve 2. serverlarda var hele 80 lvl cıktıktan sora pknın suyu cıktı adamın legal yollarla 80 lvl olması

düşündügünde nerden baksan bi sene aralıksız oynaması lazım ki 80 lvl olması yinede cok zor arkadaş

ortamı yardım şans vs.. de + bide her ay gold pre (ex %30 fazla geliyo) lazım peki anderam charı

kasacaksın yine gidip preye nakit para dökecen bu oyun nekadar inkar etsekte artık paralı ha sorarsanız

bende ko oynuyorum ama paralı die wowa geçmeyi düşünmüyosanız bence hemen bırakın wowa geçin

çünkü iteme gb ye yok bilmem girmek için pre ye okadar para veriyosunuz oturun bi ince hesab yapın

wowun knightan daha ucuza geldini göreceksiniz

• pfff ko yu bilmediğin nereden de belli bilip bilmeden buraya yazılar yazıp işgal etme burayı cane bende sana anlatimmi knight online oynayanların wow a bakısını (kendi sahsım adına konusuyorum o da kendi sahsı adına konusmus)...

ilk gördüğümde adamları cüce zannettim ufacık ne olduğu bilinmeyen nesnelere vuruyor zua

senin sölediklerine gelelim knight ta yardımlasma yoktur diye bisey yoktur (senin ko da noob olduğu buradan belli zaten zua) haftalık ne kestiysen bunlar clan baskanının bankasında toplanıp eşit sekilde dağıtılır
    haa eğer daha da ko hakkında konusmak istiyorsan biraz daha ko oynamanı tavsiye ederim çünkü sen noob u da asmıssın
  • quote:

Orjinalden alıntı: My_MoRuK

quote:

Orjinalden alıntı: Wolqanyc

KO nun yaş ortalması 14.5 ise.
    WOW un en az 21 diyorum.Oyunda küfür , seviyesizlik , gereksiz elemanlar da yok.

14,5 mu ???
    naaptın hacı sen yaaw????
    çok yüksekten uçtun..

YA ŞAHSEN BİZM SINIFTA EN AZ 10 TANE KO OYNAYAN VAR BİZ 8. SINIFIZ YANİ 14 YAŞ
  • wow ko dan heryönden süper oyun ama ücreti
  • quote:

Orjinalden alıntı: w0lky

quote:

Orjinalden alıntı: M_MoRuK

quote:

Orjinalden alıntı: Wolqanyc

KO nun yaş ortalması 14.5 ise.
    WOW un en az 21 diyorum.Oyunda küfür , seviyesizlik , gereksiz elemanlar da yok.

14,5 mu ???
    naaptın hacı sen yaaw????
    çok yüksekten uçtun..

Doğru ya biz 12 diyelim o zaman.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.