Şimdi Ara

WoW cuların Knight için SOLEDİKLERİİ! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
0
Favori
8.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her ne kadar grafik olarak alt yapı olarak oyun yapımcıları ve gm leri olarak wow daha kalite olsa bile... KO nun cz si ve pk sındaki aksiyonu hızı ve heyecanı asla veremiyor... biz bu yüzden ko yu seviyoruz bu özellikleri sebebiyle.. pk sında çok fazla oyunculuk gerektiriyo kombolar falan yetenek meselesi ... el becerisi direk aksiyon ve heyecan oyuncular arasındaki güç ve yetenek yarışı hırs.. cz deki organize partiler pusu falan doyumsuz oluyo .... ayrıca ex kasmak ve savaşlar ve boss peşinde koşmak item düşürmek gayet eğlenceli... wow biraz daha kafa işi uğraş işi... daha uyuz yavaş bi tarzı var.. bizi sarmıyor malesef... zaten cafelerde gördüğüm wow oynayan tipler e de genelde hep kıl olurdum nasıl diyeyim hani zengin bebesi uyuz şımarık tipler diye tabir edilir ya halk dilinde o tarz bişiler... adamların yaptıkları yorumlara bakınca bile anlarsınız zaten kıl kıl yorumlar yapmışlar neyse polemiğe gerek yok herkez istediğini oynar

Ko nun da wow unda birbirine göre + ve - leri var herkez kendine uyanı oynar... yukarıda wow cular çok saldırgan yorumlar yapmış bunu ezik ruhlu tipler yapar... madem öyle neden ko oynayanların sayısı wow oynayanlara göre 3 katı daha fazla ( bu oran lar pre li lere göre.. ko da presizleri de sayarsak yaklaşık 7 katı buluyo) herşeyi grafik sanan tipler işte....

madem o kadar kötülüyolar ... ko da bir sürü illegal olaylar olmasına rağmen düpe koxp hack ve saçma sapan gm ler olmasına rağmen neden en popüler oyun... çünkü başta da söylediğim gibi tüm - lerine rağmen inanılmaz zevkli bi oyun.. sade bir oyun tarzı var ve direk eğlence aksiyona taktiğe endekslenmiş ister solo ister parti olarak hoş bi pvp sistemi var

• Wowu orjınal serverında oynadım arkdasaın acontuydu( mage nıckı Alumeto ben oynarken FoA daydı her neyse) hoşuma gıttı uyuz bır kac tarafı var evet, sağ sola kosturarak at la falan gıtmek her yere tp olamıosunuz :) pot 2 dk da bı ıcılıodu galıba o da kotu (koşarken basılanları dıom) onun dısında kendı ıcınde bı dünyası var sankı yaşıomus gıbı oynuosunuz oyunu balık tutma falan zevklı gercekten ama Sağlam Ing kesın lazım bu oyun questler uzerıne kurulu Ve en sevdıgım 2 tarafı Ks yok ve Zindanlar muthiş!!
    Onixa dıe bı yaratık kesmıstık agzınız acık kalır felankorun babası dıyebılırız.Organıze olmak gerekıo.o yuzden coluk cocuk oynayamaz en kısa zamanda wowa geççem bu konuyu acan arkadaslar serverını solerse ıı olur bır turk guıldıne gırmıs oluruz.
  • wow oynayan biri neden ko oynayan birini ezmek ister ki anlayamadım bi türlü zevk meselesi türkiyede wow misyonerliği yapmaya çalışmayı ztn 1x milyon oynayısıcısya blizzard yeteri kadar kazanıyo k2 de kazansın biraz
  • Yalan mı?
  • bırde wowcu arkadaslara bısı sormak ıstıorum bır charı başka bır aconta alabılıomuyduk yanlısmı hatırlıom ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyin923

pfff ko yu bilmediğin nereden de belli bilip bilmeden buraya yazılar yazıp işgal etme burayı cane bende sana anlatimmi knight online oynayanların wow a bakısını (kendi sahsım adına konusuyorum o da kendi sahsı adına konusmus)...

ilk gördüğümde adamları cüce zannettim ufacık ne olduğu bilinmeyen nesnelere vuruyor zua

senin sölediklerine gelelim knight ta yardımlasma yoktur diye bisey yoktur (senin ko da noob olduğu buradan belli zaten zua) haftalık ne kestiysen bunlar clan baskanının bankasında toplanıp eşit sekilde dağıtılır
    haa eğer daha da ko hakkında konusmak istiyorsan biraz daha ko oynamanı tavsiye ederim çünkü sen noob u da asmıssın

senin gibi frp ruhundan uzak kişiler yüzünden ko bu hale geldi zaten.o ufacık cüce zannettiklerin kendi başına bir ırktır zaten.cüceler ırkı.ve her rpg mmorg oyunda frp teması vardır ki ko da böyle.fakat ko oyuncuları aga parti plizzz gibi cümlelerle frp ruhunu berbat bir şekle getirmiş durumda.

• quote:

Orjinalden alıntı: shinnok

her ne kadar grafik olarak alt yapı olarak oyun yapımcıları ve gm leri olarak wow daha kalite olsa bile... KO nun cz si ve pk sındaki aksiyonu hızı ve heyecanı asla veremiyor... biz bu yüzden ko yu seviyoruz bu özellikleri sebebiyle.. pk sında çok fazla oyunculuk gerektiriyo kombolar falan yetenek meselesi ... el becerisi direk aksiyon ve heyecan oyuncular arasındaki güç ve yetenek yarışı hırs.. cz deki organize partiler pusu falan doyumsuz oluyo .... ayrıca ex kasmak ve savaşlar ve boss peşinde koşmak item düşürmek gayet eğlenceli... wow biraz daha kafa işi uğraş işi... daha uyuz yavaş bi tarzı var.. bizi sarmıyor malesef... zaten cafelerde gördüğüm wow oynayan tipler e de genelde hep kıl olurdum nasıl diyeyim hani zengin bebesi uyuz şımarık tipler diye tabir edilir ya halk dilinde o tarz bişiler... adamların yaptıkları yorumlara bakınca bile anlarsınız zaten kıl kıl yorumlar yapmışlar neyse polemiğe gerek yok herkez istediğini oynar

Ko nun da wow unda birbirine göre + ve - leri var herkez kendine uyanı oynar... yukarıda wow cular çok saldırgan yorumlar yapmış bunu ezik ruhlu tipler yapar... madem öyle neden ko oynayanların sayısı wow oynayanlara göre 3 katı daha fazla ( bu oran lar pre li lere göre.. ko da presizleri de sayarsak yaklaşık 7 katı buluyo) herşeyi grafik sanan tipler işte....

madem o kadar kötülüyolar ... ko da bir sürü illegal olaylar olmasına rağmen düpe koxp hack ve saçma sapan gm ler olmasına rağmen neden en popüler oyun... çünkü başta da söylediğim gibi tüm - lerine rağmen inanılmaz zevkli bi oyun.. sade bir oyun tarzı var ve direk eğlence aksiyona taktiğe endekslenmiş ister solo ister parti olarak hoş bi pvp sistemi var

oyuncu sayısının çokluk sebebi Türkiye'deki çoluk cocuk yaşındaki herkesin Ko oynamasından kaynaklanmaktadır.Bunların çoğu kafelerde hayatlarını kaybetmiş kişiler.WoW ise Pay2Play oldugundan dolayı oyuncu sayısı daha az ve daha elit insanlardan oluşuyor genel olarak bu yüzden.

• forever ko
  • aranızda UnrealTournamentOnline oynayan var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: sLavetothedaRk

quote:

her ne kadar grafik olarak alt yapı olarak oyun yapımcıları ve gm leri olarak wow daha kalite olsa bile... KO nun cz si ve pk sındaki aksiyonu hızı ve heyecanı asla veremiyor... biz bu yüzden ko yu seviyoruz bu özellikleri sebebiyle.. pk sında çok fazla oyunculuk gerektiriyo kombolar falan yetenek meselesi ... el becerisi direk aksiyon ve heyecan oyuncular arasındaki güç ve yetenek yarışı hırs.. cz deki organize partiler pusu falan doyumsuz oluyo .... ayrıca ex kasmak ve savaşlar ve boss peşinde koşmak item düşürmek gayet eğlenceli... wow biraz daha kafa işi uğraş işi... daha uyuz yavaş bi tarzı var.. bizi sarmıyor malesef... zaten cafelerde gördüğüm wow oynayan tipler e de genelde hep kıl olurdum nasıl diyeyim hani zengin bebesi uyuz şımarık tipler diye tabir edilir ya halk dilinde o tarz bişiler... adamların yaptıkları yorumlara bakınca bile anlarsınız zaten kıl kıl yorumlar yapmışlar neyse polemiğe gerek yok herkez istediğini oynar

oyuncu sayısının çokluk sebebi Türkiye'deki çoluk cocuk yaşındaki herkesin Ko oynamasından kaynaklanmaktadır.Bunların çoğu kafelerde hayatlarını kaybetmiş kişiler.WoW ise Pay2Play oldugundan dolayı oyuncu sayısı daha az ve daha elit insanlardan oluşuyor genel olarak bu yüzden.

evet onun da payı var ama sadece usko yu baz almamk lazım .. bunun japkosu ve diğer onlarca özel server lar da mevcut ...

• quote:

Orjinalden alıntı: Kajmeran_

ya wow çok daha güzel ama ben wow daki pvp yi ve savaşları merak ediorum acaba nasıl ? video fln yokmudur acaba ?

youtube kesin bulursun
  • ayrıca şu elit kesim söylemi bana çok saçma geliyo ne yani entel dantel olunca fazla bi + kazandırmaz.. çoluk çocuk çoksa .. onları fazla kaale almayınca fazla bi sorun teşkil etmez.. benim önemle değinmek istediğim tüm bu olumsuzluklarına rağmen ko nun aşırı derece de ilgi çekmesi.. bizde bıktık bu olumsuzluklardan ama hala katlanıp oynuyoruz .. bu oyunun doyumsuz derecede zevkli pvp sisteminden kaynaklanıyo...
  • Bakın ne derseniz diyin WoW dünyanın en güzel online oyunlardan biri ki KO bunla baş ölçüşemez.Neden mi?
    K2 nin başında ki adamlar yakayı salıverdi artık hiç programlara bakmıyolar adamlar almış başını yürümüş ufacık koxp belasından bile kurtulamıyorlar sıkıyosa WoW da böyle bişi olsun.İsteseler önleyemezler mi?Bal gibi önlerler fakat adamlar alacakları paranın peşinde gerisi faso fiso.Aslında bir kere şunu denesek bu illegal programlar bitene kadar kimse pre almasın diye falan.N'olur?Ortada hiç bir prog kalmaz yada adamlar KOyu bitirir.Amaan salla biterse bitsin eskiden n'apıyosak onu yaparız
    Arklarla Cs atarız :D
    Karıya gideriz
    Kendime güzel bi manita yaptım mı tamam
    Hani diyorlar ya Knight online Hayat offline evet o gerçekten öyle
    Ama kim ne derse desin KOdaki PvP sisteminin hiç bir oyunda bulunacağına inanmıyorum.

Gelelim diğer oyunlara mesela Silk Road Online
    Bu kadar ezik olmasına rağmen öyle çok oyuncu kitlesine sahip oyun yoktur heralde
    Oyun sadece MvP den ibaret
    Hadi PvP kötü olurda bu kadar mı kötü olur
    Oyunun teması traderlık üzerine kurulu hikayesinde de söylediği gibi(yani onlar öyle söylüyor)fakat oyunda traderlık çok az.Traderlık yapman için bayâ bi lvl alman lazım buda çok zor
    Bu oyunda premium sistemi yok(en azından KOdaki gibi diil)burda xp arttıran ticketlar maymun kurt hp pot mp pot arrow ıvır zıvır item mal denen yerde herşey parayla satılıyo(iyiki free2play ha)bu dediğim şeyleri almadan lvl almak çok zor
    Oyuna bot çular hakim zaten
    Lvl 52+ olan oyuncuların %90'nı belki daha fazla botçu
    dediğim gibi oyunda pvp yok bir tek hiç bir şey kazandırmayan pot harcamak ve kendini denemek için yapılan pvp birde hırsız avcı savaşı var(savaş dediğime bakmayın pvp bakımından acayip ezik bir şey)
    Sonra itemler KO'da binbir çeşit item var bu oyunda bir itemin deişik versiyonları(mesela bir silah alcaksınız ismi strong iron bow bu silah 16 lvl onun başka bir şekli var powerfull ironbow lvl 18 sos som sosun diye bir olay var sos bir itemin +5'i som bir itemin +10'u sosun bir itemin +15'i değerinde yani sadece ana degreeler var (8tane) her degreede 10 tane item + kullanacağınız silah ve bunun yan sanayileri...
    Oyunun tek +sı grafik adamlarda tutturmuş grafikte grafik neymiş KO marioymuş ta muşmuş
    Şimdi buraya mesela Kal oynayan birisi en iyi oyun kal online sallayın KOyu dese ya adam gibi muhabbet ederiz yada sallarız renkler zevkler tartışılmaz diye
    Ama SROnun içinde var heralde bu eziklik oynayan ezikleşiyor SRO forumuda böyle şimdi gidin oraya en iyi oyun KO diye yemediğiniz hakaret kalmaz ki hakaret etmek bir insanın içindeki eziklikten gelir.Çünkü karşısında kine verecek cvp bulamaz ve hakaretle onu karşı tarafa itmeyi düşünür
    Şimdiye kadar bur hiç şöyle bir konuyla karşılaşmadım
    SRO-KO +lar - ler
    Ancak SRO bölümünde böyle 10larca konu açıldı ve adam 1ay bile KO oynamadığı halde KOyu yerden yere vurur ve kendi oynadığı ezik oyunu yüceltir
    Neyse boşverin SRO denen ezik oyunu hâla imzamda orda ki charımın bilgileri var salla
    Server ilk açıldığı ay botsuz hilesiz hurdasız 40 lvl oldum ama oyun sarmadı sadece o değil ondan öncede tam 8-9 ay SRO oynadım ki yazdığım şeyleri ordan öğrendim
    Bu forumda bir cabal oynayanın bir WoW oynayanın kendi oyununu övmesine bir şey demem ancak SRO gibi ezik bir oyunu oynayan ezik insaların oyunu övmesine çok sinirlenirim
    Bakın size bir olay anlatcam hani bizim KO bölümü ayrı bir forum olduya bu adamlar bunu bir kıskandı ki sormayın anti knight klup bizde ayrı forum isteriz kendi forumumuz olana kadar boykot var herkes şikayet et butonuna basıp bunu yöneticilere bildirsin falan çok komik ti ya
    Bir insan ezik olurda bu kadar mı ezik olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by-ko -- 17 Mayıs 2007; 19:46:47 >

• önmeli olanda bu değilmidir kankalar
  • quote:

ya bu konuyu tamamen okudum 3 sayfayıda :S ve inanamıyorum duyduklarıma KO wow'dan daha çok aksiyan veriyor ... KO > WoW diyen bünyeye şaşarım ben :) ilk önce wowda lvl70 ol herşeyi gör aksiyona dal sonra yorum yap lütfen :P....

grafiklerinden gmlerin aksiyonundan her hafta yenilenmesi ile wow ko'yu geçer maalesef .. KO zamanında iyi oyundu ama bunları aşmak lazım ...

ezik ruhlu tipler dediğin adamlar seviyeli bir online oyun oynayan insanlar bu arada .. "aga muga para var baba" gibi ne olduğu belirsiz cümleler kurmuyorlar ... lütfen ilk önce kendimize bakalım sonra başkalarına taş atın ... bana biri burdan fırlayıp "yok efendim KO'da şu kadar milyon oyuncu var" falan demesin bedava oyunda o kadar oyuncu olacak tabi .. KO'da önce mob kes sonra git ezik kes gibi bi mantık var ..

her yönüyle wow'dan geri bir oyun .. oynayanlara saygım var :) ama taş atmamak lazım kimseye ... o KO'cuların arasında adam gibi MMORPG oynamayı hak eden bi dolu adam var ... daha yazcaktım ama bu kadar yeter sanırım ..

• HERKESİN KENDİ ZEVKİ KENDİ EĞLENCESİ KENDİ HEYECANI KİMSENİN BUNA KARIŞMAYA HAKKI YOK GİDİN SİZ WOW OYNAYIN DİĞERLERİ KO OYNASIN ! KISACASI MADEM WOW OYNUYOSUNUZ KO DAN SİZENE ?
  • çoq haklılar bende aynı şeyleri düşünüyorum k.o hakkında
  • quote:

Orjinalden alıntı: RODEOMUSTAFA

HERKESİN KENDİ ZEVKİ KENDİ EĞLENCESİ KENDİ HEYECANI KİMSENİN BUNA KARIŞMAYA HAKKI YOK GİDİN SİZ WOW OYNAYIN DİĞERLERİ KO OYNASIN ! KISACASI MADEM WOW OYNUYOSUNUZ KO DAN SİZENE ?

var bi yaraları gocunup duruyolar bende anlamadım sana ne ko dan ... ne oynuyosan oyna
  • quote:

Orjinalden alıntı: femre

quote:

ya bu konuyu tamamen okudum 3 sayfayıda :S ve inanamıyorum duyduklarıma KO wow'dan daha çok aksiyan veriyor ... KO > WoW diyen bünyeye şaşarım ben :) ilk önce wowda lvl70 ol herşeyi gör aksiyona dal sonra yorum yap lütfen :P....

grafiklerinden gmlerin aksiyonundan her hafta yenilenmesi ile wow ko'yu geçer maalesef .. KO zamanında iyi oyundu ama bunları aşmak lazım ...

ezik ruhlu tipler dediğin adamlar seviyeli bir online oyun oynayan insanlar bu arada .. "aga muga para var baba" gibi ne olduğu belirsiz cümleler kurmuyorlar ... lütfen ilk önce kendimize bakalım sonra başkalarına taş atın ... bana biri burdan fırlayıp "yok efendim KO'da şu kadar milyon oyuncu var" falan demesin bedava oyunda o kadar oyuncu olacak tabi .. KO'da önce mob kes sonra git ezik kes gibi bi mantık var ..

her yönüyle wow'dan geri bir oyun .. oynayanlara saygım var :) ama taş atmamak lazım kimseye ... o KO'cuların arasında adam gibi MMORPG oynamayı hak eden bi dolu adam var ... daha yazcaktım ama bu kadar yeter sanırım ..

arkadaşım yazılanları okudum diyosun ama nerenle okudun sen onu anlayamadım... istersen tekrar oku saçma sapan şeyler yazmışsın... ben ezik ruhlu tipler derken wow oynayan herkesi kastetmedim heralde okuyosun boş boş okuma anlayarak oku... sadece gelip foruma wow culardan ko oynayanlara hakaret içerikli yazılar yazan tiplere ezik ruhlu tipler dedim ve bu her alanda böledir hakaret etmekten başka yorum yapamayan insanlar bu sınıfa girerler.. pvp olarak en bol aksiyon ko da dır dedim bu benim görüşüm ve bu görüşte olan arkdaşların sayısı çok fazla... benim wow cu arkadaşlarım kendileri söylerler her zaman keşke ko da koxp dupe hack falan olmasa sorunlar olmasa da ko oynasak daha zevkli derler hep. saygı duyacaksın duymayacaksan burda yerin yok burası seviyeli bi forum ve kimse de polemik istemiyo burda..

yine okuyupta anlayamadığın saptırdığın bir konu... ko bedava bi oyun da o yuzden wow dan daha fazla oyuncusu var demişsin... benim yazdığımı düzgün oku... ben preli oyuncu bazında da ko wow un 3 katı oyuncuya sahip dedim....

beni çok yordun.. senin anlayabileceğin şekilde açıklamalı uzun uzun yazdım.. umarım bu sefer düzgün okur ve anlarsın

• quote:

Orjinalden alıntı: Select�

WoW Ne??

zuhahuhua hiç güleceğim yoktu yaw allahta seni güldürsün
    bence wow knight alemi yalama oldu
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.