Şimdi Ara

WoW cuların Knight için SOLEDİKLERİİ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
0
Favori
8.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • madem çok güzel ver nasıl yüklücez nasıl yapcaz anlat bize
  • aga ben WoW u her zman destekledim ama bu duyduklarım beni çok kızdırdı WoW Bitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: AcHeRoN

wowdaki questler çok güzel. hele o questleri yapabilmek için ingilizce bilmenin gerekmesi çok çok güzel. ko daki gibi bi tarafından ingilzce uyduran veletler mecbur yok oyunda. en sinir oldğum da assassine asasian denmesi, bu forumun bile %90ı imzasında vs öyle yazmış. deli oluyorum onları gördükçe. doğrusunu söylüyosun adam hiç takmıyor bile işte kapasite devreye giriyor burda malesef o veletlerde algılayabilme kapasitesi yok.
    ko da questleri yapmayabilirsin zaten lvl atlama dışındakiler 5 para etmiyor çok yetersiz. onlar hariç de kimsenin questleri taktığı yok da wow da öyle değil. o questleri yaparken zaten oyunu öğreniyorsun. yani ing bilcen mecbur.

Hmm demekki ingilizce isteyen oyunlar iyi oyunlar. Çk tatmin edici ve anlamlı...

• wow>knight online wow un yaş ortalaması daha yüksek gm ler adaletli davranıyo hile hurda yok
    disband cekip itemi almak yok zar atıyosun warriorlar rogue itemlerine zar atmıyolar yani bu kadar saygılılar grafikleri çok ii ee daha ne olsun
    Not:Bunlar paralı serverler için geçerlidir
  • knightonline yı 1.5 senedir oynuyorum .artık sıkıldım ve bazı seylerın farkına wardım.kadeşim bu oyunda zevk dıye bısey yokkı oyun sadece hırsdan ıbaret '' olm o herif nasıl pelerin alır grade 1 clana gırmıs ezık o adam bızıde bulmamız lazım bıraz daha kasalım'' bunun yanı sıra ko da artık nereye baksan düpe nereye baksan kosp kardeşım o kadar para kasıyorum ıtem kasıyorum paralarımı ıteme cevırıyorum tak bi düpwip ne ıtem kallıo ne bı bok game master ler desen ayrı bır iii....nelikte bundan sora ko ya baslamayın wowuda oynamayın kitap okuyun a.q

• quote:

Orjinalden alıntı: KızGın ÇoCuK

kıyaslama yapmana değmez.... yani bugun kafede gordum kınaytı abi okadar berbat bir grafik yok dünyada abi bi frost nova var gülmekten yarıldım ..ehuehuehueh... yani hele hele mobların yapay zekalarına hasta oldum adamlar AoE lerde 30 tane mobu bi arada kesio :D neyse wowun güzelliklerini anlatmama kelimeler yetmez.... oyundaki astranaardaki manzarayımı desem yoksa wsg , av , ab deki bg lerin zevkinimi solesem yoksa moonglade (druid şehri ) nimi solesem :P pvp deki aldıgın zevki rp yaparken aldıgın zevki nerde alabilirsin ??? (ha bu arada ko ya mmorpg denmemesi lasım :D oyunda rp die bişi yok )

bende knight oyuncusuydum bi zamanlar silkroad felan takılıyorum şimdi ancak wow gördüğüm en güzel oyun açıkçası acc alımları açılırsa hemen başlayacağım

zate tüm konu orada geçiyor...
    ya gecen gun bişeye sahit oldum bi arkadas ko oynuyo gold uyelik almıs ayda 50 ytl veriyor .... dedim olum ezikmisin ? dediki yok dedi ko harika bi oyun sende oyna tabi ben orda kırıldım :P yani karnım agrıdı gulmekten dediki gold uyelikte %70 80 civarı daha fazla xp gelio.... burdan anlayabilirsinizki ko gmleri tam bir ac gozluuu...!!! bak wow oynamasan bile warhammer,city of heroes-villians,eve online , line age 2 .... bu gibi oyunlar oyna nabacan ko yu yaaa!!!

He; WoW dünyada UO Dan Sonra En çok Oynanan MMORPG ... Milyonları aştı :D

He şu da var ... Geçende Arkadaşım Char ını silicekti ... Gm e mesaj attı (lvl 62 itemleri Yakmış warrior%43) ... Gm cevabı şı

"Sen 4 aydır Gold Premium sun dimi ... 1 sn ..." Disconnected ...

5 dakika sonra Full +7 shell +8 raptor +2 warrior ringler Pendantlar , Her Ne b.kum varsa artık ... LVL 66 %43 ... :D Bizde Gm den Para iste ... 1 Cooper verirse O da Allah vergisi diye :D
    1-CZ
    2-LVL KASMAK
    3-İTEM DÜŞÜRÜRSÜN

WOW---
    1-LVL 60 SAVAŞLARA GİRERSİN
    2-İTEMLERİNİ TAMAMLARSIN
    3-KENDİ GUİLDİNLE ZİNDANLARA DALARSIN
    4-RAGNAROSS KESERSİN EN SÜPERİ DE BU !! ARKLAR KESERKEN HERZAMAN DUYGULANIRIM NEDEN KNİGHTTA BÖYLE ŞEYLER OLMUO DİE
    5-ZİNDANLARA GİRER BOSSLARDAN KENDİ GUİLDİNDEKİ ADAMLARA İTEM DÜŞÜRÜR PARASIZ VERİRSİN
    WOWCULAR KNIGHT TAKİ GİBİ PARA GÖZ DEİL BEDAVAYA BİRBİRİNE İTEM VEREBİLİOLAR..
    NYSE YORUMLAR SİZE KALMIŞ

Knight acıyorum

Daha fazlasını weremedim dayanamıdım

böyle seyler yazmayın ben wowdan dönen tek kisimiyim wow sıkıyor
    ezikken bi hayvan kesiyorsun hayvandan 8 tane esya düsüyo ne sacmaliktir bu..
    zindanlari anlatmak istemiyorum bosslar ara ara bulursun rüyanda .
    wow su yönden üstündür küfür az,grafik olarak ve skilllerin görkemi ve charlarin yaptiklari hareketler cok acayip.
    dans dans yazip tüm parti ile dans edip ss cekmistim diske atmistim ariyom bulunca göstercem
    sonra mageleri var wowda adam buz nowasi atmak icin .... sini yirtiyorgülmekten yatiyordum her seferinde..
    cz si berbat wowun kim kime dumduma kime vurduguma bakamiyordum..
    ara gecislerdeki resimleri güzel ama wowun.
    hele mezarliktaki kadindan görev aldıntan sonra uzun süre kadin aklimdan cıkmadi
    onunda ss var gösteririm...
    ama wow dedigim gibi sıkıyor ama ko da grafik kötüde olsa itemler güclü olup czde mage kesersen iste zevk budur diyon .....
    ben böyle düsünüyom karar sizin ey türk gencleri

• knightonline yı 1.5 senedir oynuyorum .artık sıkıldım ve bazı seylerın farkına wardım.kadeşim bu oyunda zevk dıye bısey yokkı oyun sadece hırsdan ıbaret '' olm o herif nasıl pelerin alır grade 1 clana gırmıs ezık o adam bızıde bulmamız lazım bıraz daha kasalım'' bunun yanı sıra ko da artık nereye baksan düpe nereye baksan kosp kardeşım o kadar para kasıyorum ıtem kasıyorum paralarımı ıteme cevırıyorum tak bi düpwip ne ıtem kallıo ne bı bok game master ler desen ayrı bır iii....nelikte bundan sora ko ya baslamayın wowuda oynamayın kitap okuyun a.q

• +1

quote:

Orjinalden alıntı: blue_boy

knightonline yı 1.5 senedir oynuyorum .artık sıkıldım ve bazı seylerın farkına wardım.kadeşim bu oyunda zevk dıye bısey yokkı oyun sadece hırsdan ıbaret '' olm o herif nasıl pelerin alır grade 1 clana gırmıs ezık o adam bızıde bulmamız lazım bıraz daha kasalım'' bunun yanı sıra ko da artık nereye baksan düpe nereye baksan kosp kardeşım o kadar para kasıyorum ıtem kasıyorum paralarımı ıteme cevırıyorum tak bi düpwip ne ıtem kallıo ne bı bok game master ler desen ayrı bır iii....nelikte bundan sora ko ya baslamayın wowuda oynamayın kitap okuyun a.q

• no comment
  • ko nun yerini hiç bi oyun tutamaz ben bunu bilirim bunu sölerim
  • birde bazı serverlar var bi adam kesiyon 3-5 lwl atlıyon böle zevk mi çıkar zor serverlar var ama bi süre sonra sıkıyo oyun ben bikere sabahtan akşama kadar oynadım hemen sıkıldım hele gm leri şey gibi
  • bence knight daha gercekci ne bileyim alıstıgımızdan mı bole oluyokii ben ko a baslamadan onca ne bicim oyun derdim simdi hastası olduk wow oynuyunca fikrim degisebilir
  • Adam bence de dogru soylemis
  • bilmiyorum walla hiç wow oynamadım
  • wow oyundur. knight ise bi hastalık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xarinth

onlara bi KO ..rım K2 ye uçarlar

bu yorum katılıyorum ama bi arkadaşın dediği gibi ko ya alışmışız boşver

• şunuda söylemek istiyorum hepinize tekrar saygı duyuyorum ko sitesine hayatta yazmam işimde olmaz ama bu mesajı görünce dellendim hangi wow oynayan gelip böyle küfür ediyor
  • K.o. nun stratejisi yeter grafikleri abartı kötüde diil zaten..
  • ayrıca benim amacım bu eskiden kalma konuyu tekrar up yapmak değildir bunu belirtmek isterim sadece bu alıntı yaptığım mesaja sinirlerim bozuldu o kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: NIGHT^DéVIL

4 ay world of warcraft oynadım gece gündüz, oyunda en iyi oyunculardandım
    Ama o devasal oyunun herşeyini çözdüm sıkıldım, hakkatan küfür yok, çok seviyeli süper bi oyun
    bizim guild(clan) de herkes tel numarısına kadar bilirdi o kadar sıkıydık.
    ama ko yu 1 sene oynuorum ama bu oyunda hırs war bide herşeyi elde etmek zor o yüzden oynanma süresi uzuyor

ama şunuda belirtiyim guild ce yapılmış bir dungeon baskını kadar hayatta hiçbişi bana bu tadı wermedi
    titriodum,heyecanlıydım vs.. ama denemenizi öneririm server free olsada

KO' nun verdiği zevki hiç bir oyundan alamadım. Herşey girafik,herşey quest değil. Önemli olan oyundan zevk almandır.
    2 oyundan zevk alırım. Çünkü arkadaşlarla oynuyoduk . O günleri özlüyorum.
    Birisi AgeOfEmpires , diğeri KO. İkisindede 8 arkadaş oturuyoz başına babalar gibi oynuyoz süperde zevk alıyoz.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.