Şimdi Ara

WoW cuların Knight için SOLEDİKLERİİ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
0
Favori
8.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • wow gerçekten güsel bi oyun yavaş yavaş bebelerde azalıyo ii oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: M_MoRuK

seviye farkı kardeşim..
    wowda bebemi var..

• Zevkler ve renkler tartışılmaz bu kadar WOW da güzel KO da ama ben KO yu şeçtim zevkini bağlı.

KO'ya veya WOW'a hakaret edenlere

• knight da gercekten yas ortalamasi dusuk wow o yonden iyidir diye dusunuyorum ama benim bilgisayar ko yu zor kaldiriyo wow u hic kaldirmaz diye dusunuyorum grafik fln herseyiyle daha ustun bi oyun onu biliyorum iyi bi sistem kurarsam wow a bende gecicem bele$ serverlari vardi degilmi ?
  • bişe daha 1.5 yıl dır knight oynuyom sıkıldım WOW download edebileceğim bir yer varmı acaba bide üye olabileceğim??

Avatrımdan belli oluyo warcraft oynadığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wild Child -- 21 Mayıs 2006; 17:11:32 >
  • güzel arkadaşım biz bu içinde hack,dupe,dc,lag ,ks vb bisürü şeyin bulunduğu oyundan zevk alıyoruz gidipde lineage yada wow bölümüne ko böle güzel sizin oynadığınız oyun şöle kötü demiyoruz sadece zevk aldığımız oyunu oynuyoruz anlıcaan milleti eleştirmek için diil zevk almak için oynuyoruz ok????????
  • EWT KNİGHT IN GRAFİKLERİ HARBİDEN ASIRLIK AMA PVP Sİ ÇOK SARIYO MERETİN.GRAFİKLERİ BAŞTAN YAPILANDIRSALAR KEŞKE.WOW U ÖLESİNE OYNAMIŞTIM GERÇEKTEN KNİGHT DAN ÇOK DAHA İYİ FAKAT Bİ CANARI KNİGHT DAKİ GİBİ KESEMİORSUNUZ.ÇOK UZUN SÜREDE KESİYORUNUZ.PVP SİNİ HİÇ GÖRMEDİĞİM İÇİN YORUM YAPAMICAM.AMA P.TESİ ALICAM ARKADAŞTAN WOW U BAKALIM PVP Sİ NASILMIŞ...
  • wow knighttan kat kat üstün ben oynadım.ama paralı server daha iyi.ben sadece skill vururken bekledii için bıraktım.bi de kaçak serverda gm lvl istemeyen itemleri kaldırdı(wow da itemler lvl istiyo)
    knighttan daha çok zevk alıyorum ve silkroad da oynuyom (tavsiye ederim)
    ama wowu şu an sadece resmi serverda 5 milyondan fazla kişi oynamakta.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FjardeVarlden

quote:

Orjinalden alıntı: KızGın ÇoCuK

kıyaslama yapmana değmez.... yani bugun kafede gordum kınaytı abi okadar berbat bir grafik yok dünyada abi bi frost nova var gülmekten yarıldım ..ehuehuehueh... yani hele hele mobların yapay zekalarına hasta oldum adamlar AoE lerde 30 tane mobu bi arada kesio :D neyse wowun güzelliklerini anlatmama kelimeler yetmez.... oyundaki astranaardaki manzarayımı desem yoksa wsg , av , ab deki bg lerin zevkinimi solesem yoksa moonglade (druid şehri ) nimi solesem :P pvp deki aldıgın zevki rp yaparken aldıgın zevki nerde alabilirsin ??? (ha bu arada ko ya mmorpg denmemesi lasım :D oyunda rp die bişi yok )

bende knight oyuncusuydum bi zamanlar silkroad felan takılıyorum şimdi ancak wow gördüğüm en güzel oyun açıkçası acc alımları açılırsa hemen başlayacağım

zate tüm konu orada geçiyor...
    ya gecen gun bişeye sahit oldum bi arkadas ko oynuyo gold uyelik almıs ayda 50 ytl veriyor .... dedim olum ezikmisin ? dediki yok dedi ko harika bi oyun sende oyna tabi ben orda kırıldım :P yani karnım agrıdı gulmekten dediki gold uyelikte %70 80 civarı daha fazla xp gelio.... burdan anlayabilirsinizki ko gmleri tam bir ac gozluuu...!!! bak wow oynamasan bile warhammer,city of heroes-villians,eve online , line age 2 .... bu gibi oyunlar oyna nabacan ko yu yaaa!!!

He; WoW dünyada UO Dan Sonra En çok Oynanan MMORPG ... Milyonları aştı :D

He şu da var ... Geçende Arkadaşım Char ını silicekti ... Gm e mesaj attı (lvl 62 itemleri Yakmış warrior%43) ... Gm cevabı şı

"Sen 4 aydır Gold Premium sun dimi ... 1 sn ..." Disconnected ...

5 dakika sonra Full +7 shell +8 raptor +2 warrior ringler Pendantlar , Her Ne b.kum varsa artık ... LVL 66 %43 ... :D Bizde Gm den Para iste ... 1 Cooper verirse O da Allah vergisi diye :D
    1-CZ
    2-LVL KASMAK
    3-İTEM DÜŞÜRÜRSÜN

WOW---
    1-LVL 60 SAVAŞLARA GİRERSİN
    2-İTEMLERİNİ TAMAMLARSIN
    3-KENDİ GUİLDİNLE ZİNDANLARA DALARSIN
    4-RAGNAROSS KESERSİN EN SÜPERİ DE BU !! ARKLAR KESERKEN HERZAMAN DUYGULANIRIM NEDEN KNİGHTTA BÖYLE ŞEYLER OLMUO DİE
    5-ZİNDANLARA GİRER BOSSLARDAN KENDİ GUİLDİNDEKİ ADAMLARA İTEM DÜŞÜRÜR PARASIZ VERİRSİN
    WOWCULAR KNIGHT TAKİ GİBİ PARA GÖZ DEİL BEDAVAYA BİRBİRİNE İTEM VEREBİLİOLAR..
    NYSE YORUMLAR SİZE KALMIŞ

Knight acıyorum

Daha fazlasını weremedim dayanamıdım

pekı bu wow un cd sını satın alıpmı oynayacaz yada aylık para verıpmı oynanıyor uyelık vs bılgılerınıde yazarmısın kac dolar aylık gold bronze vs vs

Ark oynuodu aydı 20 milyon weriodu sonra knightya geçti.

• zevklerle renkler tartısılmazmıs
  • size bişi daha diyim ben bi ay once ...... dergisi almıştım vede yanında wow rehberi verdi wowda 8 tane ırk var vede 8 tanede adam çeşidi var (rogue gibi) haritalar accayip çok sonra bide oyunda meslek alabiliyosun (demircilik,madencilik filan) sonra bide atın üstüne filan binebilisiyosun grafikleri knighta bin basar ONYXIA die bi quest zinciri var dergide o zinciri 6 sayfayla anlatmışla vede artık knightın suyu çıktı 60 lwl üstü vede premium deilsen adamın hemen gider bu arada knighta NON-PREMİUM var ama wow da ole bişi yok

KARAR SİZİN
  • Bence de WoW daha güzel ancak paralı.Parasız türk serverlarında da bir çok eksik var onun için oyanayamıyoruz.Knihgt Online Müthiş bir oyun grafikler süper diyemezsin.Ancak zevkli bir oyun olduğunu söylersen bunda haklı olabilirsin...
  • Bende WoW u oynadım ark. ın char ile paralı server tek kelime ile mükkemmel wow dan çok büyük bir zevk alıyorsun sadece lvl deil jakuzi ye fln giriyorsun (Anlarsınız ya ) ve daha bir çok güzel şeyler war ama zevkler ve renkler tartışılmaz
  • Wow diyorum başka bişe demiyorum buna bana soracaksınız 64 char yapmışım Ko'da wowdan sonra knightye hiç giresim gelmiyom zaten istesem de giremem non-pre var
  • ko=333MB
    wow=4cd=2800mb civarı
    işte kalite farkı burda ortaya çıkıyo wow çok detaylı adamlar az bile demiş
  • haklılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: cidik

ko=333MB
    wow=4cd=2800mb civarı
    işte kalite farkı burda ortaya çıkıyo wow çok detaylı adamlar az bile demiş

Pahcleri yükleyince 5gb ediyo

• ya wow çok daha güzel ama ben wow daki pvp yi ve savaşları merak ediorum acaba nasıl ? video fln yokmudur acaba ?
  • evet soylenen doğru knıht empri oldumu çaçuklarda oyuna dadanmaya başladı ama wow bi bakarsanız sşizi sarmıyacağını anlarsınız çunku kodakı gibi adam kesmek orda zevklı değil
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.