Şimdi Ara

WOW' da kontrollerde sıkıntı yaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuna yeni başladım ve ilk sıkıntım kontroller oldu. wasd yürümek için mi kullanmalıyım yoksa fare mi ? Eğer fare kullanmayacak isem hedefimi nasıl klavye ile seçip saldıracağım. Görev alırken fare ile görev veren arkadaşa illa fare ilemi tıkayacağım yaratık kestiğimde çıkan çantaları otomatik açma yolu yok mu. wasd kullanarak hareket ederken 12345 yı nasıl kulana bilirim.

• troll mü gerçek mi anlamadım ama gerçekse hayatında ilk defa mı oyun oynuyorsun hocam bu nasıl soru
  • İkisini de kullanacaksın. Gerçekten ilk defa mı oyun oynuyorsun?
  • size oyundan en iyi verim alabilecek kontrol düzenini anlatıyorum.

1) karakteri sağa sola döndürmek için, yani default tuşlarda sağ/sol ok tuşları veya A/D ile yaptığınız hareketi, mouse'un sağ tuşuna basılı tutarak yapacaksınız.
    2) Q/E tuşlarını iptal edip, bunların fonksiyonlarını A/D tuşlarına atayacaksınız. Yani Strafe left A, Strafe right D olacak. Counter Strike oynar gibi.
    3) Skillerin her birine mutlaka klavyeden veya gaming mouse'ların solunda bulunan tuşlardan keybind atayacaksınız. Mouse'un sol tuşu ile hiçbir skill'e clickleme yapmayacaksınız.
    4) Mouse, karakteri döndürmek ve target almak için; klavye ise sağa/sola/ileri/geri yürümek ve karakterin skillerini kullanmak içindir.

Spesifik keybind'lara gelirsek
    - Q ve E boşa çıkacağı için bunlarla 2 tuş kazanırsın
    - R chat reply fonksiyonuna sahip olduğu için combat sırasında yanlışlıkla basıp herşeyi berbat edebilirsin. O yüzden R'yi iptal edip 1 tuş daha kazanabilirsin.
    - Karakter ekranını açmanın bir aciliyeti olmadığı için C tuşunu iptal edip 1 tuş daha kazanabilirsin. Örneğin benim karakter panelini açma tuşum Shift + X
    - F tuşu kesinlikle kullanılmalı
    - F1, F2, F3, F4 kullanılabilir.
    - Bendeki ekstralar X,V,G,T

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChaosBreed -- 27 Ağustos 2014; 3:02:54 >

• ulan yeniyim ki soruyorum öğrenmeye çalısıyorum bi online oyun lol çok aram yoktur oyunla. Bu arada tşkler
    ChaosBreed deneyecegim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neylersin1 -- 27 Ağustos 2014; 4:05:57 >
  • Q E R T F G X C V tuşları gayet yeterli geliyor

hatta çok tuşlu mouse varsa oda baya yarar sağlıyor. mesela bende extra 5 tuşlu mouse var. hunter oynarsam tüm trapları onlara koyuyorum yada lock oynarken fear + focus target fear pet cc si hep orada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi movieman -- 28 Ağustos 2014; 13:41:00 >
  • yıllar önce ilk başladığımda aynı sorunu ben de yaşadım :) zamanla alışıyorsun çok rahat aslında kontroller
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.