Şimdi Ara

WOW Electronic Limited Aldatmacası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu siteden sipariş verdiğim http://www.aliexpress.com/item/In-Stock-5-5-inch-Xiaomi-Hongmi-Note-MIUI-Red-Rice-Note-Smart-Phone-MTK6592-Octa/1728176330.html telefonumun şarj adaptörü sahte çıktı. Haklarını yiyemem telefon orjinal ama bataryadan da şüphelenmiyorum desem yalan olur. Aliş-veriş bittikten sonra kesinlikle sorularına cevap vermiyorlar online olmalarına rağmen.. işin birde garip tarafı orjinal adaptörleri kendi sayfaları üzerinden satıyorlar http://www.aliexpress.com/store/product/Original-XIAOMI-USB-charger-UK-5V-1A-for-xiaomi-phone-and-pad-for-samsung-phone-for/815079_2036903428.html ver sahteyi türk kullanıcılara orjinali satıp ayrıca para kazan iyi iş,,, Ukkaşe nikli arkadaş bu sitede (WOW Electronic) türkçe mesajlaşarak alıcılara yardımcı olduğu söylemişti dh forum sayfasında bazı konularda... çok kişinin bu siteden telefon aldığını biliyorum. Umarım benim yaşadığım sıkıntıyı çekmezler yada adaptörlerinin orjinalliğinden emin olmadan alış-verişlerini tamamlamazlar... ben cevap alamz oldum da ondan...

• Telefon gümrükte takılmadan nasıl geçti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş wow firmasına sor onlar anlatır.

• Dh yöneticileri değil, bir tane yönetici var o siliyor bence.
    O yönetici ilede bu çin-türk çetesi arasında bir bağlantı var (ucuza telefon alma kıyağı).

Bir maliyetine verilen telefonun 40 yıl hatrı varmış anlaşılan :)

Herifler istediği mesajı / konuyu sildiriyo arkadaş. Sitenin adıda değişsin bari.
  • Konuyu farklı yerlere kaydirmayalim. Telf orj diğer bazı parçalar yan sanayi dedik ve alış veriş yapacak kişiler dikkat etsin dedik. Bilgilendirmeydi amacımız. İyi günler

• muratai kullanıcısına yanıt
    Önce bir üslubunuzu düzeltin ( bu ilk de değil! ), daha sonra yeniden konuşalım...

Bu yazdığınız mesajın da silinmesi gerekirdi ancak mesajlarınızı kim siliyor bilin istedim.

Ayrıca da konu da firma ve satıcılarla ilgili şikayet içeren bir konu olarak kural dışıdır ve silinir.
    Ancak geçen seferki gibi üslupsuz, uygunsuz ve rencide edici yazılmadığından ve ilgili satıcıya cevap hakkı doğduğu için, kendisini bilgilendirerek bu kez konuyu tuttum.
    Yine de uygunsuz yorumlardan ötürü her gün mesaj silmek durumunda kalıyorum, bu gidişle konuyu bir daha açılmamak üzere yine kaldıracağım. İlgili tüm arkadaşlara duyurulur...

Bu arada iftira iyi bir şey değildir ve herkes size karşı benim kadar anlayışlı ve ilgili olmayabilir. Keyifli forumlar dilerim...
  • Blur kullanıcısına yanıt
    Sayın yönetici;

Geçenlerde X_Seller ın bu forumda satış ilanı mesajını şikayet ettim, şikayetle ilgilenildi dendi ancak mesaj silinmedi. Tekrar mesaj attım, cevap yok.
    Sonra baktım şikayet kapatılmış çünkü aynı mesajı tekrar şikayet edebiliyordum. Bu sefer yine şikayet ettim, mesaj silinci ancak aradan belki 16 saat geçmişti.

Bir başkasının satış ilanını şikayet edince 2 saatte siliniyor, bunlarınki niye silinmiyor?

Ayrıca bu ikisinin şikayet ettiği mesajlar anında siliniyor, konular kapatılıyor niye?

Eğer ki konu yanlış yere açılmışsa, doğru yere taşıyabilirdiniz. Ama onun yerine bu konuyu kapattınız hemde 2-3 kere.

Ayrıca wow elektronik kimdir yahu? Türk firması mı? Hayır. Çindeki 100 milyon firmadan birisi. Ona burda cevap hakkı filan yok çünkü firma Türk değil.

Orda bir Türk öğrencisi staj yapıyor diye hassasiyet göstermek zorunda değilsiniz. Ortada dolandırıcılık söz konusu, diğer insanları bilgilendirmek hangi günden beri iftiraya giriyor?

Forumda gelip Redmi Note sahtesi çok diye insanları uyaran(!!) kişinin staj yaptığı yerin reklamını yapıp insanları ordan alışverişe yönlendirdikten sonra yolladıkları malda ayıplı / çakma / kusurlu aksesuar çıkması kabul edilemez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • muratai kullanıcısına yanıt
    Forumda hiç kimseye iltimas yapılmaz, hiç şüpheniz olmasın.

Sınırlı sayıda arkadaş üye şikayetleri ile ilgileniyoruz, bu yüzden şikayetiniz hemen değerlendirilememiş olabilir.

Konular gerekirse gerekli yerlere taşınabilir, uygun bölüme konu açmak üyelerimizin dikkat etmesi gereken bir forum kuralıdır.

Firma şikayeti içeren konulara uygun bir bölümümüz olmadığı gibi bu tarz konular açmak da forum kuralları gereği yasaktır!

Bahsettiğiniz konunun detayları ile ilgili ne ilgimiz ne de bilgimiz var! Asıl sizin kafanızda kurup bu durumu forum yönetimine mal etmeye çalışmanız ve insanları zan altında bırakmanız kabul edilemez!

Bundan sonraki mesaj ve açılacak konularda daha dikkatli davranacağınızı ümit ediyorum.

Edit: imla
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.