1 haftadır lag sorununun kopan kablolardan olduğu söylendi. Oke dedik şimdi kablolar tamir edildi ama gel gelelimki 2000 lagency altına düşse amenah denecek .. Arkadaşım telekommusun telekopmusun anlamadım bole olmazki yurdum insanına yazık.. Japonlar 030 -050 ile oynarken nedemek 2000 açılarmısnız..!!!
kabloların tamir edildiğini nerden öğrendiniz? valla hiç de öyle bi şey yok :D 3 gündür devam eden lag halen devam ediyor :)
Bende de devam ediyor. Ancak gece 2'den sonra düzgün oynanabiliyor.
Gece 2den sonra 300-400lere düşüyor. Gündüz vakti pek kasmayın oynamaya. Tabii uykusuzluğu da göze almak gerek.
evet geceye doğru düzeliyor pingler 400-500 oluyor... dün gece iyiydi genelde her ne kadar arada kopmalar olsada, bi de bi kaç arkadaş oynarken hepimiz aynı anda kopuyoruz hepimiz aynı anda lag'e giriyoruz ama cidden illet edicem yakında böyle giderse
Dün gece ping genellikle 200 altındaydı. 280 üzerine hiç çıkmadı. Daha önce hiç bu kadar iyi olmamıştı. Şimdi yine 700-1000 arası, oynanmıyor.
Ç.kale boğazından geçen fiber kablo kopmuştu düzeltmişler.(artık japonlamı yapıştırdılar ne?)Bende herşey normal iyi çalışıyor internet ama lacency 1800
ahah iyi güzelde tamam dungece iyidi 500 kusurde oynadım bi nevi yaptığım buyuleri gorebiliyordum şimdi yapıyorum yarım saat bekliyorum elimde patlıyor :D ayıp ama yazık değilmi oakdar para verik :( telekom özelleşiyor sanırım yakında ole haber gelmiş %51 lik hisse satışı olacakmış sanırım bi çözüm gelir artık..
bu fiber optik nasıl kopar ?
Balıklar kemirmiştir. Aç kaldılar heralde kış vakti garibanlar...
yaw ç.kale boğazından geçen bağlantıda arıza olmuş işte anla sende
ya hu anlamıyom teknoloji okadar gelişti ne kablosu artık . yapsınlar uydu sistemini artık.. ehe gerçi bu seferde uzaylılardan dolayı bağlantımız yavaşladı derler
o günleri biz göremicez büyük ihtimalle..gitgide daha kötüye gidiyo durum...
yoq abi ben 200mbps de ping i 600-700 görüyorsam gerisini hiç düşenimiyorum....çıkışlar b.ktan ama yapacak birşey yoq 10mbps olsa ne olacak ki.....
ben de delirmek uzereyim...Her 15 dakikada bir disconnect, disconnect olmazsa da 2000ping...Raid'dekilere karsi insan rezil oluyo walla..
Tam zamanını hatırlamıyorum ama galiba iki sene falan öncede böyle bi kablo koptu bahanesi olmuştu. Hatta bi deprem dolayısıylamı ne kopmuştu. Yabancı hiçbir internet serverına bağlanılmıyor yada çok zor bağlanılıyordu. Telekom yine kablo koptu bahanesini söylemişti ancak daha sonrada Telekomun internet için dünya ülkelerinin yatırdığı bir ücreti ödemediği dedikoduları üremişti. Ki bana kablo kopma gibi bi bahaneden daha yaratıcı gelmişti. Bana bi kablonun kopması, yada hasar görmesi biraz garip geliyor...
skandallar ülkesiyiz, yapar yine telekom yapacağını...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme