Şimdi Ara

WoW Ne Ya ? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
1
Favori
11.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yapılan yorumlarda Requiem Memento Mori hakkında hiç yorum görmedim,bir yandan sevindim bir yandan üzüldüm.Sevindim çünkü Türk olmaması güzel birşey en azından illegal yollara başvurmuyorlar,üzülüyorum bazen basit bir dil kullanarak muhabbet edecek insan bulamıyorsun.Grafiklerden söz etmek gerekirse mmorpg oyunlarında nadir bulunan grafikler mevcut,bunu 7 sene ko 1.5 sene wow 1 seneye yakın lineage II ve inceleme açısından silkroad,metin2 vb oyunları oynamış biri olarak kendime "evet mmorpg oyunumu buldum" demiş olmamdır.İncelemek isterseniz..Resimler oyun içinde birebirdir.

http://requiem-wiki.org/wiki/Armor_Gallery

• quote:

Orijinalden alıntı: BerAnGe

Yapılan yorumlarda Requiem Memento Mori hakkında hiç yorum görmedim,bir yandan sevindim bir yandan üzüldüm.Sevindim çünkü Türk olmaması güzel birşey en azından illegal yollara başvurmuyorlar,üzülüyorum bazen basit bir dil kullanarak muhabbet edecek insan bulamıyorsun.Grafiklerden söz etmek gerekirse mmorpg oyunlarında nadir bulunan grafikler mevcut,bunu 7 sene ko 1.5 sene wow 1 seneye yakın lineage II ve inceleme açısından silkroad,metin2 vb oyunları oynamış biri olarak kendime "evet mmorpg oyunumu buldum" demiş olmamdır.İncelemek isterseniz..Resimler oyun içinde birebirdir.

Requiem i ilk oynayan türklerdenimdir

62 level charım vardı

oyun p2w pay to win

%100 exp kazanıyorsun reel para sayesinde

Tabiki bu görevlerede etki ediyor görevlerde sınırlı

Kısaca oyuna para veren para vermeyeni bariz bi şekilde eziyor

• bi oyun için adamlar satırlarca yazı yazıp tartışmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dopamine

quote:

Orijinalden alıntı: BerAnGe

Yapılan yorumlarda Requiem Memento Mori hakkında hiç yorum görmedim,bir yandan sevindim bir yandan üzüldüm.Sevindim çünkü Türk olmaması güzel birşey en azından illegal yollara başvurmuyorlar,üzülüyorum bazen basit bir dil kullanarak muhabbet edecek insan bulamıyorsun.Grafiklerden söz etmek gerekirse mmorpg oyunlarında nadir bulunan grafikler mevcut,bunu 7 sene ko 1.5 sene wow 1 seneye yakın lineage II ve inceleme açısından silkroad,metin2 vb oyunları oynamış biri olarak kendime "evet mmorpg oyunumu buldum" demiş olmamdır.İncelemek isterseniz..Resimler oyun içinde birebirdir.

Requiem i ilk oynayan türklerdenimdir

62 level charım vardı

oyun p2w pay to win

%100 exp kazanıyorsun reel para sayesinde

Tabiki bu görevlerede etki ediyor görevlerde sınırlı

Kısaca oyuna para veren para vermeyeni bariz bi şekilde eziyor

Para vermeden de oynanabiliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: iNFiNiTy Da®k

WoW Ne Ya ? ve  WoW Ne Ya ?

Hayaller aleminde yaşayan bir arkadaş daha

• Simdi herkes bana laf edicek ama bence cok Sıkıci bi oyun. Amac sadece level kasmak. Arenaya gidenlere falan ne isin va arenada gel bizle yaratik kes item dusur level atla diyo adamlar. Pvp zaten boyle done done vurmalar isik cikartmalar patlamalar bilmemne. Pvp olarak knightin yakinindan bile gecemez ama en azindan hile yok, adamlar seni ciddiye aliyor sorunun oldugunda falan. 2oyun da temiz olsaydi eger, kesinlikle knight derdim fakat suanda piyasadaki online mmoprglardan illa da birini oynayacagim diyorsan en iyisi wow.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

Simdi herkes bana laf edicek ama bence cok Sıkıci bi oyun. Amac sadece level kasmak. Arenaya gidenlere falan ne isin va arenada gel bizle yaratik kes item dusur level atla diyo adamlar. Pvp zaten boyle done done vurmalar isik cikartmalar patlamalar bilmemne. Pvp olarak knightin yakinindan bile gecemez ama en azindan hile yok, adamlar seni ciddiye aliyor sorunun oldugunda falan. 2oyun da temiz olsaydi eger, kesinlikle knight derdim fakat suanda piyasadaki online mmoprglardan illa da birini oynayacagim diyorsan en iyisi wow.

Wow fanları yaratık kesmekten sıkılmıyorlar. Madem sıkılmıyorsun git sroda 100 level ff kas. Kes kesebildiğin kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

Simdi herkes bana laf edicek ama bence cok Sıkıci bi oyun. Amac sadece level kasmak. Arenaya gidenlere falan ne isin va arenada gel bizle yaratik kes item dusur level atla diyo adamlar. Pvp zaten boyle done done vurmalar isik cikartmalar patlamalar bilmemne. Pvp olarak knightin yakinindan bile gecemez ama en azindan hile yok, adamlar seni ciddiye aliyor sorunun oldugunda falan. 2oyun da temiz olsaydi eger, kesinlikle knight derdim fakat suanda piyasadaki online mmoprglardan illa da birini oynayacagim diyorsan en iyisi wow.

Wow fanları yaratık kesmekten sıkılmıyorlar. Madem sıkılmıyorsun git sroda 100 level ff kas. Kes kesebildiğin kadar.

Soyle bisey var bide. Hani yaratik kesersin item dusurmek yada level almak icin ki gelisesin pvpde guclu olasin; bunlar yaratik kesmek icin item dusurmeye calisiyorlar. Ne anladim bu isten. Yapay zekayla oynayacaksin madem, single player takil.

• Bu arada wow öyle 1-2-3 basayımda kasayım denilebilcek oyun değildir wowu oynayabilen vardır oynayamayan vardır.Herzaman demişimdir Free oyunlarda parayı basan kral olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: SYJ Ağır Fan

bi oyun için adamlar satırlarca yazı yazıp tartışmışlar

DH'ye hoşgeldin dostum.

quote:

Orijinalden alıntı: ReWeLLeR

Bu arada wow öyle 1-2-3 basayımda kasayım denilebilcek oyun değildir wowu oynayabilen vardır oynayamayan vardır.Herzaman demişimdir Free oyunlarda parayı basan kral olur

Orası öyle. Wow'da oynayış önemlidir. Ama PK sistemini sevenler Wow'dan bayar. Ki eski KO oyuncuları Wow'dan nefret eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 18 Ocak 2011; 8:13:38 >

• quote:

quote:

DH'ye hoşgeldin dostum.

quote:

Bu arada wow öyle 1-2-3 basayımda kasayım denilebilcek oyun değildir wowu oynayabilen vardır oynayamayan vardır.Herzaman demişimdir Free oyunlarda parayı basan kral olur

Orası öyle. Wow'da oynayış önemlidir. Ama PK sistemini sevenler Wow'dan bayar. Ki eski KO oyuncuları Wow'dan nefret eder.

Eski ko oyuncusu demisken belki bilirsin Ares'de patriot diye bir clan vardı içlerinden bir çoğu arkadaşımdı wow'a geçtiklerinde bende kendileriyle birlikte başladım 2006-2007 yılıydı sanırım 2010 yılına kadar wow oynadik patriot clanı olarak sonra dağıldı zaten bir kişi çıkıpta ko daha güzeldi dediğini hatırlamıyorum ki hep söylerlerdi ne aptalmışız diye ko'da eger bir sey mevcut sa o da pasit pvp sistemidir 1 warrior 1 healer 8-10 kişinin arasına girip hepsini kesebilir bunun verdiği hazdan dolayı oyunu hala oyniyanlar vardır ama wow'un ko'dan üstünlükleri zaten say say bitmez bunla vakit kaybetmiyelim :)

• K.O ile WoW'u karşılaştıracak bir zihniyet var ise, hayattan soğuyup intihar ediniz. Ha madem başlamışsınız, bende kendi (tarafsız) incelememi sizlere sunayım

Hikaye

>>K.O'nun nasıl bir hikayesi var?
    >>WoW'un nasıl bir hikayesi var?

Birinci soru beni aşar, çok zordur. İkinci soru daha kolaydır. Ben sınavdan yarı yarıya puan alacağımı bilsem dahi ikincisinden başlıyorum;

*Warcraft: Archive
    *Warcraft: Day of the Dragon
    *Warcraft: Lord of the Clans
    *Warcraft: Of Blood and Honor
    *Warcraft: The Last Guardian
    *Warcraft: War of the Ancients Trilogy
    *The Well of Eternity
    *The Demon Soul
    *The Sundering
    *World of Warcraft: Cycle of Hatred
    *World of Warcraft: The Chronicles of War
    *World of Warcraft: Rise of the Horde
    *World of Warcraft: Tides of Darkness
    *World of Warcraft: Beyond the Dark Portal
    *World of Warcraft: Night of the Dragon
    *World of Warcraft: Arthas: Rise of the Lich King
    *World of Warcraft: Stormrage
    *World of Warcraft: The Shattering: Prelude to Cataclysm

18 Tane kitabı var. Ayrıca bunların içinde hikayeyle bire bir oranda Warcraft 1-2-3 oyunları filanda var. Toplamda 6 oyun - 18 kitap diye hatırlıyorum. Bu kitap ve oyunlardan -ölmemiş- karakterleri wow'da rastlamak hiçte şaşıracak bir durum değil. 8 tanede çizgiromanı vardır eğlencelidir tavsiye ederim.
    Birde bu kitaplar yerine "Warcraft Lore" vardır özet niteliğinde. Özet dediysem öyle 1 sayfa birşey değil tabii ki. Ağır bir dil kullanılan uzunca bir yazı. İnternete yazın çıkar fakat dikkat edin çok uzundur.

Kısaca hikayeyi açık ara wow alıyor. Örneğin Thrall'ın hayatını anlatan kitapları okuyup, onun yönettiği şehirde, bir ork olarak oynamanın verdiği hazzı anlatmak mükemmeldir. Yada Day of the Dragon'u okuyup Deathwings vs Ejderha Kraliçesinin savaşını oyununda dahi görmek daha da mükemmeldir

PvP - PvE

PvP belkide WoW'un gardını düşüren tek yöndür. Class'ların sık sık nerflenmesi dengeleri sık sık sasar. Her ne kadar -kişisel görüşüm olarak- K.O'yu 5 günün üstünde oynayacak kadar -bu kısımda kendi görüşümdür- deli olmasam da okuduklarım ve duyduklarımla PvP bölümünü K.O'ya veriyorum

PvE'de ise tartışmaya lüzum görmeden Wow'a veriyorum. Demin verdiğim örneklerde kitapta okuduğumuz bir yaratığı, oyuna girip onunla savaşabiliyoruz. Ayrıca Wow'da devasa bir harita var. Ki gerçekten devasa bir harita. Her kıtada(harita kıtalara bölünmüştür) da onlarca-yüzlerce çeşit yaratık var. Ve bu yaratıklarında kitaplarda veya Warcraft Lore'de bir çok hikayesi vardır. Bu kısmı WoW'a verelimde ayıp olmasın

Oyun Dışı Unsurlar

Karakter çalınması&Botlar&Hileler&Yardım Sistemleri vesaire... Tartışmaya gerek yok bence. İlkokuldaki kardeşlerimizin eline düştüğü, bin küfürün bir para ettiği bir oyunda oynamak saçma olur bence. Burası kişisel görüşüm değildir. Birçok K.O oynayanda bunu açıkça itiraf etmiştir. WoW'da ise her türlü durumla ilgilenen bir teknik ekip, bot-hile gibi şeylere anında müdahele eden adminler var. Daha ne olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: Miex

3 sene wow oynadım, bırakalı 1.5 sene oldu. 2005-2007 arası her şey süperdi fakat şu an kimseye tavsiye etmiyorum oyunu.. Vaktinize emeğinize yazık.. Epic diye tabir edilen üst düzey itemler 10 yaşındaki çocukların eline düştü

Bende yeni başladım bu oyuna. Herkes senin gibi söylüyor. Wow Classic en iyisiymiş, bende feenix.nl diye bir private server buldum, versiyonu 1.12.1, parada vermiyorum. Baya bi türk var serverda. 1000 online oluyo genelde. Oyun çok zevkli, akşamları stres atıyorum ayrıca yabancı dilide iyi geliştiriyor.
    Ama aylık 30tl veripte orjinal server ında oynamam

• wotlk paketi öncesi = oynamaya değer eğlenceli
    wotlk paketi sonrası = oynamaya değmez seviye yerlerde

cataclysm çıktı şimdi biraz düzelir gibi olmuş diyorlar ama fıs yani herşey achiv olmuş çıkmış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3monHunter

quote:

quote:

DH'ye hoşgeldin dostum.

quote:

Eski ko oyuncusu demisken belki bilirsin Ares'de patriot diye bir clan vardı içlerinden bir çoğu arkadaşımdı wow'a geçtiklerinde bende kendileriyle birlikte başladım 2006-2007 yılıydı sanırım 2010 yılına kadar wow oynadik patriot clanı olarak sonra dağıldı zaten bir kişi çıkıpta ko daha güzeldi dediğini hatırlamıyorum ki hep söylerlerdi ne aptalmışız diye ko'da eger bir sey mevcut sa o da pasit pvp sistemidir 1 warrior 1 healer 8-10 kişinin arasına girip hepsini kesebilir bunun verdiği hazdan dolayı oyunu hala oyniyanlar vardır ama wow'un ko'dan üstünlükleri zaten say say bitmez bunla vakit kaybetmiyelim :)

Yok ben öyle çok fazla oynamadım KO'yu. Olabilir. Çoğu KO oyuncusu sonradan bırakıp başka oyunlara yöneldi. Ama PK sistemini seven eski KO oyuncuları Wow'dan nefret eder. Senin dediğin kişiler ya PK sistemini çok fazla sevmiyor, ya da Wow'daki sistemi de seviyor.

• Oha muhabbete bak, çok eğlenceli
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Prestige

K.O ile WoW'u karşılaştıracak bir zihniyet var ise, hayattan soğuyup intihar ediniz. Ha madem başlamışsınız, bende kendi (tarafsız) incelememi sizlere sunayım

Hikaye

>>K.O'nun nasıl bir hikayesi var?
    >>WoW'un nasıl bir hikayesi var?

Birinci soru beni aşar, çok zordur. İkinci soru daha kolaydır. Ben sınavdan yarı yarıya puan alacağımı bilsem dahi ikincisinden başlıyorum;

*Warcraft: Archive
    *Warcraft: Day of the Dragon
    *Warcraft: Lord of the Clans
    *Warcraft: Of Blood and Honor
    *Warcraft: War of the Ancients Trilogy
    *The Well of Eternity
    *The Demon Soul
    *The Sundering
    *World of Warcraft: Cycle of Hatred
    *World of Warcraft: The Chronicles of War
    *World of Warcraft: Rise of the Horde
    *World of Warcraft: Tides of Darkness
    *World of Warcraft: Beyond the Dark Portal
    *World of Warcraft: Night of the Dragon
    *World of Warcraft: Arthas: Rise of the Lich King
    *World of Warcraft: Stormrage
    *World of Warcraft: The Shattering: Prelude to Cataclysm

18 Tane kitabı var. Ayrıca bunların içinde hikayeyle bire bir oranda Warcraft 1-2-3 oyunları filanda var. Toplamda 6 oyun - 18 kitap diye hatırlıyorum. Bu kitap ve oyunlardan -ölmemiş- karakterleri wow'da rastlamak hiçte şaşıracak bir durum değil. 8 tanede çizgiromanı vardır eğlencelidir tavsiye ederim.
    Birde bu kitaplar yerine "Warcraft Lore" vardır özet niteliğinde. Özet dediysem öyle 1 sayfa birşey değil tabii ki. Ağır bir dil kullanılan uzunca bir yazı. İnternete yazın çıkar fakat dikkat edin çok uzundur.

Kısaca hikayeyi açık ara wow alıyor. Örneğin Thrall'ın hayatını anlatan kitapları okuyup, onun yönettiği şehirde, bir ork olarak oynamanın verdiği hazzı anlatmak mükemmeldir. Yada Day of the Dragon'u okuyup Deathwings vs Ejderha Kraliçesinin savaşını oyununda dahi görmek daha da mükemmeldir

PvP - PvE

PvP belkide WoW'un gardını düşüren tek yöndür. Class'ların sık sık nerflenmesi dengeleri sık sık sasar. Her ne kadar -kişisel görüşüm olarak- K.O'yu 5 günün üstünde oynayacak kadar -bu kısımda kendi görüşümdür- deli olmasam da okuduklarım ve duyduklarımla PvP bölümünü K.O'ya veriyorum

PvE'de ise tartışmaya lüzum görmeden Wow'a veriyorum. Demin verdiğim örneklerde kitapta okuduğumuz bir yaratığı, oyuna girip onunla savaşabiliyoruz. Ayrıca Wow'da devasa bir harita var. Ki gerçekten devasa bir harita. Her kıtada(harita kıtalara bölünmüştür) da onlarca-yüzlerce çeşit yaratık var. Ve bu yaratıklarında kitaplarda veya Warcraft Lore'de bir çok hikayesi vardır. Bu kısmı WoW'a verelimde ayıp olmasın

Oyun Dışı Unsurlar

Karakter çalınması&Botlar&Hileler&Yardım Sistemleri vesaire... Tartışmaya gerek yok bence. İlkokuldaki kardeşlerimizin eline düştüğü, bin küfürün bir para ettiği bir oyunda oynamak saçma olur bence. Burası kişisel görüşüm değildir. Birçok K.O oynayanda bunu açıkça itiraf etmiştir. WoW'da ise her türlü durumla ilgilenen bir teknik ekip, bot-hile gibi şeylere anında müdahele eden adminler var. Daha ne olsun...

Her şey birbiriyle kıyaslanabilir. Bu zihniyetten kurtulun artık. PK sistemini seven adam Wow değil, aynı sisteme dayalı olan ondan beş kat daha iyisini getirseniz de geri çevirir.

Hikâye mi? Lan mmorp oynuyorsun, single game değil. KO'da önemli olan hikâye değil, oyunun verdiği hazdır. Siz hâlâ hikâye saçmalıklarına devam edin. Hikâye senin için bu kadar önemliyse git güzel senaryolu romanlar oku, filmler izle. Sonra da en zevk veren oyunlardan birini oyna. Tabii bu en zevk veren dediğim oyun Wow değil.

Sorun da budur işte. Biz PvP sistemini seviyoruz. Yaratık kesmek bize zevk vermiyor.

Oyunun teknik servisi beni alâkadar etmez. Ben aldığım zevke bakarım.

• Kız kuzenim bile oynamaya başlamış.
  • quote:

Ne sanıyorsunn sen bu sadece oyunu acaba?

1 sene falan ben de oynadım. Gayet de eğlendim. Çoğu online oyunu da oynamışımdır zaten ama WoW apayrıdır benim için. Yaz gelsin gene başlarım sanırım.

Hala Wow ile Ko'yu tartışanlar da var ya size ne diyim ben. Gereksiz tartışmalar bunlar.

Biri de Ko Ko Ko Ko Ko Ko diye yırtınıp duruyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 18 Ocak 2011; 14:54:37 >

• Pvp sistemi Wowun açık ara her türlü on kat bin kat 19582390423 kat daha iyi. Şu ana kadar oynadığım online oyunlar içinde en iyi pvp sistemi Ultima Onlineda, ondan sonra Wowda. Hele Wowda mage ile pvp neredeyse Ultima Onlinedaki kadar zevkli oluyor.

Koyu burda online oyun diye saymak bile yersiz aslında. Dünyada yapılmış en gereksiz, en basmakalıp, en üzerinde uğraşılmamış baştansavma oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lokomatif Portakal -- 18 Ocak 2011; 14:55:59 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.