Şimdi Ara

WoW Ne Ya ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
1
Favori
11.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kuzeninde kaldığınız günün gecesinde Arthasın öldüğü videoyu izletmek için gecenin köründe kendiniz gibi wowcu olan kardeşinizi arayıp

-Alo lan güney arthas ölmüş olm

-Hadi lan dur msne giriyorum link at

diyebiliyorsanız

Yada, yanınızdaki kuzeniniz; allam bi videoyu 10 kere izlio ya, olm oyunlan diyince suratına kin ve nefret dolu bir bakış atıp ARTHAS ÖLDÜ LAĞĞĞNN NE DİYON SEN,diyebiliyorsanız.

Siz benim gibi kafayı loreyle bozmuş sıkı bir wowcusunuz demektir

NASIL OLUR!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Revan -- 2 Şubat 2010; 11:58:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sıth

Kuzeninde kaldığınız günün gecesinde Arthasın öldüğü videoyu izletmek için gecenin köründe kendiniz gibi wowcu olan kardeşinizi arayıp

-Alo lan güney arthas ölmüş olm

-Hadi lan dur msne giriyorum link at

diyebiliyorsanız

Yada, yanınızdaki kuzeniniz; allam bi videoyu 10 kere izlio ya, olm oyunlan diyince suratına kin ve nefret dolu bir bakış atıp ARTHAS ÖLDÜ LAĞĞĞNN NE DİYON SEN,diyebiliyorsanız.

Siz benim gibi kafayı loreyle bozmuş sıkı bir wowcusunuz demektir

NASIL OLUR!

Bu da demek oluyor ki Cataclysm'e çok az kaldı.

• K.o yu savunanlara sesleniyorum ben knight ı en son 2 hafta önce oynadım ondaanda hf açtııgm için ban yedim. neyse geçelim bu oyunda legal oynmamak istiyorsanız paranıza kıyıcaksınız.. +9 item yapıcaksınızki cz de ezik koxpelara tek yada 1-2 atabilmek için yok sa +8 7 itemlerle sizi dagdanda öldürür..dibindende knightda artık para geçiyor adam gidip satın alıyor char item devam cz ye yada açar koxp cz de akar oldu bitti. ko eskisi gibi degil en güzel günleri moradon patch 1505 geldigi zamanlar olmuştu arkadaşlarım hatırlar oyun süperdi 2007 civarı idi o zamanlar sanırım he wow derseniz güvenlik programı varsa ve her lvl de aynı canavarı kesmiyorsanız degişik haritası geniş pvp si (işte burda knight ı geçicek oyun yoktur) iyi ise k.o kadar olamaz zaten o oyun oynanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImbaLanceD

Bu DH'daki savunma mantığını anlamıyorum. Birinin sevdiği birşeye laf söyleyince karşıdaki küfredilmiş gibi algılıyor.

Ha bu arada WoW diye bağırıp durduguğunuz şey çok dandik grafiklere sahip bi oyundur. HA grafik açısından KO SRO veya diğerlerinden daha iyi olabilir( KO'Nun pvp aksiyonu WoW'dan daha zevlidir.. Çoğu WoW playerlarıda bunu söyler.). Ama halen grafik olarak bence çok eski bir oyundur.

Hangi WoW player ı ya bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

oynadım conan oynadım o oyunları da biliyorum
    kaç kişi o oyunlar için sistem yeniler?

conanda kaç kişi full grafik oynuyordu?
    şehirde ki fps düşüslerinden dolayı kaç ay boyunca ağladık
    mmolarda abartı grafik çoğu zaman işkence

ayrıca maksimum grafikten kastım crysis killzone2 tadında grafikler
    o saydığın oyunların kaçında bu kadar kaliteli grafik var
    ha mmo piyasına göre üstün grafikli oyunlar ama mmo piyasasına göre

Conan mı? Conan oyun değil hala betada o Funcom büyük hata yaptı erken açtı o oyunu.
    Yukarıda saydığım çoğu kore mmosu düşük sistem gerektiriyor.

Mabinogi Heroes

C9
    Dediğin oyunlar kadar olmasada gayet iyi ki şu zamanda hâla MMO olmadığı halde o dediğin oyunların altında kalan çok oyun var.
    (Resimler fullmüdür bilmiyorum Onrpg forumlarından aldım)

Continent of the Ninth 2-3 hafta oynadım, onun kadar güzel oyun olmadığını düşünüyorum. İster paralı olsun ister bedava.
    Niye bıraktın diye sorarsanız korece olduğu için.

Conan'da oynadım. 2-3 gün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 2 Şubat 2010; 12:53:05 >

• quote:

Bu konuda ve diğerlerinde anlaşıldığı üzere DH'nın en büyük sorunu bu. Üyelerin çoğu beğendikleri şeylerin eleştrisine dayanamıyor. Bu sebeple adam gibi konuşulacak konular en fazla 1 saat kilitlenmeden kalabiliyor.

Sabahtan beridir bahsetmeye çalıştığım WoW'un günümüz grafik teknolojisni yakalayamadığı. Ama halen birileri gelip burada herkes iyi bir bilgisayara sahip olamaz mantığını savunuyor. Arkadaşım, 1. si bahsettiğim grafikler 1 e 1 reel gerçekçi grafikler değil sadece günümüz grafik teknolojisini yakalasın yeter. 2. si Günümüz grafik teknolojisini yakalayan birsürü online oyun var. ve son olarak 3. sü Herkes bu grafikleri kaldıran PC'ye sahip olamaz demişsin. Bu oyunun CD'sine bilmem kaç milyon aylığınada 30 tl verebilen biri eminim bahsettiğim PC'ye sahiptir.

Ha şunuda eklemek isterim. Sadece PVP serverda oynamış olsam bile, WoW'un nasıl bir oyun olduğunu biliyorum. Abarttınız oyun PvP de olan eksiklik yüzünden bazı oyuncularını Warhammer Online ye kaptırdı. PvE sine laf söylemiyorum. Zaten sabahtan beridir bahsettiğim bir diğer konuda bu. PvE si zaten WoW'u WoW yapan özelliği. Ama ondan önceki kısmın( lvl kasma kısmının) ben dahil bazı oyuncuları sıktığına eminim. Çünkü bahsettiğim gibi bir paladini ortak kastık.

Eğer adam gibi tartışamıyorsanız. İnandığım şeylere laf söyletmemde savunmamda sadece hakaret eder karşımdakini küçük düşürürüm diyorsanız zaten tartışmaya girilmeyi bile hak etmiyorsunuz demektir.

Sen git naxxramas a tank olarak gir 25 kişiyle ondan sonra gel yorum yap

• quote:

Orijinalden alıntı: lnx=1

quote:

Bu konuda ve diğerlerinde anlaşıldığı üzere DH'nın en büyük sorunu bu. Üyelerin çoğu beğendikleri şeylerin eleştrisine dayanamıyor. Bu sebeple adam gibi konuşulacak konular en fazla 1 saat kilitlenmeden kalabiliyor.

Sabahtan beridir bahsetmeye çalıştığım WoW'un günümüz grafik teknolojisni yakalayamadığı. Ama halen birileri gelip burada herkes iyi bir bilgisayara sahip olamaz mantığını savunuyor. Arkadaşım, 1. si bahsettiğim grafikler 1 e 1 reel gerçekçi grafikler değil sadece günümüz grafik teknolojisini yakalasın yeter. 2. si Günümüz grafik teknolojisini yakalayan birsürü online oyun var. ve son olarak 3. sü Herkes bu grafikleri kaldıran PC'ye sahip olamaz demişsin. Bu oyunun CD'sine bilmem kaç milyon aylığınada 30 tl verebilen biri eminim bahsettiğim PC'ye sahiptir.

Ha şunuda eklemek isterim. Sadece PVP serverda oynamış olsam bile, WoW'un nasıl bir oyun olduğunu biliyorum. Abarttınız oyun PvP de olan eksiklik yüzünden bazı oyuncularını Warhammer Online ye kaptırdı. PvE sine laf söylemiyorum. Zaten sabahtan beridir bahsettiğim bir diğer konuda bu. PvE si zaten WoW'u WoW yapan özelliği. Ama ondan önceki kısmın( lvl kasma kısmının) ben dahil bazı oyuncuları sıktığına eminim. Çünkü bahsettiğim gibi bir paladini ortak kastık.

Eğer adam gibi tartışamıyorsanız. İnandığım şeylere laf söyletmemde savunmamda sadece hakaret eder karşımdakini küçük düşürürüm diyorsanız zaten tartışmaya girilmeyi bile hak etmiyorsunuz demektir.

+1

private oynayıpta gelip profesyonel oyuncu gibi takılan adam ne derse desin inanmaz kimse... üstelik WoW'u oynayan oynuyor oynamayanlarada sözüm var beğenmezseniz beğenmeyin dünyada 15 milyondan fazla olupta paralı bir oyunu hic sıkılmadan oynayabiliyorsak şunu bilinki biz siz olmadanda yaşayabiliriz...

• boyle oyunlardan hic anlamiyorum ya cok zor ve karisik
  • quote:

Orijinalden alıntı: imdrunkisuppose
    Velet komik ya, gelmiş adres vermiş gel diyor. Neyse adres dursun da :) Bursa'ya yolum düşerse uğrar ne kadar adammış görürüz yüz yüze, tabi sallama bir adres te olabilir velet sonuçta...

Ne oldu? Hani gelecektin? Sen dememiş miydin gel yüzyüze konuşalım diye. Ben de adresimi verdim işte. Yüzyüze konuşmak istiyorsan gelirsin. Çünkü hiç kusura bakma ben sanal alem için birisiyle görüşmeye başka şehre gidecek kadar aptal değilim. Sen, bir tartışmayı kendine yediremeyerek asıcam kesicem havasıyla adres ver diyerek(ima ederek) gösterdin zaten veledin kim olduğunu. Adresimde herhangi bir yanlışlık yoktur. Zamanında ana avrad sövüştüğüm kişilere, ben şuyum buyum diyen kişilere verdim doğru adresimi. Şimdi forumdan bir kolpaya mı vermeye korkacağım ha? Rajeesh benim kuzenimdir. Ona sorabilirsin adresin doğruluğunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarikanarya567

İmzamı okuman yeterli.Bu konuşmayı kaç kere yaptım...

Bence imzasını okuması gereken biri varsa o da sensin. Önceden gözümden kaçmış. Şimdi gelip de sana bir şey diyen mi var yarası olan gocunurmuş gibi saçma sapan şeyler söylemeye kalkma. Seninle 2 sayfadır tartışan benim. Başka tartışan da olmadığına göre o laf bana geliyor doğal olarak. Üslubunu bozmadan konuşan ben mi sizi kendi seviyeme çektim, yoksa giderek seviyesini düşüren siz mi? Ben gayet sakin bir şekilde tartıştım. Sen en son dayanamayarak kendi deyiminle "anladığım dilden" konuşmaya başladın.

"zuahaha 3-5 Yaşındaki çocuklarının mantığında konuşuyorsun?''siz kendinizi lich king mi sanıyorsunuz bıdı bıdı.'' anca bukadar ezik bir cümle olur şöyle düzgün yaz ozaman.Yoksa bende senin anlayacağın dilden yazıyım biraz.

1-AGA 5K PLS AGA 10 K PLS
    2-KINAYK OYNAYALIMMI ABİSİ
    3-APOSA GELSENE AMCA
    4-LAN ULAN 10GB ALDIM İTEMLERİ ALDIM KRAL OLDUM AHA AHAHA
    5-A...KOYCAM SENİN O...ÇOCUĞU VER LAN O İTEMİ
    6-GOLD PREMİUM ALDIM KRAL OLDUM LAN.
    7-LAN BU MALLAR OYUNA PARA VERİYO AHAHAHA(WOWU KASTEDEREK), BEN O PARAYA 20 GB ALIRIM İTEMİ ALIR MİLLETİ EZERİM
    VS. vs gider.

Yani zaten bu mantıkta olan bir insana neyi anlatabilirsinki?Bir söz vardı bu konuda aklıma gelmiyor..."

Burada seviyesi düşük olan ben miyim yoksa sen mi? Sen bunları yazınca ben de seviyemi düşürdüm doğal olarak. Ki ezme çabası gösteren de sendin. Zaten bu yazdıklarını biz de zamanında yaptık. Hepimiz bu dönemlerden geçtik. Eminim senin çocukluk dönemlerin de böyleydi.

1-Wow'da para isteme olayı yok mu? Wow'da da bu olay vardır sanırım. Ha var mı yok mu bilemem. Ama vardır.
    2-Wow oynayalım mı aga diyen yok mu sizin çevrenizde? Veya küçük yaş çocuklarda.
    3-Wow'da da şuraya gelsene abi diyen yok mu?
    4-Lich King kestim Frost Mourne düştü kral oldum diyen yok mu sizde de?
    5-Birisi bir şeyinizi çalsa siz de sinirlenip sövmez misiniz? Ama bu tür olaylar yaşanmıyordur sanırım wow'da. Zira Blizzard ceza falan veriyordur sanırım. Ki oyuncuların yaş grubu da epey yüksek. KO'daki gibi 12-13 yaşındaki çocukların sayısı çoğunlukta değil.
    6-Evet. Bu KO'da vardır.
    7-Onu diyen de yine 12-13 yaşındaki bir çocuktur.
    VS. vs gider. demişsin.

Burada yazdıkların tamamen tartışmayı yediremeyip beni ezme çabandan ileri geliyor. Biz oyunun verdiği zevkten bahsediyoruz. Sizse wow'u yücelterek "çoğu bebe kredi kartı bulamayacağı için wow'a yöneliyor. KO'da çok bebe var wow'da yok denecek kadar az" triplerine giriyorsunuz. Yahu oyunun verdiği zevkten bahsediyoruz. Oynanışla ilgili olan zevkten. Oyunun oyuncularından bahseden kim a sivri zekâlı arkadaşım? Aklın sıra gelip beni burada ezeceksin. Ama merak etme ezilmem ben. Gerekene gereken cevabı veririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Just Silence

quote:

Orijinalden alıntı: lnx=1

quote:

+1

private oynayıpta gelip profesyonel oyuncu gibi takılan adam ne derse desin inanmaz kimse... üstelik WoW'u oynayan oynuyor oynamayanlarada sözüm var beğenmezseniz beğenmeyin dünyada 15 milyondan fazla olupta paralı bir oyunu hic sıkılmadan oynayabiliyorsak şunu bilinki biz siz olmadanda yaşayabiliriz...

Tamam da, sen neden gelip oynamayanlara laf atıyorsun ki? Tamam sen oyunu beğenmişsin oynuyorsun da, sen beğendin diye herkes beğenmek zorunda mı? Oyunu beğenmeyenler de oyuna kötü demiyor hani(diyenler vardır, bilemem). E peki biz sizin beğendiğiniz bir şeyi beğenip oynamak zorunda mıyız? Ben pvp sistemini seviyorum, pve sistemi sarmıyor kardeşim. Yok wowun yüzde bilmem kaçı pve üzerine kuruluymuş. Banane kardeşim bundan. Ben pvp sistemini seviyorsam pve sistemini ne yapayım? Birisi de gelmiş "pata küte dalmaktan hoşlanıyorsanız pve sarmaz tabi" gibi saçma sapan bir şey söylüyor. Sen oyunu ne için oynuyorsun önce bunun cevabını kendine ver. Siz, online oyunları başkalarıyla mücadele edip derece yapmak için mi oynuyorsunuz yoksa mob kesip, saçma sapan bir şey olan hikâyeyi devam ettirme arzusu için mi oynuyorsunuz? Zevk için oynuyorum diyeceksiniz. Zira benim gibi, sizin gibi herkes bir oyunu zevk için oynar. Siz, mob keserek zevk mi alıyorsunuz Allah aşkına? Aa Illidan'ı kestim hikâye böyle gelişecek diye mi düşünüyorsunuz Allah aşkına? Ya siz ne keserseniz kesin o kestiğiniz şeyden yine çıkacak ve hikâyede sizin kestiğiniz yaratıkla ilgili(en azından siz kestiğiniz için) hiçbir değişiklik olmayacak. Orc'sunuz, çok büyük bir savaşa girdiniz ve insanları katlettiniz. Hemen de Blizzard humanların yaşayışlarını konu alan bir video hazırlıyor zaten(Öyle bir şey olduğunu sanmıyorum. Varsa da hikâyeyi devam ettirme çabanıza saygı duyarım). Yahu zaten oyunun verdiği zevk, siz yüksek seviyeye ulaşıp iyi eşyalara sahip olup düşmanlarınızla savaşınca çıkmaya başlar. Mob kesmenin amacı da seviye atlamaktır. Şimdi, hiç gelip de sarikanarya567 pve sistemini öğren sonra gel demesin. pve sisteminin tam olarak ne olduğunu bilmesem de ne olduğunu az çok biliyordum. Hatta google'dan araştırmıştım. Bu konuda gördüğüm üzere tekrar anlamına baktım. Eskiden öğrenmiş olduğum siteyle karşılaşınca hemen aklıma geldi. "aa ben eskiden burdan öğrenmiştim pvenin anlamını" dedim kendi kendime. O sitede bir pve ve pvpnin açıklamasını yapan bir arkadaşımızdan alıntı

quote:

:
    PvE oyun karakterleriyle micadele etmen anlamına geliyor. Oyundaki yaratıklar, zindanlar, bosslar vb bu gruba girer.

PvP sen ve senin gibi bir başka oyuncu ile karşılaşman demek. Bu da battle ground ve arena denen yerlerde olabileceği gibi. PvP serverlarda herhangi bir yerde olabilir.

PvE serverına girersen lvl atlamaya çalışırken kimse sana saldıramaz. PvP serverında da PvE serverındaki herşeyi yaparsın üstüne PvP yaparsın.

• Sigara gibi bi oyun.
  • Lineage II denediniz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doppelganger

quote:

Bence imzasını okuması gereken biri varsa o da sensin. Önceden gözümden kaçmış. Şimdi gelip de sana bir şey diyen mi var yarası olan gocunurmuş gibi saçma sapan şeyler söylemeye kalkma. Seninle 2 sayfadır tartışan benim. Başka tartışan da olmadığına göre o laf bana geliyor doğal olarak. Üslubunu bozmadan konuşan ben mi sizi kendi seviyeme çektim, yoksa giderek seviyesini düşüren siz mi? Ben gayet sakin bir şekilde tartıştım. Sen en son dayanamayarak kendi deyiminle "anladığım dilden" konuşmaya başladın.

"zuahaha 3-5 Yaşındaki çocuklarının mantığında konuşuyorsun?''siz kendinizi lich king mi sanıyorsunuz bıdı bıdı.'' anca bukadar ezik bir cümle olur şöyle düzgün yaz ozaman.Yoksa bende senin anlayacağın dilden yazıyım biraz.

3-APOSA GELSENE AMCA
    7-LAN BU MALLAR OYUNA PARA VERİYO AHAHAHA(WOWU KASTEDEREK), BEN O PARAYA 20 GB ALIRIM İTEMİ ALIR MİLLETİ EZERİM
    VS. vs gider.

Yani zaten bu mantıkta olan bir insana neyi anlatabilirsinki?Bir söz vardı bu konuda aklıma gelmiyor..."

Burada seviyesi düşük olan ben miyim yoksa sen mi? Sen bunları yazınca ben de seviyemi düşürdüm doğal olarak. Ki ezme çabası gösteren de sendin. Zaten bu yazdıklarını biz de zamanında yaptık. Hepimiz bu dönemlerden geçtik. Eminim senin çocukluk dönemlerin de böyleydi.

1-Wow'da para isteme olayı yok mu? Wow'da da bu olay vardır sanırım. Ha var mı yok mu bilemem. Ama vardır.
    2-Wow oynayalım mı aga diyen yok mu sizin çevrenizde? Veya küçük yaş çocuklarda.
    5-Birisi bir şeyinizi çalsa siz de sinirlenip sövmez misiniz? Ama bu tür olaylar yaşanmıyordur sanırım wow'da. Zira Blizzard ceza falan veriyordur sanırım. Ki oyuncuların yaş grubu da epey yüksek. KO'daki gibi 12-13 yaşındaki çocukların sayısı çoğunlukta değil.
    6-Evet. Bu KO'da vardır.
    VS. vs gider. demişsin.

Burada yazdıkların tamamen tartışmayı yediremeyip beni ezme çabandan ileri geliyor. Biz oyunun verdiği zevkten bahsediyoruz. Sizse wow'u yücelterek "çoğu bebe kredi kartı bulamayacağı için wow'a yöneliyor. KO'da çok bebe var wow'da yok denecek kadar az" triplerine giriyorsunuz. Yahu oyunun verdiği zevkten bahsediyoruz. Oynanışla ilgili olan zevkten. Oyunun oyuncularından bahseden kim a sivri zekâlı arkadaşım? Aklın sıra gelip beni burada ezeceksin. Ama merak etme ezilmem ben. Gerekene gereken cevabı veririm.

Dude sana sırayla cevap verim
    1- Wow da para isteme olayı yok denecek kadar az bazen 1-2 gold eksik oluyo başkasından istiyosun adamlar fazlasıyla veriyo (zaten biraz level kastıktan sonra gereğinden fazla paran oluyo hele bide dungeon yapıyorsan çok daha fazlasını kazanırsın)
    2-Bizim çevremizde pek Wow oynayalım mı diyen pek yok olsa olsa yarın şu Raid var geliyomusun gibi konuşmalar geçer (zaten oynayanlar full time oynadıkları için çağırma gereksinimi duymuyolar)
    3-Wow da şuraya gelsene abi biraz yardım et görevi bitirelim falan diyen oluyo olmuyo değil ama Boss lar söz konusu olduğunda zaten dungeonlar party ler için özel olduğundan 80 level birinin 20 level bossu elinizden alması mümkün değil
    4-kimse bunu söyleyemez çünkü ben 70 level adamımla 79 level adam kestiğimi hatırlıyorum
    3 kişinin arası girip canlı çıktığımı hatırlıyorum (Blood Elf Paladin :D)
    5-Eğer bir şeyin çalınmışsa Adminlere bildiriyorsun (item ismiyle birlikte sanırım) onlarda son item transferlerine bakıp sözü geçen çalımış item varsa onu çalan kişiden alıp sana geri iade ediyorlar (umarım anlatabilmişimdir)
    6-Wow da Premium gibi Servere girememe sorunu gibi sorunlar yoktur
    7-Wow da düzgün itemler yapmak aylarını alır ama düzgün itemsizde pvpde biraz dayanırsın :D
    zaten pvp de kazandığın Honor la item PVP item ı alınabilmekti

bikaç bişi daha söylemek istiyorum
    Wowda Class dengesizliği var demiş bir arkadaş
    ama bu her oyunda var ve Wow bunu düzeltmek için elinden gelini yapıyor

Ondan sonra
    Hangi oyunda 10 adet ırk (yakında 12 olucak) 9 tane ana şehir (ben bukadar saydım bilmediklerim olabilir)
    10 tane class var Söylermisiniz?
    Grafiklere laf atmışsınız söylermisiniz Allah aşkına 14gigabayt a 2 adet dünya siz sığdırabilirmisiniz ki bu oyunda okadar çok gizli yer varki siz düşünün gerisini (oyuncuya kolaylık açısından tüm haritalar önceden yüklenir oynarkan download edilmez)
    bi yerde PVPsi kötü demişsiniz Koca bir kaleye tankla gidilebilen tek oyundur Wow ona göre konuşun
    Ko da hiç bir Npc nin ses efekti yok ama Wow da Her Npc bir çok şey söylüyo
    Ko da Skill atan canavarda yoktur Allah bilir :D

Küçük Not:Frost Mourne değil Frostmourne (birleşik)
    Ayrıca bazı itemler çok güçlü olduklarından oyuna konulmuyor
    Örn: Frostmourne oyunda yok onun yerine Shadowmourne diye bi axe koydular

Şimdilik bu kadar parasal sıkıntılardan orjinal serverde 3 ay kadar falan oynayabildim ama Wow hakkında bir çok şey bilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandcross -- 4 Mayıs 2010; 19:59:16 >

• Bırakın wow muş Komuş.. Twelwesky 2 Akar ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: grandcross

quote:

Orijinalden alıntı: Doppelganger

quote:

3-APOSA GELSENE AMCA
    VS. vs gider.

6-Evet. Bu KO'da vardır.
    VS. vs gider. demişsin.

Dude sana sırayla cevap verim
    1- Wow da para isteme olayı yok denecek kadar az bazen 1-2 gold eksik oluyo başkasından istiyosun adamlar fazlasıyla veriyo (zaten biraz level kastıktan sonra gereğinden fazla paran oluyo hele bide dungeon yapıyorsan çok daha fazlasını kazanırsın)
    2-Bizim çevremizde pek Wow oynayalım mı diyen pek yok olsa olsa yarın şu Raid var geliyomusun gibi konuşmalar geçer (zaten oynayanlar full time oynadıkları için çağırma gereksinimi duymuyolar)
    3-Wow da şuraya gelsene abi biraz yardım et görevi bitirelim falan diyen oluyo olmuyo değil ama Boss lar söz konusu olduğunda zaten dungeonlar party ler için özel olduğundan 80 level birinin 20 level bossu elinizden alması mümkün değil
    4-kimse bunu söyleyemez çünkü ben 70 level adamımla 79 level adam kestiğimi hatırlıyorum
    3 kişinin arası girip canlı çıktığımı hatırlıyorum (Blood Elf Paladin :D)
    5-Eğer bir şeyin çalınmışsa Adminlere bildiriyorsun (item ismiyle birlikte sanırım) onlarda son item transferlerine bakıp sözü geçen çalımış item varsa onu çalan kişiden alıp sana geri iade ediyorlar (umarım anlatabilmişimdir)
    6-Wow da Premium gibi Servere girememe sorunu gibi sorunlar yoktur
    7-Wow da düzgün itemler yapmak aylarını alır ama düzgün itemsizde pvpde biraz dayanırsın :D
    zaten pvp de kazandığın Honor la item PVP item ı alınabilmekti

bikaç bişi daha söylemek istiyorum
    Wowda Class dengesizliği var demiş bir arkadaş
    ama bu her oyunda var ve Wow bunu düzeltmek için elinden gelini yapıyor

Ondan sonra
    Hangi oyunda 10 adet ırk (yakında 12 olucak) 9 tane ana şehir (ben bukadar saydım bilmediklerim olabilir)
    10 tane class var Söylermisiniz?
    Grafiklere laf atmışsınız söylermisiniz Allah aşkına 14gigabayt a 2 adet dünya siz sığdırabilirmisiniz ki bu oyunda okadar çok gizli yer varki siz düşünün gerisini (oyuncuya kolaylık açısından tüm haritalar önceden yüklenir oynarkan download edilmez)
    bi yerde PVPsi kötü demişsiniz Koca bir kaleye tankla gidilebilen tek oyundur Wow ona göre konuşun
    Ko da hiç bir Npc nin ses efekti yok ama Wow da Her Npc bir çok şey söylüyo
    Ko da Skill atan canavarda yoktur Allah bilir :D

Küçük Not:Frost Mourne değil Frostmourne (birleşik)
    Ayrıca bazı itemler çok güçlü olduklarından oyuna konulmuyor
    Örn: Frostmourne oyunda yok onun yerine Shadowmourne diye bi axe koydular

Şimdilik bu kadar parasal sıkıntılardan orjinal serverde 3 ay kadar falan oynayabildim ama Wow hakkında bir çok şey bilirim

Konuyu uplamana gerek yoktu. Biz o konuları tartışalı çok oldu. Konu kapandı yani. Ha soruları cevaplaman güzel olmuş mu? Olmuş. Ama gereksiz.

• çoğu oyuncusunun bilmediği üzere oldukça benzer(kesinlikle atmıyorum.hikaye olarak ikv de mükemmeldir.her görevinde merak edersin sonra ne olacağını,yakın tarihte gelecek olan "grup bölgeleri" namı diğer "raid"yada "dungeon" ile tek büyük eksiğini de gidermiş olacak.yetenek sistemi olarak, piyasa bulabileceğiniz wow'a en yakın oyunlardan birisi, mükemmel tank yetenekleri bulunmakta.taktik geliştirmek aşırı zevk verir) türk yapımı türkçe ve ücretsiz(ne yazık ki çocukları da topluyor bu) bir versiyonu bulunmaktadır:
    istanbul kıyamet vakti

not: çocukları dert etmeyin.hepsi zaten bir kere fazla vurdum mu en kralım ben diyen dps mantığından tamamen uzak kişiler.sadece sizi kıskanmak kalır onlara
  • Bunu buldum paylaşmadan edemicem
    http://www.pixl monster.com/gaga/wow/

Not: Boşlukları siliverin :D
  • ve

• Wow max levelde başlar derler bence wow max levelde bitiyor

Not 3 yıl oynadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dopamine -- 18 Ocak 2011; 5:59:50 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.