Şimdi Ara

WoW Ne Ya ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
1
Favori
11.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • La manyak mısınız olm siz WoW'a tapacaksınız neredeyse Oyunda PvP arayanlar tabi sevmez WoW'u. PvP çok dengesiz ve eğlenceli değil(PvE'sine göre)... Ama görevlerin, raid'lerin ve o orjinal grafiklerin verdiği hazzı da başka oyun vermez...
  • Hiç birini oynamadım tek oynadığım online oyun Diablo Battle Net Arena. Onuda çok zevkle oynuyodum. Oynamak isteyenler ve başlıyanlar benimle irtibata geçebilir. Bu arada oyunda aylık para yok sadece orjinal Diablo 2 ve packini almanız lazım oda en fazla 40-50 arası bir fiyat. Ondan sonra ver elini diablo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lostfan

quote:

Wow'un 10 günlük deneme sürümünü indiriyorum . Oynayan arkadaşlara sorum olucak hangi server ve hangi ırkı seçmeliyim?

Tartışmadan dolayı konu kapanıcak gibi birisi bana sorduğum soru hakkında PM atabilir mi?

Twilight's Hammer a gitme de nereye gidersen gidebilirsin hocam
    Yunanistan serverı olduğunu level 50 lerde anladım tek boomkin takılıyordum
    Ama horde az ağlatmadı orada güçlü PvE olur daima Horde da .
    Gerçi Horde hep güçlüdür ya neyse
    Orc - Undead Warlock ile başlarsan ileride tüm sınıfları öğrenirsin .

• quote:

Orijinalden alıntı: lnx=1

quote:

quote:

Wow'un 10 günlük deneme sürümünü indiriyorum . Oynayan arkadaşlara sorum olucak hangi server ve hangi ırkı seçmeliyim?

Tartışmadan dolayı konu kapanıcak gibi birisi bana sorduğum soru hakkında PM atabilir mi?

Teşekkür ederim . Boomkin server değil mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır o balance talentlı druid formudur ,büyü ağırlıklı . Doğayı kullanıyor büyülerinde.Bu arada boomkinin gerçek adı moonkin dir
    DPS olayında 1 numara olduğu için boomkin derdik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irondawn -- 2 Şubat 2010; 1:08:06 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır o balance talentlı druid formudur ,büyü ağırlıklı . Doğayı kullanıyor büyülerinde.Bu arada boomkinin gerçek adı moonkin dir

Peki o zman hangi serverı seçmeliyim?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Peki o zman hangi serverı seçmeliyim?

Karazhan Pvp idi sanırım onu seçebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: DarknessAngel

Hiç birini oynamadım tek oynadığım online oyun Diablo Battle Net Arena. Onuda çok zevkle oynuyodum. Oynamak isteyenler ve başlıyanlar benimle irtibata geçebilir. Bu arada oyunda aylık para yok sadece orjinal Diablo 2 ve packini almanız lazım oda en fazla 40-50 arası bir fiyat. Ondan sonra ver elini diablo.

Diablo 2 dediğin multiplayer(çoklu oyunculu) değil miydi? Eğer öyleyse, multiplayer oyunlarda para gibi bir durum söz konusu olmaz zaten. Wolfteam gibi parayla item satılan multiplayer oyunlar var tabii. Ama bu oyun sadece online bir oyundur. Single Player(tek kişilik) oyunu yoktur ve bu yüzden sadece online oyundan para kazanabileceğinden dolayı böyle bir sistemi vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doppelganger

Boş olan sensin. Bu, gelip de birisiyle tartışırken kuyruk acından dolayı tartışmanın ortasına atlamandan belli. Özür dilerim bay dahi. Zekâmın sizinki ile kıyaslanamayacak kadar düşük olduğunu unutmuşum. Ben cevap vermek için ıkınmıyorum kardeşim. Ben fikrimi söylüyorum sen her defasında saptırıyorsun. Daha sonra da saçmalayan ben oluyorum öyle mi? Sana göre saçmalıyorum bana göre saçmalamıyorum.

Ben, bunlar Wow'da daha kötü mü dedim? Ben sadece oyunu nelerin belirlediğini söyledim. Bunlar KO'da daha iyidir demedim. Wow'un oynanışını beğenmediğimi ve beni sıktığından bahsettim. Ben hiçbir zaman KO Wow'dan daha iyidir demedim. Neyi bilmiyor muşum ben? Yazdıklarım zoruna mı gitti . Ne oldu? Velet kaprislerine girdin bir anda ezik herif .

Hadi ya. Gelip de bir tartışmanda konuya atlayan sen, kuyruk acısı olan bu tartışmayı bile hatırlamayan ben oluyorum öyle mi? Git kuyruk acısının ne demek olduğunu öğren . Aa. Senin kapasiten çok yüksek değil mi? Sen dünyanın en zeki insanı olmaya adaydın? Bir dahiydin. Unutmuşum afedersin . Ne yani uğraşmıyor musun? Sen kendi ağzınla söylemedin mi defalarca mat olduğumu? Eğer amacın beni mat etmek değilse neden bunu söyledin? Benim amacım seni mat etmek olsa ben de gelip sana senin gibi çemkirerek seni küçük düşürme girişimine bulunurdum. Ama bunu yapmadım. Ben sana 1 sayfadır söylediklerimi doğru anlaman için birşeyler anlatmaya çalışıyorum. Ama sen yine bunları saptırıp yok "sen hiçbir şey bilmiyorsun. Sen malsın. Daha oyunun orjinalini oynamamışsın. KO nerde Wow nerde. İkisini kıyaslıyorsun. Atıp tutuyorsun mal herif" gibi şeyler söylüyorsun. Ben sana bunlardan hiçbirini dedim mi? Benim söylediğimi bilmem nerenden anlıyorsun dedim mi? Hayır. Ama senin amacın sözde beni mat etmek ya. Uğraş bakalım, bunu başarabilecek misin. Aa tabii 100 tane oyun fanının bana anlatmaya çalıştıkları çok mantıklı olsa gerek. Yahu şimdiye kadar benimle bu konu üzerinde tartışan hangi kişi Wow'u çok seven kişiler değil? Hangisi Wow fanı değil? Burda Wow'u hiç oynamamış olan bir kişi gelse sizin söylediklerinizi söylemez. Sen şimdi "bilmiyorlar da ondan" dersin. Yahu ben oyunu kötülemedim ki zaten. Oyunu beğenmediğimi açık açık söyledim. Neden bunu oyuna laf atmışım gibi bir kaprise dönüştürdünüz anlamadım. Hahaha. Yahu sivri zekâlı arkadaş, ben nerde çok akıllıyım triplerine girmişim? Asıl bu triplere giren sensin de farkında değilsin . Kendini çok akıllı sanan insan gelip senin gibi abuk subuk konuşur. Karşısındaki insanı küçük duruma düşürmeye çalışır. Ama ben bunu yapmıyorum. Dolayısıyla kendimi dahi sanan gerizekâlılardan değilim.

Evet. Kendimle çelişkili bir insanım kabul ediyorum. Bir söylediğim bir söylediğimi tutmaz. Çok çabuk düşünce değiştiririm. Bilmiyorum. O anki psikolojiden olsa gerek. Ama bu benim gerizekâlı olduğumu göstermez. Haha. Sen kendini ne sanıyorsun? 40 yaşında falan mısın da ben çok büyüğüm triplerine giriyorsun? En fazla 25 yaşındasındır. Ki ben buna ihtimal bile vermiyorum. 20li yaşlardasındır. Ha şimdi çıkıp da 35 yaşındayım(seni ezdim) gibi şeyler diyebilirsin. Olabilir. Hem senin derdin nedir? Niye ergenlerle uğraşıyorsun? Bıraksana sen onları kendi hallerine. Ergenlikten çıkınca değişecekler zaten. Ne cüretle gelip de onlarla uğraşıyorsun? Bu sana mı kalmış? Sürekli kapasiteden bahsediyorsun. Benim kapasitemi nereden biliyorsun? Beni ne kadar tanıyorsun? Şurada "oyunla ilgili" yazdığım 3-5 şeyden mi kapasitemin seviyesnin ne derece olduğunu çıkarıyorsun? Birisinin kapasitesini nasıl ölçüyorsun? Birisinin kapasitesi hayata bakış açısı ile ölçülür. Düşünceleri ile ölçülür. Senin gibi ezikçe bir yöntemle önemsiz bir konu hakkındaki düşüncelerle değil. Aslında saçmalayan da kendini akıllı sanan da embesil de sensin. Ve bunun farkında değilsin. Acıyorum gerçekten. Kibirli bir insansın sanırım. Benim ıkındığım falan yok. Ben gayet rahat yazıyorum. Ama senin yazdıklarının altında öfke var. Aramızdaki fark bu. Şimdi bak bakalım ıkınan kimmiş. Yazdıklarımızı tarafsız oku da gör. Gör kimin ıkındığını.

Bunları yazabildiğine göre sen gerçek hayatta çok güzel konuşabilen biri olmalısın. Ben neden gelecek mişim ki? Yüzyüze konuşmak isteyen sen değil misin? Eğer çok meraklıysan adresimi veririm gelirsin. Ha, normal hayatta kendimi iyi ifade edemem, o konuda haklısın. İnsanlara karşı bir uzaklık var bende. Ama korkudan değil, çekingenlikten. Ama karşıma gelirsen de susacak değilim. Bir şey yaptığını zanneden sensin. Benim amacım sana yanlış anladıklarını anlatmak. Ama sen anlamak istemiyorsun. Üstelik sanki söylediklerini hiç anlamıyormuşum gibi davranıyorsun. Merak etme gerizekâlı yok karşında.

Çocuk harbi gerizekalı, ben sana daha önceki tartışmadan dolayı gelip bunu yazdığımı mı anlatıyorum tersini mi? Ne diyorum daha birçok konu da aptalca laflarını gördüm, bilmeden konuşmuşsun yine onlara girip de yorum yapmadım bile daha önceki tartışmadan sonra salak kişilğini gördüğümden uğraşmak istemedim, o tartışmada sonucun ne olduğunu yukarıda yazdın be evladım. Kuyruk acısı diyorsun daha adresi ver de sende güçlü bir kuyruk acısı yaratayım olur mu o zaman öğrenirsin sen gerçek anlamını...

Seni bozmak gibi bir amacım olduğunu da söylemiyorum ama öyle salaksın ki kardeşim, tartışmaya girmek istemiyorum senle, aptalca uzatıp birşeyler yaptığını zannediyorsun. Ama bilmediğin her konuya da el atmışsın inan şöyle arada konu dışına bakıyorum, tartışmalarda aptalca yorumlar yapıp doğrusunu söyleyen adamlarla atışmalarını görüyorum, uğraşamam diye geçiyorum. Ezikliğin gerçek anlamı da budur veletcik, çekingenim yazmışsın, ben senin psikolojini okuyayım, yazdıklarından anladım nereden diye sorarsan da; eziğin önde gidenisin, azcık birşey görüp duyduğun konularda gelip burada yorum yapıp kendini tatmin etmeye çalışıyorsun, çünkü başka bir olayın yok. Bomboşsun, gelişeceksin de bu zekayla fazla birşey olmaz senden, onu söylüyorum. Kapasite nerden anlaşılıyor yazdıklarından, ve benim yazdıklarımdan hiçbir halt anlamayıp başa sarma olayı varya işte öyle. Seninle tartışmayı cidden gerizekalı seviyesinde yapmak gerekiyor, o da çok zahmetli her kelimeden sonra 1 paragraf açıklama yapmak gerekiyor onunla da uğraşamam senin gibi bir şahsiyet için...

Şu forumda senin bilmeden yaptığın yorumlara kimse sessiz kalmak zorunda değil, tartışmaya atlayan ben değilim, bir b*k bilmeden konuya dalan sensin, ayrıca bir halt bilmeden konu hakkında yorum yaptığın şunca insan sana cevap yazıp laf anlatmaya çalıştığı halde daha kendinin haklı olduğunu savunan, 100 tane insan yaptığın yorumlardan gerizekalı olduğunu çıkarsa onu nereden anladınız diyecek kadar embesil bir çocuksun.

Yine başa dönmeye başladın bak kardeş hiç oynamayan biri gerizekalı değilse gelip buraya senin gibi yorum yapmaz, çünkü bilmiyor. Sen bilmediğin şeyi biliyormuş gibi konuşup kendini salak durumuna düşürdün daha da gereksiz gereksiz beni sinirlendirip aptal bir tartışmaya sokuyorsun. Yukarıda imzasında yazan çocuk seni tarif etmiş resmen, dinlemedim onu da. Bir b*k bilmediğin bir konuda da iddanı sürdürecek kadar gerizekalı olduğunu nerden bileyim suç bende de değil.

Yaşla da bir problemim yok, ergenlerle uğraştığım da yok, senin yaşlarında gayet mantıklı birçok kişi var forumda ama sana söyledim o kadar sende geri giden birşeyler var inan bana evlat...

• Bende çok başlamak istiyorum ama netim sınırlı patchleri indiremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImbaLanceD

Bu DH'daki savunma mantığını anlamıyorum. Birinin sevdiği birşeye laf söyleyince karşıdaki küfredilmiş gibi algılıyor.

Ha bu arada WoW diye bağırıp durduguğunuz şey çok dandik grafiklere sahip bi oyundur. HA grafik açısından KO SRO veya diğerlerinden daha iyi olabilir( KO'Nun pvp aksiyonu WoW'dan daha zevlidir.. Çoğu WoW playerlarıda bunu söyler.). Ama halen grafik olarak bence çok eski bir oyundur.

Bilmiyorum WoW'a laf deyince insanlar niye bu kadar kötü algılıyor. Tamam gerçek hayatınızdan vazgeçip WoWu yaşamaya başlamış olabilirsiniz. Ama şu oyunu bu kadar savunmayın.

Ve Son olarak tekrar söylüyorum. WoW 80 level olana kadar insan kendine zorla WoW'u sevdirir. Çok fazla MOB çeşitliliği olsa bile yinede sıkıcıdır. Belki zevk katmak için görev, meslek flaan katmış olabilirler. Ama 90. madeninizi işlediğinizde artık oda size zevk namına birşey vermeyecektir. Görevler hakeza zaten bahsettim. Git şu yaratıktan 30 tane kes falan( bazı görevler hariç, bazıları zevkli olabilir. Genelden bahsediyorum.)...

WoW
     WoW Ne Ya ?

Bir diğer oyun.

WoW Ne Ya ?

Tabiki bu karşılaştırma mantıklı bir karşılaştırma değil. Söylemek istediğim WoW'un grafik olarak ne kadar geride olduğu...

süper espriyid
    al sana
     WoW Ne Ya ?

• WoW bir MMOROG'dir. Knight için aynısı söylenebilir mi şüpheliyim.
    Bir Arthas kimdir, Archimonde kimdir, İllidan kimdir? Bunların tamamı hikayede çok önceden vardı ve blizzard oyunu ilk çıkardığında sonraki ek paketlerin taslağı belliydi. WoW şu an hala rakipsiz mmorpg. Knight'la karşılaştırılamaz. Blizzard gibi bir firma yapıyor oyunu, hikayesi ayrı güzel. Kitapları piyasada ve filmi geliyor. World of Warcraft, adı üstünde inanın ayrı bir dünya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskiekşiyazarı

WoW bir MMOROG'dir. Knight için aynısı söylenebilir mi şüpheliyim.
    Bir Arthas kimdir, Archimonde kimdir, İllidan kimdir? Bunların tamamı hikayede çok önceden vardı ve blizzard oyunu ilk çıkardığında sonraki ek paketlerin taslağı belliydi. WoW şu an hala rakipsiz mmorpg. Knight'la karşılaştırılamaz. Blizzard gibi bir firma yapıyor oyunu, hikayesi ayrı güzel. Kitapları piyasada ve filmi geliyor. World of Warcraft, adı üstünde inanın ayrı bir dünya.

İmzamı atarım ...
  • ne komik konu lan

biri wow oynamamış ama hakkında satılarca yazı yazıyor ki okunmaya değmez roman mı yazıyorsunuz kısa cümleler kullanın biraz
    biri yıllar önce çıkan mmo yu yeni çıkan fps oyunla kıyaslıyor

bi kere bi mmo da über grafikler bekleyemezsin
    bi fps en fazla 20-30 kişiyle oynanıyorsa bi mmo da aynı anda yüzlerce oyuncu var
    ve herkesin süper sistemi yok herkesi düşünmek zorunda yapımcılar ona göre orta karar bi grafik yaparlar ki rahat oynansın diye

ayrıca ko nun pk si çok saçmadır cut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 2 Şubat 2010; 1:59:24 >
  • @Doppelganger

Allah ailene ve varsa sevenlerine sabır versin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: talaria

bu oyunun Warcraft serisi ile bir ilgisi yok sanırım değilmi ? Strateji oyunuydu çünkü severek oynardım warcarft III ü

Olmaz mı?Warcraft III:Frozen Throne'de hikaye tam anlamıyla bitmiyor onun senaryosunun devamı WoW'dadır.Strateji halinde oynadığın Warcraft'ın mmorpg hali World Of Warcraft oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: injection

Bu da tamemen oyun içi görüntülerden oluşturulan son paketin trailerı:

Cataclysm patchini nasıl olumlu karşılıyorsunuz ya? Adamlar resmen hikayeyi hiçe sayıyor. Tauren paladin Dwarf Shaman Blizzard bunu yapmayacaktı... Wow free olsa bile oynamayacağım oyunlar arasındadır.

@Rajeesh
    Bir MMO oyunda maksimum grafik neden beklenmezmiş? Sanırım hiç güzel grafikli MMO oynamadın?
    Continent of the Ninth , Mabinogi Heroes, Aion, Blade & Soul, TERA, Entropia Universe(Cryengine 2 versiyonunu arattırın eğer bakacaksanız) hatta Huxley. Gidin şu oyunları bir arattırın youtubeden, google imagesden.
    Ayrıca KO karakter hakimiyetini elinizde bulundurduğunuz en iyi oyunlardandır. Çoğu F2P oyunlarda o PK tadını bulamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 2 Şubat 2010; 2:15:11 >

• Allah 1 Metin 2

Ne zevk alırlar şu tarz oyunlardan hiç anlamam.Vur, kes, kas, level mevel çok abuk sabuk işler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

ne komik konu lan

biri wow oynamamış ama hakkında satılarca yazı yazıyor ki okunmaya değmez roman mı yazıyorsunuz kısa cümleler kullanın biraz
    biri yıllar önce çıkan mmo yu yeni çıkan fps oyunla kıyaslıyor

bi kere bi mmo da über grafikler bekleyemezsin
    bi fps en fazla 20-30 kişiyle oynanıyorsa bi mmo da aynı anda yüzlerce oyuncu var
    ve herkesin süper sistemi yok herkesi düşünmek zorunda yapımcılar ona göre orta karar bi grafik yaparlar ki rahat oynansın diye

ayrıca ko nun pk si çok saçmadır cut.

Valla kısa cümleler kullanmayı sevmem. Yazılması gereken çok uzun şeyler var. Zira tartıştığım kişi laftan anlamayan, söylenilenleri saptıran bir kişi(çamur atmak için söylemiyorum).

Saçmalığa gelirsek. Bir oyunun saçma olması önemli değil, verdiği zevk önemlidir. Ha sen ben matematiksel işlemlerle yaratılan çok mantıklı oyunları seviyorum dersen orası başka.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.