Şimdi Ara

WoW Ne Ya ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
1
Favori
11.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oynadım conan oynadım o oyunları da biliyorum
    kaç kişi o oyunlar için sistem yeniler?

conanda kaç kişi full grafik oynuyordu?
    şehirde ki fps düşüslerinden dolayı kaç ay boyunca ağladık
    mmolarda abartı grafik çoğu zaman işkence

ayrıca maksimum grafikten kastım crysis killzone2 tadında grafikler
    o saydığın oyunların kaçında bu kadar kaliteli grafik var
    ha mmo piyasına göre üstün grafikli oyunlar ama mmo piyasasına göre
  • WoW ile KO'yu karşılaştırmak ne kadar saçmadır. İkisinin de apayrı bir çizgisi var.
    Evet WoW daha üstün gibi durabilir çoğu bakımdan, ama KO'yu 2004-2006 arasında oynayan biri PvP'sinin ne denli zevkli olduğunu bilir.
    Ayrıca şu bir gerçektir, WoW KO'nun PvP'si ile aşık atamaz, aynı heyecanı alamazsın, en azından ben alamıyordum, ikisini de oynadım.
    WoW apayrı bir dünya kabul ediyorum, oynarken sıkılamayacağın bir oyun. Ama KO, zamanında mükemmel bir oyundu, gerçekten sadece oynayan bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Purdew -- 2 Şubat 2010; 2:35:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

oynadım conan oynadım o oyunları da biliyorum

Conan mı? Conan oyun değil hala betada o Funcom büyük hata yaptı erken açtı o oyunu.
    Yukarıda saydığım çoğu kore mmosu düşük sistem gerektiriyor.
     WoW Ne Ya ? WoW Ne Ya ? WoW Ne Ya ?
    Mabinogi Heroes

C9
    Dediğin oyunlar kadar olmasada gayet iyi ki şu zamanda hâla MMO olmadığı halde o dediğin oyunların altında kalan çok oyun var.
    (Resimler fullmüdür bilmiyorum Onrpg forumlarından aldım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 2 Şubat 2010; 2:35:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

geçen sitede gördüm kenarda metin2 reklamı var...aynen şöyle yazıyo:"Kılıcını keskinleştir..7 milyon oyuncu seni bekliyor"

• quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

oynadım conan oynadım o oyunları da biliyorum

Conan mı? Conan oyun değil hala betada o Funcom büyük hata yaptı erken açtı o oyunu.
    Yukarıda saydığım çoğu kore mmosu düşük sistem gerektiriyor.
     WoW Ne Ya ? WoW Ne Ya ? WoW Ne Ya ?
    Mabinogi Heroes

C9
    Dediğin oyunlar kadar olmasada gayet iyi ki şu zamanda hâla MMO olmadığı halde o dediğin oyunların altında kalan çok oyun var.
    (Resimler fullmüdür bilmiyorum Onrpg forumlarından aldım)

Bu oyunu ya da benzerini biliyorum. Bir forumda(Joygame(yabancı oyunların Türk server'ını kuran)) bu oyun da eklenirse gibi bir konu vardı. Oynanışı buna benziyordu sanırım. Gerçekten çok güzel. Single Player gibi. Fakat, bahsettiğim oyunda bu tür bir şey yoktu(R+ Mouse ekranı). Bahsettiğim oyun Kore oyunuydu yanlış hatırlamıyorsam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Doppelganger

Bu oyunu ya da benzerini biliyorum. Bir forumda(Joygame(yabancı oyunların Türk server'ını kuran)) bu oyun da eklenirse gibi bir konu vardı. Oynanışı buna benziyordu sanırım. Gerçekten çok güzel. Single Player gibi. Fakat, bahsettiğim oyunda bu tür bir şey yoktu(R+ Mouse ekranı). Bahsettiğim oyun Kore oyunuydu yanlış hatırlamıyorsam.

Joygame anca kalmış batmış oyunları Türkçeleştirir. Jadde nanesini yediriyorlar şimdi millete...
    C9 dur. Türkler arasında en çok yayılmış kore oyunu o çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Joygame anca kalmış batmış oyunları Türkçeleştirir. Jadde nanesini yediriyorlar şimdi millete...
    C9 dur. Türkler arasında en çok yayılmış kore oyunu o çünkü.

Ya valla batmış, matmış. Wolfteam çok zevkli bence .

• Bu konuda ve diğerlerinde anlaşıldığı üzere DH'nın en büyük sorunu bu. Üyelerin çoğu beğendikleri şeylerin eleştrisine dayanamıyor. Bu sebeple adam gibi konuşulacak konular en fazla 1 saat kilitlenmeden kalabiliyor.

Sabahtan beridir bahsetmeye çalıştığım WoW'un günümüz grafik teknolojisni yakalayamadığı. Ama halen birileri gelip burada herkes iyi bir bilgisayara sahip olamaz mantığını savunuyor. Arkadaşım, 1. si bahsettiğim grafikler 1 e 1 reel gerçekçi grafikler değil sadece günümüz grafik teknolojisini yakalasın yeter. 2. si Günümüz grafik teknolojisini yakalayan birsürü online oyun var. ve son olarak 3. sü Herkes bu grafikleri kaldıran PC'ye sahip olamaz demişsin. Bu oyunun CD'sine bilmem kaç milyon aylığınada 30 tl verebilen biri eminim bahsettiğim PC'ye sahiptir.

Ha şunuda eklemek isterim. Sadece PVP serverda oynamış olsam bile, WoW'un nasıl bir oyun olduğunu biliyorum. Abarttınız oyun PvP de olan eksiklik yüzünden bazı oyuncularını Warhammer Online ye kaptırdı. PvE sine laf söylemiyorum. Zaten sabahtan beridir bahsettiğim bir diğer konuda bu. PvE si zaten WoW'u WoW yapan özelliği. Ama ondan önceki kısmın( lvl kasma kısmının) ben dahil bazı oyuncuları sıktığına eminim. Çünkü bahsettiğim gibi bir paladini ortak kastık.

Eğer adam gibi tartışamıyorsanız. İnandığım şeylere laf söyletmemde savunmamda sadece hakaret eder karşımdakini küçük düşürürüm diyorsanız zaten tartışmaya girilmeyi bile hak etmiyorsunuz demektir.

• quote:

Senin anlattığının ne önemi var ki? Sen gelip de "kuyruk acım var" deyip tartışmaya daldığını mı söyleyeceksin?

Biraz önce ileri zekanla o anlamı çıkardın ya güya ben öyle demişim de gelmişim. Şimdi yine baktın açıklama girdi, başka saçmalayım olmamış gibi mi dedin...

Senin zekanda bir adamla tartışıp sinirlenmemek çok zor gerçekten o yüzden öyle, benim senin gerizekalı olduğunu ispatlamak gibi bir çabam yoktu, sen kendin yaptın o işi, ben sadece senin bir b*k bilmediğin olaylar hakkında yorum yaptığını söylüyorum. Onu da bir kabul ediyorsun, sonra beyninin gerizekalı olan kısmını kullanıp hayır, ben biliyorum diyorsun geri.

Geçen tartışmada öyle bir cümle kurmamın nedeni genelde senin gibi ezik, kişiliği oturmamış veletler bilmedikleri bir şey anlamadıkları konulardan konuşup bozuluyorlar sonra da o yüzden. Ama onların hepsi senden daha akıllı idi tarafsız yorumum, hiç değilse adamlar bilmeden yorum yaptıkları bir konuda bilgilerini ölçtüğünde anlıyorlardı ki birşeyler yanlış. Senin gerizeka kaliten buradan geliyor.

Ben konuya girdiğimde de sen 4-5 kişiye aptalca birşeyler söylemeye çalışıyordun, onların söylediğinden de birşey anlamıyordun. Yani tek ben değilim, senin insanların söylediklerini anlamada problemin var gerizekalı olmanı düşünmemin sebeplerinden bir tanesi bu. Daha önce de senin birçok konuda saçmaldığına ve insanlarla böyle tartışmaya girdiğini gördüğümden bahsetmiştim. Konu zaten oyundan çıktı da dön bir sayfa geriye yorumları oku e be salak bu kadar da kafasız olunmazki, daha bana şunu getir de kabul edeyim mi diyorsun, sen zaten ezme olduğunu kabul etmişsin yavrum.

Oyunu çok yıllık oyuncusu olduğunu söylesen millet birtarafıyla gülerdi sana, herkesi kendin gibi gerizekalı mı zannediyorsun anlamayacak bu yorumlarından oyun hakkında bir b*k bilmediğini?

quote:

Ezikliğin gerçek anlamı, kendi fikrini belirtip "başkalarına göre" boş boş konuşmak değil, bir şey bilmediği halde biliyormuş gibi davranan kişilerdir.

Yorumsuz.
    Şunu senin yorumlarınla birleştirince senin kendine ezik demediğini söyleyebilecek 1 kişi varmı, hey allah komikliğe bakarmısın :)

Bu forum sadece Wow oynayan kişilerden oluşmuyor, senin gibi KO oynayan adamlar da yorum yaptı ama hiçbiri gerizekalı değildi senin gibi, şansızlık...

Okuduğunu anlayabilseydin daha biraz önce gerizekalı olduğun kanısına nerden vardığımı söyledim, dön bir daha oku, sen 1 kere okumakla anlayacak tiplerden değilsin emin ol.

Sen kendinin ne yazdığını bilmiyorsun embesil, dön bak bakalım sadece oyunu beğenmediğini mi yazmışsın...

Bak şimdi mesela tartışmada gerizekalılığını konuşturduğun bir nokta; Senin cümleler ;1)Ben oyunu bilmiyormuyum private oynadım ben biliyorum, 2) yorum yapmam için bilmem mi gerek bilmesemde yaparım, gerizekalıyım nede olsa... Bunlar senin cümleler aynen...Yenilen pehlivan mı :) gülücük felan koyup kendini avutma yorumları oku, daha diyecek birşey yok ama sen bulursun o zeka ile konuş bakalım.

Adresini alsam PM'den kötü olur inan, senin gibi bir aptal için uğraşmak istemiyorum ama sen bu lafları 1 kişiye yüz yüze söyleyebilecek adam değilsin, gelip seni bulursam kaçacak delik ararsın bundan eminim.

• pc gaming is dead
  • quote:

Valla wow'u sadece private serverlarında oynadım. Ama hiç de öyle övdükleri gibi bir oyunla karşılaşmadım. Hem oyunu karışık buldum hem de sıkıcıydı. Ha tabi orjinal oyunuyla kişisel(private) oyunu bir olmaz. Fakat orjinal serverla private serverın arasında öyle çok aşırı farklar olduğunu düşünmüyorum. Tamam bahsettiğimiz oyun bir private server olabilir. Ama private server oyunu bambaşka bir oyuna dönüştürmüyor ki. Bunun dışında Warhammer Online'ı oynamıştım. Bu oyun yeni olduğu için daha private serverı çıkmadı bildiğiniz gibi(Çıkmış da olabilir. Bir dönem araştırmıştım yoktu). Yani oyunu orjinal serverında oynamıştım. O yüzden tam bir karşılaştırma yapamam. Ama Warhammer da çok güzel bir oyun olmakla birlikte sıkıcıydı. Görevleri falan bayıyordu. Ama RvR sistemi tam bir ziyafetti. Çok güzeldi gerçekten. Oyunu oynamayanlara, indirip 10 günlük deneme pakediyle birlikte oynamalarını tavsiye ederim. Wow'u da indirip bir ara deneme sürümüyle denemek istiyorum .

Private Server la arasında aşırı farklar olduğunu düşünmüyorum diyorsun...

Hiç Knaytın private serverin de oynadın mı ??
    -Ne Nova atarsın düzgün
    -Ne minor calışır ne pot ne ok...
    -Ne itemler düzgün olur..

2 dk da 80 olunca o oyundan zevk alınırmı?
    Ben hiç bir private serveri 2 günden fazla oynayamadım.. Çünkü Saçmaa!!

Ayrıca 2 yıl oynadım boşa geçen zamana yanıyorum...

Wow u Anlamak için,
    1) parasal açıdan ailene bağlı olmicaksın.. Her ay düzenli olarak oraya bağlayabileceğin bir miktar olacak
    2) İngilizce biliceksin.. ki anlayabilesin görevleri yapabilesin
    3) evinde bilgisayarın olacak.. Öyle internet kafelerden oynanmaz..

Knaytı ( Knayt diyorum çünkü bunu hakedio) private serverdan oynayan birine nekadar saçma gelirse wow u da private den oynayıp Güzelliğini %1 bile anlayamazsın..

• Wow kolpasini oynadım birde deneme sürümünü bagımlılık yapacagını bildigimden hiç ilişmedim bile oyunu bi kenara salla o sadece o trailer'ler yeter mükemmel kısa videoları var hikayeler çok etkileyici blizzard hakkını veriyor gerçekten ki bagımlısıyım oyunlarının starcraft warcraft diablo bu nickteki Craft nerden gelio sanıosunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hover_Craft -- 2 Şubat 2010; 3:46:09 >
  • Çok uzatmayın World Of Warcraft dan baba oyun yoktur ben Icc ye gidiyorum hadi öptüm anınızdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: fig00

quote:

Valla wow'u sadece private serverlarında oynadım. Ama hiç de öyle övdükleri gibi bir oyunla karşılaşmadım. Hem oyunu karışık buldum hem de sıkıcıydı. Ha tabi orjinal oyunuyla kişisel(private) oyunu bir olmaz. Fakat orjinal serverla private serverın arasında öyle çok aşırı farklar olduğunu düşünmüyorum. Tamam bahsettiğimiz oyun bir private server olabilir. Ama private server oyunu bambaşka bir oyuna dönüştürmüyor ki. Bunun dışında Warhammer Online'ı oynamıştım. Bu oyun yeni olduğu için daha private serverı çıkmadı bildiğiniz gibi(Çıkmış da olabilir. Bir dönem araştırmıştım yoktu). Yani oyunu orjinal serverında oynamıştım. O yüzden tam bir karşılaştırma yapamam. Ama Warhammer da çok güzel bir oyun olmakla birlikte sıkıcıydı. Görevleri falan bayıyordu. Ama RvR sistemi tam bir ziyafetti. Çok güzeldi gerçekten. Oyunu oynamayanlara, indirip 10 günlük deneme pakediyle birlikte oynamalarını tavsiye ederim. Wow'u da indirip bir ara deneme sürümüyle denemek istiyorum .

Private Server la arasında aşırı farklar olduğunu düşünmüyorum diyorsun...

Hiç Knaytın private serverin de oynadın mı ??
    -Ne Nova atarsın düzgün
    -Ne minor calışır ne pot ne ok...
    -Ne itemler düzgün olur..

2 dk da 80 olunca o oyundan zevk alınırmı?
    Ben hiç bir private serveri 2 günden fazla oynayamadım.. Çünkü Saçmaa!!

Ayrıca 2 yıl oynadım boşa geçen zamana yanıyorum...

Wow u Anlamak için,
    1) parasal açıdan ailene bağlı olmicaksın.. Her ay düzenli olarak oraya bağlayabileceğin bir miktar olacak
    2) İngilizce biliceksin.. ki anlayabilesin görevleri yapabilesin
    3) evinde bilgisayarın olacak.. Öyle internet kafelerden oynanmaz..

Knaytı ( Knayt diyorum çünkü bunu hakedio) private serverdan oynayan birine nekadar saçma gelirse wow u da private den oynayıp Güzelliğini %1 bile anlayamazsın..

KO'yu private serverlarda öğrendim zaten. Çoğu skillinde sorun olabilir. Ama zaten oyundaki amaç PK yapmaktır. Yani son level skilleri senin için yeterlidir. Minörün ve novanın düzgün çalışmadığı bir serverla karşılaşmadım şimdiye kadar. Valla KO'nun private serverları bana saçma gelmiyor. Oyunun orjinal serverda yapamadığını private serverlarda yapıyorsun. Itemler aynı, herkes eşit.

• Adresmi verdi
  • wow konularında hep kavga çıkıyor nedense
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

South Park'ın World of Warcraft bölümü vardı. Kopmuştum ya.

Do you have WoW character? Nooooo I have a life!!!!
  • Oha bir oyun yüzünden millet birbirini yemiş.
  • arkadaşlar wow ne metin2 ne fsp oyunları ne yaw? iyice uzak kalmışım bu bilgisayar dünyasından. en son carmegeddon da kaldım.
  • Ben 14 yaşındayım Metin2 , KO, SRO, Rappelz , Karahan gibi oyunların hepsini denedim ama bi yere kadar oynanıyor.Sonra hepsini bıraktım.Şuan WoW private serverlerde takılıp oyunu öğrenmeye çalışıyorum.Bir süre sonra lise1-lise2 de filan orjinale başlıcam
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.