Şimdi Ara

WOWDA TEK SERVERDA BULUŞALIM (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
1
Favori
5.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • muhahahaha
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lloyd Banks

beyler ben Hellscram de yim,lwl 6 lık bir warrior um war,oyunu daha yeni aldım... sizde Hellscream e gelebilirmisiniz? beraber party kuralım

yazıları biraz okuduysan herkez bir server da toplanmaya çalışıyor..

Horde lar bir server Alienler bir server da ... alience olcaksan Bladefist de baya kişi olmaya başladık yakalaşık

HellBurn , Penumbra , Lucillie da sayarsak ben le birlikte konustugum durmadan 8 kısı oluyoruz...

Bir iki kişinin daha gelemsiyle 10 kişi olunca Fear dan cıkıp kendi guildimizi kurarız...

Nick im Samatra friends liste eklerseniz yardımcı olurum...
  • sağol brabus yardımın için,şimdi bende sizin server a geliyorum,warrior olacambana biraz yardımcı olursunuz,bu arada birşey daha soracam bu oyunda KO daki gibi party kurunca;fazla XP geliyomu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scarface -- 17 Mayıs 2005, 21:26:10 >
  • bu arada ben human olağım mı? siz nesiniz???
  • bak sana sunu soliyim human olucaksan warroru secme cok tras car sececeksen paladini sec bi buyusu war 10-15 saniye bpoyunca hic bir buyu hic bir damace islemiye milletin en uyus oldugu car o yusden palayi alderim bende shamn war horde cok saglam onuda yapabilirisn horde yapacaksan okumussundur 25-26 kisiyis gelirsin
  • peki yine bladefist demisiniz???kabuto kardeş, ve de Türünüz ne?

sorularımla sizleri sıktıysam özür dilerim...

horde olursam yine paladinmi olmalıyım???
  • horde lar baska server da

Alienc ler yani human, elf, dwarsf , gnome lar bladefist te açabilirsin... 7 turk filanız........

eğer horde olmak isityosan kabuto ların olduğu server da açsan daha iyi olur senin için..
  • tamam brabus kardes ben bladefist de bi human mage yaptım lewel daha 5 im... şöyle bi bu gece 10 olayım,yarın beraber oynarız ok?

bir de benim oldugum alan cok kısıtlı?biraz keşife mi cıkmalıyım acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scarface -- 18 Mayıs 2005, 1:31:43 >
  • Oyun içi nickini verirsen, nerdesin, napıyosun daha kolay konuşup anlaşabiliriz..
  • Şimdi konuyu başından sonuna kadar okumayanlar için durumu özetliyorum.

Alliance veya Horde olmak üzere 2 farklı servera dağılmış durumdayız, çünkü aynı serverda hem alliance hem horde karakter olmasına izin yok.

Alliance --> Bladefist : Şuanda devamlı görüşen 9 türküz. FEAR adında yarı türk-yarı yabancı bir guilddeyiz ama 10 kişiyi tamamlayınca kendi guildimizi kurmayı planlıyoruz. Hepimiz lvl 20 cıvarıyız. Mümkün olduğunca beraber takılmaya çalışıyoruz. İrtibat: Rvenn

Horde --> Darksarrow : Şuanda 21 kişilik türk guildleri var. Ancak ben gördüm, kimse kimseye yardım etmiyor. Yüksek lvl lılar ile düşük lvllılar arası fark çok fazla, bu da bir etken tabiki. Ancak yakın arkadaşlar birlikte takılıyorlar. İrtibat: Goldenshadow

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obi_Wan -- 18 Mayıs 2005, 1:59:23 >
  • arkadşlar wow nedir ve nerden indirebilirim
  • arkadaşlar ben ne çekiyorsam bu latency sorunundan çekiyorum.uf fuf ya

sizin latency sorununuz oluyor mu ve bağlantılarınız kaç?

256k bir bağlantıyla kaç latency olması normal sizce?
  • darksorrow horde guildinde yardım etmiyor olayı tamamen yalan.. yardım etme anlıyışın oynıyanların kendi questini işini gücünü bırakıp senin questine kasmasını istiyorsan yardım etmiyoruz doğru.. veya aldığın her quest için bu quest nerde sorusunu soruyorsan onuda hepsini cevaplıyamayız bilgisi olan varsa cevaplar.. guilde girin ve sorun 2 kişi haricinde 1 kul yardım edilmiyor diyemez.. quest sorulduğunda bilgisi olan söylüyor çanta lazım olduğunda dikip yolluyoruz vb.. questleri aynı lvl daki arkadaşlar yardım edebilir sonuçta lvl 40 adam lvl 10 luk queste nasıl yardım etsin.. çok şey istemediğiniz sürece gelin bekleriz..
    Yeni gelenlere 2 tane 10 luk slot benden hediye..serverda bana ulaşın.
  • Ya işim gücüm yok yalan mı söyleyeceğim, ben gördüğümü söyledim. Ben pekala lvl 50 lik adamların lvl 12 lik adamın peşinden gidip questleri hızla bitirmesine yardımcı olduğunu gördüm. Yapılamaz bişey değil, sen yapılamaz deme yapmıyoruz de.. Neyse ben sizin serverda değilim zaten, sizinle birlikte olanlara veya olmayı düşünenlere üzüldüm sadece..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obi_Wan -- 18 Mayıs 2005, 14:07:21 >
  • lvl 30 ken yeni başlıyanlara yardım ettiğimiz zamanlar oldu beraber zorlandığı questlerde yardım ediyoruz.. sen 2 damla izlemişsin yorum yapıyosun ben sana diyorum ki gir bi guildede sor bakalım senin haricinde şikayeti olan varmı koca 20 kişide..
  • Bende Darksorrow daki horde guildindeyim, dün goldenshadow poytodan yardım istedi ben çıkmadan az önce, ( poytonun lvl baya ileri bu arada )
    poyta sonra işi bitince çağırdı goldeni, hadi gidebiliriz diye... Aslında her an düşük lvl lerin yardımına amade olunmasını beklemiyorum. Bizim totem questleri biraz zor, bu questlerde yardımcı olacaklarını söylüyorlar zaten... ayrıca ben oyuna girdiğimde shaddack 10 slot bi çanta gönderdi, goldenshadow da ( biz zaten onla darksorrowda allianceydik, sonra charları silip horde yaptık ) para, çanta, deri, silah falan gönderdi. Öyle yardım falan alamama durumu yok. Pişman değilim kesinlikle :)

"Şimdilik" irtibat, guild içi yapılanma ve rp olayı biraz geride, daha raid de yapılmadı heralde ( ilki cuma falan olacaktı galiba ) ama o da guild düzgün biçimde toparlanınca olur diyorum ben... ( Bu arada ben de yeni char açtım, bu yüzden lvl 7 yim henüz, guild ide yeni tanıyorum, yazdıklarım dadece kişisel yorumlarımdır. ) Bu da yapılanmanın başından itibaren guildde olmak isteyenler için avantaj olabilir, ben de çok yeni olduğum için beraber hareket edebiliriz yeni başlayanlarla, katılmak isteyenlerin bilgisine

katılım için başvuru :

Master; Zack
    Officers; Shaddack, Poyto
    Diğer dh; Goldenshadow ve Glimmer (ben)

• Arkadaşlar ben Darksarrow daki The Ottomans klanındayım nick im Zach
    Shaddack ın sozlerine yuzde yuz katılıyorum biz yuzde yuz turklerden oluşan çok az sayıdaki klanlardan biriyiz ve bunun oneminin farkındayız.Bu klanı kurarken çok uğraştık ve herşey yolunda giderken birilerinin abuk sabuk yorumda bulunması ve klanı kotulemesi bizler için uzucu kapımız herkese açık gelin kendiniz gorun herkese elimizden geldiğince yardım ediyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: shaddack

lvl 30 ken yeni başlıyanlara yardım ettiğimiz zamanlar oldu beraber zorlandığı questlerde yardım ediyoruz.. sen 2 damla izlemişsin yorum yapıyosun ben sana diyorum ki gir bi guildede sor bakalım senin haricinde şikayeti olan varmı koca 20 kişide..

Ben yeterince gördüm, görmeden yorum yapmıyorum kesinlikle meraketme. Ben girdiğimde yardım meselesi yüzünden 3 kişi tartışıyordu. Şu mesajı gördüğümü adım gibi hatırlıyorum " kimse düşük levellılara yardım etmek zorunda değil " . Bu bana herşeyi özetledi. Tabiki kendi fikrimdir, başkalarının düşüncesini deiştirmek istemem, memnun olan memnun kalsın. Ama şunu da söylemeden edemicem; para, çanta falan yardım değil. Tanımadığım yabancıdan dün rica ettim 2g luk enchant yaptı bana bedavaya! Bunlar bişey değil yani, sorun tamamen duygusal

Yabancı serverda böylesine büyük türk guild kurmak iyi iş, bunu takdir ediyorum. Ne demişler yiğidi öldür, hakkını yeme..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obi_Wan -- 19 Mayıs 2005, 19:15:34 >

• ben bladefist de bir human warrior açsam ilk nortshire walley deki kolay quest leri yapıp,biraz lewel kassam,daha sonra beni bi guild e alabilirmisiniz?

gecemediğim questlerde yardımcı olurmusunuz? daha oyunun keyfini çıkaramadım yeni bi account actım da
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lloyd Banks

ben bladefist de bir human warrior açsam ilk nortshire walley deki kolay quest leri yapıp,biraz lewel kassam,daha sonra beni bi guild e alabilirmisiniz?

gecemediğim questlerde yardımcı olurmusunuz? daha oyunun keyfini çıkaramadım yeni bi account actım da

Dostum sana oyun içini nickini bırak yardımcı oluruz demiştim ama hala nick söylemedin..
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.