Şimdi Ara

WOWDA TEK SERVERDA BULUŞALIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
1
Favori
5.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Forumda okuduğum kadarıyla Türkiyede birsürü WOW oynayan arkadaşlar var. Private server dışında orjinal wow-euroda takılan herkezi tanımak ve herşeye tek serverda 10-20 kişi başlayıp kendi guildimizi ve communitymizi kuralım ben lvl 36 paladinimi ortak bir serverda oynamak için harcarım. Benim gibi düşünen arkadaşlar varsa tanışmak ve arkadaş olmaktan gurur duyarım

Saygılarımla

• Bende bırakırım zaten lvl 12 deyim hadi arkadaşlar bir guild kuralım artık.
  • ne demek yapalım hakkaten dh force direk arkadaşım süper bir konuya parmak bastın diğer arkadaşlardanda destek bekliyoruz serveri cehenneme çeviriyoruz hadi beyler
  • abi bende sikildim bu adamlarin hc biri beni anlamiyo bende lvl21 elf hunterimi harcarim simdi size ayri olarak bi teklif sunayim lvli en yuksek kimse onun serinda bulusup ayri ozellikte carlar yapip tek guld olalim bisim eger ben surekli hrdelerle savasmak itiyorum diyosanis benim bulundugum serwer ideal ama bisi daha war horde ler bise gore cok daha guclu simci ne diyosunus simcilik 4 kisiyis hemen bi yerde baslayalim ilk mesaji atan arkadas lvl 36 mis onun serwerinda baslayalim para problemimisi falan o gidersin simiciden baslayalim serewer adi werin buraya isimlerinizide yazin oyundaki mailleselim hemen yarin baslayalim yada pemis 0 dan baslayip beraber parti yaparak geliselim ama hadi haber werin buraya bekliyom cewabinisi
  • FOR THE HORDE!!!
  • oyun boş iştir. zaman, oyun gibi boş işlerle harcanacak kadar ucuz değildir....

Ben bıraktım oyun oynayıp zamanı boşa geçirmeyi artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KoLCu_ -- 14 Nisan 2006; 9:04:18 >
  • ya alahiskina birisi bana bulundugu serweri solesin ya bi konu atiyonus once serwer belirleyin sonra isimleri benim adim diiana ama kis degilim ona gore:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arakdaşlar bugün elinde sonunda WOw orjinalini aldım..
    Ama şöyle bir sorun varwww.wow-europe.com da New account alımı yaparken kısa bir süreyle durdurulmuştur diyor...

www.worldofwarcraft.com a gidince ise orda cd keyiniz geçersiz diyor...

Yardımcı olabilcek arkadaş varmı ?
  • hocam arada bi oluyo bisede olmustu aynisi aldigimis gun donmustu alamamistik sence oyunu yukle oyuna gir kadan kullanici adi sifre sallak ornek(kullanici adi:asdasdads sifre:asdasda) updateini yapsin sonra rahat et sonrada tekrar dene olur gun icerinde yapiyolar meraklANMA

WE ARKADASLAR BİRİSİ SERWER SECSİN HEPBERABER 0 DAN BASLAYALİM BUNDAN SONRA İLK OKUYON Bİ SERWER BEGENSİN ORDA BASLAYALİM HEP BERABER AYNİ İRKİ SECELİM BERABER TAKİLİRİS
  • zaten 1 güür bekliyorum inşallah en kısa zamanda düzelir...

Niye normalwww.worldofwarcraft.com sitesinde yapamıyoruz. Ordaki menü açık şu anda...
  • imzama Gelin beyler seviyeliyizdir...
  • Benim karakterde 3 altın kaldı biliyosunuz eğitimler falan mahvediyor adamı ben Terenastayım ama pvp serverda oynarsak daha güzel olur

Ben Bladefist serverında buluşalım derim hepimiz güzel nickler alırız supportlar belli olr
    tanklar ve uzaktan saldıranlar beli olr ama bence hepimiz aynı race olrsak aynı yerde oyuna başlayacagımız için çok daha çabuk lvl ve quest bitiririz hai arkadaşlar süper zevkli olacak
  • arkadaslar son durumda anlastik o saman bladefist serwerinda ben bi tane dark elf elf hunter actim nicki denizci oyuna girer girmes beni arkadas listenize add edin we hepinis birer elf alin cunki elfteki secenenk digerlerinden cok daha fasla bide cok karisma duruyo ya hade gelin ben simci giricem bide gece 11:30 ciwri falan baslayanlar buraya nicklerini yasarsa birbimizi bulmak cok daha kolay olur hade bekliyom
  • Ben akşam saat 10 gibi girebilirim şu anda iş yerindeyim zor oluyo burada oyun oynamak

akşam buluşuruz karakter isminide bi bakiim isim bulayım öyle yapalım

akşama görüşürüz
  • bu arada Alliance mı hordemu olucaz ben hordu pek sevmiyorum ama çoğunluğa takılırım
  • hunter sikiyo beni degistirdim druid aciyom nicki denizcii olucak 2 i le elf druid haberinis olsun sizde elf secinrahat edin:D
  • yaw iyide wizard yapamıyosun elfte
  • ne yapacas kavemi humanlarda sikiyo adami abi bide elfin bicok gorewini tamaladigim icin lvl atlamasi kolay olur diye butun gorewlerin yerlerini ezbere biyorum sayilir 2 saatte lvl 15-16 yaparis diye dedim ben saten ne olursa olsun hunter yapacam karar werdim en iyi bildigim car o saglam degil ama olsun sen sec o saman ne yapak cabuk sole ben girip biras kascam seni bekliyom human olmas bastan diyim sana baska ne istersen sec
  • elf olursa druid olur wiz olcak arkadaşlar yada herkez olr gnome human elf falan ondan sonra ironforgeda buluşuruz :)) bölede olabilir ama sadece biz konuşuyoruz arkadaşlarda katılsın ona göre takılalım sonra hade baştaan olmasın o zaman herkez birbirine uyuz olr eheheh
  • baba iyide ayri baslicasak hic bir anlami yokki tek basima lvl kasicaksam carimi niye birakiyim geliyim yalanmi
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.