Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

WOWDA TEK SERVERDA BULUŞALIM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
1
Favori
5.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben dewam o saman simciden 9 oldum aksama guildi kuraris :D isim olarak dh-private yada dh-power diye dusunuyom ama istiyosanis denizci-ve-haramiler de diyebiliris
  • guild ismi düşünürüz daha var ona bende serverı değiştirmeme taraftarıyım oyunda görüşmek üzere
  • şimdiden 5 kişi olduk haberiniz olsun lvllarda düşük şu anda çabuk yetişin :D
  • abi guild kuramak cin lvl 10 lasimsa ben oldum haberin olsun gelin aksam kuralim yanlis ben guild master falan olmam haberin olsun
  • Hepiniz elf misiniz ?
  • Arkadaşlar bana mail atın yada vildanoduncu@hotmail.com dan ulaşın. ben de aranızda olmak istiyorum, ama ben karakteri bugün açıcam daha kısmet olursa, hangi server de olucaz? bu arada alliance yiz değil mi? ben night elf hunter olmayı düşünüyorum,

Bence grupta;

2 Hunter ( bunlar 5 'li görevlerde hayvanları sayesinde 7 kişi gibi olmamızı sağlayacak ve düşman eğer yakın dövüşçü ise
    bize yaklaşana kadar, uzak saldırı silahları sayesinde hp azaltacaklar )

1 Paladin ( Bu kişi hem yakın dövüşe destek verecek, hem de açacağı auralarla ve secondary heal caster olması ile stamina ve heal basacak )

1 Mage ( Bu kişi yüksek büyü gücü ile, hayatları kurtaracak, hasar büyüleri yapacak, olumlu büyülere destek verecek )

1 Warrior ( Paladinle birlikte ama paladinden daha fazla yakın dövüşe girecek, grup üyelerini koruyacak, diğerleri bu kişiye büyü ile destek verecek. )

***Yukarıdakilerden, gerekmedikçe yakın dövüşe girmeyecek bir karakter guild master olur, ( level sorun değil, beklenir ) zira guild master'i daha
    kolay korunacilecek bir karakter olarak seçmekte fayda var.
    ***Yukarıdakilerden biri Priest olarak alınabilir 5 li görevlerde, guild içinde ise kesinkes an az bir priest lazım.
    ***Yukarılardan warrior, rouge olarak alınabilir, zira bilinmeyen yerlere gidildiğinde, bu kişinin görünmeden gözlem yeteneğinden yararlanılabilir.
    Zira karakter dengeleri çok iyi kurulmuş olmasına rağmen, blizzard a en fazla şikayet edilen karakter warriormuş, oyuncular, bu karakterin özel güçler
    bakımından, diğer karakterlerden çok az bir miktar geride olduğunu söylüyorlarmış...
    *** İsimleri uygun şeçmek de guild ve elite grup adına çok hoş olabilir...

Benim fikirrlerim bunlar, görüşmek üzre...

• farketmez guild master kim olr ne olur bu önemli değil ama önemli olan tam bir grup halinde oynayabilmek ilk günlerde dağınık olabiliriz ama kesinlikle daha sonra böyle olmayacaktır.

Biz Blodfist serverındayız

sende hunter olursan

1 warrior
    2 rogue
    3 hunter olacaktır

Hadi devam daha kalabalık olalım bu iş çok hoşuma gitti yaw
  • abi guild isi diyosanis lvlim yetiyo isim berlirleyin kurayim parada war guild kurucak oyuna giriyorum simci hade gelin hehe ama serwerdan midir nerdir pingler 4000 goruyo arada oda yaratik kesemiyosun sadece ben degil oyundaki diger oyuncularda bole neden oldu bilmiyorum
  • arkadaşlar 6 arkadaş silvermoondayız.eger silvermoonda takılan varsa nick im LHACH.dwarf hunter'ım.level 26
  • Arkadaşlar bende Blodfist deyim... Ama Human ım human başlıyanlar bir arada takılalım...Zaten ilerliyen zamanlarda elf ler le bir araya geliriz.
  • abi serwerlar farkli saten bir araya gelmemisin imkani yok herkes bisim gibi bsileri feda edip gelicek ben lvl 21hunterimi feda ettim sizde bisileri feda edin gelin serwera human baslayin ama ayni serwerda
  • Ya arkadaşlar ben alliance-night elf-hunter-Lyvlaurelin im. DARKSORROW PVP SERVERINDA ALLIANCE DEN KİMSE YOK MU?
    Hadi arkadaşlar, burada bir de alliance grubu, sonrada guild i oluşturalım, burada poplasyon düşük, ilerde mutlaka kalabalıklaşacak,
    burası kalabalıklaşana kadar, biz buranın güçlülerinden oluruz. BURADA ALLANCE, ÖZELLİKLEDE NIGHT ELF KARAKTER AÇANLAR
    BENİ MUTLAKA LİSTENİZE EKLEYİN. BUGÜN (CUMA AKŞAMI) SAAT 20:30 DA BULUŞALIM, BEN DAHA DARNASUSTAYIM VE LVL 7 YİM
    BU OYUNUN ORTAK MÜCADELE OLMAZSA HERHANGİ BİR WARCRAFT SINGLE OYUNDAN FARKI YOK...

GÖRÜŞMEK ÜZRE...

( Bu arada isteyen arkadaşlara, okuduğum, orta dünya tarihi ve warcraft tarihi kitaplarından esinlenerek isimler önerebilirim. Bi iddiam yok, yanlış anlamayın )

quote:

Orjinalden alıntı: shaddack

DARKSORROW PVP serverında türk guildi hazır kurulmuş durumda var.. gelin bekleriz.. toplam 21 türküz.. guildin ismi "The Ottomans".. serverda beni bulun nickim shaddack..(Hordelarda)

• ben gelicek galiba su anda bulundugumuz serwerda acayip derecede lvl 60 adam war en az 100e yakin ben gordumki daha nerelerde wardir kim bilir oda hodelerdede wardir diye dusunduruyo adami ve oyunun hic tadi kalmiyo ustune ping acayip derecede yukseldi dun 4000lere kadar cikti hic hoslanmadim ustune wow_maniak bi forum acmis ona destek wereyim dedim wow hakkinda ben ona werdim ama o bana wermedi birileriyle ugrasiyorum orda
    http://forum.donanimhaber.com/m_2759284/tm.htm
    destek bekliyorum wow mu matrixmi demisler 2 kisi oldular hosuma gitmedi bu durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabuto -- 6 Mayıs 2005, 10:12:39 >
  • 2 Hunter ( bunlar 5 'li görevlerde hayvanları sayesinde 7 kişi gibi olmamızı sağlayacak ve düşman eğer yakın dövüşçü ise
    bize yaklaşana kadar, uzak saldırı silahları sayesinde hp azaltacaklar )

1 Paladin ( Bu kişi hem yakın dövüşe destek verecek, hem de açacağı auralarla ve secondary heal caster olması ile stamina ve heal basacak )

1 Mage ( Bu kişi yüksek büyü gücü ile, hayatları kurtaracak, hasar büyüleri yapacak, olumlu büyülere destek verecek )

1 Warrior ( Paladinle birlikte ama paladinden daha fazla yakın dövüşe girecek, grup üyelerini koruyacak, diğerleri bu kişiye büyü ile destek verecek. )

direk yalan parti
    priestsiz parti yalan olur..............
    party:1 priest (healer) 1 paladin (heavy support) 1 warrior (tank) 1 mage (caster) 1 druid ( healer-tank-cast.......)
    + gireceginiz instancelara gore değisir....

• wow-maniak kusura bakma abi guildi sen kurdun kardesinlede forumda anlasamiyorum sonradan bu konu basima bela serwerda dislamaya flan kalkarsin guildden flan atarsin senin acitgin topikte sana destek oldum basima bela oldu size iyi eglenceler ben darksorrova geciyoum kolay gelsin bu forumda bugune kadar kimseyle basim belaya girmedi kardesin ilk oluyo helal yasilan hersi yanlis anlamakta ustune yok mubarek yasdigim toiklei bile takip ediyo komik geldi biras ama neyse size iyi egleceler iyi oyunlar
  • EĞER DARKSORROW A GEÇİYORSAN VE ELF OLURSAN O SERVER DA KALICAM,
    YOKSA BURNING LEGIONDA BAŞLICAM KABUTO.

Burada;
    kalabalık yok,
    Türk alliancelerin ilklerinden olucaz,
    sıfırdan karakter kurarsan bile birlikte hareket edebiliriz,
    sonradan gelenlerle bir guild kurarız,
    mutlu mesut oyun oynarız,

ne düşünüyorsun, hadi çabuk cevap yaz,
    akşam 20.30 da darnassus ( ve büyük ihtimalle Addrassil yakınlarında ) görüşmek dileğiyle;

dediğim gibi ; ben LyvLaurelin
    sen da bana aldığın, alacağın ismi yaz, ( bu arada yeni char açarsan ben gelene kadar çok kasma olur mu ) görüşmek üzre...

quote:

Orjinalden alıntı: kabuto

wow-maniak kusura bakma abi guildi sen kurdun kardesinlede forumda anlasamiyorum sonradan bu konu basima bela serwerda dislamaya flan kalkarsin guildden flan atarsin senin acitgin topikte sana destek oldum basima bela oldu size iyi eglenceler ben darksorrova geciyoum kolay gelsin bu forumda bugune kadar kimseyle basim belaya girmedi kardesin ilk oluyo helal yasilan hersi yanlis anlamakta ustune yok mubarek yasdigim toiklei bile takip ediyo komik geldi biras ama neyse size iyi egleceler iyi oyunlar

• oke geliyom ben en iyisi bu nickim denizci olur yada se bisim oner :D iyi biliyorum diyosun bul sole gusel sekilli bisi goren wow desin sen giricegin zaman bana pm at yada yas ilk sehirdeki gorewleri yaparim 5-6 olurum fasla olamam serwer bakimda ogleden sonra aciliyo saten biliyosun her cuma gunu serwer bakima aliyo ogleden sonraya kadarda ole kaliyo buyuk ihtimalle elf hunter alicam isim bekliyom :D hade
  • serwer acilmis yeni yama yapmislar oyundaki dis. sorununa bazi buglara we oyunun textinde basi seyleri degistiyolarmis baalim calisicakmi:D bu arada update icin hic bekledim 1 dakika surmadi bile bitti hemen buyuk bisi degil 1.4.1 yamasi bu
  • bu yamalar otomatik mi yükleriniyo, yoksa bu patchleri başka bi yerden mi indirmemiz gerekiyo? ne yapmalıyım?

bu arada güzel seçim,

bişi sorucam, guild yada party yapınca, aynı ırktan ama farklı sınıfdan olunca questleri yakmak için ayrı hareket etmek zorunda kalınmıyor mu?
    ayrı takıldıktan sonra pek bi anlamı yok da... yoksa belli bir seviyeye kadar mı ayrı takılıcaz?

guildmaster olmanın avantaj ve dezavantajları neler?

exp. point in paylaşım kurallarını biliyo musun ?

bize katılmak isteyen ve darksorrow da elf olan başka bi türk tranıyo musun ?
  • romina sana oselden msn adresimi pm atim bulunsun simci guild masterin ne avantajlari war bilmiyorum bende oyunu alali 7 gun oldu sunu diyebilirim sadece ben guild master olmam :D isteyen olsun onun diisnda gorewler yanmiyo hatta ayni gorewi beeraber yapabiliyosunus soleki lvl 15 den falan sonra sizi goturucegim yerde gorewler war ortak gorewler bunlar bi kisinin tek basina ustesinden gelmiyecegi gorewler sizin sansiniz benim biras ingilizcem olmasi bundan dolayi bazi gorewleri iyi biliyor olmam ilk carinin dogrugu yerdeki butungorewleri ezbere biliyorum bi arkadasimiz daha war bu serwerda beraber baslamistik benden ayrilmak istemedi:D oda bizimle oynucak simciden 3 alliansiz oda hunter olmak istiyo siz takmissiniz bi hunteri bakalim ne olucak:D durum bu ha pack olayi otomatik yukluyo merak etme biyerden indirmene gerek yok sen daha oyunu kurup hic bir packi yuklemediysen senin isin biras usun surucek soleki 2.4 den baslicak4.1 e kadar gelicekbuda kendi yukleme ekrani orda yapicak bunu sen iptal edersen sonra oyuna tekrar girmek istersen kendisi kaldigi eyerden devam edicek senin yaklasik 4 saatlik bir dlen war eger yeni kuracaksan

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.