Şimdi Ara

WOWDA TEK SERVERDA BULUŞALIM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
1
Favori
5.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok dedim ya ben kurdum ilk up-date leri yaptım, level 7 ye geldim ( dün 3 saat falan oynadım ) hunter im. LyvLaurelin

3. Ya lütfen sonradan gelen biri priest olsun, bu çok lazım, ikide bir wisp olmayalım.
    4. Sonra bir Druid alırız.
    5. Daha sonra da bir rouge yada warrior
    ondan sonra kim olursa olsun farketmez...
  • Ben devam ediyorum birakan b1raks1n gelen gelsin su an 5 kisiyiz.. çorap degistirir gibi server degistirilmez ki can1m
  • yanlisin war sikfuk benimle geliyo onun arkadasida benimle geliyo siz 3 kisinis wallaha en dogrusur bu gibi geliyo biz orda alliance olucaz 21 tane horde arkadasda warmis orda beraber takiliris siz takilin oynayin dewam edin biz bole iyiyis
  • valla nasıl biliyorsanız öyle yapın ben toplanalım dedim siz böldünüz hayırlısı olsun herkez için bu arada hordelarla nasıl takılıyosun alliance olup onuda merak ettim 3 aydır oynuyorum hiç takılamadım ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wow_Maniac -- 6 Mayıs 2005, 20:08:59 >
  • hordelere katiliyoruz diye bisi yok hordelerle alliancelar ilginc hemde pvp serwerda beraber akiliris yani olmadi mesajlarisiriz birbirmizde dalasiriz dedim ama galiba sen mesajlarin tamamini okumadan karar weriyosun neden baska serwera gittigimi okumamissin anlasilan size iyi eglenceler abi bende ingilizcede bana serwer cok siz eglenin
  • biraz geç geldim ama ben burning region serverında nerull clanındayım, arkadaşlarla kuruldu clan...genelde lvl 60ız bende şahsen 60 paladinim... o serverda olan varsa bekleriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: kabuto

hordelere katiliyoruz diye bisi yok hordelerle alliancelar ilginc hemde pvp serwerda beraber akiliris yani olmadi mesajlarisiriz birbirmizde dalasiriz dedim ama galiba sen mesajlarin tamamini okumadan karar weriyosun neden baska serwera gittigimi okumamissin anlasilan size iyi eglenceler abi bende ingilizcede bana serwer cok siz eglenin

• O kadar level 60 olduğuna göre guild de, son raddeye gelen karakterler arasındaki farkları anlamarı anlamak daha kolay oluyodur heralde...
    Hanhi sınıfın level 60'ı en güçlü? yada keşke şı sınıf olsaydım dediğin bi sınıf var mı? level 60 paladin olmak nası bişi. ( ben hunter olmadan önce paladin olmayı düşünüyodum da... )

quote:

Orjinalden alıntı: ahmcol

biraz geç geldim ama ben burning region serverında nerull clanındayım, arkadaşlarla kuruldu clan...genelde lvl 60ız bende şahsen 60 paladinim... o serverda olan varsa bekleriz
  • ha bide level 60 olunca kesacak bi neden kalmıyo... oyun tek düze olmuyo mu ?
  • ya bende gelmek istiyorum ama human-pala mı yoksa human-warlock mu olam die kararsız kaldım ya
  • bir de kötü bişi okudum ve tırsmaya başladım arkın biri yeni patchiş yapamıomuş we oynıamıomuş die bir arkda bunun yüklenmiş oldunan windows programında dolayı olabileçeğini söledi yani xp acaba aranızda xp li oynayan war mı we warsa hiç sorunla karşılaştınız mı?
  • Ben bir kez authentication ekranında dakikalarca beklemiştim, bu genellikle server bakımları yapılırken oluyo, yani yüklenmemiş bir patch varsa
    sistem duraklıyo
  • yarım sayfa yazmıştım ama hata yüzünden gönderilemedi...biraz kısa yazacam bu sefer

şimdi lvl 60 arasında en güçlü öğrenmek istiyorsan duel olayına girmek gerekiyor...ben druid, rogue, warrior ları yatırabiliyorum ama mageler azıma sçyo resmen..benim gibi yalnız başınıza lvl kasacaksanız heal özelliği olan bir sınıf seçin druid ya da pala gibi...

lvl 60 olunca yapacak en önemli şey instancelar şimdi guillde yeterli sayıya gelmelerini bekliyoruz lvl 60ların çünkü molten core, onxyia gibi yerler 40 kişilik lvl 60 raidlerle yapılıyor...aratırsanız biraz nette video bulabilirisiniz bu yerler için...

gördüğüm kadarıyla priestler sıkılıyo çünkü arkada durup heal yapmak genel görevleri ama çok önemliler oyunda... bu arada bence oyundaki en güçlü sınıf shamanlar
  • ya bende hunter war bana adam akilli skill tree yapacak adam yokmu?
  • arkadaşlar bu bladefist ten memnunmusunuz şimdi kabuto pek memnun diil sanırım ki okuduklarıma göre en çok isteyenlerden biridi neden oldu da soğudun kabuto? bir de ben human-warlock olmayı planlıyom sizlere yararım olurmu?
  • Skullcrusher serverinde oynayan arkadaşlar varmı? Ben "Hunterin" N.Elf Hunter lvl 37.........
  • komik serverı değiştiriyoruz acaip lag var oyunda biz 5 kisi bir server belirleyeceğiz ve devam edeceğiz bu arada her mesleği secebilecegimiz ırk yok ama mekan var :))) orasıda dwarf ve gnomeların aynı yerde dogdugu yerdir yani gnome warlock olman daha iyidir bu arada gnomelar inti en yüksek ırktır warlock olcaksan gnome ol derim biz buluşucaz isteyen dwarf yada gnome olarak oyuna başlayabilir server adınıda Shadowsong
  • Bu arada nickim nacklesong
  • abicim serwer degistirmemdeki en buyuk sebeb serwerda lvl 60 caracter gereginden fazla war her serwer da max 20 tane falan warken bu serwerda hic biyer gezmeme ragmen kafadan 200e yakin lvl 60 car gordum bolece lvl atlaminin hic bir anlami kalmiyo herkes yuksek lvlli cunki bu darksorrowda baktim en yuksek lvlli adam 45 oda bi tane ondan sonra 30 lara dusuyo we aradabi medium cekiyo serwer buda ilerde bu serwerin fullenecegi anlamina geliyo ikinici konu bu serwerda 21 tane horde turk war ununcu mesele bu serwerdaki oyuncularin geneli gercekten cok yardim sewer davraniyo buda gusel bisi bence gelicekseniz buraya gelin biz 2 kisiyiz forumdan romina ile beraber takiliyorus simci gelirseniz beraber takiliriz horde turklerin yaninda ilk alliance turklerde biz oluruz arada bi sozlesip onlarla savas yaparis bence serwer secenekleri arasinda en oglenceli olabilicek serwer burasi hazir ben we rominada fazla lvl atlamis degiliz ama size gorewlerde yaridm edebilicek kadar lvlimiz war gelirseniz iyi olur ama bisi diyemem simci sizi agamiza cagariyomus gibi olmasin ben burdayim mem nunum we gelirsenis beraber oyanyabiliriz

• Arkadaşlar tamam güzel ama ne olur birisi bana bu wow un download linkini verebilir mi private serverda oynamak istiyorum lütfen yardım...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.