walla wow_maniac saol ama ne bilem bi kewre dwarf ve gnome olmayı pek düşünmüorum kabuto sen memnunsun dimi of ya amma kararsız kaldım ya kahretsin oyunu alaçağım zaman acxaba bulaçakmıyım stresi şimdi elimde hangi serverı seçeyim stresi amannn bu shadowsong nasıl sizlerle oynamam için ya dwarf ya da gnome mi olaçam aslında benm isteim orc-shaman ama horde daa yatkınım offf
Bende Bladefist' de başladım. Nickim Rvenn, gelirseniz görüşürüz..
arkadaslar su anda oynadigim serwer yeni yeni dolmaya baslayan horde tarafinda 21 turk bulunun ilk alliancelari biz olan bi serwer we diger serwerin aksine burasinin populasyonu low-medium oldugu icin yakin zamanda dolar guzel tarafi su ana kadar gordugum en yuksek lvlli adam 45 oda 1 tane gordum yani herkez bisim gibi hic adam akilli bi horde savasina girmessek bizim horde tarafindaki turklerle arada bi ayarlayip biyerde bulusup war yapabiliriz kendi aramizda ee iste hem horde tarafinda hem alliance tarafinda turkler oluack daha ne istiyonus gelin gelmeyin ben burdan son derece memnun kaldim su ana kadar 5 serwerda oynadim gorudgum guzel pvp serweri bu ben sadece tavsiye etmekle yetinebilirim ama en gelenceli olabilicek serwer burasi
quote:
Orjinalden alıntı: Wow_Maniac
komik serverı değiştiriyoruz acaip lag var oyunda biz 5 kisi bir server belirleyeceğiz ve devam edeceğiz bu arada her mesleği secebilecegimiz ırk yok ama mekan var :))) orasıda dwarf ve gnomeların aynı yerde dogdugu yerdir yani gnome warlock olman daha iyidir bu arada gnomelar inti en yüksek ırktır warlock olcaksan gnome ol derim biz buluşucaz isteyen dwarf yada gnome olarak oyuna başlayabilir server adınıda Shadowsong
lagmı dedin abi:)))) ahahahahahah kolay adam kesmeler hayırlı leveller:)))
cok sewindim galiba birilerinin oyanadigi oyunda problem cikmasi hosuna gitti heralde bence senin benimle degil wow la bi alip weremedigin war ama cozemedim sewmiyosan sewmiyorum dede su oyunu anlayalim artik
ya bide o bu degilde abi lag olayi falan bitirdi butun zewkimin icine etti desem yeridir oyunda yasadigim donmalr hat saffaya wardi insanin para weripde sonradan bole problemler ysamasi biraz garip geliyo bu lag olayinin yaklasik 3-4 gundur surdugunu dusunursek bilizardi biraz ayiplamak gerek dogru cunki bole bisi yapip sonra insanlardan para toplayip aylik haraca baglayip sonrada adamin oynuyacagi 3-4 saatinde icine edip birakmak biraz ayip be bu tarz seyleri teset etmeden bole yapmalari adamin canini sikiyo
ya guzel kardesım bak sen sureklı benle ugrasıosun ben anlamadım bı turlu senı ben abıme yazmısım abı derken oz abıme:)))) ya sana neoluo bızım onla aramızdakı bır muhabet bu o anlar cevap yazar zaten .... ha dıger yandanda tabıkı wow cuların laga takılmasını ıstemem para verdınız haklısın ınsallah duzelır bu ayrı bı konu ..... e sevmıyorum zaten be kardesım daha anlamadınmı....
hoca senin sewmemekten ote kin duymak gibi bisi sanki olesiye nefret ediyosun bu oyundan ben ole hissettim bide bu mesta ugrasmak gibi bisi yok olesine atilmis mesaj muhaha falan diye sen ugrasma ortami acmaya calisiyosun matrix onlinedada o konuda ben ugrasmak gibi acmadim sen uzerine alindin dik geldin bu kadar basit benim uslunumda bi problemde yok o kadar zamandir bu forumdayim daha kimseyle kavgam olmadi ilginc tabi senin bu tarz konusmalarin bisey demiyorum
ya wow-maniac abicim sen eskisin bu tarz ping problemleri ysadinmi ne zaman duzeltirler bunu oynanmiyo cunki artik ne hevesim kursagimda kaldi ne zaman duzeltirler bu herifler ulasabilecegim bi mail adresi falan warmi heriflere
Ben tek serverda oynadım henüz ama ondan da gayet memnun kaldım. Ne çok dolu, ne çok boş bir server. Yüksek lvl lılar elbette var ama benden bile düşük levellı çok kişi var.. Neilage ile birlikte takılıyoruz, sağolsun kendisi bana çok yardımcı oluyor. Diğer arkadaşları da aramıza bekleriz.
@kabuto : denizci geri gel lam Bladefist' e, ben de orda başladım bak
Bu arada tekrarlıyorum;
Nickim "Rvenn" ve "Bladefist" serverındayım. Lütfen bu serverda olan arkadaşlar nicklerini bıraksınlar ki buluşabilelim..
2 seferdir sen cevap attin halbuki kıme kıme nıye kıme kısmet... tamam kapat neyse ne kapandı konu iste ayrıyatten oyun dedıgın altı ustu oyun matrixde dahıl bızım aramızda bır muhabet var bılmedıgın ıcın bosu bosuna anlam cıkarmaya calısma cıkartamazsın.... lag olayı ıcın bızım bır muhabetımız var...bu yuzden daha yazıya gerek yok kapandı konu tamammı guzel kardesım..bırakılım bızım bırader cevap atsın...yanı anlıcagın bızm aramızda oyunlarla ılgılı bır ıdda var anladın daha uzatmanın manası yok bız gırgırımızı yaparız onla... selametle...
Deniz Pazar günü seni bulamadım server da, ne zaman oyuna girdin? yada oyuna girdin mi? ( Mail de atmadın? ) Sen olmayınca ben de Bur. Leg. de bi char açtım, level 10 ( yada 10 olmak üzre, 9, 75% falan ) troll shaman oldum. ( Bi tek pazar günü oynadım ) orada azalyn ve sikfuk ( nejat dağlı ) diye iki türkle takıldım ama biraz yalnız kaldım açıkçası, çünkü onlar lvl 15 falandılar. Ya senle takılmak eğlenceli oluyo, senle darksorrowda troll charlar açalım mı? eğer bl de oynarız dersen ordaki arkadaşlarla beraber takılırız, benim ordaki adım sapphira. ( maviyiz yaaa :) Shaman çok zevkli, hem yakın hem uzak savaşabiliyo, eğer darksorrow dersen o karakteri orada bırakır senin le yeniden başlarım? yada bunları kabul etmezsen, level 8 hunter ıma devam ederim, umarım çok fazla güçlenmemeişsindir bana göre. ama benim ( alliance larda shaman olmadığı için ) fikrim iki troll almamız daha yerinde olacak...
haber bekliyorum, bbu arada msn in açık olursa iyi olur.
quote:
Orjinalden alıntı: kabuto
ya wow-maniac abicim sen eskisin bu tarz ping problemleri ysadinmi ne zaman duzeltirler bunu oynanmiyo cunki artik ne hevesim kursagimda kaldi ne zaman duzeltirler bu herifler ulasabilecegim bi mail adresi falan warmi heriflere
ya kusura bakmayin ama ortada maymun oldum oyunu aldim iki hafta surekli 0 dan lvl kasiyorum 5 kere 0 dan lvl kastim artik baydi beni oyun durmadan lvl 13 -14 yapip birakiyorum cari buda kasti beni surasi diyosunuz once sonra burda bunu yaptim diyosunuz sizi anlayamiyorum oraya geciciez bu serwer bizi troller baydi diyip baska car acicaksiniz oyunun guzel seylerinin hepsi ust lvllerda gizli ben burda iyiyim siz istediniz yerde takilin sizi tutmuyim ben yakin uzak takilin birbirinizle ben skilidim artik surekli serwer degisitirip 0 dan car cmaka baydi beni keske hic bu muhabbetlere girmeyip lvl 21 carimi kassaydim simdiye kadar cok tan 30 olmustum belki daha fazla ben burdayim isteyen istedigi yerde takilsin siz dagalin abi yada birbinizle takilin
ahaha sikfuku görmüştüm yerde cansız yatıyordu türk olabileceğini düşünmüştüm...var mı burningde başlka bildiğiniz horde yüksek levelli horde?
bu arada para kasmak istiyorsanız mining ve tailoring ya da enchanting kasmanızı öneririm..
Lam denizci, ben Ichaboth olm.. Sen gel Bladefist'e geri ben sana yaparım istediğin tree den
ARkadaşlar Bladefist gayet güzel... Bladefist de human başlamış arkadaş varsa beklerim. Beraber takılırız...
ya olum blade fieste lvl 21 elf hunterim war orasi bes para etmes siz daha yeni baslamisken bise gelin benim ordaki car cok yanlis oldu bise gelin size yardim ederim baya gorew yaptim cunki elf olursaniz bide yemede yaninda yat:D abi ben donmem burda bide 21 kisilik bi horde takimi war turk onlarla takiliriz beraber siz lvlleri soleyin hele
quote:
Orjinalden alıntı: kabuto
ya olum blade fieste lvl 21 elf hunterim war orasi bes para etmes siz daha yeni baslamisken bise gelin benim ordaki car cok yanlis oldu bise gelin size yardim ederim baya gorew yaptim cunki elf olursaniz bide yemede yaninda yat:D abi ben donmem burda bide 21 kisilik bi horde takimi war turk onlarla takiliriz beraber siz lvlleri soleyin hele
Sat bisi sat, yazıyom bunnarı haberin olsun! En başa Bladefist yazmışsınız die girdik, sonra server deiştiren deiştirene maşallah. Hayır zaten serverların birbirinden farklı olması konusu çok saçma. Server işte pvp olduktan sonra ne farkeder, hepsinde insan dolu neticede Sana biraz tuhaflıklar veya raslantılar denk gelmiş o kadar..
Brabus, dostum nick nedir ekleyelim oyunda. Benimki Rvenn. Sende bize katılırsan eğer 3 kişi oluruz bizde devamlı takılan :D Gerçi diğer arkadaşla ben Elf iz ama sonuçta quest yapıyoruz, sende gelirsin birlikte yaparız. Auberene mi ne diye bi sahil kasabası varya, o civarda takılıyoruz şu sıralar. Çok quest var çoook
quote:
farketmez guild master kim olr ne olur bu önemli değil ama önemli olan tam bir grup halinde oynayabilmek ilk günlerde dağınık olabiliriz ama kesinlikle daha sonra böyle olmayacaktır.
Biz Blodfist serverındayız
Hadi devam daha kalabalık olalım bu iş çok hoşuma gitti yaw
Wow sen hala Bladefist te mi oynuyorsun, sende mi topladın pılı pırtı gittin yoksa kardeş?!
Bu arada Kabuto, talent leri 0 layabiliyorsun oyunda haberin ola! Yane yannış daıttım fln hikaye. Ama para fln bişey istio olabilir onun hakkında bi fikrim yok..
quote:
Orjinalden alıntı: Obi_Wan
quote:
farketmez guild master kim olr ne olur bu önemli değil ama önemli olan tam bir grup halinde oynayabilmek ilk günlerde dağınık olabiliriz ama kesinlikle daha sonra böyle olmayacaktır.
Biz Blodfist serverındayız
Hadi devam daha kalabalık olalım bu iş çok hoşuma gitti yaw
Wow sen hala Bladefist te mi oynuyorsun, sende mi topladın pılı pırtı gittin yoksa kardeş?!
Bu arada Kabuto, talent leri 0 layabiliyorsun oyunda haberin ola! Yane yannış daıttım fln hikaye. Ama para fln bişey istio olabilir onun hakkında bi fikrim yok..