Şimdi Ara

WOWDA TEK SERVERDA BULUŞALIM (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
1
Favori
5.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw arkadaslar işimin yogunlugu nedeniyle foruma 2 gündür bakamadım bu arada biz SHADOWSONG serverındayız lagdan esame yok 4 kişi oynuyoruz lvllarda abarmadı ve mikrofonla konuşa konuşa oynuyoruz manyak zevkli oluyor lag yok dert yok herkez aslanlar gibi takılıyo gnomelar süper şirin ve acaip mage ve warlock oluyolar zeki yaratıklar nede olsa dwarflarda süper paladin ve hunter oluyo gelmek isteyen ve sabit bir yerde kalmak isteyenlere kapımız hep açık burada lvl 60 adamlar var ama lvl 60 adamların bol olması oyunu bozmaz hepinizi bekleriz

Benim Nickim = Nacklesong Gnome Mage lvl 9 şu anda

hepimiz mikrofonla takılır deli gibi eğleniriz

Ayrıca oyun grup oldumu daha zevkli ben bu oyunu 3 aydır oynayıp lvl36 human paladini boşuna yapmışım keşke en başında buluşsaydık

Anzoratçıgım(canım kardeşim) senin oyunda çok adam olmadığı için lag yoktur şaka şaka ehüehü ehü

• ya birinis bana sunu soylesin oldugumus yartiklardan we deniz kabuklarindan inci falan cikiyo ne yapcas onlari bi turlu anlayamadim
  • AH de satıcaksın
  • Arkadaşlar ben denizle beraber darksorrow da elf im. Adım lyvlaurelin. Deniz de Rainhard adını kullanıyo.
    Sizleri de bu server a bekleriz, zira burada bağlantı faln iyi, kalabalık yok, giriş sırası beklemek yok, çok ileri derece lvl ler de yok.
    Gelim buraya bugünden yatırım yapın, geleceğinizi bugünden garantilerin. Biz iki hunter iz. gelenler bizi arkadaş listesine eklesinler.
    Kısa sürede bir guild kurarız. Ben, çarş, perş, cuma 21:00 den ve pazar 10:00 dan iyibaren birkaç saat ( duruma göre )
    Bence bu saatlerde buluşabiliriz, adlarınızı ve class larınızı bekliyoruz.

Walla madem mmorpg oynuyoruz, single player gibi oynamayalım, görüşmek üzre...

druidler, warriorlar, priestler ve rougelar aranmaktadır. Herhangi bir özel şart gerekmemektedir.
    ilgilenen adayların yukarıdaki saatlerde darkksorrow, darnassus, lyvlaurelin ve rainhard adreslerine
    başcurmaları rica olunur.
    Not: Hunter dışı class olunması avantaj sağlayacaktır, amaaan neyse farketmez

• quote:

Orjinalden alıntı: Romina

Arkadaşlar ben denizle beraber darksorrow da elf im. Adım lyvlaurelin. Deniz de Rainhard adını kullanıyo.
    Sizleri de bu server a bekleriz, zira burada bağlantı faln iyi, kalabalık yok, giriş sırası beklemek yok, çok ileri derece lvl ler de yok.
    Gelim buraya bugünden yatırım yapın, geleceğinizi bugünden garantilerin. Biz iki hunter iz. gelenler bizi arkadaş listesine eklesinler.
    Kısa sürede bir guild kurarız. Ben, çarş, perş, cuma 21:00 den ve pazar 10:00 dan iyibaren birkaç saat ( duruma göre )
    Bence bu saatlerde buluşabiliriz, adlarınızı ve class larınızı bekliyoruz.

Walla madem mmorpg oynuyoruz, single player gibi oynamayalım, görüşmek üzre...

druidler, warriorlar, priestler ve rougelar aranmaktadır. Herhangi bir özel şart gerekmemektedir.
    ilgilenen adayların yukarıdaki saatlerde darkksorrow, darnassus, lyvlaurelin ve rainhard adreslerine
    başcurmaları rica olunur.
    Not: Hunter dışı class olunması avantaj sağlayacaktır, amaaan neyse farketmez

lvl leriniz kac? arkadasinda elf mi? baska tanidiginiz var mi?

simdilik bu kadar :)

• Yaw anladığım kadarıyla bir ara hepiniz Bladefist 'da oynamışsınız. Karakterleriniz duruyordur, yani bizi baştan başlatacağınıza siz geri gelsenize
  • quote:

Orjinalden alıntı: kabuto

ya birinis bana sunu soylesin oldugumus yartiklardan we deniz kabuklarindan inci falan cikiyo ne yapcas onlari bi turlu anlayamadim

Tailoring de kullanılıyor onlar...........

Hele hele golden pearl falan bulursan sakın atma bana gönder...........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZooZ -- 10 Mayıs 2005, 13:47:42 >
  • Valla biz bu serverda mutluyuz single player gibide olmuyor direk pvp yapabilirsin en azından lvl60 adamların lvl 10'larla rahat rahat ego tatini yapamadıkları bir yer senin dediğin rp serverlar için geçerli romina valla gelen gelsin gelmeyenlere kendi serverlarında iyi oyunlar diliyorum.

şu bilip bilmeden konuşma muhabbetinide geçelim artık ya bilip konuşun yada hiç sırf yazmak olsun diye yazmayın arkadaşlar.

Hepinize bol eğlenceli ve kazançlı günler diliyorum ve artık bu birleşme topicine yazı yazmıyorum buranın amacı değişti.
  • aman herkes kendine arakdas kendine adam bulmus oynayin gitsin iste ya bide bu hunter kilic falan kullanabiliyomus kimden alicam bunun traningini nerde bulucam koy korucularina ne soram kilici kullanmak icin kimi ariyom diyim bide su sahilde bazi yaratiklar olduruyorum bazi safyafalar dusuyo page1 den 11e kadar dusuyo ne oluck bu sayfalan bieln warmi bu arada ik adada 4 gorew gorew haric hepsini yapmisim:D baya baya arkadas edinmisim bulamayan warsa ayrdim edebilirm ama simci bana ayrdim edin:D

herkes bulundugu serweri soylemis bole yok su gusel bu gusel derken kendimi prazarda mal satiyomus gibi hissettim sunda bu kadar bende bu kadar diye :D komik oluyo biras

bu arada matrix online icin lewel dergisi 80 puan wermis we sadece fanlari ciin demis oyun surekli kenisini tekrarliyo demis ayni zamanda ayni dergi wow icin rehber hazirlamis bu derginin 100. sayisi saglam bi derginin werdigi karar bu ben bsi demiyorum

• İYİ SEN GELME O ZAMAN, AYRICA KENDİNİ DE ÇOK ŞEY BİLİYO DAHA EN AZINDAN BAŞKALARININ BİŞEY BİLİP BİLMEDİĞİNİ DEĞERLENDİRECEK
    KADAR ÇOK ŞEY BİLİYO FALAN DA ZANNETME, SERT TAVIRLARLA ELEŞTİRİ YAPMANIN DA Bİ ALEMİ YOK, MADEM TOPİC İ AÇAN BURADAKİ İYİ NİYETİ
    GÖREMİYO ( YADA İYİ NİYETLE DEĞERLENDİREMİYO ) BENİM DE BURADAN ÇAĞRI YAPMAK İÇİN CEVAP YAZMAMA GEREK YOK, SEN RAHAT ET.

(AYRICA MMORPG NİN EN GÜZEL YANI, Bİ ŞEKİLDE BİRBİRLERİNİ TANIYAN KİŞİLERİN BİR ARADA BİR EKİP HALİNDE OYNAYABİLMELERİNE DE İMKAN TANIMASIDIR. EN AZINDAN BEN BÖYLE DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN, BAŞKA TÜRLÜSÜNÜ SİNGLE PLAYER E BENZETİYORUM, NE DÜŞÜNÜP NE KADARINI SÖYLEYECEĞİME DE BEN KARAR VERİRİM.)

quote:

Orjinalden alıntı: Wow_Maniac

Valla biz bu serverda mutluyuz single player gibide olmuyor direk pvp yapabilirsin en azından lvl60 adamların lvl 10'larla rahat rahat ego tatini yapamadıkları bir yer senin dediğin rp serverlar için geçerli romina valla gelen gelsin gelmeyenlere kendi serverlarında iyi oyunlar diliyorum.

şu bilip bilmeden konuşma muhabbetinide geçelim artık ya bilip konuşun yada hiç sırf yazmak olsun diye yazmayın arkadaşlar.

Hepinize bol eğlenceli ve kazançlı günler diliyorum ve artık bu birleşme topicine yazı yazmıyorum buranın amacı değişti.

• arkadaşlar özellikle wow_maniac ben çok size katılmak istiyorum içerikli mesa attım gerek playerlarla olan konuşmöalarınız gerek forumdaki seviyeli postlarınız beni hiç düşünmeden yanınıza çekti ancaaak kabuto benm aklımı biraz çelio bu kötü anlamda diil nereye gideçeğime karar veremedim bir yanda gnome olmayı hiç düşünmemiştim ama bi gnome-warlock neler yapabilirki? ya da mage çok kararsızım acaba dwarf-paladin mi olsam ya bu mikrofon işi gaza getirdi beni acaba diorum gnome-mage;warock nasıllar acaba ya hiç bi fikrim yok herkese ii oyunlar
  • komik biras ayipli konusmussun hani forumdaki sewiyeniz falan diyerek biraz ayip etmissin mikrofon icin gaza geldim yerine siz daha sewiyelisinis gibi olmus +olarak topigi dikkatli bi sekilde okursan benim neden o serwerdan ciktigim belli ben surekli lvl 60 olan insnalar arasinda benim gibi yeni baslayan bir oyuncunun hic bir sansinin olmadigini dusunuyorum ondan dolayi ciktim o serwerdan sonucta yerli yabanci butun insanlar bir arada oynyoruz bu oyunu farketmiyo illa turk olacak diye bi kaydede yok heleki lvl dergisinin acikladigi son sistem dewreye girecekse bir iki kisilik guruplarin hatta kalmasi imkansiz gibi ondan dolayi benim teklifim su dusuk doluluk oranina sahip serwerlarda baslamaniz hepiniz icin en uygunu nasil olsa bu serwerlar zamanla dolacak cunki pvp serwralin daha populer oldugunu dusunursek 1-2 aya kadar hepsinin dolacagibi tahmin ediyorum oyuna ne yenileikler gelecegini baska bi topikte aciklicam
  • arklarımdan duyduğuma göre 1.4.2 patch den sona ortalık lagcraft olmuş acaba wow_maniac sizdede war mı ala ala hewesim gidio ya allah kahretmesin
  • Obi_Wan Nickim Samatra Human - Mage im , iki kişiyiz.

Ve level 18 oldum ve bırakmayı düşünmüyorum zaten günde 2 saat oynıyabiliyorum yani tekrardan kasamam... Bladefist te olan arkadaşlar varsa kesin buluşalım... Şu aralar Redridge Mountains - Elwyn Forest - Westfall da takılıyorum buralarda olan arkadaşlar varsa beraber takılıız..
  • http://forum.donanimhaber.com/m_2821675/mpage_1/key_//tm.htm#2821675 ARKADAS LAR YENİ HABERLERİ BU TOPİGE YASDİM SOPN HABER BENİM İLGİMİ CEKTİ SANİRİM ARİK HEPİMİZİN CARACTERLERİNİ ALİP AYNİ SERWERDA BULUSMASİNİN ONUNDE HİC BİR ENGEL KAMADİ DİYE DUSNUYORUM NE DERSİNİZ

BİDE BUNLARİ BİLİYORUM DİYE KAVGA CİKARTACAK MESAJLAR ATMAYİN BİLENLER OKUMASİN BİLMEYENLER OKUSUN OGRENSİN SAYGİLAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: kabuto

http://forum.donanimhaber.com/m_2821675/mpage_1/key_//tm.htm#2821675 ARKADAS LAR YENİ HABERLERİ BU TOPİGE YASDİM SOPN HABER BENİM İLGİMİ CEKTİ SANİRİM ARİK HEPİMİZİN CARACTERLERİNİ ALİP AYNİ SERWERDA BULUSMASİNİN ONUNDE HİC BİR ENGEL KAMADİ DİYE DUSNUYORUM NE DERSİNİZ

BİDE BUNLARİ BİLİYORUM DİYE KAVGA CİKARTACAK MESAJLAR ATMAYİN BİLENLER OKUMASİN BİLMEYENLER OKUSUN OGRENSİN SAYGİLAR

Şu anda isteyenin karakterini istediği servera geçirebilmesi gibi bişey yok. Sadece aşırı yoğun bazı serverlardan düşük yoğunluktaki belli serverlara geçiş var. Ama umarım ilerde isteyen istediği yere geçer. Gerçi siz yine karar verip buluşamassınız ya neysea..

Brabus, seni ekleyeceğim, en kısa sürede görüşmek ümidiyle.

• su anda server açık deil sanırım veya ben giremiyorum yoksa buluşurduk....
  • kabuto olursa iyi.. o zaman hep beraber bir server kararlaştırıp orda guild filan kurarız iyi olur... böyle herkez 3-4 li grup larla takılıyor toplanırsak 30-40 kişi oldukmu baya iyi olur...
  • abi wallaha dergide ne yasiyosa hepsini yazdim okydum buraya :D
  • Şimdi son soru Bladefist te hala oynamay devam eden Obi_wan ve benden başka kimse varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.