Şimdi Ara

WOWDA TEK SERVERDA BULUŞALIM (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
1
Favori
5.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler herkese merhabalar ben oyuna yeni başlıyacagım ama hangi servere başlayım şimdi lütfen sölerseniz sevinirim bana yardımcı olacak türk arkadaşlara ihtiyacım war şimdiden ilgileriniz için teşekkürler.
  • DARKSORROW pvp serverında başlıyabilirsin.. shaddack veya zach i bul guilde alalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaddack -- 13 Mayıs 2005, 13:53:11 >
  • arkadaşlar bladesift dediğiniz serverin reg ve realims yayarlarını verin üyelik yerinide ben level 50 lik adamı bırakacağım lütfen söyleyin
  • arkadaşlar bladesift tin üyelik yapabileceğimiz ve reailist ayarlarını yollayın ben de sizle olmak istiyorum nightr elfmi oluyum
  • darksorrow serwerinda Zack Shaddack we Poyto yu bulun bunlar guild mastiri arkadaslar falan horde tarafinda bunlar haberinis olsun
  • kabuto memnunmusun serverdan hm ben undead-warlock olmayı planlıypm acaba gireblrmiim guilde nası memnıunmusun kabutoo
  • beyler acaba bu server isimlerini nereye yazıyoruz ben halen oyuna girmeyi başaramadım lütfen bana yardımcı olurmusunuz pişman olmassınız iyi arkadaşlıklar kura biliriz
  • Oyunun içinde zaten realms list var, siz private server mı oynuyorsunuz, bu orjinal oyun için..

Bu arada 3-4 türk arkadaş daha bulduk. Bladefist 'te guildimiz var artık. Bekleris..
  • abi iste size 2 tane secenek war bence bolesi cok daha gusel oldu obi-wan lar bladefistte horde acmak isteyenler darksorrowda bisimle beraber takilabilirler serwer fena degil guildde 25 kisi yani 25 tane turk war:D obi wanlarda bladefistte alliace oynuyolar yani gusel iki tane secenek war :D
  • arkadaşlar ben darksorrow server ında oynuyorum. orada oynayan türk arkadaşlarla beraber oynamak istiyorum. ben undead-warlock um. nerde buluşmalıyız? şimdiden teşekkürler....:)
  • YA ASLINDA BEN DAA NESEÇEÇİĞİME KARAR EREMEDİM SİZ NESİNİZ SÖLEİN VE BULUŞALIM
  • la komik hala serwer bulamadin kendine ya bba sana su kadarini kendine sececeksen shamn sec tauren shamn ben bugun lvl 12 shamnimla benden 2-3 lvl yuksek warlock warrior ve nuıhteri cok rahat oliyorum ama roguelarlar beni sorluyo aramaizda 4 lvl wardi belki ondan yenilmis olabilrim:D sen adini yaz oyundaki adini buraya yaz benimki Goldenshadow benide add et arkadas lisetene
    Odun
    Shaddack
    Poyto
    sana 3 kisi daha ulas darksorrow serwerinda bu kisiilere ama horde yapacaksan tabe
  • ok zati sewerim"cshamanları ii ya seçeriz troll-shaman nası ki sen darksorrowdadın dimi kabutoo
  • arkadaslar ücretsiz server bileniniz varsa yardımcı olun şimdilik para veremıyorum ilerde verecem bi hazırlık free serverde oynamaml azım
  • Arkadaşlar bağımlılık yaparmı??
  • sana şöyle anlataym oturuorum ssabah 11:30 te bakıyorum akşam 23:30 olmş ohhhaaa ne çabk diorum ağlyrm bağımlılık kısmına gelinçe dostm "ÖZEL HAYATINLA VEDELAŞ"
  • iki gün yoktum obi wan ne zaman guildi kurdunuz... ??

İyi olmuş iron forge da buluşuruz artık.. Bugun veya yarın ..
  • Arkadaşlar biz evvelki 3 karakterimizi beğenmedik ve 3 arkadaş yeni karakter yaptık. Bladefist 'te ALLY'ız.
    HellBurn - 11 Human Mage
    Penumbra - 11 Human Warlock
    Lucillia - 11 Human Priest

Guilde bizi de alıyorsunuz sanırım.
    Walla lvl 56 ve lvl 52 undead mage, priest ve tauren shaman charlarımızı (Ravencrest serverında) bırakıp geldik.
  • Frostwhisper de hiç türk var MI beyler??
  • Bizde suan yabancılarla karısık bi guildteyiz (FEAR) 10 kişi olabilirsek kendi clanımızı kuralım bence
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.