Şimdi Ara

WOWDA TEK SERVERDA BULUŞALIM (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
1
Favori
5.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim Neilage die bi arkadaşım var. Yani onuda bu forumdan buldum ben, birlikte takılıyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obi_Wan -- 10 Mayıs 2005, 19:54:39 >
  • Biz 3 arkadaş Ravencrestte lvl56 51 ve 38 char larımızı bıraktık. Bladefistte Nightelf priest druid ve hunter yaptık.

Ben şu an lvl 5 Priestim. Praise
    Arkadaş lvl 5 Druid Embrace
    Diğer arkadaşım lvl 5 hunter. Nickini unuttum şimdi.

Bizi friendliste ekleyin de beraber takılalım.Baya tecrübeliyiz yani wowda yabana atmamalısınız.
  • Samatra(ben)
    Rvenn(Obi_wan)
    Praise
    Embrace
    Neilage

Su anda 5 kişi diğer oynıyanlarda tam olarak nicklerini yazarsa herkez birbirini friend liste eklerse iyi olur..
  • Çok güzel yanlız ben tüm serverlara girebiliyorum Bladefist e giremiyorum şuan
  • Alalal devamlı World server Down diyor, ama sitede açık gözüküyor anlamadım gitti. Bende mi var bir terslik ?!
  • ben demin oyundaydım.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Romina

İYİ SEN GELME O ZAMAN, AYRICA KENDİNİ DE ÇOK ŞEY BİLİYO DAHA EN AZINDAN BAŞKALARININ BİŞEY BİLİP BİLMEDİĞİNİ DEĞERLENDİRECEK
    KADAR ÇOK ŞEY BİLİYO FALAN DA ZANNETME, SERT TAVIRLARLA ELEŞTİRİ YAPMANIN DA Bİ ALEMİ YOK, MADEM TOPİC İ AÇAN BURADAKİ İYİ NİYETİ
    GÖREMİYO ( YADA İYİ NİYETLE DEĞERLENDİREMİYO ) BENİM DE BURADAN ÇAĞRI YAPMAK İÇİN CEVAP YAZMAMA GEREK YOK, SEN RAHAT ET.

(AYRICA MMORPG NİN EN GÜZEL YANI, Bİ ŞEKİLDE BİRBİRLERİNİ TANIYAN KİŞİLERİN BİR ARADA BİR EKİP HALİNDE OYNAYABİLMELERİNE DE İMKAN TANIMASIDIR. EN AZINDAN BEN BÖYLE DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN, BAŞKA TÜRLÜSÜNÜ SİNGLE PLAYER E BENZETİYORUM, NE DÜŞÜNÜP NE KADARINI SÖYLEYECEĞİME DE BEN KARAR VERİRİM.)

quote:

Orjinalden alıntı: Wow_Maniac

Valla biz bu serverda mutluyuz single player gibide olmuyor direk pvp yapabilirsin en azından lvl60 adamların lvl 10'larla rahat rahat ego tatini yapamadıkları bir yer senin dediğin rp serverlar için geçerli romina valla gelen gelsin gelmeyenlere kendi serverlarında iyi oyunlar diliyorum.

şu bilip bilmeden konuşma muhabbetinide geçelim artık ya bilip konuşun yada hiç sırf yazmak olsun diye yazmayın arkadaşlar.

Hepinize bol eğlenceli ve kazançlı günler diliyorum ve artık bu birleşme topicine yazı yazmıyorum buranın amacı değişti.

Ya tabi

• abi yeni char açınca aynı servera girebiliyorum ama mevcut charımla girmek istediğim de World server down hatası veriyor. Ne yapmam lazım?!?!
  • ya onu bunu birakin bana oyunu biliyorum diye gecinenlere soruyom bi buyu war bole papaz resmi gibi cikiyo onu nasil ogrenicem ikincisi benim car kilic falan kullanabiliyomus nasil kullanicam nerden ogrenicem bunlairi hunter icin soruyom biliyonus hade cewapw erin analtin ince ayrisina kadarda ogrenek sunu
  • Obi_wan senin sorununu gerçekten bilmiyorum....
    Kabuto büyük şehirlerdeyken ornek storwind guard da warrior nerde bulurum diye sor onlar öğretiyor... Ben sotwind de bulup öğrenmiştim....
  • arakdaslar bugun lvl 22 elf hunterimla gezerken bi gorew aldim tamamlayayim dedim gorew kesinlilkle 4-5 istiyo baktim orda bikac kisi dedim bba parti yapak bole olmuyo ne edek ne yapak adamlar beni sirf beni yabanci oldugum icin almadilar acayip bozuldum bole sekilden sekile girdim sunu diyorum onu bunu birakin hepmiz birlik olalim yoksa olmuyo sap gibi kaliyorus
  • Kabuku Bladefist de yaklasık 7 kişi olduk... Herkez birbiriyle görüşemesede daha çok 3 er 2 er li group larla geziyorlar.. İnanıyorumki level larımız ilerliyince bir arada dolaşmaya başlarız...
  • kabuko ne olum resil etme bisi duselt sunu

tmm tmm bende inaniyom ama duselt su adimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brabus_s

Kabuku Bladefist de yaklasık 7 kişi olduk... Herkez birbiriyle görüşemesede daha çok 3 er 2 er li group larla geziyorlar.. İnanıyorumki level larımız ilerliyince bir arada dolaşmaya başlarız...

Öle fazla değil yaw 20 olduktan sonra çıkar ortaya gezerim ben heryere. Buluşuruz ozmn
  • wow_maniac siz shadowsong da diilmisiniz yoksa haka bladefistte oynayan warmı?
  • Valla Bladefist teyiz.. Halasımı var level 20 oldum ve bu saatten sonra burayı bırakmam... Zaten gunde 2 saat oynıyabiliyorum...
  • ala ala wow_maniac bana shadowsongdayıxdemişti ala ala ya anlamadım ben bişi ya
  • arkadaşlar 21 kişilik bi horde guildi vardı o dark sorrow serwerında mıydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abyss332 -- 12 Mayıs 2005, 17:50:13 >
  • bladefist tede horde guildi var türklerin olduğu...
  • darksorrowda turk guildi war 25 kisiyis simcilik
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.