Şimdi Ara

WOWDA TEK SERVERDA BULUŞALIM (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
1
Favori
5.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nikim Scarfacee - bladefist de human warrior um nortshire valley de geziyom?ekleyin beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scarface -- 19 Mayıs 2005, 20:03:10 >
  • Scarfacee oyuna girdin mi beni Friedns listene ekle Samatra
  • ya güzerl arkadaşlar bu oyuna nasıl girebilirim bende 1.4.0 kurulu ama oyunda birşeyler var bir türlü giremiyorum acc m de tamam bende sizinle aynı fikirdeyim beni de alın aranıza oooof oooooof
  • ya arkadaşlar bu bladefist'in bir türlü server ip'sini bulamadım, bu server'a nasıl bağlanacağız. Lütfen yardım...
  • Arakdaşlar hala yazıları tam olarak okumadan msj atıyorsunuz.

Bladefist orjinal server lardan biridir... Yani orjinal oyunla girebilirsiniz. Zaten battle net e balanınca ordaki server listede çıkar.
  • healscream normal serverine bekleriz tabi alliance iseniz. nick im mmengi epey bi türk var guild te.
  • ottomanda gercekten arada bi sinirlerin geirldigi oluyo serwerdaki lvl 40 yada yakin arkadaslar enceden arkadas haritayi acip baktiginda surekli beraber takiliyolar dusuk lvlli olanlar ise kendi aralarinda bisiler yapmaya caliisyo sorun suki insnalarin surekli yardim etmesini beklemiyoruz ama grup gorewlerinde falan tabiki ihtiyacimiz oluo o gun bana dendi o laf ''lvl 40 dam lvl 10 luk adama yardim etmek zorunda degil'' bende tinlamiyorum artik asil sorun o guilddeki lvl 10 insanlar lvl 40-50 olduklarinda ne olucak
  • Kurucu arkadaş ve çevresindekiler birbirlerini gerçek hayatta tanıyorlar ve herşeyi birlikte yapıyorlar. Diğer arkadaşlara her hangi bir olayda teklif veya öneri getirmiyorlar. Kendileri yapıp eğleniyorlar. Düşük lvl arkadaşlar çoğu zaman tek başına kalıyor, katılmak istediğini söylediklerinde ise ya kaale alınmıyorlar yada duymamazlıktan geliniyorlar. Arada 1-2 yardım eden çıkıyor tabi ama böylesine büyük bir guild in bu tür şeylere daha dikkat etmesi gereksiği görüşündeyim.
  • beyler burning legionda 60 kişiilik guild yaptık full ally kesiyos kesmeyede devam edecez sayemizde ally kalmıcak serverda
  • Aranızda us serverında oynayanlarınız varsa bizde Stormreaver dayız..Türklerden oluşan bir guild imiz var.."Arcana"...Bekleriz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: godmorgon

beyler burning legionda 60 kişiilik guild yaptık full ally kesiyos kesmeyede devam edecez sayemizde ally kalmıcak serverda

60 nizinda türkmusunuz ????
  • arkadaşlar us version la blade fist serverında oynama imkanı varmı??
  • Zannetmiyorum bence wow un kendi forumlarında sor bu soruyu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brabus_s

quote:

Orjinalden alıntı: godmorgon

beyler burning legionda 60 kişiilik guild yaptık full ally kesiyos kesmeyede devam edecez sayemizde ally kalmıcak serverda

60 nizinda türkmusunuz ????

evet belki daha fazlayız
  • arakdaşlar dün ultimadan bir kaç arkadaşım ile konuştum türklerin çoğu Burning Legion dalarmış yaklaşık 500 e yakın turk oynıyan var sanırım burning legion da alience ve horde olarak

Obi bende burning e geçiyorum boşuna level 28 olduk bladefist te :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brabus_s -- 2 Haziran 2005, 1:01:57 >
  • quote:

arakdaşlar dün ultimadan bir kaç arkadaşım ile konuştum türklerin çoğu Burning Legion dalarmış yaklaşık 500 e yakın turk oynıyan var sanırım burning legion da alience ve horde olarak

bende bladefist de 16 lık warrior yaptım,ama yabancılar da iyi ya,yardım ediyolar

ha türk ha yabancı...gecende yolda 60 lık birini gördüm yabancı,dedimki "can u give 10 gold"

o da "sure lol" dedi cıkardı verdi 10 gold :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lloyd Banks

quote:

arakdaşlar dün ultimadan bir kaç arkadaşım ile konuştum türklerin çoğu Burning Legion dalarmış yaklaşık 500 e yakın turk oynıyan var sanırım burning legion da alience ve horde olarak

bende bladefist de 16 lık warrior yaptım,ama yabancılar da iyi ya,yardım ediyolar

ha türk ha yabancı...gecende yolda 60 lık birini gördüm yabancı,dedimki "can u give 10 gold"

o da "sure lol" dedi cıkardı verdi 10 gold :D

dilencilik sektörünü orayada taşıdın ya helal olsun.

• WOW'un orjinalini alıp bende KnightOnline ı bırakıp WOW a başlamaya karar verdim. Ne kadar WOW un orjinalı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: eserburak

WOW'un orjinalini alıp bende KnightOnline ı bırakıp WOW a başlamaya karar verdim. Ne kadar WOW un orjinalı?

100 kağıt
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lloyd Banks

quote:

Orjinalden alıntı: eserburak

WOW'un orjinalini alıp bende KnightOnline ı bırakıp WOW a başlamaya karar verdim. Ne kadar WOW un orjinalı?

100 kağıt

O kadar para vermeye değmez, vazgeçtim

O parayı gider FlightSimulator e veririm daha iyi yaaaaa!
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.