Şimdi Ara

WOWDA TEK SERVERDA BULUŞALIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
1
Favori
5.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamam yaw Altın hanın altındaki ufacık minicik içi dolu turşucuk ufak tükkan orada 6 tane deve gibi wow orjinal var millet anlamıyo bile arayan kapar oyunu
  • benim nick Aranwëasta
  • beyler bende gelmek istiyom o serverı ama oyuna girer girmez hiç server seçeneği vermeden oyuna soktu ben daha 2 gün önce başladım wowa ben sizin servıra nasıl gelecem bana yardım edermisiniz orjinal oyınu aldım ama arkadaş yok ya bu serverda
  • karakter seçim ekranının üzerinde change realm yazıyo onu seçtikten sonra bladefist serverını seç biz oynuyoruz şu anda gel
  • Wow un orjinali sirkeci de var mı dediniz telefonu varmı oranın ??cok önemli.. private serverlarda sefil oldum valla
  • 0212 513 17 24 akord dvd burada 6 tane var
  • altınhan karsısı olcak guzel kardesım....ayrıca matrix online rulezzzz.........
  • şimdi arkadaşlar humanlar humanlarla elfler elflerle buluşaçak we belli bi lvl dan sona herkes ironforge de buluşaçak peki arkadaşlar herkes sınıfını we nickini yassa we ırkını tabi daa anlaşılır olur bence
  • gelyom abi bekleyin :D
  • DARKSORROW PVP serverında türk guildi hazır kurulmuş durumda var.. gelin bekleriz.. toplam 21 türküz.. guildin ismi "The Ottomans".. serverda beni bulun nickim shaddack..(Hordelarda)
  • ben elf rogue nickimde Aranwëasta
  • Burnig Legion için;
    En büyük türk(+yabancı) Horde Guildleri : Blood Rage, Veba, Hordish Manner
    Alliance içinse bildiğim tek türk guildi Anatolian Sunrise
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dragonfire

Burnig Legion için;
    En büyük türk(+yabancı) Horde Guildleri : Blood Rage, Veba, Hordish Manner
    Alliance içinse bildiğim tek türk guildi Anatolian Sunrise

Anatolian Sunrise deyince duygulandım şimdi. Bizim guild 1-1.5 ay önce kapandı malesef. Ben şu an SEVEN dayım. Çoğunluk Türk burda. Bundan başka Fire var (Türk + yabancı) , Wanderer, Horse Lords (bundanda haber alamadım nicedir.), vs.. bayaa var yani. Ama server artık patlıcak gelmeyin. Bu arada ben de Dark Sorrow da horde char açıcaktım ama oranı populasyonu da low be kardeşim. Bari mediumfalan olan biyerde başlasaydınız.
  • abi o kadar admada sikar ya kesecek yaratik bulmassin wallaha burasi bile low arada sorlaniyom bulmaya millet birakmiyo iyidir hele bis yeni baslayanlar cin daha iyi bide sikildim ya o serwera gelin bu serwera gelin her yerde car acip lvl 10 yapip birakiyos sonra oyun bayiyo siz gelin 0 dan baslayin :D sonra konusun
  • ha bide simci baktim duseltiyorum population hight yani yuksek abi :D yanlis gormussunus heralde yada bu konu acilali 2-3 gun oldu yasdik yukarlara bakin turkler bulusalim falan icinizden birisi gelip gelin surda zaten war dedimedi herkes plan yapti o kadar gorew tamamladi lvl atladi sonra gel diyosunus dalga gecer gibi
  • Bladefist - Human Mage Nick: Samatra

Elf açmayı düşünüyorum birtanedağa türklerle beraber oynamak için...
  • tamam oyunda görüşmek üzere
  • Bende iki karakter var, lvl 35 undead rogue, lvl 35 Troll priest
    ayrıca diğer türk arkadaşlar
    lvl 44 undead rogue
    lvl 44 undead mage
    lvl 37 undead rogue
    lvl 30 undead warlock

Kalabağılız
    Server: Dragonmaw

İlgilenenler PM atsın
  • abi simci bu serwerda kaliyomuyus ortakil mali olduk ya bi onu ac bi onu durmadan car acip duruyos daha oyunu oynayamadim burdayis dimi ona gore girip lvl kascam simci
  • zaten 5 kişi olduk bile server değistirilmez ya bu saatten sonra. yanlız gelicek arkadaşlar değişik class seçsinler şu an 2 hunter 2 rogue 1 warrior var
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.