yaw tek başına lvl kasılmayacakki hep beraber olalım diyorum
o zaman herkez elf olsun wiz olmak isteyenlerede başka bir çözüm bulalım
beyler en fazla 5 kişilikmi clan oluyo bu arada grubu iyi ayarlamamız lazım dengeli olsun bende şimdi sikfuk nikiyle elf açıcam geliyorum oraya
baba bende elf actim hunter gelyom wallaha siz ne acacaksaniz acinda butun carlarin oldugu bisi yokki baktim warsa soleyin ona girek ama yok wallaha
tamam yaw elf olalım
En kolay hangi meslek lvl atlar?
Ya beyler human alalım ya.... Elf de mage yok
Bladefist pvp server ı... bana pvp ve normal server ların farkını anlatabilcek olan biri varmı... Yani Tam olarak farkları nelerdir..
arkadaşlar bende akşama gelicem (rogue) bi yere kaybolmayın nick: Neilage
grup olursak her meslek çabuk lvl atlar human ve elf olalım bari elfler bir tarafa humanlar bir tarafa lvl 5 falan olunca ironforgeda buluşalım bence ama elflerin çabuk gelme ihtimali düşük o yüzden nasıl yapıcaksak karar verelim arkadaşlar
oluyolar bu durumda Human olmak mantıklı oluyo bence ama elf olmak isteyen arkadaşlar var yani bir şekilde birlikte olmamız gerek karar verelim çok zevkli olcak Ben Human tarafını çok iyi biliyorum ve rahat rahat lvlları atlarız.
Guild 10 kişi ile kuruluyo 5 kişilik grup oluşturuluyo
biz sikfuk la elf olarak basladik ben meslek olarak hunterim o sive warrior elf tarafinda we hunter olarak basladim cunki elbise dikebilen tek car o arkadaslar en azindan 3 kisi daha elf kismina gelsin benim nick denizci bilenler wardir beni mu dan falan lvl 6 oldum simciden gelen olursa elf olarak adadaki 30-40 gorewi ezbere bildigimden 2 saatlik gusel bir calisma ile lvl 10 falan yaparim sizi sikfuku lvl 5 yaptim ilk ciktigimis yerde gorew kalmadi bisi dolanara gonderdiler sizin icin kendimi feda ettim okula gidiyorum aksam saat 11 ciwari gelicem isi bilen birisi guild kursun ole yapacak ilk 3 kisi warolck falan olacaklar elfe gelsin buyucu falan olacaklar human olsun lvl ole yapalim ben human olmak istemiyorum sewmiyroum warcrafta elfin aslaninda hep aklim wardi alacam kismetse:D hade iyi oyunlar
abi simci benim ilk elf hunter oldugu icin bicok seyi biliyorum hunter la ilgili yaptigim yanlislari falanda simci baska bi car acmam apsurt olur humandada hunter cok we ne kadar biliyosunus hunter en baba carlar arasinda ilk 3 te yer aliyomus ust dusey bi car diyolar ne kadar dogrudur bilmem ama sizin elbise isini falan ben halledegim icin en mantikli secimin hunter olduguna karar werdim hem size faydam dokunuak hemde en iyi bildigim car hatta tek bildigim car bu oldugu icin hade sie iyi oyunlar
Tamam Kabuto bende akşam aşlayacağım benimle birlikte 2 kişi daha var biri annem ( yaşı 50 ve acaip bir wow düşkünü) biride arkadaşım bizde elf olabiliriz farketmez ben hemen hemen her charla oynadım test ettim hepsiyle ilgili az çok bişeyler biliyorm elf hunter olduğundan dolayı sen leather working ve skinning yapıcaksın ben mining ve blacksmith yaparım. tailoring ve enchantingide bizim arkadaşa veririz. diğer arkadaşlarda alchemy ve herbalism yapar herşeyi tam teşekküllü hallettikmi gerisi kolay olur ayrıca pvp serverda oynayacağımız için kalabalıkta bize saldıracak horde un aklından şüphe ederim
arkadaşlar bekleyin bende geliyorum ama daha wowu elime geçiremedim bi türlü. bu arada wowun orjinal mi olması gerekiyo?
evet official serverlarda oynuyoruz istanbul sınırlarındaysan sirkeci altınhanda 6 tane var bilgine rica ederim
quote:
Orjinalden alıntı: Wow_Maniac
evet official serverlarda oynuyoruz istanbul sınırlarındaysan sirkeci altınhanda 6 tane var bilgine rica ederim
peki fiyat durumu nasıl? aylık ücret gerekiyor mu? gerekiyorsa ne kadar?
orjinal olması gerekiyor orjınal serverlarda oynaman için
ARKADAŞLAR BENDE 18MAYISDA GELEÇEM BERABER Mİ OYNIYALIM ACVAİP KASARIM HERKESİ DAĞITIRIM KİMSE TUTAMAS ZATİ EWWDE WOW SEANSLARI YAPIOM MAKSAT RUHU KAYBETMEMEK AMA NE OLAÇAZ ALLİANCE MİŞ HORDE Mİ HADİ YA TÜRKLERİN GÜCÜNÜ GÖSTERELİM ŞUNLARA AMA YETER YANİŞ BU KADAR GEWUR AWRUPA BİRLİĞİ DERKEN DALARIZ AL SANA TÜRK BİRLİĞİ YANİ HADİ YA ÇOK PİS GAZ OLDUM WAR YA KESEÇEZ AMA ACABA POPULATION NASIL O BİDE ÇOK ACELEM OLDUĞU İÇİN TAM OKUYAMADIM HANGİ SERVER
human mage başladım..... Human başlıyanlar bir arada elf başlıyanlar bir arada oynasın...
o altın han olmıcak.... altınhan karısındakı mınık dvdcı oyuncu dukkanı olcak:))))
server BLADEFIST ben başladım Nightelf-Rogue-lvl_6 Nick Neilage şuan 3 kişi oynuyoruz hadi arkadaşlar en az 10 kişi olmamız lasım herkesi bekliyoruz..