Şimdi Ara

Wrapsol ile başlayan macera (!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merak ediyorum doğrusu bir tek ben mi böyleyim benim gibi insanlar da var mı yer yüzünde Sorun şu ki binbir bela ara tara iphone 4 aldım, pasaport kayıdı ayrı dert oldu neyse onlar bir ölçüde bitmiş oldu. Asıl konuya geliyorum araştırdım wrapsol ultra drop blablabla ürününde karar kıldım ve bir satıcıdan aldım. Wrapsol yanında siyah bir de bumper almıştım. Her neyse, wrapsol'u uygularken öldüm öldüm dirildim ne toz parçacıklarından kurtulabildim ne de parmak izinden üstüne üstük tam oturması da zor. Arka çok güzel oldu 5-6 hava kabarcığı dışında onlar gidicek deniliyor.. Yanları da bir güzel kapladım derken bumper'ı taktım ses düğmelerine basan yerine "eksiye" basması gereken tuş basmıyordu. Bumper hoş, güzel. Fakat biraz google'da gezinirken bumper yüzünden iphone 4'ün metal kısmı zedelenen bir elemanın resmini görene kadar. Cihaz yeni malum kıyamıyorum kafayı yicem. Elimde patladı wrapsol'un ön kağıdı, artık uygulanmaz gibime geliyor. Öte yandan gri silikon bumper tarzı arka kap da mevcut elimde. Cihazın arkasını kaplıyor silikon kap ve güzelliğini bozuyor + tuşlar için ekstra düğme yok parmağım da zor giriyor Ne yapsam bilmiyorum? Yanları wrapsol ile kapladığım için cihaz eline alınca kesik cam misali pürüzlü yani.. İllaki bumper gerek veya yanları mı sökeyim kılıfa sokim ne dersiniz üstadlar? İçimi döktüm valla kusura bakmayın bu iphone adamı hasta ediyor veya ben çok pimpiriğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rykros -- 18 Ocak 2011; 19:39:33 >

• banyo gibi tozsuz biryerlerde yapsaydınız sorun olmazdı birde su buharı ile tozları çökertirdiniz ama geçmiş artık

bumber hakkında birşey diyemiyecegim 3gs kullanıcısıyım.
  • Ayni sorunu bende yasadim o kadar dikkat etmeme ragmen tozsuz ve hava kabarciksiz uygulayamadim en sonunda kaldirip attim olan 50 tl me oldu
  • wrapsol un ustune yani yan korumaların ustune bumber ile korumayı deniyorsanız hic bosuna denemeyin, olmaz.hicbir kılıf olmaz.size tavsiyem wrapsol u kullanın.yan arka on hepsini yapiştirin.5 6 ay kullanın sonra yan korumalıkları cıkartır bumber ı takarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

wrapsol un ustune yani yan korumaların ustune bumber ile korumayı deniyorsanız hic bosuna denemeyin, olmaz.hicbir kılıf olmaz.size tavsiyem wrapsol u kullanın.yan arka on hepsini yapiştirin.5 6 ay kullanın sonra yan korumalıkları cıkartır bumber ı takarsınız.

Hocam arka ve yanları iyi kötü hallettim de elime telefonu tutunca cam kesiği gibi böyle kenarları hafif batıyor yani o filmler geliyor elime kenarlardaki. Ama çizilmesin diye, napayim.. Gülü seven dikenine katlanır misali olcak biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure

Ayni sorunu bende yasadim o kadar dikkat etmeme ragmen tozsuz ve hava kabarciksiz uygulayamadim en sonunda kaldirip attim olan 50 tl me oldu

Şu anda peki nasıl bir koruma uyguluyorsunuz telefona? 50 TL'nin yarısını kurtardım sayılır ben ama ben o parada değilim sonuçta cihazı seviyorum bişi uygularken içim gidiyo resmen, hayvan sevgisi gibi bu da telefon sevgisi Elime yüzüme bulaştığı için ön koruması wrapsol'un psikolojik anlamda yıprandım birazcık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rykros

quote:

Ayni sorunu bende yasadim o kadar dikkat etmeme ragmen tozsuz ve hava kabarciksiz uygulayamadim en sonunda kaldirip attim olan 50 tl me oldu

Şu anda peki nasıl bir koruma uyguluyorsunuz telefona? 50 TL'nin yarısını kurtardım sayılır ben ama ben o parada değilim sonuçta cihazı seviyorum bişi uygularken içim gidiyo resmen, hayvan sevgisi gibi bu da telefon sevgisi Elime yüzüme bulaştığı için ön koruması wrapsol'un psikolojik anlamda yıprandım birazcık.

telefonu kılıfla kullanmak bana çok saçma geliyor

wrapsol al tekrar ve düzgün uygula derim

kılıf telefonu resmen öldürüyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThE GaSeS

quote:

quote:

telefonu kılıfla kullanmak bana çok saçma geliyor

wrapsol al tekrar ve düzgün uygula derim

kılıf telefonu resmen öldürüyor

Önüne çin malı düşünüyorum artık 10-15 liralık, yandım bir kere wrapsol vs ürünlerden Arka ve yanları falan üstte söylediğim gibi hallettim. Kapsız bile çizilmez bende telefon büyük ihtimal fakat riske girmek istemiyorum, temiz kullandım önceki telefonlarımı gayet. 5800'ı 2 senede 1 çizikle uğurlamıştım. Her neyse, sizce ucuz film kaplamaların ne gibi dezavantajları olabilir?

• hocam soyle düşün.
    wrapsol olmasaydı ,önde arkada sağda solda,cebinize koydunuzda,bel cantanıza koydunuzda,ceketinizin cebine koydunuzda,anahtar gibi,para gibi,demir kalem gibi bişey kalıcı ve derinden cizse ise ve dunyadaki tek 2 tarafida cam olan ve dunyanın en hassas ve en pahalı telefonu cizilse icin cız etmezmi?verdiğin 50 milyonu keşke bi 50 daha verseydimde tam koruma sağlasaydım demezmiydin.!forumu takip ediyorsan camı kırılanlar ,suya düşürenler var.200 300 hatta 500 tl veripde ucuz atlattım diyenler var:)şimdi sende gıcır gıcır ip 4 var.kendini onların yerine koy.ne kadar kotu bir duygu değilmi?onun icin bu telefon icin 1 kere 2 parca koruma al.1ön yüzey koruma ,2 yan ve arka koruma.oncelikle wrapsol un on yuzeyi duruyorsa cıkartma ve kullanmaya devam et.
    ve guzel kaliteli iyi bir kılıf al.mesala benim kullandıgım şu kılıf gibi

http://www.hepsiburada.com/Liste/incipio-feather-case-iphone-4-metalik-siyah/ProductDetails.aspx?productId=telkilificp406&categoryId=29008950

mukkemmel bir kılıftır.bende bundan da var.telefonun kalıbını hic bozmuyor.telefon buyumuyor.ve her koşesini tam koruma sağlıyor.

haaa artık bi kılıf icin para veremem veya daha sonra alabilirim diyorsan sana tavsiyem telefonu cıkartırken cebinden veya kullanırken cift elinle tut telefonu:Dsormak istediğin bişi olursa pm at.yardımcı olurum.

• 10 tl'lık jelatin aylardır çok iyi koruyor telefonu.tekrar o lanet wrapsoldan almak mı asla
  • ben sadece wrapsol ile kullanıyorum 11 kasımdan beri hiç problem yok suana kadar hiç kalkma toz sararma yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

10 tl'lık jelatin aylardır çok iyi koruyor telefonu.tekrar o lanet wrapsoldan almak mı asla

Ben de sizin izinizde olcam artık hem maddi hem de manevi yıpranıyor insan bir şey kötü çıktığında
  • iphone 4 için türkcelde jelatin 20 lira satıyorlar acaba önve arka koruyuculumudur?
  • quote:

10 tl'lık jelatin aylardır çok iyi koruyor telefonu.tekrar o lanet wrapsoldan almak mı asla

bende ZAGG invisible shield kullanmıştım toz toplamalar cebe sokup çıkartırken kalkması vs derken 3 ay sonra iğrenç bi görüntüsü oldu.. Carrefour'a girdiğim bi gün 15 tl'ye bilinmedik markanın bilinmedik bi jelatinini aldım 6 aydır onu kullanıyorum hala ilk günkü gibi! üstelik ıslak uygulama vs de değil ve çok kolay uyguladım. O yüzden önyargılı davranmayın bence wrapsol zagg vs. uğraşmayın bidaha ıslak ürün mü? ASLA!
  • quote:

Orijinalden alıntı: apopse

iphone 4 için türkcelde jelatin 20 lira satıyorlar acaba önve arka koruyuculumudur?

10 tl ya satıyorlardı ben almıştım adam 4 kerede uygulayamadı.4 paketi hiç etti 10 tl verdim sadece.
    ama iyi değil.invisible mi neydi ben ondan kullanıyorum çok memnunum 10 tl
  • quote:

Merak ediyorum doğrusu bir tek ben mi böyleyim benim gibi insanlar da var mı yer yüzünde Sorun şu ki binbir bela ara tara iphone 4 aldım, pasaport kayıdı ayrı dert oldu neyse onlar bir ölçüde bitmiş oldu. Asıl konuya geliyorum araştırdım wrapsol ultra drop blablabla ürününde karar kıldım ve bir satıcıdan aldım. Wrapsol yanında siyah bir de bumper almıştım. Her neyse, wrapsol'u uygularken öldüm öldüm dirildim ne toz parçacıklarından kurtulabildim ne de parmak izinden üstüne üstük tam oturması da zor. Arka çok güzel oldu 5-6 hava kabarcığı dışında onlar gidicek deniliyor.. Yanları da bir güzel kapladım derken bumper'ı taktım ses düğmelerine basan yerine "eksiye" basması gereken tuş basmıyordu. Bumper hoş, güzel. Fakat biraz google'da gezinirken bumper yüzünden iphone 4'ün metal kısmı zedelenen bir elemanın resmini görene kadar. Cihaz yeni malum kıyamıyorum kafayı yicem. Elimde patladı wrapsol'un ön kağıdı, artık uygulanmaz gibime geliyor. Öte yandan gri silikon bumper tarzı arka kap da mevcut elimde. Cihazın arkasını kaplıyor silikon kap ve güzelliğini bozuyor + tuşlar için ekstra düğme yok parmağım da zor giriyor Ne yapsam bilmiyorum? Yanları wrapsol ile kapladığım için cihaz eline alınca kesik cam misali pürüzlü yani.. İllaki bumper gerek veya yanları mı sökeyim kılıfa sokim ne dersiniz üstadlar? İçimi döktüm valla kusura bakmayın bu iphone adamı hasta ediyor veya ben çok pimpiriğim

Valla kardeşim sana ifrogz un ekran koruyucusunu öneririm hem ekrana doknuma hissini çok daha güzel yapıyor hemde ne güneşte parlayıp canını sıkıyor nede parmak izi kalıyor doğru düzgün. Tavsiye ederim ben D&R dan aldım ve sorunsuz kullanıyorum ayrıca içinden 3 tane çıkıyor

• Keske. Daha dikkatli uygulasaydiniz.. Wrapsol cok kaliteli bir koruma fakat insan ister istemez extra korumalarda aramıyor degil :).. Bende mesala wrapsolla kullandgm 2 kilif daha var..
  • quote:

aynen öyle, bende ön tarafa 5 tl ye 2 adet aldım taktım 4 aydır kullanıyorum hala yeni gibi bir tanede yedek kalmış oldu, arka ve yanlar içinde bir kapak aldım 10 tl ye, çok kibar ve sağlam mis gibi oldu, kapak resmi aşağıda ben siyah olanını almıştım telefoncudan.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-iphone-4g-orjinal-kapak-kilifi-40709961/detay

• forumda carbon fiber koruma satan var.
    o adamdan al
    içinde ön cam koruyucu kağıtta çıkıyor.
    ben aldım kaplamadanda ön cam koruyucudanda memnunum.
    sanırım 2.el satış yerindeydi konusu
  • Vallahi hocam aynı durumdaydım fakat wrapsolu uygulayabilmiştim ama yan tarafların keskinkiği elime geliyordu ve sararma başlamıştı yanlarda. Bende carbon fiber satan arkadaştan aldım ürünü yanlara onu uyguladım. Arkada wrapsol var öndede başka marka kaplama :) şuan çok memnunum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.