Bildirim
Wupload kredi k. ödeme iptali yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
segpay şirketinin online iletişim bölümünden temas kurup durumu anlatın tabi ingilizce olarak bir kaç güvenlik sorusundan sorsundan sonra onlar hallederler -
bu gibi durumlarla karşılaşmamak için sanal kart kullanın yada paypal gibi güven vermiş siteler üzerinden alış veriş yapın arkadaşlar.
burda yapacagın en iyi durum bankana git ve ödeme talimatlarını durdur. durumuda açıkla bence. segpay'a derdini anlatana kadar
böyle daha kolay gibi geldi. kolay gelsin arkadaşım. paypalda bu gibi durumlara karşı tek ödeme gibi bir şık vardı galiba. ben işi garantiye almak için
2 paypal hesabı kullanıyorum. ana hesabı hiç bir siteye vermiyorum. -
kardeşim KREDİ KARTIM calındı internetden haberim olmadan alım yapılıyor diye
444 lu banka hattını kapatın tum kartınız block e oluncada istesede para cekemez zaten.
tek sorun kartınız iptal olur. Yeni kart cıkarmanız lazım. -
Sağolun arkadaşlar ingilizcemiz iyi değil onlara dert anlatana kadar çatlarız en iyisi kartı yenilemek.Başka seçenek görünmüyor önümüzde.Yardımınız için tekrar sağolun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X