Şimdi Ara

WW1 İSONZO TÜRKÇE | İNCELEME

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar,Yeni çıkan 1.Dünya savaşında geçen oyun hakkındaki düşüncelerimi bu videoda sizlerle paylaşıyorum,Eğer farklı düşünüyorsanız yorum olarak yazabilirsiniz.

youtube
    Selam arkadaşlar,Yeni çıkan 1.Dünya savaşında geçen oyun hakkındaki düşüncelerimi bu videoda sizlerle paylaşıyorum,Eğer farklı düşünüyorsanız yorum olarak ya...
    https://www.youtube.com/watch?v=P0a8RxBI0LA

• Ben gayet başarılı buldum. Fiyat performansı harika.Online kullanıcılar ağırlıklı görevlerini yerine getirip hakkını vererek oynuyorlar. Sadece 2 defa respawn noktasında kör bir yere atarak arada kalmama sebep oldu o kadar da gayet normaldir. 45 TL ye fazlasıyla güzel oyun.

• feckless kullanıcısına yanıt

Hocam online sayısı fazlamı başlamayı düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mark Selby kullanıcısına yanıt
    Tıklım tıklım yer bulamıyorsun bazen

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mark Selby kullanıcısına yanıt

Hocam eğer battlefield 1 oynamadıysan şuan %80 indirimde yani yaklaşık İSONZO ile neredeyse aynı fiyat.Ona da bir bakmanı öneririm.

• Hocam açıkçası ben oynarken sinirlendim,oyunu kötülemek istemiyorum zaten 3 euro'ya satılan bi oyun.Hani yüksek beklenti olmaması gereken hataların bolca olabilceği bi oyun.Ben bu oyuna harcıyacağım zaman yerine battlefield 1 oynamayı tercih ederim tartışmasız

• BF1 ile kıyas hata olur baştan söyleyim. BF1 her türlü ağır tokatlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • feckless kullanıcısına yanıt
    kıyas yaptığım nokta zamanın kıymeti

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • wystrow W kullanıcısına yanıt
    Elbet kıymetli ancak ben olaya küçük bir firmanın Türkçe destekli oyununa destek olarak düşündüm. Arada açıp keyifli saatler geçirebileceğiniz güzel bir yapım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.