Bildirim
X BOX 360 KLAVYE VE MAUSE
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Üst Konuda Mevcut Genede Yazıyım Konu Açılmış Bi Kere...
Aparatın Adı XFPS 3.0 Sniper Plus İstanbullu Olmadığım İçin Bilemiycem Fakat Tüm Açık Artırma Siteleride Ve Bu Forumun 2.El Kısmında Bulabilirsin. Diğer Soruna Gelirsek Bluetoothlu Klavye Mouse Bağlanmıyor USB Olması Lazım.
Buda Resmi ;
-
Üst konuda büyükçe bir resmi var..Dikkat etmelisin..Benim fikrim iste gamepad ile oynamayacaksan x360 ve diğer konsolların "konsol olma özelliklerini" az da olsa yitirtikleridir..İşin espirisi gamepadda gibi... -
alman gereken aletin tam randımanlı çalışmadığına dair raporlar geliyor yalnız ona dikkat et.hatta şu an önümde okuyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: starks
alman gereken aletin tam randımanlı çalışmadığına dair raporlar geliyor yalnız ona dikkat et.hatta şu an önümde okuyorum.
Ne gibi hatalar veriyormuş. -
evet bu tur cihazlardan tam randıman alamassınız. Xboxın gamepadine alışmak zor değil. eski bir pc oyuncusuyum şimdi klavye mouse ile oyun oynayamıyorum gamepad e alıştıktan sonra klavye mouse ile oyun oynamak istemessin kanımca. -
quote:
Orijinalden alıntı: ecelnico
evet bu tur cihazlardan tam randıman alamassınız. Xboxın gamepadine alışmak zor değil. eski bir pc oyuncusuyum şimdi klavye mouse ile oyun oynayamıyorum gamepad e alıştıktan sonra klavye mouse ile oyun oynamak istemessin kanımca.
Ya gamepad'la oyun oynamak çok zor kardeş,hiçbirşeye hakim olamıyorsun,elimde titreyip duruyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kazekage*
Üst konuda büyükçe bir resmi var..Dikkat etmelisin..Benim fikrim iste gamepad ile oynamayacaksan x360 ve diğer konsolların "konsol olma özelliklerini" az da olsa yitirtikleridir..İşin espirisi gamepadda gibi...
Üst konu nerde ya,benmi bulamıyorum.Bir link versene kardeş. -
ben de pes dışında PS2 oynamıyan bir oyuncu olarak, XBOX'ın koluna 1-2 haftada alıştım. Gears of War 2 oyna hızlı bir şekilde alışırsın. Call of Duty falan biraz zorlar başta -
bi de o alet tam olarak gamedap gibi bastığın gibi gitmiyor galiba :D -
quote:
Orijinalden alıntı: jacob85
bi de o alet tam olarak gamedap gibi bastığın gibi gitmiyor galiba :D
Algılaması geç'mi oluyor. -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X