Bildirim
X-ENON FAR..
Collonil Waterstop 33030001008 ayakkabı kremi pürüzsüz deri 75 ml (0), Açık kahverengi, Ölçü Birimi : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B00GSR1O4U?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bana sorarsan sarı far yolu daha iyi aydınlatır xenon farların aynı derece aydınlatanları malesef göz alıyor, alırsanız buna dikkat edin en azından kitli xenon taktırın.Xenon far daha estetik duruyor orası başka.. -
Osram night breaker kullanırsanız çakma xenon dan çok daha iyi olduğunu kısa bir süre sonra anlayacaksınız.quote:
Orijinalden alıntı: tniaskrad
bana sorarsan sarı far yolu daha iyi aydınlatır xenon farların aynı derece aydınlatanları malesef göz alıyor, alırsanız buna dikkat edin en azından kitli xenon taktırın.Xenon far daha estetik duruyor orası başka.. -
ONB müthiş harbiden ...quote:
Orijinalden alıntı: rxseven
Osram night breaker kullanırsanız çakma xenon dan çok daha iyi olduğunu kısa bir süre sonra anlayacaksınız.
Alıntıları Göster -
farlarda mercek varsa uygulayabilirsiniz hiç bir sıkıntı olmaz.quote:
Orijinalden alıntı: historiyst_45
ONB müthiş harbiden ...
Alıntıları Göster -
orjinali merceksiz ve normal ampül olan bir aracı, çakma olmayan, nizami bir xenon farlı araca çevirmek mümkün mü? piyasadaki mercekli xenon farlar nizami mi? yoksa illa ki markanın orjinal farını mı almak lazım?quote:
Orijinalden alıntı: Du Hast
farlarda mercek varsa uygulayabilirsiniz hiç bir sıkıntı olmaz.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Enes ßadem
ArkadaşLar 2011 Skoda Superb Comfort aracım var fakat farLarı sarı.. BunLarı x-enon (Mavi) yapsak qörüşü enqeLLermi..?
Bildigim kadariyla artik xenon far mercekli oluyor eger mercekli yaparsan aydinlatmada problem olmaz -
quote:
ArkadaşLar 2011 Skoda Superb Comfort aracım var fakat farLarı sarı.. BunLarı x-enon (Mavi) yapsak qörüşü enqeLLermi..?
merceksiz yaparsan senin QÖRÜŞÜNÜ ENQELLEMEZ ama bizim görüşümüzü engeller
ayrıca türkiyede yaşıyorsan türkçe yaz -
quote:
Orijinalden alıntı: sinoplu2009
quote:
merceksiz yaparsan senin QÖRÜŞÜNÜ ENQELLEMEZ ama bizim görüşümüzü engeller
ayrıca türkiyede yaşıyorsan türkçe yaz
gece yarısı şehirdışı otobanda gidiyorumrampa üzeri sol şeritten giden kamyonun sağa çekmesiyle gaza asıldım
arkadan bir renault master 15 20 milyon zenon ampulu takmış arkamda yapıştı sellektör yapsa iyi zaten gözümü alan farları birde uzun ları yakmaya başladı neyse yuklendim kamyonu geçip sağ şeride geçtim baktım yanımdan geçmiyor
buraya dikkat
farlarımı söndürdüm arkadaki çakma zenon ampulu takan sahsiyet benim önümüde önümdeki aracıda yoluda ve tabiki de bu ışık aynalardan yansıyarak benim gözümüde alıyor arkanızda 20milyon zenon merceği takmış bir araç kaportanıza yanaşmış uzun ları açıp sellektör yaparsa inanın hiç birşey göremezsiniz
bu arada 70 km hızda gidiyorum
8 10 saniye sonra araç devrini aldı 120 140 bastım gittim 100 km yolda belki arkamdan gelen 2 araçtan birinde çakma zenon vardı
yanımda biber gazı taşıyorum bir gün bu çakma zenon kullanıp karşı yönden gelenlere uzun ları açıp karşılık versemde pek işe yaramıyor ama arkamdan yine sellektör yaparak uzunları ile benim gözlerimi kör edicek kadar şansını zorlayan olursa el frenini çekip arabadan inicem ve adama biber gazı ile saldırıcam ve hayarı çıkartıp zenonlarını param parça edicem cezası olan zeononları alıp kullanan ları görüp ceza kesmeyen polislerinde buna dur demesi lazım
-
quote:
ilk önce insan gibi türkçe yaz ondan sonra cevap bekle...
-
Sarı her zaman iyidirquote:
Orijinalden alıntı: AIDSquote:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power003 -- 25 Temmuz 2011; 15:08:24 >
-
Beyler şimdi bu Osram night breaker opel vectra b arabaya uyar mı??Arabanın sadece ampülne bunu taksak olur mu???quote:
Orijinalden alıntı: power003
Sarı her zaman iyidir
Alıntıları Göster -
Tabiki olur arkadaşım.Kangoo'mda ben 2 yıldır kullanıyorum.H4 tipi benimkiler ama sizinki H7 olabilir.Gerçekten dehşet ampuller,sellektör dışında nadiren uzunları kullanıyorum o derece yani.Far ayarı da genelde en düşükte olduğu halde.Ama mutlaka güvenilir bir yerden orjinal çakma uyduruk çin malı olmayanlardan almak lazım ...quote:
Orijinalden alıntı: RainKnight
Beyler şimdi bu Osram night breaker opel vectra b arabaya uyar mı??Arabanın sadece ampülne bunu taksak olur mu???
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: AIDS
quote:
dolandırıcı kardeş sen önce kendini eleştir, aşağıdaki linlerde insanları nasıl dolandırdığın yazıyor var mı bir açıklaman?
http://forum.donanimhaber.com/m_48091016/tm.htm
http://forum.donanimhaber.com/m_48648539/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48648539
-
bende bir ara araştırmıştım. bana göre iki ürün ön plana çıkıyor Bosch plus90 ve osram nıghtbreakerquote:
Orijinalden alıntı: evolvoquote:
Orijinalden alıntı: AIDS
quote:
dolandırıcı kardeş sen önce kendini eleştir, aşağıdaki linlerde insanları nasıl dolandırdığın yazıyor var mı bir açıklaman?
http://forum.donanimhaber.com/m_48091016/tm.htm
http://forum.donanimhaber.com/m_48648539/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48648539
Alıntıları Göster
çakma zenonlarda çok daha iyiler...
Plus 90
Nightbreaker
resimler forumdan alıntıdır.
-
quote:
Tabiki olur arkadaşım.Kangoo'mda ben 2 yıldır kullanıyorum.H4 tipi benimkiler ama sizinki H7 olabilir.Gerçekten dehşet ampuller,sellektör dışında nadiren uzunları kullanıyorum o derece yani.Far ayarı da genelde en düşükte olduğu halde.Ama mutlaka güvenilir bir yerden orjinal çakma uyduruk çin malı olmayanlardan almak lazım ...
Dostum yorumun için sağol
İzmirde bulurum artık orjinal bir osram
-
Ayıpsın ...quote:
Orijinalden alıntı: RainKnightquote:
Tabiki olur arkadaşım.Kangoo'mda ben 2 yıldır kullanıyorum.H4 tipi benimkiler ama sizinki H7 olabilir.Gerçekten dehşet ampuller,sellektör dışında nadiren uzunları kullanıyorum o derece yani.Far ayarı da genelde en düşükte olduğu halde.Ama mutlaka güvenilir bir yerden orjinal çakma uyduruk çin malı olmayanlardan almak lazım ...
Dostum yorumun için sağol
İzmirde bulurum artık orjinal bir osram
Alıntıları Göster
-
TeşekkürLer arkadaşLar...quote:
Ayıpsın ...
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: paanther
bende bir ara araştırmıştım. bana göre iki ürün ön plana çıkıyor Bosch plus90 ve osram nıghtbreaker
Plus 90
Nightbreaker
Plus 90 daha iyi galiba nightbreakere göre
-
mercek ampul montaj toplam maliyeti nedir bunların.quote:
Orijinalden alıntı: RainKnightquote:
Orijinalden alıntı: paanther
bende bir ara araştırmıştım. bana göre iki ürün ön plana çıkıyor Bosch plus90 ve osram nıghtbreaker
Plus 90
Nightbreaker
Plus 90 daha iyi galiba nightbreakere göre
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- toyota rav4 yorum
- peugeot 208 yakıt tüketimi
- akşehir yol tarifi
- citroen c4x neden tutulmuyor
- tdi tsi farkı
- fiat egea 2024 fiyat listesi
- 8 yerli otomobil
- jeep avenger fiyat
- silence s04
- mg türkiye fabrika
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X