Şimdi Ara

Highline Led Far Yükseklik Ayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2018 passat highline sağ led Farımın ilk açışta sağa sola aşağı yukarı otomatik yaptığı ayarı yapmadığını fark ettim far ayarı için elektrikçiye gittim far arızalı değişmesi lazım dedi ayar vidası kaldır indir yapmıyor gerçekten far mı arızalı yoksa bir beyini var o mu arızalı??( led far da beyin dolu onun için sanki bana beyin gibi geldi) yardımcı olabilecek var Mıdır bana???

• Yav zaten usta tespiti yapmış bizden daha ne bekliyorsun. Kendiniz tespit yapmaya çalışmayın usta ne derse uyun adamdan daha iyi mi bileceksin !
  • Far ayar motoru bozulmuş olabilir. Araç daha yeni garantisi yok mu ?
  • İşte bende motor yada beyin olabilir diye düşünmüştüm koca far değişmesi garip geldi aracın garantisi yok maalesef
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Hocam her ustanın tespitine gidersek hapı yuttuk adam sensörün kablosu kopmuş sensör beyni değişecek diyor :-)) onun için bir kaç usta yada konuya hakim kişiden bilgi almak gerek diye düşünüyorum
  • Nasıl garanti olmuyor ki ? 2018 model aracın 2020'ye kadar garantisi olmalı.

Bixenon ve LED farlar garanti kapsamındadır. Değişim yapıyorlar gidip konuşun bence
  • noval_06 N kullanıcısına yanıt
    BEnimde en son usta su fışkırtma motoru değişecek yanmış dedi. Sigortayı söküp yeni bir sigorta taktım çalıştı. Usta ya kalsaaak ohoo.

Komple farı değiştirmek saçma zaten beyin değişir. İçindeki zımbırtı değişir far niye değişsin ki? Hayır zaten emin olun Led farların piyasası o kadar pahalı ki amaan böyle kalsın diyip almazsınız .
  • Benim anlamadigim araba 18 model. Neden ustaya gittiniz??
  • Araç hafif sol önden hasarlıydı öle alıp ben hasarını yaptırdım artık garanti kalmamıştır diye düşünüyorum servis ile görüşmedim gece far aydınlatmasından memnun olmayınca far ayarı yaptırayım dedim sol ayarlardı sağ taraf(hasarsız kısım) da böyle bir sıkıntı oldu led far da oldukça pahalı far da mı beyinde mi bir bilene sormak istedim
  • sen yetkili servise götür sorunu tespit etsinler, pahalı gelir ise dışarıda yaptırırsın "şunu değiştirin bu bozuk" diyerek
  • Siz kendiniz yaptırdıysanız belki tayland ve çin malı led takmışlardır onlarda otomatik yükseklik ayarı olmuyor. Ya da nerde yaptırdıysanız oraya götürün sorunu çözsünler.
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Uzun bir cevap yazacaktım, şenmişsin Moueson, yazmıyorum. Anladın sen onu ama.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.