X-fi2 kulanıyorum ancak bazı klasörleri çalmıyor.Mp3 player 'ın içinde görüyor fakat çalmıyor.Sizde çözümü nedir?
Teşekkür Ederim
selam arkadaşlar ben 2 gün önce Creative X-fi 2 aldım ama bu işlerde acemi olduğum için nasıl albüm albüm şarkı atacagım bir türlü yapamadım. ben albüm albüm atmak istiyorum ama attıgım şarkılar karışık gidiyor bu sorunu nasıl çözeriz yardımcı olursanız cok sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: erena
Merhaba arkadaşlar,
X-fi2 kulanıyorum ancak bazı klasörleri çalmıyor**** player 'ın içinde görüyor fakat çalmıyor.Sizde çözümü nedir?
Teşekkür Ederim
biraz daha bilgi verirsen daha faydalı olabiliriz, içine attığın müzikler belki desteklenmeyen formatta olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: yusuf2720 selam arkadaşlar ben 2 gün önce Creative X-fi 2 aldım ama bu işlerde acemi olduğum için nasıl albüm albüm şarkı atacagım bir türlü yapamadım. ben albüm albüm atmak istiyorum ama attıgım şarkılar karışık gidiyor bu sorunu nasıl çözeriz yardımcı olursanız cok sevinirim.
ne yazıkki x-fi2 de klasör sistemi yok ben o sorunumu şöyle çözdüm: mesela bir klasörün içindeki mp3lerin hepsini seçip özelliklerine girip, detay sekmesine gelip ordan genre ve albüm adı olarak mp3 te gözükmesini istediğim klasörün adını yazıyorum, sonra mp3 e attıktan sonra mp3te ana menüden music i seçip genres(türler) i seçiyorum aradığımı ordan buluyorum böyle çözebilirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme