Şimdi Ara

X-Fi EXTREME MUSİC & AUDİGY 2 ZS TEST SONUÇLARI (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
757
Cevap
10
Favori
145.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanırım yazdıklarım farklı yorumlandı, orada creative firması tarafından yazılan, sadece o sistemler iyi sonuç verir değil, önerilen sistemlerden daha iyi performans alındığıdır, bundan dolayı firma broşüründe diğer modelleri dahil etmemiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zuhi

quote:

Orjinalden alıntı: Kizilgri

Geçenlerde vatan da creative nin kendi bastırdığı ingilizce tanıtım kitapçiğini aldım. X fi kitapçığında son sayfada firmanın kendisinin bu yeni kartlar için en iyi sonuç alınabilecek speakerlarında sadece I trigue ve giga serisi mevcut, başka hoperlör sistemi yazmamakta. Bu bence de boşuna sunulabilecek bir öneri değil,

katılmıyorum..... bu setlerle iyi sonuc alırsın ama kendi firmasının ürününü koyacak tabiki oraya yani sadece giga ve i trigue iyi sonuc verir demek yanlıs

katılıyorum..

mega yada z5500 yada g500 gibi aletle kullanmak da X-fi ın gücünü göstermek için yeter de artarbile sanırımm

• quote:

Oyunu birde s750 ile oynadığımdan sesi duyduğumda inanamadım gerçekten mükemmel ötesi, yanlış hatırlamıyorsam 128 ayrı sesi bu oyun x fi sayesinde aynı anda birbirine karışmadan verebiliyor.. ve bir oyunun gerçekten içine girmek bence bu olsa gerek..:)

Quake4 x-fi fatality ve elite pro ile gelen 64mb xrami kullanabilen bir oyun ... birçok farklı sesi aynı anda işleyip verebilmesine olanak tanıyor...

Bu gibi oyunlar çoğaldıkca fatality ve eliteprodaki xramin değeri daha iyi anlaşılcak gibi...

Birde xfi plat. alınana kadar (hepsiburadadaki fiyatı 215,00 USD + KDV) x-fi fatal1ty almak (279,00 USD + KDV) çok daha mantıklı...Burda fark 65dolar olsada diğer pc donanım satan firmalarda fark 50-55dolar seviyelerınde...Bence 64mb xram için 50dolar fazla vermeye değer

• Affan güzel bir karşılaştırma ve test olmuş teşekkürler

Foruma üye olmama rağmen konuyu Google dan buldum , kulağım ses konusunda çok hassas, yeni bir ses kartı almayı almayı düşünürken bu testi okuyunca ve Bass seslerin daha yumuşak oluşunu görünce X-Fi yi tercih ettim. Audigy ZS kullanmadım ama X-Fi tek kelimeyle mükemmel. Fiyatını sonuna kadar hakeden bir kart. Bass konusunda 3 bağımsız yerden ayarlama yapabiliyorsunuz o nedenle isteyen sert yapabilir isteyen yumuşak herkese hitap ediyor Çift SubWoofer kullanıyorum ikisini de adeta konuşturuyor. Ses kalitesi zaten tartışılmaz Creative çok güzel iş çıkarmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MelihTR -- 17 Mayıs 2006; 1:44:46 >

• arkadaşlar x-fi xtreme music modelini dün aldım
    söyleyecek bişey yok megaworks kullanıyorum
    ben böle bişey görmedim bugune kadar müzik dinlemiyor
    film izlemiyor oyun oynamıyormuşum
    herşeyi kontrol edebiliyorsunuz o kadarını söylim
    10 numara ses kartı arada kalanlar hiç düşünmeyin derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: daimler

arkadaşlar x-fi xtreme music modelini dün aldım
    söyleyecek bişey yok megaworks kullanıyorum
    ben böle bişey görmedim bugune kadar müzik dinlemiyor
    film izlemiyor oyun oynamıyormuşum
    herşeyi kontrol edebiliyorsunuz o kadarını söylim
    10 numara ses kartı arada kalanlar hiç düşünmeyin derim

Megaworks için O Kadar mesaj attık Boşaymış Meger zahmet olmazsa Satmıyorum Yazabilirmisin Şimdiden Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesut.k -- 18 Mayıs 2006; 14:36:34 >
  • Bu güzel çalışmanızdan dolayı sizi canı gönülden tebrik ederim !

Emeğinize Sağlık Dostlar...
  • arkadaşlar bu kartın diz üstü bilgisayar için olanı varmı ?

herkee saygılar
  • Arkadaşlar bu kartta tv kartı kullanmak isteyenler AUX IN girişinden ( bu cdromların arkasına takılan bi ses kablosu var ) bu kabloyu kullanarak yararlanabilirler. Bi tarafını ses kartına takıyoruz diğer ucunuda elektronikçide stereo jack (erkek) yaptırıp ses kartına takıyoruz. Ses denetiminden aux u actıkmı ses geliyor. Mic bağlarsanızda ses geliyor ama seviye dusuk oluyor. Ayrıca SPDF cıkısta alınabiliyor Audigy ZS deki gibi aparat takıp...
  • bende bugün m-audio audiophile 192 ses kartı aldım...

incelemem buradan bakın...yorumlarınızı yazmayı unutmayın
    http://forum.donanimhaber.com/m_7217238/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgnzcn -- 23 Mayıs 2006; 1:32:16 >
  • Biraz geç olacak ama Affan eline sağlık kardeş. Çok çok güzel bir inceleme olmuş.
  • X-FI Ses kartı olanlar aşağıdaki şekilde bağlantıları yaparsa her türlü giriş çalışıyor olması lazım. Tabi kabloyu elektronikçide yaptırmanız lazım. 3-5 ytl bişi tutar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanyo -- 24 Mayıs 2006; 1:37:44 >
  • Ayrıca X-FI ye optik çıkış yapmak isteyenler aşağıdaki şekilde bir aparatla bu işi halledebilirler Audigy ZS ile X-FI bağlantıları aynı...

• arkadaşlar benim için derin bass çok onemli
    derin bass almam için böyle tahtaya vurur gibi bass almamam için hangisini tercih etmeliyim?
    ve Audigy2ZS sıfır malesef yok piyasada acaba 2. el audigy mi yoksa 2. el x-fi mi alsam.
    birde fiyatları nedir ondanda haberim yok. sıfırı kaç para 2. elleri kaç para.
  • Slm

mutlaka farklı fiyatlar vardır.fakat audigy 2 zs de fiyatlar son dönemdeki sıfır fiyatı kadardı.yani 130-150 civarı idi.eh tabi $ da aldı başını gitti .ama x-fi 185 ytl civarı idi
  • Slm

audigy 2 zs internal 2. el 120-140 ytl civarı bulunuyor.Stoklar tükenmeden önce sıfırıda bu fiyatlardaydı.
    bana göre x-fi satışlarını arttırmak için diğer ürünleri creative piyasadan çekmiş durumda.sıfır bir kart almak istiyorsanız zaten başka seçenek yok.bazı sitelerde audigy value var.stoklar bitmeden zs ler 90-100 $ + kdv civarı idi.audigy value 30-40 $ arası bir fiyata satılıyor sanırım.

www.teknofiyat.com gibi sitelerden en ucuz nerede satılıyor bulabilirsiniz.(sıfır ürünler için)

iyi günler

• bi abimden 2ZS aldım.
    X-fi dinlemedim ama onboard ac97 den böyle bi geçiş olamaz. ses o kadar netleştiki sormayın gitsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: sanyo

Ayrıca X-FI ye optik çıkış yapmak isteyenler aşağıdaki şekilde bir aparatla bu işi halledebilirler Audigy ZS ile X-FI bağlantıları aynı...

Sanyo birşey soracaktım, bende X-Fi kart var, o ses kartı üzerinde resimde gösterdiğin 25-30 tane grup pin var boşta duruyor gelen kitapçıkta ne olduğuyla alakalı hiçbir bilgi bulamadım. O pinlerin herbiri tam olarak ne için bu konuda bir bilgin var mı veya nerden bulabiliriz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tamerim

arkadaşlar benim için derin bass çok onemli
    derin bass almam için böyle tahtaya vurur gibi bass almamam için hangisini tercih etmeliyim?
    ve Audigy2ZS sıfır malesef yok piyasada acaba 2. el audigy mi yoksa 2. el x-fi mi alsam.

Merhaba,
    İlk sayfadaki testlerde derin yumuşak bass veriyor diye yazmışlar bunun üzerine X-Fi kart aldım, ben de senin gibi derin bass hastasıyım. Bass için 3 ayrı bağımsız yerden ayar yapabiliyorsun (THX özel bass yönetimi menüsü, Equalizer, Bass volume) ben bunlarla Bass sesleri çok güzel yumuşatıp derinleştirdim şu an dinlemekten acayip keyif alıyorum SubWooferlarımı adeta konuşturuyor Ama Audigy2ZS hiç kullanmadım o nedenle onu bilemeyeceğim

• quote:

Orjinalden alıntı: MelihTR

quote:

Orjinalden alıntı: tamerim

arkadaşlar benim için derin bass çok onemli

Merhaba,
    İlk sayfadaki testlerde derin yumuşak bass veriyor diye yazmışlar bunun üzerine X-Fi kart aldım, ben de senin gibi derin bass hastasıyım. Bass için 3 ayrı bağımsız yerden ayar yapabiliyorsun (THX özel bass yönetimi menüsü, Equalizer, Bass volume) ben bunlarla Bass sesleri çok güzel yumuşatıp derinleştirdim şu an dinlemekten acayip keyif alıyorum SubWooferlarımı adeta konuşturuyor Ama Audigy2ZS hiç kullanmadım o nedenle onu bilemeyeceğim

eminim ki X-fi de iyi bir kart tabiki.
    ZS de yanına kalır yanı yok bunuda belirteyim Bass Boost Bass Frequency Cutt Off Felan tum ayarlar bundada var Ayrı olarak Eko felan hepsi yeterli tatminkar. iki kartta iyidir bana göre. X-fi ye param yetmedigi için ZS yi tercih ettim ama iyiki etmişim. onboarddan geçince resmen perde kalkmış gibi oluyor.
    ZS alacak arkadaşlar bulabilirlerse o parayı sonuna kadar hakeden bi kart. kesinlikle tavsiye ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.