Bildirim
x-files'vari bi soru
Vileda Supermocio Temizlik Seti, Tüm Yüzeyler için, Kırmızı : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0007VHC1W
8 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ÇOK BASİT BİR SEKLİLDE TİPİK BİR GOZ YANILGISI OLAY BUNDAN İBARET SEN YOUL SEVRESİNDE DOGAL SEKİLLER BİNALAR AGACLAR VS. GİBİ YAPILARIN FARKLI SEKİL VE DURUSLARINDA OTURU ASLINDA HAFİF ASAGI EGİMLİ OLAN YOLU HAFİF YUKARI DOGRU YOKUS OLARAK GORUYORSUN TİPİK REFERANS NOKTASI YANILGISINDAN KAYNAKLANIYO BU C FİLES LIK Bİ DURUM YOK YANİ -
c files dememiş zaten x demişquote:
Orijinalden alıntı: bitdaemon
ÇOK BASİT BİR SEKLİLDE TİPİK BİR GOZ YANILGISI OLAY BUNDAN İBARET SEN YOUL SEVRESİNDE DOGAL SEKİLLER BİNALAR AGACLAR VS. GİBİ YAPILARIN FARKLI SEKİL VE DURUSLARINDA OTURU ASLINDA HAFİF ASAGI EGİMLİ OLAN YOLU HAFİF YUKARI DOGRU YOKUS OLARAK GORUYORSUN TİPİK REFERANS NOKTASI YANILGISINDAN KAYNAKLANIYO BU C FİLES LIK Bİ DURUM YOK YANİ
şaka bir yana bana da yanılgı gibi geldi
quote:
Orjinalden alıntı: bitdaemon
ÇOK BASİT BİR SEKLİLDE TİPİK BİR GOZ YANILGISI OLAY BUNDAN İBARET SEN YOUL SEVRESİNDE DOGAL SEKİLLER BİNALAR AGACLAR VS. GİBİ YAPILARIN FARKLI SEKİL VE DURUSLARINDA OTURU ASLINDA HAFİF ASAGI EGİMLİ OLAN YOLU HAFİF YUKARI DOGRU YOKUS OLARAK GORUYORSUN TİPİK REFERANS NOKTASI YANILGISINDAN KAYNAKLANIYO BU C FİLES LIK Bİ DURUM YOK YANİ
-
La Bakırköy sahil yolunca Yeşilköy havacılık müzesin e gelirken yol sıkışık bekliom atmışım boşa, sıkıldım frene basmaktan yo lhafif aşağı meyilliydi, geri kayarsa basçaktım gene frene bi bıraktım baktım araba ileri doğru tırmanmaya başladı dumur oldum yahuquote:
-
ustadım sen burda benim ne sartlar altında siteye yazı yazdıgımı bilsen oraya x yerine bırak c yi don lastigi yazmadıgıma dua edersinquote:
Orijinalden alıntı: InsipiD
c files dememiş zaten x demiş
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: InsipiD
quote:
-
Hocam walla simdi sen bole deyince merak ettimquote:
ustadım sen burda benim ne sartlar altında siteye yazı yazdıgımı bilsen oraya x yerine bırak c yi don lastigi yazmadıgıma dua edersin
quote:
quote:
Alıntıları Göster
quote:
ustadım sen burda benim ne sartlar altında siteye yazı yazdıgımı bilsen oraya x yerine bırak c yi don lastigi yazmadıgıma dua edersin
quote:
quote:
-
O bölgede kuvvetli manyetik alan vardır. Mıknatıs etkisi yapıyordur.quote:
Orijinalden alıntı: gurcan007
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Woodpecker
O bölgede kuvvetli manyetik alan vardır. Mıknatıs etkisi yapıyordur.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Woodpecker
O bölgede kuvvetli manyetik alan vardır. Mıknatıs etkisi yapıyordur.
sallama len -
quote:
Orijinalden alıntı: antiochos
La Bakırköy sahil yolunca Yeşilköy havacılık müzesin e gelirken yol sıkışık bekliom atmışım boşa, sıkıldım frene basmaktan yo lhafif aşağı meyilliydi, geri kayarsa basçaktım gene frene bi bıraktım baktım araba ileri doğru tırmanmaya başladı dumur oldum yahu
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: antiochos
La Bakırköy sahil yolunca Yeşilköy havacılık müzesin e gelirken yol sıkışık bekliom atmışım boşa, sıkıldım frene basmaktan yo lhafif aşağı meyilliydi, geri kayarsa basçaktım gene frene bi bıraktım baktım araba ileri doğru tırmanmaya başladı dumur oldum yahu
Onundeki araba senden hizli bir sekilde geriye dogru kayiyor olmasin
-
quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: gurcan007
YOLDA YATIR VARSA BÖYLE OLUYORMUŞ
hiç güleceğim yoktu
-
Kırklarelinde böyle bi yol varquote:
Orijinalden alıntı: E.A.K.K
quote:
hiç güleceğim yoktu
Alıntıları Göster
Arabayı boşa atınca araba yukarı çıkıyo ama yola su dökünce aşağı doğru gidiyo
-
quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Gösterquote:
-
Valla benim araç da çok hafif yukarı eğimli yollarda ayağımı frenden çekince ileri doğru hareket ediyor. Ama bunu sürekli yapıyor. Vites "D" de olduğu için olmasın...quote:
Orijinalden alıntı: Whisper911quote:
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: etez
Kırklarelinde böyle bi yol var
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: etez
yok öyle biyer kardeş,
orda arabada suda yokuş yukarı çıkıyo,
işte aynı olay, göz yanılması
-
Yanılma yok. Dediğim gibi yerde bulunan manyetik alan. Yurdumuzun çeşitli yerlerinde var. Hatta zamanında Uğur Dündar programında haber yapmıştı.quote:
Orijinalden alıntı: alper83quote:
Orjinalden alıntı: etez
yok öyle biyer kardeş,
orda arabada suda yokuş yukarı çıkıyo,
işte aynı olay, göz yanılması
Alıntıları Göster
-
quote:
Yanılma yok. Dediğim gibi yerde bulunan manyetik alan. Yurdumuzun çeşitli yerlerinde var. Hatta zamanında Uğur Dündar programında haber yapmıştı.
Alıntıları Gösterquote:
Yanılma yok. Dediğim gibi yerde bulunan manyetik alan. Yurdumuzun çeşitli yerlerinde var. Hatta zamanında Uğur Dündar programında haber yapmıştı.
bu manyetik alana bitane manyetik degirmen yapalım ozaman,
nasılsa manyetiklik bitecek degilya yurdum topragında. elektrik üretiriz ;)
-
Böyle bir şey mümkün ancak yapılan yatırımı çıkaracak çapta bir alan bulmak pek mümkün değil bildiğim kadarıyla. Konuyla ilgili şu linklere bakabilirsiniz.:quote:
Orijinalden alıntı: alper83quote:
bu manyetik alana bitane manyetik degirmen yapalım ozaman,
nasılsa manyetiklik bitecek degilya yurdum topragında. elektrik üretiriz ;)
Alıntıları Göster
http://forum.donanimhaber.com/m_2086412/mpage_2/printable.htm
http://otomobil.milliyet.com.tr/detay.asp?id=4068 Altlara doğru.
http://www.modifiyem.com/forum/showpost.php?p=331790&postcount=9
http://www.tacallbook.org/~ta1cd/demirkoy2/demirkoy.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woodpecker -- 26 Eylül 2006; 2:55:37 >
-
quote:
Böyle bir şey mümkün ancak yapılan yatırımı çıkaracak çapta bir alan bulmak pek mümkün değil bildiğim kadarıyla. Konuyla ilgili şu linklere bakabilirsiniz.:
http://forum.donanimhaber.com/m_2086412/mpage_2/printable.htm
http://otomobil.milliyet.com.tr/detay.asp?id=4068 Altlara doğru.
http://www.modifiyem.com/forum/showpost.php?p=331790&postcount=9
http://www.tacallbook.org/~ta1cd/demirkoy2/demirkoy.htm
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: oflazca
Valla benim araç da çok hafif yukarı eğimli yollarda ayağımı frenden çekince ileri doğru hareket ediyor. Ama bunu sürekli yapıyor. Vites "D" de olduğu için olmasın...
süper ya. bu saatte hiç güleceğim yoktu
-
quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Gösterquote:
muahaha -
Orda aracı yukarı çekecek boyutta manyetik kuvvet olsa arabadan önce telefonlar yüzükler vs elimizden fırlayıp giderdi. Orda elemanlar ellerinde kamera mikrofon çekim yapıyorlar onlara bir şey olmuyor araba gidiyor geçin bunları zaten bu tip haberleri televoleciler yapıyorlardı. İlk cevap veren arkadaşın dediği gibi aldığımız referans noktasının pozisyonuyla ilgili bir göz yanılsaması.quote:
Orijinalden alıntı: ansheredquote:
muahaha
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- toyota corolla hybrid alınır mı
- izmir self servis oto yıkama
- miras kalan araba işlemleri
- büyük jant muayeneden geçer mi
- toyota trc off ışığı neden yanar
- akü markaları
- togg gemlik fabrikası
- kia picanto 2024 fiyat
- peugeot 5008 2024
- opel mokka 2024 fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X