Şimdi Ara

X-Fire Call of Duty 2 / 4 / WaW / MW2 Gamers !..(X-Fire Kullananlar) (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.927
Cevap
1
Favori
123.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nothinq06
  • clan hala aktif mi?
    cod4 ve mw2 oyuncusuyum..
    xf : umaykut
  • Arkadaşlar oyunu sıfırdan patchsiz kurduğum zaman xfire'da oynamak için sırasıyla hangi patchleri yüklemeliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Arkadaşlar oyunu sıfırdan patchsiz kurduğum zaman xfire'da oynamak için sırasıyla hangi patchleri yüklemeliyim

COD 4 için 1.6 ardından 1.6-1.7 patchini yüklemen yeterli.. Tabi bunların yanında pb güncelleştirmesi için netten pbsetup.exe'yi de indirmen gerekiyor..
  • cod 4 ü bende xfireden oynamak istiyorum ancak herseyi yaptım punkbuster patchler felan ancak serveri seciyorum her seyi yüklüyor sonra bi dın sesi sonra ekran böyle kalıyor
  • ilginç bi sorun daha önce karşılaşmadım hiç acaba bilgisayarın kaldırmıyomu dicem ama muhtemel değildir bi bilgim yok ne yazıkki
  • Cod2 oynayan eski ve seviyeli oyuncular arıyorum xfire: byalfa (klan için :) AliveTR )
  • COD4 Paintball modu oynamak isteyen arkadaşlar varsa eklesinler xfire: sentez42
  • quote:

Orijinalden alıntı: byalfa

Cod2 oynayan eski ve seviyeli oyuncular arıyorum xfire: byalfa (klan için :) AliveTR )

COD2 oynamayalı neredeyse 2 sene olmuş yav :) , en son hilecilerden ve çoluk çocuğun oyun oynamak yerine bir birlerine küfür edip oyunu berbat etmelerine
    tahammül edemediğimden bırakmıştım. Eğer DVD'sini bulabilirsem tekrar yükleyip bir daha deneyeceğim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qube26 -- 22 Mart 2011; 8:00:20 >
  • Eski nickim #BiA M3moCan, şimdi CoD4e başladım SLayeR nickiyle WarArena takımı liderliğini yapıyorum.. Küfürsüz, hilesiz bi oyun için uğraşıyoruz hepinizi serverımıza bekleriz: 178.211.48.157:29963

Ayrıca üye alımlarımız devam etmektedir, başvuru için olsun, ölesine olsun ekleyebilmeniz için xfire'ım: cyberboy1903
  • kardeş ben multi cod2 oynamak istiyom xfire: soylu860 beni ekleyip nasıl kullanacağımı anlatırsan çok süper olur şimdiden teşekkürler kolay gelsin
  • Cod4 MW , Hile kullanan çok oluyor mu ?
  • Beyler selam

Eskiden Cod 2 ve Mw'yi X-Fire üzerinden oynayan epey fazlaydı. Şuan serinin hangi oyunu online olarak daha fazla oynanıyor?
  • xf:calculus07
  • http://www.xfire.com/communities/trdh/
    mw2 clanımıza katılmak isteyenler bana ulaşsınlar..
    xf : umaykut
  • xf: davidoffmert

cod4 ass(vip) FFc clan da takılıyorum benide ilk sayfaya eklerseniz hatta xf deki gruba eklerseniz memnun olurum
  • xf:schaaL cod4...
  • dasreich cod 2-4
    Xfire saymen12
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs_mert

xf: davidoffmert

cod4 ass(vip) FFc clan da takılıyorum benide ilk sayfaya eklerseniz hatta xf deki gruba eklerseniz memnun olurum

@komikaze yi ekledim ama kabul etmedi galiba ? davetye istiyorum bende pls
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.