Bildirim
X'in yapay zekası Grok, tüm kullanıcılar için ücretsiz oldu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Birşey bize ücretsiz sunuluyorsa ürün biziz unutmayın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Grok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Düne kadar ürün bile değildin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LORDTEK -- 8 Aralık 2024; 7:50:56 > -
Kendi adina konuş,sosyal medya,akilli telefonlar, kişisel bilgisayarlar,tabletler in asıl hitab ettiği urunuz hepimiz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2 soru sorduk hemen hakkınız bitti diyor. saçmalık. -
Bazı marketler müşteri çekmek için ücretsiz servis sunuyor. Burada ben müşteri mi oluyorum, ürün mü?
Sağdan soldan duyduğunuz sözleri olur olmaz yerlerde kullanmayın. Algoritmayı geliştirmek için ya da ücretli sürümün satışını artırmak için tanıtım amacıyla limitli bir şekilde ücretsiz kullanım imkanı sunulmuşsa bunu adı promosyondur. Sen de potansiyel müşterisindir, ürün değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
güzel.
-
bosuna nefesini harcama hocam. bir kac cumleyi bunlara ogretmis, papagan gibi her basligin altina giriyorlar. hayir sanki zorla sunuluyor. her urunun denemesi, ucretsiz versiyonu olabilir, potnsiyeli gostermek icin.
kendinizi mal goruyorsaniz zaten malsinizdir, ucretsiz bir urune gerek yok bunun icin.
-
Chatgpt çok para. Grok alsak calculus , difrensiyel denklem felan çözer mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Düne kadar ürün bile değildin...
|
Birşey bize ücretsiz sunuluyorsa ürün biziz unutmayın.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X