Bildirim
X.M.P. aktif edince 3 dıt hatası alıyorum.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2 ram profili seçmiş olabilir misin ? Yani hem xmp hemde başka bir ram profili. user olanı kapatıp dene bir de. -
Anakartınızın modeli ve bios sürümü nedir?
Son sürüm bios update yaptınız mı?Bunu yapıp bir deneyim , zira amd tabanlı bir sistem kullanıyorsanız , bios ile uyumluluklar(Ram konusunda) epey arttırılıyor , dolayısıyla biosunuz eski versiyon ise son sürüme güncelleyin.
Nasıl yapacağınızıda anlatırım , bilginiz yok ise -
Bomboş bi usbye başka cihazdan bios sürümü indirilir, biosu güncellenecek bilgisayara usb takılır bios güncelleme işlemi adımlarına geldiğinde usb seçeneği seçilir öyle yüklenir diye biliyorum. Nasıl yapılcak ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
fat 32 formatlatnmış(Ntfs görmez bios dosyasını) bir usb ye anakartın bios dosyası atılır.quote:
Orijinalden alıntı: MeGaDave06
Bomboş bi usbye başka cihazdan bios sürümü indirilir, biosu güncellenecek bilgisayara usb takılır bios güncelleme işlemi adımlarına geldiğinde usb seçeneği seçilir öyle yüklenir diye biliyorum. Nasıl yapılcak ?
Sonrasında biostan,
Asus için - asus ez flash
gigabyte için - q/flash
msi için ise - m/flash
kısımlarından bios update kısmına gelinir.ve takılı olan usb bellek içindeki dosya seçilir ve onaylanır.Update işlemi başlar. Bitincede zaten sistem otomatik reset atacaktır. -
ntfs görüyor hocam. -
Kullanin flash bellek ve ya anakartin bios entegresiyle alakasi olabilir.
Ama bu zamana kadar 15,-20 ayri anakarta bios update yaptiysam hepsi fat32 ile oldu ntfs gormedi.
Dediğim gibi belkide benim kullandigim usb flashlar ile alakalidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X