Şimdi Ara

X1950XT ISI PROBLEMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EKRAN KARTINI YAKLASIK 1 AYDAN BERI KULLANIYORUM VE OYUNLARDA ANORMAL DERECEDE FAZLA ISINIYOR ATITOOLS KULLANIYORUM VE FAN HIZI %100 OLMASINA RAHMEN ISTEDIGIM SOGUTMAYI GERCEKLESTIRMIYOR OYUNLARDA 100 DERECELIK BIR ISIYA ULASIYOR VE BAZEN GECIYOR BU MSJ YAZMADAN ONCE STALKER OYUNUNU OYNARKEN 105 DERECEYE SAHIT OLDUM MASAUSTUNDEYKEN SICAKLIK 50 ILA 60 DERECEDE OLUYOR PROBLEM NEDIR ANLAYAMADIM YARDIMCI OLABILECEK ARKADASLARA SIMDIDEN TSKLER

CPU AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200+
    Anakart Asus A8V-E SE (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN)
    POWER SUPPLY TAGAN 580W U-22

BU ARADA X1950XT HAKKINDA DETAYLI BILGI VEREBILECEK BIR KAYNAK VARMI (SAAT HIZLARI,MAX SICAKLIK,OC DEGERLERI VB) TSKLER

BIRDE OYUN OYNARKEN EKRAN KARTI SICAKLIGINI GOSTEREN BIR PROGRAM VARMI?

• ARKADASLAR BU KART HAKKINDA BILGISI OLAN YOKMU ??
  • froumda bıraz arama yaparsan bununla ılgılı konu acıldıgını gorursun. . .
    drıverı sılıp en guncel drıverı yenıden yukle..Atı Tool,Atı Tray Tools gibi programlar ıle fan devrını ayarla...
    Fan hızı %100 demıssın ses durumu nasıl yanlıs ayarlıyor olmayasın. . .
  • ısı fazla yüksek 75-80 c desen neyse 100- 105 c fazla sıcak. birde kasa kapagını açıp ati toll ile fan hızını %80 e alıp oyuna gir 20 dak kadar oyun oyna, çıkışta sıcaklık derecesine bi göz at. ısı kaç c de geziniyor. buraya ısı degerlerini belirtebilirsin...

normal ısı deegrleri 50c/ 80c arası gezinir.....

x1950xt özellikleri:
    gpu: 625 mhz
    memory : 1800 mhz
    Piksel İş Hattı : 16
    Piksel Shader Ünitesi : 48
    Vertex Shader : 8
    Bellek Veriyolu : 256bit
    Vga Slot : PCI Express 16X
    Ramdac : 2x400MHz
    Üretim Teknolojisi : 0.09 Mikron
    Transistör Sayısı : 384 Milyon
    Piksel Doldurma Oranı: 10 Gpiksel/sn
    Texture Doldurma Oranı : 10 Gtexel/sn
    Bellek Bant Genişliği : 57,6 GB/sn
    Soğutma : Çift Slot, Devir Ayarlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 19 Mart 2007; 14:27:17 >
  • su an kasa acık 2 tarafıda ati 7.2 driver yuklu ve ati tools ıle fan hızı %100 traktor gıbı ses cıkarıyor ama malesef
  • buyuk ıhtımalle ekran kartında problem cevap ladıgınız ıcın sagolun
  • ısı ne durumda şuan?
  • az evvel stalkere gırdım 1 sure oynadım hemen masaustune donunce atı toolda ve evereset te 92 derece gosterdi
  • kartta overclock varmı? yoksa default ayarlardamı bu ısıyı görüyor?
  • valla ahvalar iyice ısınınca merak ediyorum kartlar (x1950serisi)ne olacak.şimdi bende 60-70 i görüyor.bir ara nasıl olduysa 100 oldu ama bir daha onu göremedim
  • yorumlarınız ıcın tskler problem hallettim ATI Catalyst performans ve kalite ayarlarından best performansa ayarladım manuel olarak hdr ve aa yı kapadım sıcaklık sımdı normale dondu tskler
  • quote:

Orjinalden alıntı: eoll

yorumlarınız ıcın tskler problem hallettim ATI Catalyst performans ve kalite ayarlarından best performansa ayarladım manuel olarak hdr ve aa yı kapadım sıcaklık sımdı normale dondu tskler

catylstn best performansa ayarlarsan ,ounlarda görüntü kalitesi çok düşer, ayrıca hdryi manuel olarak kapatamazsın ,o seçenek ancak hdr desteklyen oyunlarda çıkabilir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.