Şimdi Ara

X2 6000+ Sahipleri buraya!! Bu islemcinin O.C özürlü olmadigini gösterelim :D (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
3.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: epsis

X2 6000+ Sahipleri buraya!! Bu islemcinin O.C özürlü olmadigini gösterelim :D

cevap yorumsuz

• quote:

Orjinalden alıntı: antiyoba

3220 MHz civarı Cpu-Z süper pi ss falan var mı ben mi göremedim.

Bende göremedim. Onlarıda görsek daha bir memnun oluruz doğrusu.
  • Konu açıldıktan sonra 141 cevap yazılmış ve hala ortada bir X2 6000+ skor ssi yok...
  • nick değişmiş ama felsefe de kafada aynı... ateshbey nickini hatırlayanlar bu şahsın bu tarz polemikleri çok sevdiğini bilir zaten... bir haftadır laf var icraat yok. yani bu arkadaş haklı bile olsa yani ""amd işlemcilerin içinde en yüksek mhz e 6000 ın çıktığını kanıtlasa bile"" bu kime ne fayda sağlıycak... zaten intelde de en yüksek mhz e x6800 ile çıkılırdı. yani üst işlemcilerin çıktığı mhz yüksek olur ancak overclock yüzdesi düşük olur. bu zaten bilinen bir gerçekken bu laf kalabıkları neden bir türlü anlıyamıyorum... yok amaç milletin sinir sistemi ile oynamaksa onu %100 başarıyor....
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadir_metallica

nick değişmiş ama felsefe de kafada aynı... ateshbey nickini hatırlayanlar bu şahsın bu tarz polemikleri çok sevdiğini bilir zaten... bir haftadır laf var icraat yok.

Bu kişi @Ateshbey mi?.....
  • evet onun boşuna sinirlerini harab etme
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadir_metallica

evet onun boşuna sinirlerini harab etme

Eğer o ise başka forumda dün intele geçeceğini yazmış,burda kafamızı ütülüyor

• bu konudaki postları takip ederseniz şahsın kendisine "ateshocam" dendiğinde itiraz etmediğini vede @dangwar ın kendisine " ateshbey başka hesap al bu forumda çok anti-uugurlu var" dediğinde gene itiraz etmediğini vede kendisine daha önceki ekran kartı ile alakalı @ateshbey nicki ile açtığı bir konu hatırlatılınca o konuyu kendisi yazmış gibi cevap verdiğini göz önüne alırsak bu şahısın bu nicki fake dir. zaten üyeliğinin çok yeni olmasına rağmen post unun fazlalığından da anlaşılıyor.

diğer malum forum da da imzasına bakarsanız ateshbey nickiyle zaten kullandığı işlemci x 6000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_metallica -- 18 Temmuz 2007; 12:48:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Asefik

Eğer o ise başka forumda dün intele geçeceğini yazmış,burda kafamızı ütülüyor

Eğer dediğiniz doğru ise, bu yapılan şey karaktersizliktir ve çok kötü birşeydir. Bahse konu arkadaşımızı kınıyor ve ayıplıyorum.
  • Bu kişinin ateshbey olduğunu His başlığında anladık, bilenler bilir Atesh tam bir His fanatiğidirDikkatinizi çekti ise 1-2 mesajdan sonra cevap vermedim, çünkü aynı polemiği ekran kartında da yaşadık ve 40 takla atmama rağmen doğru olan bir şeyi kabullendiremedim, sinirlerimi yıpratmaya gerek yok isteyen istediğine insansın

Beni sinir eden nokta bu konuda bilgili olmayan kişilerin, ateshbey e inanmaları, çünkü mesajlarındaki üslubu güzel ve kullanıcılıar onu haklı görüyor.Kendi çevresinde ve içinde istediği şeyi(malum laf) yesin , yeterki buradaki işi bilmeyen user lara bulaşmasın

• orjinali nerde bu vatandaşın ? banlımı ?
  • )Evet ben AteshBey im haksiz yere banlandigim icin nick alip duruyorum. Banlandikcada alacagim. Herhalde Post sayisininin benim icin cok önemli oldugunu felan saniyorlar. Adam gibi gelip konussa birisi ilk banlanma nedenin su desin belkide nick almayacagim ama maalesef bunu yapan yok. Gerci @Beyazbüyü bir sebep söyledi ama bana cok sacma geldi. Neyse konuyu uzatmanin bir anlami yok.

@Asefik

Ben intele gecicegimi hatta E6850 + DFi X38 alacagimi oradan cok daha önce 22 temmuz indirimlerini ilk okudugum gün burada yazmistim zaten. Bir yerlerde Inteli kötüledigimi filan mi okudunuz yoksa ? Hirotaro cok iyi bilir, onuna bu gecisin bayagi bir geyigini yapmistik zaten.

Ayrica su an isyerindeyim, DFi anakartim geldi bu aksam (banlanirsam baska bir nicklede olabilir ) bütün SS ve skorlari baska bir baslikta yayimlayacagim. Aslinda isi bilen kisinin SS e filan ihtiyaci yok. Zaten benim mütevazi bir amacim vardi onu gerceklestirdim. AMD islemciler arasinda Max Mhz ye Hava ile ulasabilmek. Hepsi bu...

Benim burda ne inteli kötülemek gibi bir niyetim var ne de X2 6000+ yüceltmek gibi bir cabam. Bu sizlerin kendi hüsnü kuruntusu...

@Dangwar

O ekran karti konusunda anlastigimizi zannediyordum. Yani en azinda siz öyle demistiniz. Hatta Asefik bile islemci ile o miktarlarda performans farkinin olamayacagini kabul etmisti . Bugün ne olduda fikir degistirdiniz ?

Neyse aksama görüsmek üzere

• E. Daha önceden X2 6000 işlemcin yokmuydu yani. Ben niye varmış gibi hatırlıyorum.
  • Vardi ama bu forumdan bir vatandasa satmistim. Sonra son idinrimlerde sirf Blackbox kuponu icin tekrar aldim. Eski islemcimi 275 YTL ye satmistim simdide 290 YTL ye aldim. Biraz sacma bir hareket ama ne yapalim
  • Forumun en gereksizleri listesi yapılırsa; bu konu ilk 5'e girer. Kimse kimseyi anlamıyor, boş boş iddaa'lar ediliyor.. 1 ay olcak(!) adam hala "ekran kartım yok, kıl yok, kürdan yok" diyerek oyalıyor, ama bir yandan da "yok %90 geçer, bilmem ne olur" diyor.. Forum linkleri veriliyor, saçmalanıyor..

ARKADAŞIM, BOŞ BOŞ KONUŞANA KADAR KUR SİSTEMİNİ, TİTRET BURALARI, SONRA DA "BU İŞLEMCİ OC OLUYOR" DERSİN. BU KADAR GEREKSİZ İŞLERLE UĞRAŞMA-UĞRAŞTIRMA İNSANLARI. HEPİMİZ AYNI OKSİJENİ TÜKETİYORUZ BİLİYOSUN, MADEM ÖYLE HAKKINI VERELİM OKSİJEN'İN..
  • Sanirim Yalancilikla suclanmayada basladik...

Voltajsiz denemeler...

Ramlar dandik oldugucu icin hic kurcalamadim, biraz kaliteli ram olsa dereceler 1-2 saniye daha düsebilirdi büyük bir ihtimal...

3.289Mhz...

Spi 1M

wPrime 32M

Öncelikle bunlari yayimlayayim dedim. Birazdan Voltajli degerler icin denemeler yapmaya baslayacagim...

Not: Islemci default halde iken Spi 1M yi 30 sn de, Wprime 32M yi ise 29 saniyede tamamliyordu

• @Several

Benim kimseye yalan borcum yok... Kimseden korkumda yok... O yüzden yazilariniza dikkat ederseniz sevinirim

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.