Şimdi Ara

X2 6000+ Sahipleri buraya!! Bu islemcinin O.C özürlü olmadigini gösterelim :D (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
3.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Asefik

Yorum yaparkende bunu uygula o zaman....

o zaman karıştırma sadece adını duyduğun işlemciler hakkındaki yorumlarını yazına,başlığa sadık kal başlık 6000+ işlemcisi overclock özürlümü değilmi

ama maşallah tüm işlemciler hakkında genel bir çerçeve çizmişsin ondan sonra yok benim amacım başka diyorsun...

Öncelikle E6420-E6600-E6700 yorumun 22 temmuz ititbari ile anlamsız kalacak bu işlemcilerin yerine gelecek olan 1.333 fsb işlemcilerde fsb

çarpanı 333 olduğu için artık her işlemci 4ghzi göremeyecek... örnek vermek gerekirse E6600 lerin çoğu 4ghz görürkeen yerine gelen işlemci E6550

7*333 olduğu ve 4ghz için 7 çarpanında 571 fsb lazım olacakki kaç kişide böyle anakart var yada kaç işlemci bu fsbyi hava soğutma ile görecek.

Demekki inteldede üst seviye işlemcilerinin değeri olacak....

hala E6850 için haklı nedenlerim var diyorsun yaw daha 3 test yapıldı oda XS de nerden haklı nedenin olacak nerden gördünki....

bu işlemciler nerdeyse 4ghz günlük kullanılacak....

anladınmı neden bi halttan haberin yok dememi...sen konuna dön bırak C2D işlemciler hakkında genel çerçeve çizmeyi,

Doğru söze ne denir , X2 6000 testlerini bekliyoruz arkadaşdan...

• quote:

Orjinalden alıntı: aktas

Ne kadar komik bir konu

Varsa bir bildiginiz ya da itiraziniz söyleyin. Yoksa böyle terbiyesizce girisler yapmayin

Ben Asefik in söylediklerinin yanlis oldugunu iddia etmiyorum. Ama benim anlatmak istedigiminde yuanlis oldugunu kimse iddia edemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UUGURLUU -- 10 Temmuz 2007; 14:57:25 >

• uugurluu arkadaşım senin işlemcin ne zaman geliyor? geldiğinde tastlerini yaparsın paylaşırsın forumda bakarız işlemciye , bence tartışmayı bitirmenin vakti geldi artık , hayırlı olsun işlemcin .Birde testleri görelin ondan sonra konuşalım . Farkındaysan açtığın konuya bir tane X2 6000 kullnıcısı gelmedi geldiysede test felan yok ortada , yap testlerini bir bakalım neymiş bu x2 6000..........
  • quote:

Orjinalden alıntı: pEgaTR

uugurluu arkadaşım senin işlemcin ne zaman geliyor? geldiğinde tastlerini yaparsın paylaşırsın forumda bakarız işlemciye , bence tartışmayı bitirmenin vakti geldi artık , hayırlı olsun işlemcin .Birde testleri görelin ondan sonra konuşalım . Farkındaysan açtığın konuya bir tane X2 6000 kullnıcısı gelmedi geldiysede test felan yok ortada , yap testlerini bir bakalım neymiş bu x2 6000..........

Siparisi dün verdim sitede en gec 3 gün icinde ulasir diyor. Bende hafta sonu bütün testlerimi koyucvam zaten. Forumda X2 6000+ sahibi yokki birseyler koysun. Bu indirimden sonra belki baya nbir artar diye bu basligi actim zaten
  • bugün itibariyle amd 6000 sahibiyim. ama daha sistemi yerleştirmiş değilim. amd 6000 kullananların sayısının artacağından eminim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: UUGURLUU

quote:

Orjinalden alıntı: pEgaTR

uugurluu arkadaşım senin işlemcin ne zaman geliyor? geldiğinde tastlerini yaparsın paylaşırsın forumda bakarız işlemciye , bence tartışmayı bitirmenin vakti geldi artık , hayırlı olsun işlemcin .Birde testleri görelin ondan sonra konuşalım . Farkındaysan açtığın konuya bir tane X2 6000 kullnıcısı gelmedi geldiysede test felan yok ortada , yap testlerini bir bakalım neymiş bu x2 6000..........

Siparisi dün verdim sitede en gec 3 gün icinde ulasir diyor. Bende hafta sonu bütün testlerimi koyucvam zaten. Forumda X2 6000+ sahibi yokki birseyler koysun. Bu indirimden sonra belki baya nbir artar diye bu basligi actim zaten

Hocam hava soğutma yerine keşke sıvı soğutma tercih etseydiniz keşke.Neyse 4 gözle bekliyoruz testleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkacmaz -- 10 Temmuz 2007; 16:01:40 >

• X2 6000 in sıradan ram ve anakartla 3200 göreceği bile şüphelidir.Fazla umutlanmayın derim ben.
  • Neden herkes bu kadar agresif?
  • herkesin işlemcisi kendine
    fanatiklik yapmayalım...bence x2 6000+ son derece güzel bir işlemcidir; iş sadece spi almak,benchmark ile bitmiyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hicks

Neden herkes bu kadar agresif?

Inanin bende bilmiyorum. En azinda ben herkese olgun ve kimsenin kalbini kirmadan cevap vermeye alisiyorum

@Kadir_metallica ve @antiyoba ya cevaben;

1-) Default Voltaj ve Stok cogutma ile 3.25 Ghz

X2 6000+ Sahipleri buraya!! Bu islemcinin O.C özürlü olmadigini gösterelim :D

2-) Default Voltaj ve Stok cogutma ile 3.30 Ghz

3-) Stok sogutma 1.5Voltaj ile 3.421Ghz

4-) Default voltac ve stok hava sogutma ile 3.415Ghz

5-) Stok fan ve 1.5Volta ile 3.557Ghz

6-) TT V1 hava sogutma ve 1.5 volt ile 3.601Ghz

7-) Zalman hava sogutma ve 1.52V ile 3.625Ghz

/>

8-) Vapochill gaz sogutma ve 1.52V ile 4002 Mhz

/>

9-) 1.25V + Stok sogutma 3.30Ghz

Bir de Vapo ile alinmis 4114 Mhz degeri var

Sanirim bunlar size yeterince doyurucu bir cevap olmustur

@Dimarzio

VErdigim SS linklerinde hem stabilite testlerim Hem SPi 1m ve 32M testleri vardir

• Eee insalar ölmedikten sonra huyları değişmezmiş.İnatçı her zaman inatçıdır, bakınız ekran kartı bölümü...

+6000 kullanmadım, o kadar yüksek bir işlemci kullanmamda.e4300 sahibiyim ve günlük 3200 civarına çıkıyor, ram ler iyi olsa 3400 ü görme şansıda var.Ateshbey senin yorumlarında hata var, anlatmak istediğinde değil.Sürekli kendi söylediğinin doğru olduğunu iddia ediyorsun ama iddilarını tam olarak kanıtlayan ortada en ufak bir test bile yok.Dünyada +6000 i %5 lik bir kısım extreme o/c yapabildiyse(hava ile) bu işlemci yine o/c özürlüdür.Bunun tersini iddia etmen için bu oranın en az %50 ye dayanması gerekki, çoğunluk sağlansın.Yoksa aksini iddia eden herkes haksız ve boşa sallıyordur.

Kısaca söyledikleriniz doğru çıkması şimdilik imkansızdır, siz değerleri ortayada koysanız başka birşeyde koysanız bunu değiştiremezsiniz.Konuya onlarca insan değerleri koysun, kesinlikleri kanıtlansın, hwbot gibi o/c sitelerinde de aynı değerler yayınlansın ve % lik oran artsın o zaman kanıtlayabilirsiniz bu olguyu.Eğer matemetikle veya istatistkikle ilgileniyorsanız bir olgunun kabul edilmesi için neyin gerektiğini biliyorsunuzdur.

Umarım ekran kartı konusunda da onca kişinin aksini kanıtlarsınız, bu konuda da.Bu kimseye ne zarar ne de fayda sağlamaz sizden başka.Çünkü sizin şanslı olmanız dünya standartlarını değiştirmeyecektir.Umarım anlatabilmişimdir.

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaBarisC -- 10 Temmuz 2007; 17:29:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: DanGWaR

Eee insalar ölmedikten sonra huyları değişmezmiş.İnatçı her zaman inatçıdır, bakınız ekran kartı bölümü...

+6000 kullanmadım, o kadar yüksek bir işlemci kullanmamda.e4300 sahibiyim ve günlük 3200 civarına çıkıyor, ram ler iyi olsa 3400 ü görme şansıda var.Ateshbey senin yorumlarında hata var, anlatmak istediğinde değil.Sürekli kendi söylediğinin doğru olduğunu iddia ediyorsun ama iddilarını tam olarak kanıtlayan ortada en ufak bir test bile yok.Dünyada +6000 i %5 lik bir kısım extreme o/c yapabildiyse(hava ile) bu işlemci yine o/c özürlüdür.Bunun tersini iddia etmen için bu oranın en az %50 ye dayanması gerekki, çoğunluk sağlansın.Yoksa aksini iddia eden herkes haksız ve boşa sallıyordur.

Kısaca söyledikleriniz doğru çıkması şimdilik imkansızdır, siz değerleri ortayada koysanız başka birşeyde koysanız bunu değiştiremezsiniz.Konuya onlarca insan değerleri koysun, kesinlikleri kanıtlansın, hwbot gibi o/c sitelerinde de aynı değerler yayınlansın ve % lik oran artsın o zaman kanıtlayabilirsiniz bu olguyu.Eğer matemetikle veya istatistkikle ilgileniyorsanız bir olgunun kabul edilmesi için neyin gerektiğini biliyorsunuzdur.

Umarım ekran kartı konusunda da onca kişinin aksini kanıtlarsınız, bu konuda da.Bu kimseye ne yara ne de fayda sağlamaz sizden başka.Çünkü sizin şanslı olmanız dünya standartlarını değiştirmeyecektir.Umarım anlatabilmişimdir.

Saygılar...

O konuya hic girmeyelim. Cünki bana 7900GS ye QX6700 ile E2160 (default) ve 8800GTS320MB den daha yüksek skor aldirmadan karsima böyle bir iddia ile gelmeyin. Neyse o konu orada kaldi.

Buradaki konuya gelince yazdiklarimi okudunuzda mi bu yorumu yaptiniz yoksa öyle baliga bakipta mi geldiniz? X2 6000+ in conroeden iyi oldugunu kim iddia etti? % olarak O.C özürlü degildir diyen kim? Ben ne anlatiyorum siz nelerden bahsediyorsunuz ?

Lütfen yazilarimi basindan beri tekrar okuyup anlayip öyle yorum yapiniz

• Ben neden bahsettiğimi biliyorum ancak benim yukarıda bahsettiklerinizle ilgili bir şey yazdığımı göremiyorum.Neyse dediğim gibi inatçı, inatçıdır.Ölmedeikten sonra hep böyle devam edeceksiniz nasıl olsa, bizim her mesajımız boşuna.Size Amd tarafından tastiklenmiş bir yazı getirsek siz yine itiraz edicek bize bazı yerlerden alınmış değerler göstereceksiniz.

Tüm başlığı boşu boşuna okuduk desene, belki burada vazgeçersiniz diye düşünmüştüm

quote:

Buradaki konuya gelince yazdiklarimi okudunuzda mi bu yorumu yaptiniz yoksa öyle baliga bakipta mi geldiniz? X2 6000+ in conroeden iyi oldugunu kim iddia etti? % olarak O.C özürlü degildir diyen kim? Ben ne anlatiyorum siz nelerden bahsediyorsunuz ?

Ben bu yazdıklarınızı nerede belirtmişim bir alıntı yaparmısınız?Gözlerim bozuldu sanırım göremiyorum

• quote:

Dünyada +6000 i %5 lik bir kısım extreme o/c yapabildiyse(hava ile) bu işlemci yine o/c özürlüdür.Bunun tersini iddia etmen için bu oranın en az %50 ye dayanması gerekki, çoğunluk sağlansın.Yoksa aksini iddia eden herkes haksız ve boşa sallıyordur.

Bu nedir?

Bir kezde size anlatayim ne kaybederimki.

Benim iddiam su: X2 6000+ baska hic bir AMD islemci X2 6000+ gittigi yere gidemez. Yani Max Mhz istiyorsaniz X2 6000+ alacaksaniz. % ye vurusak tabii ki O.C özürlü buna da bir itirazim yok. Ancak % olaraka cok basarili diye nitelendirdiginiz hangi Brisbane 3.2 Ghz yi gecebilmis ya da kac tanesi gecebilmis? Yukarida verdigim SS lerde iyi bir hava sogutma ile 3.5 i gecmeniz icten bile degil hele Vapo sahibi iseniz 4000 sınırını bile gecebilirsiniz.

Simdi anlatabildim mi derdi mi?

O ekran karti meselesinde sizden cok daha bilgili olan kisileri ikna ettim, sizin ikna olup olmamaniz ben baglamiyor

• @uugurlu sen şu işlemcini al bi o.c. yapda sonra konuşalım şu anda havanda su dövüyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_metallica -- 10 Temmuz 2007; 18:02:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadir_metallica

@uugurlu sen şu işlemcini al bi o.c. yapda sonra konuşalım şu anda havanda su dövüyosun

+999..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadir_metallica

@uugurlu sen şu işlemcini al bi o.c. yapda sonra konuşalım şu anda havanda su dövüyosun

Ben yukaridaki dökümanlara güvenerek belirttigim amac icin bir islemci aliyorum. Ama her ne hikmetse bütün millet ayaga kalkti. Yanlis olan ne söyledim anlamadim gitti.

Benim X2 6000+ muhetesemdir kesinlikle conroeden iyidir mutlaka bunu alin gibi söylemlerim olmadi. Mütevazi bir amacim var (AMD icin en yüksek MHz de günlük kullanabilmek) ve bu amaci gerceklestirmek istiyorum hepsi nu.

Haa bakarsiniz cok dandik bir islemciye denk gelirim verdigim para bosa gider. Ona da yapabilecek bir seyim yok ki. Bunu bütüm sorumlusu yukaridaki sonuclari elde edenlerdir

Herkes sizin su dediginizi deseydi hic bu kadar zoruma gitmezdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UUGURLUU -- 10 Temmuz 2007; 18:13:04 >

• Vaktinde ben de bu işlemci üzerinde araştırma yapmıştım.Hava soğutma ile 3200 mhz i geçtiğin andan itibaren stabilite sorunları çıkmaya başlıyor deniliyordu belki yeni revizyon işlemcilerde sorun halledilmiş olabilir bilemem ama o verdiğin ssler de hava soğutma için mümkün olmayacak değerler mevcut.Herneyse hevesini kırmayalım.İşlemcin gelince test eder ss verirsin doğru mu değil mi görürüz hepberaber.

NOT:Bu arada yukarıda söylediğim sıradan ram ve sıradan anakart söylemimi dikkate almamışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zommby -- 10 Temmuz 2007; 18:43:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiyoba

Vaktinde ben de bu işlemci üzerinde araştırma yapmıştım.Hava soğutma ile 3200 mhz i geçtiğin andan itibaren stabilite sorunları çıkmaya başlıyor deniliyordu belki yeni revizyon işlemcilerde sorun halledilmiş olabilir bilemem ama o verdiğin ssler de hava soğutma için mümkün olmayacak değerler mevcut.Herneyse hevesini kırmayalım.İşlemcin gelince test eder ss verirsin doğru mu değil mi görürüz hepberaber.

NOT:Bu arada yukarıda söylediğim sıradan ram ve sıradan anakart söylemimi dikkate almamışsın.

O verdigim SS lerin hepsi xtremesystem den alinmadir. Eger Fake bir sey olsaydi mutlaka tepki alirdi. Bu konuda en cok güvendigim site xtremesystemdir.

Siradam ram ve anakartin öenmi yok önemli olsan esit sartlarda X2 6000+ in diger AMD lere karasi daha iyi olmasidir ( Ya da bu benim hüsnü kuruntumdur)

Dediginiz ibi bu hafta sonu insallah yanilmamis olurum.

Hedefim voltajsiz 3.2-3.3 voltajla 3.5-3.6 arasinda bir yerlerde olmak. Bunu basarabilirsem amacima ulasmis olacagim

• quote:

Orjinalden alıntı: UUGURLUU

quote:

Orjinalden alıntı: antiyoba

Vaktinde ben de bu işlemci üzerinde araştırma yapmıştım.Hava soğutma ile 3200 mhz i geçtiğin andan itibaren stabilite sorunları çıkmaya başlıyor deniliyordu belki yeni revizyon işlemcilerde sorun halledilmiş olabilir bilemem ama o verdiğin ssler de hava soğutma için mümkün olmayacak değerler mevcut.Herneyse hevesini kırmayalım.İşlemcin gelince test eder ss verirsin doğru mu değil mi görürüz hepberaber.

O verdigim SS lerin hepsi xtremesystem den alinmadir. Eger Fake bir sey olsaydi mutlaka tepki alirdi. Bu konuda en cok güvendigim site xtremesystemdir.

Siradam ram ve anakartin öenmi yok önemli olsan esit sartlarda X2 6000+ in diger AMD lere karasi daha iyi olmasidir ( Ya da bu benim hüsnü kuruntumdur)

Dediginiz ibi bu hafta sonu insallah yanilmamis olurum.

Hedefim voltajsiz 3.2-3.3 voltajla 3.5-3.6 arasinda bir yerlerde olmak. Bunu basarabilirsem amacima ulasmis olacagim

Yalnız şunuda göz önüne almak lazım,ExtemeSysteme herkes skor veriyor Rus-Fillandiyalı-Norveçli bunların yaptığı hava soğutma sayılmazki

orda bazen havalar -30,-40 derece şimdi sen bu işlemciyi aldın yaz ayı sıcaklık +30,+40 derece,bunuda göz önüne al...

Olmadı klimalı ortamda dene,gene olmadı ...............

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.