Şimdi Ara

X3 Albion Prelude

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96
Cevap
1
Favori
9.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu oyunu oynayanlar varsa cevap verebilirler mi? Argon peacekeeper görevi ile başladım oynamaya . belt of aguilar da bir laser tower var onu halletmem lazım. gemi M6 sınıfı bir gemi bunu nasıl başarabilirim. ya da bu görevi geçen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi?

• şu oyunu çözemediğime yanarım
  • hocam oyunun başında kaldık ki amaç ne bu oyunda :))
  • ben gectim arkadasım sanırım 3 tane lazertower olan görevde takıldınız elinizdeki m6 gemi ile savas görevleri yapıp yaklasık 500bin para elde ettikden snra 3 tane lazertower alıp berlyn istasyonunun cevresinde istediniz yerlerde durup kargo menünüzden lazertowerları enject ile bırakmanız gerekiyor amaç o istasyonu korumak daha doğrusu korunmasını saglamak :)

benimde sorum şu olacaktı yav terran conflicte göre gemi özellikleri değiştirlmiş galiba bgun baktımda en güçlğ gemi terranların osakası olmus 12gj kalkan ve 400 küsür bin mj luk lazer jeneratörü var yani resmen diğer ırkların iki tane m2 sınıfı gemisine denk bir taen terran m2 si onun için oyuna yeniden başlayıp terran olarakmı girsem diye soracaktım ben argonları peacekeeper lafından dolayı sectim yani barış yapacam diye ama hiçde ole görunmuyo terran olursam direk gözunu savas burumus komutan olcaz galiba bi fikir alışverişi yapalım arkadaşlar aylar surecek oyunun daha baslarındayız her nekadar ben 11m para kazanmıs olsamda ama ileriyi dusunmek lazım sizler ne dersiniz ??

• evet arkadaşlar ben deneme olarak kayıtları yedekledim ve terran olarak oyuna başladım malum terran sektorleri cok buyuk seta x10 olmasına ragmen bi turlu sektor kapısına varamıyorsunuz ayrıca ATF gemilerini de alabiliyoruz ve alabileceğimiz gemiler cok güçlü ama sanırım senaryo dengelemek için busefer aşırı dusman gemisiyle karşılasıyorsunuz ve okadar durdum hala senaryo görevide gelmedi sadece terran komutanları herenic end e gidin diyo surekli o sektörde deli gibi m2ler m7 ler kapısıyor resim falan çektim 30dan fazla buyuklu kucuklu dusman gemisine 4 dost gemi kaldık oderece yani iyicene ikilemde kaldım ayrıca gercekten de komutan oluyoruz :) tum terran gemilerini bizim peşimize veriyorlar biz ilerledikce onlarda arkamızdan gelip destek oluyorlar o sekilde haritadaki kırmızı sektörleri ele geçirmeye çalışıyoruz ama çok zor terran gemileri cok gec kalıyor m2 sınıfı ile karsı kaldım kac kez ve daha kaydedemeden olduruldum gitti hepsi :( ben argon peacekeeper senaryosuna doncem sanırım cnku nebilim bu cok zor olacak sanki ve para kazanmak için duzgun görev yok argon olarak baslayınca ordan burdan görev bulabiliyorduk hiç yokdan polis lisansı ile oldrduklerimizden azar azar bile olsa para kazanıyorduk ve son olarak ben terranların silahlarını begenmedim lazerleri cok ince ısın topu atıyor ve dusman gemisinin yanlarından geciyor karsındaki gemiye kolay kolay isabet etmiyor nişanı tam harenin ustunde tutmama ragmen vurus oranım %4 de suan oderece!! neyse ben biraz daha takılayım yine yazarım ama argona donus fikri agır basıyor bende :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fieldyturbo19 -- 27 Aralık 2011; 1:42:57 >

• fieldyturbo19
    ben de terran olarak yeniden başladım. neptünden aldrin sektörlere geçiş açık durumda bi bakmanı öneririm. ben akşam sadece aldin sektörleri açtırdım gemilere falan bakmadım.
  • abi terran merran barış imzalamak vs oyund öyle şeyler yapabilecek potansiyel görükmüyor hçi siz nası buluyorsunuz yahu
  • abi tüm seriye sahibim artık steamde bu oyunu baştan sona çözecem
  • evet bende gördüm o baglantıyı hatta arada yeni bi kaç sektör daha koymuslar ama diğer senaryodaki gibi tatlı ticaret ortamları falan yok yani ben terranları severim ama insan olduklarından yoksa gemileri hariç bi b.kları yok yani ;) heheh ayrıca sanırım gercek oyunun senaryosu argon senaryosunda cunku aktif olarak bi senaryo oynatıyo ayrıca oyununda ismi olan albion sektörlerine argon olarak girebiliyoruz terranda sanırım argonlardan bize yumusama gelcek de o sekilde barıs saglancak terran görevinde ama bilmiyorum tabikide kısaca eğer argondan oynarsak daha iyi senaryoyu anlarız gibime geliyor ama terran gemilerinden hayranlıgımı alamıyorum :) ayrıca TC de düsmanlar bukadar fazla füze atmıyorlardı bu oyunda füzeler cok onmli olmus hangi ırkdan oynarsan oyna zart diye fize ile öldürülebiliryorsunuz veya benim gibi :) xenon Q yu patlatabilirsiniz ama füze saldırısı cok zor bnm için kurtulmakda zor ve sanırım kucuk gemilerin buyuk gemilerle arasındaki mucadelede yenilenmiş yani m5ler hız ve manevra kabiliyetlerini mukkemmel kullnıyor geminin dibine girmeden etkili olamıyorsunuz m3 de bile olsanız o manevraları yapıp avantajlı olmak biraz zor :) neyse incelemelere devam ben ama simdilik terranalrda buyuk savaslara devam etmicem argona daki asıl kayıtkarma doncem cunku terranlarda sahane gemiler var ama ne senaryo var ne adam akıllı para kazandırcak görevler var argonda hala xenon L ele geciremedim görev gelmeden 4 5 tane ele gecirip satmıstım görev geldi hiç kimse terketmiyo gemisini tonla koruma görevi falan yapıyorum xenon sektöru yakınında teladilerle aram super oldu ama buda sinir yani biyere kadar artık cıldırcam yav !!

• Arkadaşlar oyunu az biraz çözdüm ama hala zorlanıyorum bilen arkadaşlar biraz ince ayrıntılardan bahsedebilirmi?

Misal M6 verdiler cok yavaş düşman füzelerinden kaçamıyorum nasıl beceririm bide nasıl füze atıyoruz onuda bulamadım :S

füze atmayı ayarladımda hala kacamıyorum düşman füzelerinden koskoca m6 2 füzede patlarmıymış çözemedim bir türlü :S

Arka yan topları otomatik yapabilirmiyim? Gemiyi nerde tamir edebilirim? Oyun çok güzel ama çok zor doğru düzgün anlatımda yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminmetehan -- 4 Ocak 2012; 22:34:33 >
  • gemiyi paran varsa shipyarda tamir ettiriyorsun benim bildiğim kadarıyla
  • Buldum onu yuzde1 için 90k credit istiyor yuzde 18 hasarım var 1.6m credit :S sıfırı 9m centaurun

bide 10 tane impulse lazer gun istiyor 4.5k credit ama sektör sektör geziyorum hiçbir yerde yok her görev için 10 sektör değiştir sordunmu bizim senaryomuz 300 saat derler eee yuzde 90nı sektör sektör geziyorsak ne anlamı var oyun baya eğlenceli ama çok eksiği var misal kendi fabrikasından ürünü daha pahalıya alıyorsun X4 ü beklicez artık

Edit: X: Rebirth

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminmetehan -- 6 Ocak 2012; 20:24:08 >

• Arkadaşlar balance of power görevinde microchip,computer component gibi şeyler istiyo bunları arıyorum ama bulamıyorum bunları bulmanın kolay bi yolu varmı aramaktan helak oldum bilenler yardım ederse çok makbule geçer özellikle microchip konusunda.
  • http://x3ap.roguey.co.uk/wares/
    bu sitede harita ve fabrikalar veriliyor bir bakmanı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminmetehan

Arkadaşlar oyunu az biraz çözdüm ama hala zorlanıyorum bilen arkadaşlar biraz ince ayrıntılardan bahsedebilirmi?

Misal M6 verdiler cok yavaş düşman füzelerinden kaçamıyorum nasıl beceririm bide nasıl füze atıyoruz onuda bulamadım :S

füze atmayı ayarladımda hala kacamıyorum düşman füzelerinden koskoca m6 2 füzede patlarmıymış çözemedim bir türlü :S

Arka yan topları otomatik yapabilirmiyim? Gemiyi nerde tamir edebilirim? Oyun çok güzel ama çok zor doğru düzgün anlatımda yok

gemiden çıkıp gemiye doğru ateş edince de tamir ediyor.
    arka topları otomatik yapabilirsiniz. command mensünde turret bölümünü incelemenizi tavsiye ederim

• Çok teşekürler

Bütün çabalarıma rağmen claim yapamıyorum transporter device boarding pot aldım olmuyor hafiften değecek kadar yaklaşıyorum gemiye hala claim seçeneği basılabilir olmuyor :S ne yapmam gerekli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminmetehan

Çok teşekürler

Bütün çabalarıma rağmen claim yapamıyorum transporter device boarding pot aldım olmuyor hafiften değecek kadar yaklaşıyorum gemiye hala claim seçeneği basılabilir olmuyor :S ne yapmam gerekli?

kendi geminden çıktıktan sonra yakalayacağın gemiyi mouse ile tıkla o geminin üzerinde kare şeklinde bi işaret oluşuyor ya o işarete doğru git yaklaşık 30 mtre yeklaşınca claim seçeneğinin aktif olması lazım
    transporter device uzay ortamında yani bir istasyona girmeden kendi gemilerin arasında malzeme aktrmaya ve gemi değiştirmeye yarar
    boarding pot çalışabilmesi için geminde marine yani denizcilerin olması lazım yanlış hatırlamıyorsam yakalayacağın geminin de içinde sürücüsü olması lazım boş gemilere olmuyor diye b iliyorum ( hiç denemedim)

• Valla kralsın ya

Ne zamandır uğraşıyorum eject from shipi görmüştümde acil durumda gemiden atlamak için sanmıştım bir tane gemim oluncada hiç kullanmamıştım

Eziyete dönüşmeye başlayan oyunu kurtardın gemiyide fulledim baya sürdü ama değdi zavallı centaur 5dk anca tam güç çalışmıştı Gerçekten çok saol

6 birlik marineim var ama füze olarak seçemiyorum boarding potu ve tomahawk füzelerini galiba daha büyük gemi lazım

Edit: Boarding pot m7lerde tomahawk m8lerde kullanılabiliyormus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminmetehan -- 7 Ocak 2012; 0:46:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xxserdarxx

Arkadaşlar balance of power görevinde microchip,computer component gibi şeyler istiyo bunları arıyorum ama bulamıyorum bunları bulmanın kolay bi yolu varmı aramaktan helak oldum bilenler yardım ederse çok makbule geçer özellikle microchip konusunda.

Microchips için Nathan's Voyage de Chip plant alpha, Computer component için Albion beta da Jonferco computer plant, Impulse ray emitter için Omicron Lyrae de Impulse ray emitter forge daha pahalıya geliyor fabrikadan alınca ama o miktardada bulamazsın trade stationlarda yeterince yoksa bekle fabrika yavaş yavaş üretiyor fabrikadan ayrılıp setayla beklersen daha hızlı üretir ama yaklaşan nakliye gemilerine dikkat et alıp gidiyorlar ne varsa

Bu arada beyler Xenon L için sektörde beklesek acaba görev icabı gelenler varmı? Hemen teslim olurlar falan bayadır sektör sektör geziyorum xenonlar kayboldu

Edit: Sonunda buldum patrol görevinde cıktı 7-8 tane L yuzde 3 canını bıraktım hala dönüp sıkıyor :S Boarding potla ele geçirsek diyecem onada 14m lazım m7 için
    Suanki gemim m6yı satabilirmyim 2.2m creditim var biraz daha kasarım 1m credit veren öldürme görevlerini sürekli yapmaya calısıyorum düşman gemisinden durmaksızın roket geliyor roketleri vurmaktan adama sıkamıyorum en sonundada işimi bitiriyor sanırım daha büyük gemiyle yapılır anca o görevler

Edit2: Cheat enginele 999milyon credit yaptım şimdi tad almaya başladım oyundan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminmetehan -- 10 Ocak 2012; 7:34:09 >

• Cheat enginele
    nasıl yapılıyor anlatır mısın?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.