Şimdi Ara

X3 Albion Prelude (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
9.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hadi canım ciddi olamazsın yuh senaryo bumuymus yani ne sacma ya ozaman ben oyuna bile girmem ki rebirth u bekliyeyim yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: fieldyturbo19

hadi canım ciddi olamazsın yuh senaryo bumuymus yani ne sacma ya ozaman ben oyuna bile girmem ki rebirth u bekliyeyim yani

Evet bende bir hayli şaşırmıştım Aynen X rebirth'ü beklemek en iyisi ama umarım benzer sorunlar ondada olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: fieldyturbo19

ama bu cok saçma olmus oyunun ilk sürümünden beri oynayanları bile tabiri caizse kendinden soğutmuş amaç ne tam anlamadım terran olarak girdiğimde para kazanamıyorsun bile resmen görev yokki argonlardan girdiğimde biraz para elde edip hemen nvidium işine girdim ama nedense oyundan tat alamıyorum hem daha ne olsun en sevdiğim iki ırk birbirine düşman olmuş ikisinide vurmaya kıyamıyorum argon oynuyorum çünkü terranalrı vurmakdan baska tonlarca işin olabiliyor :) ama kac zamandır hala xenon L pilotu gemisinden kaçmadı kafayı yicem artık

Yok terranda para kazanmak cok kolay TC den nividum göktaşının nerde olduğunu bildiğimden başladığım gibi gemiyi satıp eklentileri bulup nividum toplamaya başladım. "Terran conflict oynayanlar buraya" konu başlıklı forumda nasıl toplanacağınıda ayrıntılı açıklamıştım. Ama senaryo çıkmaması sacma tabii.

• Bu arada "Construction Kit" sorunu dediğin gibi teladiden alarak çözdüm. bu sefer sorunsuz kuruluyor!. ehe..
  • birde bence bu oyun serisindeki en büyük eksiklik yeni oyun cıkınca herseye sıfırdan başlama saçmalıgı yani mass efect serisindeki gibi kaldıgın yerden yeni oyuna devam etme olsa süper olusu bi önceki oyunla yıllarca ugrasıp oyunu costurmalar bosa gitmemiş olurdu mass efect de bir sekilde 2 oyunun senaryosunu birbirine baglayabilmişlerdi ve yeni katılan oyuncular da serinin son oynundan direk baslayabiliyorlar yani oyle ayarlanmış ki yeni de baslasan eski hesaplada devam etsen sorun olmuyor bence bu olay tam bu x serisine göre aslında
  • Merak ettiğim bir konu var x3 oyunlarında gezegenlere iniş yapabiliyormuyuz en çok istediğim şeydir bu yada yeni çıkacak rebirth oyununda böyle bir şey varmı terran conflict oyununun ekran görüntülerinde gezegenlerde gemiler vardı ama kimseden duymadım şimdiye dek inildiğini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertok67

Merak ettiğim bir konu var x3 oyunlarında gezegenlere iniş yapabiliyormuyuz en çok istediğim şeydir bu yada yeni çıkacak rebirth oyununda böyle bir şey varmı terran conflict oyununun ekran görüntülerinde gezegenlerde gemiler vardı ama kimseden duymadım şimdiye dek inildiğini.

Hayır yapılamıyor. x3 reuninonda de senaryo görevinde bir bölümde gezegen yüzeyinde binalar arasında belli belirsiz bir kaçış sahnesi vardı o kadar. Gezegenlere iniş yapmaya çalıştığın zaman ne olduğunu yukarda bir yazıda açıklamıştım. Ama inilebilseydi hemde şöyle gerçekçi bir şekilde çok güzel olurdu. Mesela gezegene inmek için izin istesek HUD da sanal olarak bize yol gösterse (bknz. alien 1 gezegene iniş sahnesi) sonra star wars daki corruscant gezegenindeki binalar gibi yapılar arasından bir iniş platformuna dikey iniş yapsak hatta gemiden inip gezegende dolaşabilsek süper olurdu. Ama sanırım oyun motorları buna müsade etmiyor.

• Bence oyunun en büyük eksisi bu birde bunu yapsalar muhteşem olurdu aslında 3 senedir oynuyorum bu oyunu ama doğruyu söylemek gerekirse çok fazla takılmıyorum canım sıkılıyor bunca zamandır ne ticaret yapmasını ne filo kurmasını nede fabrikalar açmasını öğrenmiş değilim bunları yapabilsem eminim çok sarar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: finetuner

quote:

Merak ettiğim bir konu var x3 oyunlarında gezegenlere iniş yapabiliyormuyuz en çok istediğim şeydir bu yada yeni çıkacak rebirth oyununda böyle bir şey varmı terran conflict oyununun ekran görüntülerinde gezegenlerde gemiler vardı ama kimseden duymadım şimdiye dek inildiğini.

Hayır yapılamıyor. x3 reuninonda de senaryo görevinde bir bölümde gezegen yüzeyinde binalar arasında belli belirsiz bir kaçış sahnesi vardı o kadar. Gezegenlere iniş yapmaya çalıştığın zaman ne olduğunu yukarda bir yazıda açıklamıştım. Ama inilebilseydi hemde şöyle gerçekçi bir şekilde çok güzel olurdu. Mesela gezegene inmek için izin istesek HUD da sanal olarak bize yol gösterse (bknz. alien 1 gezegene iniş sahnesi) sonra star wars daki corruscant gezegenindeki binalar gibi yapılar arasından bir iniş platformuna dikey iniş yapsak hatta gemiden inip gezegende dolaşabilsek süper olurdu. Ama sanırım oyun motorları buna müsade etmiyor.

çok şey birden istiyosun kontrolleri daha akıcı basit yapsalardı o yeterdi. bi boreas alıcam diyorum, ona silah bul al ufak.ufak sinek filoları kurdur. istaston kurdur gemi bağla sürekli ölsünler, ünlemler felan üşeniyorum artık. mülti milyarderim oyunda ama hiçbirşeyim yok doğru dürüst.(tc için) 10 tane mammont nvidum dolu satışla 1.5 milyar zaten:P hani istiyorum tüm evrende uydu olsun filolarım araçlarım olsun. komple bi sektörde çok düzenli şekilde tüm istasyonlar olsun vs.. hiçbir şeye ihtiyaç duymayım felan ama üşeniyor insan.komurlar arasında boğuluyorum saatlerce kafa kalmıyo. büyük gemilerde savaş zevkli olmuyo ufaklarla yemiyo dolaşmak vs..

bu arada finetuner
    bu modlar scriptleri felan kullanıyomusun.çok kullanışlı ve olmazsa olmaz şeyler var.oyunda gıcık olduğun herşeyin kolayı var yani aslında bi bakıma:P

birde oyun gitgide ağırlaşıyo mu sende. tc daha bi akıcıydı. daha yüksek grafik ayarlarıyla daha akıcı oynuyodum yahu.son olarak konuda aktif kalır paylaşım olursa oynamak zevkli oluyor:P bakın arada sırada yani.

• Modlar scriptler bunları tam olarak nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum açıkçası egosoftun forumuna bakıyorum milyonlarca var ama ingilizce açıklamaları,Albion prelude TC ye oranla daha bi kasıyo evet;şu nvidium işini tam olarak anlatırmısın neler almamız gerek nasıl başlıyoruz.
  • erdemakbıyık
    Oyun felaket kasmaya başladı herşeyi sıfırladım hala ciddi çatışmalarda inanılmaz kasıyor oynanmıyor resmen
    Ticaret tam anlamıyla rezalet olmuş milyonlarca credit harcayıp ticaret filosunu hazırlıyorsun sonra daha ilk seferleri bitmeden patlıyorlar. Boreasın silahlarını ben alim ayarlayim problem değil bir tane aldım ayarladım ama onlarca ticaret gemisinide ben dizemem ki onlarla uğraşmadan command menüsüne gömülüp kalıyorsun zaten bide öyle uğraşsan kafayı yersin
  • arkadaşlar freelancer oynunu hatrlarsınız orada da gezegene iniş vardı bence sahaneydi ve zıplama gecitleri 2 yonlu değildi gidiş ve dönüş ikin 2 farklı kapı vardı tabi kaza riski 0 oluyodu bence o sekilde bi düznde kurulabilir hiç yokdan hadi gezegene giremiyoruz bari kapı sorununa çözum bulsalardı :)
  • Kapı sorununa çözüm var benim gibi warp kullan galaksinin bir ucundan diğerine bir kaç saniyede gidiyorum kapı kullanmadan çok zevkli oluyor
  • quote:

Kapı sorununa çözüm var benim gibi warp kullan galaksinin bir ucundan diğerine bir kaç saniyede gidiyorum kapı kullanmadan çok zevkli oluyor

bu anlattığını biraz daha açabilir misin?
  • Cheat menü kullanıyorum yani hile normalde var mı bilmiyorum warp olayı ama cheat menü kullanırsan orda warp to sector sekmesi var onunla dilediğin gibi dilediğin sektöre warp hızıyla gidiyorsun saniyelik olay ne kapı ne de jump kullanmana gerek kalmıyor.
    Birde sormak istediğim bir konu var sahipsiz gemilerin koordinatları verilmiş bir sitede bu koordinatları nasıl ve nereye giriyoruz mesela x:-51000 y:-327 z:-18000 gibi koordinatlar bunları nasıl giriyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertok67 -- 12 Şubat 2012; 15:15:57 >
  • beyler oyunda para kazanmanın hızlı bir yolu var mı çok sinir oldum titan ı alıp ortalığ dağıtmam lazım hile varsa onun nasıl kullandığını anlatırmısınız :)
  • Cheat engine'i indir x3 ap açıkken aç x3 apyi seç sonra oyunda sahip olduğu crediti tamamen aynı yaz aşağıdan fast scanıda kapatıktan sonra first scan de bir sürü sonuç bulacak solda şimdi oyunda birşey al sat creditini değiştir sonra yine tamamen aynı girip next scan de 1-2 sonuç bulacak soldan seçip aşağı geçir sonuçları sonrada aşağıda value kısımlarını değiştir istediğini yaz 2milyardan çok yazmaya çalıştınmı o kadar çok olamaz diyor :D

http://www.metacafe.com/watch/4498399/how_to_get_100000_habbo_credits_with_cheat_engine_5_4/
    Burda adamın biri dandik bir oyunda parayı değiştiriyor işlem tamamen aynı

• quote:

Cheat menü kullanıyorum yani hile normalde var mı bilmiyorum warp olayı ama cheat menü kullanırsan orda warp to sector sekmesi var onunla dilediğin gibi dilediğin sektöre warp hızıyla gidiyorsun saniyelik olay ne kapı ne de jump kullanmana gerek kalmıyor.
    Birde sormak istediğim bir konu var sahipsiz gemilerin koordinatları verilmiş bir sitede bu koordinatları nasıl ve nereye giriyoruz mesela x:-51000 y:-327 z:-18000 gibi koordinatlar bunları nasıl giriyoruz.

evet bu koordinat olayını bende çözemedim bileniniz varsa yardımcı olabilirler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitkill35

quote:

Cheat menü kullanıyorum yani hile normalde var mı bilmiyorum warp olayı ama cheat menü kullanırsan orda warp to sector sekmesi var onunla dilediğin gibi dilediğin sektöre warp hızıyla gidiyorsun saniyelik olay ne kapı ne de jump kullanmana gerek kalmıyor.

evet bu koordinat olayını bende çözemedim bileniniz varsa yardımcı olabilirler mi?

m tuşu ile map içi açın. setayı aktif edin. harita üzerinde geminizi gitmesini istediniğiniz yere sol tık ile çift tıklayarak gönderin. haritanın sağ alt kısmında koordinatlar gözükürken zaten hangi yönün hangi koordinata etki ettiğini anlarsınız. x yatay, y dikey ve z ise yükseklik oluyor. yükseklik ayarı için haritanın üstünde yatay görüntü moduna tıklayın. zaten geminiz o koordinatlara yaklaştıkça radardan gemiyi bulur.

bence bunlarla uğraşmayan. scs modlarını yükleyin. oradan istediğiniz astreodi yazıyorsunuz size gezdiğiniz sectorler içinde nerdeyse buluyor söylüyor vs.. çok kolaylaştırıcı komultlar var. oyunun amelelik kısmına gerek kalmıyor.

• erdemakbıyık

açıklama için teşekkür ederim öğrendiğim iyi oldu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.