![]() Merhaba arkadalar eskiden sevdiğim bu oyunu çevirdim. Çok önceleri oyun çözümü ile ilgili donanım haberi takip ederdim. Şimdi o zamandan bu oyunu oynayanlar kaldı mı bilmiyorum. Hep derdim bu oyunu bir çeviren olur mu diye kendim oyunu oynayarak çevirmeye karar verdim neyse kısa keseyim. Güzelce oynayın arkadaşlar. Hatam olabilir af ola siz bana iletirsiniz. İNDİR https://www.dosya.tc/server3/ptk4ce/X3_-_Terran_War_Pack_Turkce_Yama__100.rar.html KURULUM YERİ C:\GOG Games\X3 Terran War Pack Not: Atacaklarınız belki versiyonları ile uyuşmayabilir orjinallerini alın. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gothic40 -- 6 Şubat 2025; 0:34:2 > |
X3 - Terran War Pack Türkçe Yama %100 Çeviri
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Oyunu çözemeyenlere Yardım İçin
İstasyondaki malzemeler
Kurtarma Sigortası - İstasyona gitmeden kayıt sistemi ne kadar alırsan o kadar kayıt
Ticaret Sistemi Uzantısı - Sadece gemi satış yerinden alışveriş yapabilir, satabilir ve malzemeden kaç adet olduğunu anlaya bilirsiniz
Navigasyon Uydusu - Bunu uyduyu o sektöre bırakırsanız uzak bir hartitadan orda satılan herşeyin miktarını ve fiyatını görürsünüz.
Hızlı Demirleme Bilgisayarı - İstayona Demirle dediğiniz de 7,5 8,5 km kala park eder
Seta Zaman Hızlandırıcısı - Zamanı hızlandıran yükseltme
Sistemi Geçersiz Kılma Yazılımı - Bir upgrade sadece bir yerde var 'Şirket Gururu' (Company Pride) haritasında (Prate Base de)
Rakibe atışta kitlenmek için "k" harfine basılıp YARI değil "Açık"a getirmek lazım gösterge mavi olursa kitlenir. (olmuyorsa birşeyler eksiktir)
Önemli bilgi - Ana görevler çok geç gelebiliyor gerçek saatle veya 30 dakikayı bulabiliyor o zamana kadar yan görevlerden para kasın.
Önemli bilgi - Büyük Astroidleri parçalamak için Mobil Sondaj Sistemi silahını kullanın
ANA GÖREVLER NASIL BAŞLAR?: Hangi Sektörlere Gitmeliyiz
(Terran Çatışması) Görevi
- Omicron Lyrae Sektörü (veya Terran iseniz başlangıç sektörünüz)
- (Federasyon Üyesi +1) Görev Ünvan +1 de başlar
- (Vatandaş 0) Görev Ünvan 0 de başlar
(Son Öfke Operasyonu) Görevi
- Omicron Lyrae
- Savaş Gemisi 333 (Savaş Kabiliyetiniz - Kıdemli +10 42%'de) Argon Vatansever
- Argon Ünvan 10 (Federasyon Üyesi +1)
- Split Ünvan -10 (Yaratık 0)
(Merkez) Görevi
- Boron sektörleri
- (Kral Şövalyesi +8) Görev Ünvan +8 de başlar
- (Çırak Tüccar +6) Görev Ünvan +6 da başlar
(Bala Gi'nin Mirası) Görevi
- herhangi bir yer
- (Merkez) Görevi tamamlandıktan 6 saat sonra
(Yeni Goner Tapınağının İnşası) Görevi
- Işık Cenneti Sektörü
2.0/Aldrin Genişlemesi Görevi (Terran Kaynak Değerlendirme Komisyonu görevleri)
- herhangi bir yer
- (Terran Çatışması) Görevi tamamlandı
- (Yeni Goner Tapınağının İnşası) Görevi tamamlandı
- (Son Öfke Operasyonu) Görevi tamamlandı
- (HUB Kapısı Seti 1) Kilidi Açıldı (cevher teslim edildi) veya (Bala Gi'nin Mirası) Görevi başlandı
(Hazine Avı) Görevi
- Argon ve Boron sektörleri
- 92 sektör ziyaret edildi
- yamadan 10 dakika sonra
(Yeni Bir Ev) Görevi
- Danna'nın Şansı Sektöründen en az 2 ve en fazla 6 sektör uzakta
- (Terran Çatışması) Görevi tamamlandı
- (Yeni Goner Tapınağının İnşası) Görevi tamamlandı
(Güç Dengesi) Görevi
- herhangi bir yer
- Aldrin Genişlemesi Görevi tamamlandı
Not: Özel başlangıcı seçerseniz Hazine Avı dışında hiçbir ana olay örgüsü mevcut değildir
ve Aldran Maceracı başlangıcını seçerseniz Terran olay örgüsü mevcut değildir.
Aşağıda kendi yaptığım harita biraz yarım yamalak oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gothic40 -- 6 Şubat 2025; 1:54:44 >
-
Elinize sağlık. Takip.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X