Şimdi Ara

x4 955 ? Quad Q6600?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende şuan phenom x4 955 varda intele dönmeyi düşünüyorum intele dönsem neyle takas edebilirim? Q6600 alıyımmı x4 ü satıp?

• Umarım öyle bir hata yapmazsın diyip gidiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Umarım öyle bir hata yapmazsın diyip gidiyorum.
    Intel'e dönmek istemendeki neden nedir? 955 neyine yetmedi? İlla Intel geçmek istiyorum dersen, en az i5 2500K geçmelisin ki ona bile değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SeRHaT_

Intel'e dönmek istemendeki neden nedir? 955 neyine yetmedi? İlla Intel geçmek istiyorum dersen, en az i5 2500K geçmelisin ki ona bile değmez.

Alıntıları Göster
    ya anakartımın logo showu yok buda beni sinir ediyor sanki 1990lardan kalma pc gibi acılıyor siyah ekranda rami falan yazan bi bilgisayar araştırdm anakartımın logo showu war ama biosta neden yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merth12 -- 28 Haziran 2011; 11:10:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: merth12

ya anakartımın logo showu yok buda beni sinir ediyor sanki 1990lardan kalma pc gibi acılıyor siyah ekranda rami falan yazan bi bilgisayar araştırdm anakartımın logo showu war ama biosta neden yok

Alıntıları Göster
    Kusura bakma, ama hayatımda bu kadar saçma bir konu için sisteminden vazgeçmek isteyenini görmedim. Anakartının marka ve modelini yazarsan yardımcı olmaya çalışırım.
  • quote:

Kusura bakma, ama hayatımda bu kadar saçma bir konu için sisteminden vazgeçmek isteyenini görmedim. Anakartının marka ve modelini yazarsan yardımcı olmaya çalışırım.

Alıntıları Göster
    hemen yazıyım usta ama benmim böyle ufak şeylere bile takıntılarım oluşuyor k.bakma Gigabyte GA-880GM-UD2H Am3 destekli anakart yenide ama biosta yok.
  • Sakın böyle bir hata yapma.Arkadaşlarıma katılıyorum.Neyine yetmedi.Böyle (başka bir kelime bulamadım)saçma nedenlerle paranızı heba etmeyin.Ha illa intele döneceğim dersen i5 2500K al 2 sene işlemci sözcüğünü ağzına alma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelsgoodman

Sakın böyle bir hata yapma.Arkadaşlarıma katılıyorum.Neyine yetmedi.Böyle (başka bir kelime bulamadım)saçma nedenlerle paranızı heba etmeyin.Ha illa intele döneceğim dersen i5 2500K al 2 sene işlemci sözcüğünü ağzına alma.
    Ne yazık ki istediğin gibi bir ayarı bulunmuyor da bunlar küçük detaylar bilgisayar açılırken başka şeylerle ilgilen, böylece siyahlıkları görmemiş olursun.
  • quote:

Ne yazık ki istediğin gibi bir ayarı bulunmuyor da bunlar küçük detaylar bilgisayar açılırken başka şeylerle ilgilen, böylece siyahlıkları görmemiş olursun.

ahah süperdi :D
  • quote:

quote:

ahah süperdi :D

Alıntıları Göster
    tmm anladım usta yapck bişi yok saolun

• quote:

Alıntıları Göster
    anakartıda deiştirmen lazım işlemcilerin takasıyla olmaz sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarac_07

anakartıda deiştirmen lazım işlemcilerin takasıyla olmaz sadece

Alıntıları Göster
    orası öyle
  • quote:

Alıntıları Göster
    bende Q9300 den x4 955 e geçmeyi sistemi komple yenilemeyi düşünüyordum kafamda soru işareti oluştu sadece açılıştaki siyah ekran yüzünden mi intele geçmeyi düşünüyorsun işlemcinin performansında mı sorun var..
  • quote:

Kardeş logo show anakartın biosundan açılıyor.Ama bilgisayarın açılışını yavaşlatıyor.Sırf buyüzden pc değiştirilmezki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti38

bende Q9300 den x4 955 e geçmeyi sistemi komple yenilemeyi düşünüyordum kafamda soru işareti oluştu sadece açılıştaki siyah ekran yüzünden mi intele geçmeyi düşünüyorsun işlemcinin performansında mı sorun var..

yok krdeim daha 1 aylık pc performansında sıkıntı falan yok pc dede sıkıntı yok sadece orası kafama takıldı ya
  • quote:

quote:

yok krdeim daha 1 aylık pc performansında sıkıntı falan yok pc dede sıkıntı yok sadece orası kafama takıldı ya

Alıntıları Göster
    takas düşünürsen benim sistemle takas edebiliriz.. benimde 1 yıllık sistemim.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    power tuşuna bastıktan 30saniye sonra monitörü aç görmessin.Ondan sonrada yola devam demokraside çağreler tükenmez.

• quote:

takas düşünürsen benim sistemle takas edebiliriz.. benimde 1 yıllık sistemim.

Alıntıları Göster
    msn geçermisin konusmaya baslayalım donchez_cafe@hotmail.com
  • quote:

msn geçermisin konusmaya baslayalım donchez_cafe@hotmail.com

Alıntıları Göster
    anakartı bana sat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2BAE0C551

anakartı bana sat

Alıntıları Göster
    senin sorun büyükmüş
    logo showsuz açılmam abi diyen bi anakart bulmak lazım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.