Şimdi Ara

X555LB-XO190H YARDIM !!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • asus X555LB-XO190H modelini aldım vatan bilgisayardan fakat ekran çerçevesinde vidyodaki gibi bir aralık var bu normal mi ?https://www.youtube.com/watch?v=VQB3VFW2TkQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endars -- 14 Eylül 2015; 13:22:18 >

• Bana normal gibi görünmedi hocam.Resmen açıklık var o bölgede.
  • bendede var
  • banada cok anormal gorundu cunku acip kapatirken dahada aciliyo ekran cikivercekmis gibi yerinden degisim istedim geri yolladim bakalim ne cevap gelecek. egecer standart bu sekilde ise iade talep edicem asusuda bu urunden dolayi kinayacagim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endars -- 14 Eylül 2015; 20:18:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enderclup

banada cok anormal gorundu cunku acip kapatirken dahada aciliyo ekran cikivercekmis gibi yerinden degisim istedim geri yolladim bakalim ne cevap gelecek. egecer standart bu sekilde ise iade talep edicem asusuda bu urunden dolayi kinayacagim

Valla bendede N550JX var ondada siyah ekran sorunu var.Full HD ekranı Intel HD4600 kaldırmıyor..Ek olarak durduk yere touchpad yamuldu.Sorunsuz diye HP'den ASUS'a geçtik.Keşke MSI alsaydım diyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcat67

bendede var

hocam videodaki kadar aralik varmi sizde de sorun yaratiyormu

• touch pedin yamulmasida ilginc

• bu pcyi önerirmisiniz. gta5 de felan 30 fpsle oynarmıyım ?
  • AsiRuhi A kullanıcısına yanıt
    dostum gta 5 denmedim 3-5 gün sonra deneme fırsatım olur ancak suan wot oynayabildim 40 fps civarı high ve hd modunda...
  • iyiymiş. inşlah çerçeve sorununuda çözmüşlerdir.
  • AsiRuhi A kullanıcısına yanıt
    pcde hiç bir sıkıntı yok gayet güzel tek sıkıntım ilk başlarda fazla ses gelmiyordu harddiskten fakat gta 5 gibi yüksek oyunları oynadıktan sonra çok fazla olmasada ses var ısınıyor sanırım fakat şunu söyleyebilirim gta 5 i hiç bir şekilde kasmadan çok yüksek ayarlarda oynadım bitirdim pes 16 yı oynadım o kadar kaldırmaz dediler fakat şuana dek bir sıkıntısını görmedim gayet güzel bir bilgisayar tavsiye ederim fakat oyun oynayacaksan altına fan alsan fena olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enderclup

banada cok anormal gorundu cunku acip kapatirken dahada aciliyo ekran cikivercekmis gibi yerinden degisim istedim geri yolladim bakalim ne cevap gelecek. egecer standart bu sekilde ise iade talep edicem asusuda bu urunden dolayi kinayacagim

Sonuç ne oldu? Bende yeni aldım, bendede aynı sorun var.
  • hocam degisim geldi bana ama tum modellerde bu durumun boyle oldugunu ogrendim. hatta gidip teknoloji magzalarinda asuslari inceledim 5 6 asus mideline baktim tek tek hepsinin alt cerceve ayrikti. demekki asuslar boyleymis. suan bi sikinti cikartmadi bana. bu modele has bisiy degilmis yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.