Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (311. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.397
Cevap
162
Favori
372.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkür ederim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni güncellemeyi yaptım.Şuana hiçbir sıkıntı yok gayet akıcı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Klür134 K kullanıcısına yanıt
    Animasyonlar değişiyor mu eskisinden daha mi iyi ?
    Bir de poco launcher sürümünüz nedir?

• general4242 kullanıcısına yanıt
    Animasyon aynı bir değişiklik yok.

Hyperos 1 ile 2 arasında yok mu yani

• general4242 kullanıcısına yanıt
    Fark çok az sadece animasyon eklenmiş.Bahsetmeye değmiyecek ufak tefek değişiklikler.

• Bendeki sürüm de 2.0.3.0

Sırası nedir bunun, nereden görebilirim?
    Herkese aynı anda aynı sürüm gitmemesi de ne ilginç bir durum.

• Arkadaşlar gençler ve genç kalanlar. Bende 1.0.9 var ve cihaz bi önceki telefonum note 8 e göre çok çok akıcı. Hala daha akıcı. Hyperos 2 ye veya 2.1 e geçip cihaz hızlandı diyen arkadaşlara bu lafım. Elf gözleriniz neler görüyor çok merak ediyorum. Zaten hali hazırda aşırı akıcı bir cihaz daha nasıl akıcı olabilir. 60 hzde kullanıyo olabilirsiniz. Redditte gördüğüm kadarıyla güncelleyenler ısınma ve bataryanın daha da kötüleştiğinden bahsetmiş. Ben daha önce xiaomi cihaz kullanmamıştım ama internetten miui dan hyperos a geçişte arada ne değişmiş diye baktım. Aradaki fark bildiğin sıfır evet 0 :) o yüzden hyperos 2 den 2.1 den 2.5 de veya 3 ten çok bişey beklemeyin. Sözde yeni sürüme %80de şarj kesme özelliği geldi. Kiminde çalışıyo kiminde çalışmıyo o da kafasına göre zaten.

Ayrıca her güncelleyen "güncelleme yapıtıktan sonra cihazı fabrika ayarlarına geri döndürün o zaman problemlerin çoğu düzeliyo" demişler, her güncelleme sonrası onca uygulamayı yeniden kur et sıfırdan ayar yap ayrı bir eziyet güncelleme sonrası birde bunla uğraşmak bana pek cazip gelmiyor. Samsungta hiç böyle şeyler yaşamadım. Sizlere tavsiyem eğer cihaz düzgün çalışıyo ve işinizi görüyosa güncelleme yapıp sinir stres olmaya hiç gerek yok. Gelen güncellemede zaten hayatınızda bir şey değiştirmicek. Gün içinde kullandığımız uygulamalar aşağı yukarı zaten aynı.

• Güncellemeden sonra olumsuz olarak tek birşey farkettim.Ana ekranın solundaki Google keşfete girip çıktığım zaman hafif takılma yaşanıyor.120 Hz de kullanıyorum.

Aynı sorun bende de var... yukarılarda video da atmıştım...sadece o değil... Trendyol gidi diğer uygulamalarda öyle sorunlar var...120 hz ekran yenileme ama..60 hz gibi çalışıyor...

• Bazı alışveriş uygulamalarında anormallikler önceki sürümlerdede mevcuttu şu an için sorun yaşamasamda daha önce trendyol,marketplace,letgo ve dolap uygulamalarında sorunlar yaşadım . Sürekli tekrar etmesede zaman zaman sinir bozucu olabiliyordu bende daha çok ekran takılmış gibi ilanlar aşağı hızlıca çekiliyordu şu an Trendyol bende iyi sorun yok Trendyolda sayfaları hızlıca aşağı çekerken tasarruf moduna geçip anlık FPS takibi yaparakda denedim ciddi fark oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 17 Mart 2025; 12:54:59 >
  • koray_a K kullanıcısına yanıt
    Bende karşılaştım bununla ama bu trlefondan ziyade uygulamanın problemi sanırım. Mesela Hepsiburada da arama sonuçları sıkıntısız akışkan bakabilirken, Trendyol da belli sayıdan sonra, örneğin 1000 tane arama sonucu varsa 200-300üncü sonuçtan sonra takılmaya, kitlenmeye başlayıp, uygulama çöküyor. Sorun uygulamada gibi.

• Engineered Rock kullanıcısına yanıt
    Sorun kesinlikle uygulamada hocam. Birçok cihazda denedim ve dediğiniz gibi takılıyor trendyol. Ama şöyle bir şey de var. Hyperos 1de bende takılmalar bu kadar çok değildi, 2de saçma şekilde daha fazla oldu..

• Bugün ilk kez 4g kopup geri bağlandı. Bir arkadas soruyordu. Umarım görür.

• Selamlar, google play sistem güncellemesi 1 ekim 2024 tarhinde kaldı güncelleme almıyor sizde durum nasıl. Var mı bir yolu .Teşekkürler

• baran6302 B kullanıcısına yanıt
    Bende de öyle ama sanırım bu bizim cihazla alakalı değil. Geçenlerde başka cihazların forumuna bakıyordum orda da bunu yazanlar vardı.

• Benimki de 1 Ekim 2024, ama hanımın Samsung a35 halen android 14 olmasına rağmen Şubat 2025 güvenlik güncellemesi. Markayla alakalı.

• baran6302 B kullanıcısına yanıt

Son sürümün apk dosyasını indirip kurabilirsin.

• ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

• Engineered Rock kullanıcısına yanıt

Bende bu çökme takılma kapanma sorunu da yok takılma sadece hafif ön yükleme süresi kadar

• 
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.